29.3.2024 | Svátek má Taťána


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Marie Dubanová 13.11.2006 22:31

myslím si, že

politika jest veřejná činnost, správa či řízení státu a politik, musí být "vzdělaný, kultivovaný, seriózní, věrohodný a spolehlivý", aby mohl "řídit stát" - politik nedostává stát "na hraní",ale proto aby jej řídil.

Marie Dubanová 13.11.2006 21:51

ODS vyhrála volby, na to nezapomeňte

Pan Topolánek má jedinou možnost,  - nepokoušet se už "domlouvat"  s předsedou ČSSD, protože jednoduše není možné - domluvit se s člověkem,kterému nedělá problém - změnit svůj názor o 180 stupnů, ze dne na den, či dokonce z hodiny na hodinu, a na jeho názor se nedá vůbec spolehnou - měl by se pokusit se sestavit vládu,se Zelenými a KDU-čsl. a tečka, jinak je to skutečně pohřeb ODS; neměl by zapomenout na to, že vyhrál troje volby;

alan 13.11.2006 22:13

Re: ODS vyhrála volby, na to nezapomeňte

Toje nesmysl.Jste naprosto vedle.Paroubka není možné obejít.To,co říkáte,je zbožné přání,s politikouto nemá nic sspolečného.

Marie Dubanová 13.11.2006 21:34

pohřeb---

jestliže si Topolánek - s předsedou  ČSSD, řeknou své ANO -  pak to bude definitivní, ale nikoliv slavný - pohřeb ODS.

alan 13.11.2006 22:16

Re: pohřeb---

Blbost.Žádný pohřeb.ODS jen prokáže státotvornost.Nemalujte straky na vrby.Že nenávidíte Paroubka až k orgasmu?

Povídám 13.11.2006 22:35

Re: pohřeb---

Ahoj Dubanová,Paroubek nebo Benešovy dekrety,že?Hlavně že je co nenávidět a na co nebo na koho plivat,ne?RvRvRvRv

cheve7 13.11.2006 20:40

A Klausosocialismus je tu zpátky

A opět nám budou vládnout strany Národní Fronty pod vedením Klausokomunistické strany Česka. Stejně tak jak spáchal Václav Klaus podvod na voličích v roce 1998, kdy mobilizoval proti rudému nebezpečí z ČSSD, a pak s touto rudou stranou uzavřel velkou koalici i když název byl opoziční smlouva, tak nyní byl proveden obdobný podvod ze strany ODS uzavřením velké koalice s ČSSD i když nazvaný duhová koalice. Je zřejmé, že režisérem je opět Václav Klaus, který činí vše pro své znovuzvolení. Loutka Topolánek je pouze vykonavatel Klausových příkazů. Je to grandiózní podvod na voličích, kde většina z nich volila ODS kvůli rovné dani. Ta je nyní samozřejmě smetena se stolu. A termín předčasných voleb za 3 roky - to je snad šprým, přece je jasné, že to nakonec budou 4 roky, tj. celé volební období. A protože gró voličů ODS, tedy střední stav není organizovaný jako dělníci v odborech může si s nimi ODS dělat prakticky co chce. Občané vzbuďte se ! Proveďme defenestraci rudého Klause a jeho pochopků.   

Kobylka Lajda 13.11.2006 21:46

Re: A Klausosocialismus je tu zpátky

Hihihihi! A jak tu defenestraci chceš provést.?   Vyprávěj nám o tom ještě chvilku před usnutím. Klaus má podporu 75 proc. obyvatel a ty sedíš na (Y) u PC a myslíš, že provedeš převrat. Jedině chytíš vlka nebo hemeroidy od sezení, kup si jelení lůj a dětský zásyp. A nezapomeň na hypermangan, aby ti nezesvětlala rudá předkožka. Hihihihi!;-D;-D;-D Loutka Topolánek je pěknější, než špatně vyřezaný Škrhola Parub!;-D;-D

aTeo 13.11.2006 18:34

No jo, má to logiku...

Jazykem stranických tajemníků: I kdyby čert na koze jezdil !

josef 13.11.2006 17:43

Iluze o volbách

Z příspěvků je vidět, jak autoři věří, že volbami se něco může změnit. Přece kapitalismus je systém, který funguje sám, obvzláště je-li řízen nadnárodně jako v případě EU. Zaznamenali jste vážení nějaké podstatné rozdíly při střídání pravicových Klausových vlád levicovou Zemanovou ? Možná jste začali více platit daní, ale o to více jste si vydělali. Vtip je v tom, že peníze rozdané státem těm nejchudším se velice rychle obracejí a končí v kapsách podnikatelů. Žehrat na štědrost státu se vůbec nemusí vyplatit, restrikce vede k poklesu spotřeby a tím i celé ekonomiky. A vůbec nejhorší jsou sociální nepokoje, ty rozvrátí jakýkoliv systém a mohou způsobit, že si vydělaných peněz neužijete. A o čem se raději nemluví - štědrost státu zvyšuje růst platů a nenápadně se tak více přibližujeme k EU, jinak se přechodem na euro staneme žebráky. Jediné co potřebujeme je stabilita, už to začíná chápat i prezident. A nejlepší je pouze velká koalice, ať skřípáte zuby jak chcete.

Ken 13.11.2006 18:06

Re: Iluze o volbách

Není řeč o volbách, o kapitalismu, ale o tom, že všichni věděli, že velká koalice tu mohla být jako jedno z řešení. Pan Paroubek svým povolebním projevem a následným postojem trucovitého kluka znemožnil seriózní diskusi co s takto rozdanými kartami.

Teď změnil "image", jen mu to pertneři méně věří.

Zuby by měl skřípat jen příznivec pana Paroubka, protože takové veletoče to není politika, ale blamáž.

Hezký den.

alan 13.11.2006 20:49

Re: Re: Iluze o volbách

Prosím vás,přestaňte už nadávat na Paroubka.Je to lídr druhé nejsilnější strany.Po moci touží zrovna jako ostatní politici.Ten projev měl bolševickým slovníkem,ale v zal to osobně a vyslovil obavy z modrých chlapců v případě,že by vše ovládli.Jedna věc je výrazivo,druhá věc ,co chtěl říci.Vy si taky nic neumíte vyložit.A to,že Par. touží po objetí s komunisty,nevěřte tomu.Proč by měl toužit po tom,rozpustit se v KS'Č?KSČ by se  měla vzít do hry,aby nebyla tak neušpiněná,že za nic neodpovídá.Ke komunistům Paroubka ženou ti ostatní.Nepochopili už na samém počátku,že ho nemohou obejít a tvořili trojkoalici.A nemluvtze,prosím ,o veletočích.Politik musí být pružný,nikoli zaťatý.Politik má odpovědnost především národu,aby pružně vytvořil vládu,ke své straně až v druhé řadě.Zrada na voličích,co to je?Jsou-li dvě nejsilnější strany,pak musí každá z něčeho upustit a jdeme dál.

mik 13.11.2006 21:55

Re: Re: Re: Iluze o volbách

Kdyby byl lidr celeho vesmiru stejne zustane bl.em.

Kobylka Lajda 13.11.2006 22:01

Re: Re: Re: Iluze o volbách

Pokud nezačne Parub chodit do Sokola cvičit, tak nikdy pružnost nezíská. Už ho vidím, jak dělá veletoč na kruzích nebo na hrazdě. To je teda (Y)(Y)(Y)!!!!!!

jeník 13.11.2006 23:08

Re: Re: Re: Re: Iluze o volbách

kobylko, pošli nám foto, prosím ....

Kobylka Lajda 13.11.2006 21:55

Re: Iluze o volbách

Tak, tak - jediné, soudruzi, co potřebujeme, je klid a pokoj k poctivé práci, která nás dovede k socialismu. Nenecháme se v ní rušit  nespolehlivými a podezřelými živly a elementy a kdo by to  nechtěl pochopit, musíme proti němu tvrdě zakročit, aby nebyla narušena jednota našeho lidu!;-D;-D;-D;-D A nejlepší je široká strana maja radnaja, mnógo v něj morej, polej i rek, ja drugoj takoj strany něznáju, gdě tak volno dyšet čelověk ......;-O;-O;-O;-O Běž žebrat do Moskvy na nádraží!

Ken 13.11.2006 17:10

Paroubkův strach?!!!

Nemyslím, že by pan Paroubek měl strach. Spíše se domnívám, že je to jen zase nějaká kulišárna. Protože ČSSD klesají preference, je potřebné obrátit trend a po té pak vyvolat předčasné volby. Uzavřením dohod se socdem, rozlítí pan Topolánek Zelené, chování Lidovců může předvídat jen bůh a komouše má pan Paroubek v kapse. Zbývá se jen ptát k jakým změnám dojde? Jen k takovým, které schválí ČSSD s panem Paroubkem v čele. Kdo je vítězem? Odpověď je na snadě.

Potí se jen proto, aby to vše klaplo.

Hezký den všem.

ostravak 13.11.2006 17:09

Oba mají dluhy

Takže si musí medvěda nějak rozporcovat. Jde tu o prachy a nic jiného.

Kobylka Lajda 13.11.2006 21:57

Re: Oba mají dluhy

Já bych taky porcovala, Ty ne? Jen kdybychom mohli!!!;-D;-D;-D

LV 13.11.2006 15:48

rizika politického kupčení

Jestliže je ODS připravena, a bohužel to tak vypadá, jít do vlády podpořené "obchůdkem" s ČSSD, zadělává si na problémy. Část voličů z posledních parlamentních voleb totiž "přilnula" k ODS jen účelově - tedy: váhám, zdali je ten program to pravé ořechové, ale jsou PROTI PAROUBKOVI !! Zadání zničit Paroubka bylo leitmotivem červnových voleb, o tom není sporu.

Aby bylo jasno, volil jsem ODS, stejně jako vždy, po celou dobu její existence. Má program, reformní a potřebný, má čestné, i když někdy neobratně působící politiky. Ale jádro těch skalních voličů by k vítězství nestačilo. A ti, co volili ODS jako stranu proti Paroubkovi by mohli být dost rozčarováni a já se jim nedivím. Neb fenemen Paroubek je to, co tu po listopadu 1989 ještě nebylo. Země stála na okraji propasti a člověk, který ji tam bez skrupulí zavedl musí být zničen, ponížen a z politiky odejit (to už zajistí jeho stoupenci, pokud na ně nezbude židlička či křesílko) !!!!!

jeník 13.11.2006 16:22

Re: rizika politického kupčení

letos jsme v rodině volili dílem KDU a dílem ODS, přičrmž ODS úplně poprvé za dobu její existence. Přesně jak píšete, volba byla proti Paroubkovi, nikoliv bezvýhradně pro ODS a to ne kvůli jejímu programu, který je dobrý, ale proto, že velmi pochybuji o tom, že ODS má  "čestné, i když někdy neobratně působící politiky."  O "obratnosti" lidí z ODS vůbec nemám pochybnosti, ale ti paroubkovci jsou přece jen ještě obratnější a proto by měli dostat distanc aspoň na jedno až dvě volební období a nikoliv být účastni ve vládě, jak se po dnešku zdá.

XXL 13.11.2006 15:12

Názorové přeměny

Puchejř je bez diskusí to, co by v politice nemělo být často vidět.  Měl jsem za to, že  přístup ODS bude míň poznamenaný kupčením a bude přímější  ve vymezeném  vztahu k ČSSD.  Považoval bych za férové, kdyby došlo k lámání chleba  a  k ostřejšímu vyhrocení , které by končilo předčasnými volbami. Zkroutit Puchejřovi krkem mi připadá potřebnější,než ho tolerovat v jakékoliv funkci  a jestli se k tomu ODS chystá, ztrácí body .

franta 13.11.2006 14:56

Dnešní názorové proměny Jiřího Paroubka ale nasvědčují tomu, že šéf ČSSD má z něčeho strach

Nasvědčují dnešní názorové proměny Mirka Topolánka (už např. netrvá na předčasných volbách) tomu, že šéf ODS má také z něčeho strach ?

I-Worm 13.11.2006 14:58

Re: Dnešní názorové proměny Jiřího Paroubka ale nasvědčují tomu, že šéf ČSSD má z něčeho strach

úkolem dne je zdůraznovat Paroubkův strach!!!

Béda 13.11.2006 16:02

Re: Dnešní názorové proměny Jiřího Paroubka ale nasvědčují tomu, že šéf ČSSD má z něčeho strach

Bingo. R^

Kobylka Lajda 13.11.2006 21:59

Re: Dnešní názorové proměny Jiřího Paroubka ale nasvědčují tomu, že šéf ČSSD má z něčeho strach

Má, Frantíku, z Tebe! Bojim, bojim....;-(;-(;-(

Worry 13.11.2006 13:09

Plané naděje

Celé je to pitomost. Paroubek jenom pustil poslední balónek před kongresem ODS. Celou dobu to s Klausem hráli na velkou koalici, ale současné vedení ODS na to nepřistoupilo. Nenašel se v ODS nikdo, kdo by toto málo schopné vedení (myslím schopné se dohodnout, resp. nepustit Paroubka a KSČM k úplné moci) nahradil. Bém z toho vycouval, Gandalovič mlčel ... Klaus nenašel v ODS spojence a tak to - alespoň navenek - vzdal.

Takže nejprve další mrhání časem a pak konečně nástup Paroubkovy menšinové vlády. A starosti o Klausovu abdikaci bych klidně nechal koňovi. Nebo Wagnerovi.

gerontusinza 13.11.2006 15:05

Pane Worry, Re: Plané naděje

myslím si totéž.  "Takže nejprve další mrhání časem a pak konečně nástup Paroubkovy menšinové vlády" OK.R^Nepletete se.

jerry 13.11.2006 15:29

Re: Pane Worry, Re: Plané naděje

Jako filmový fanoušek k tomu dodávám název :,,Návrat oživlých mrtvol." Zvláště před návratem zombieho Drátha na MZ bych radil některým lidem včas zmizet, je-li jim život milý.

iuventusinza 13.11.2006 16:37

Re: Pane Worry, Re: Plané naděje

starý pane kolego, tato varianta dalšího vývoje je pravděpodobná, nemyslím si však,  že bychom z ní měli mít radost.  Přeji kliné a spokojené stáří.