19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pepa 3.8.2006 22:18

Konec ODS

Již několik týdnů sleduji chování "páté kolony ODS". Jsou to především Václav Klaus a radní HMP Pavel Bém. Tito zrádci posunují ODS ke katastrofální nevolitelnosti ve všech příštích volbách. To jim ovšem samozřejmě nevadí. Hlavně že NARCIS bude opět prezidentem. Já vůl jsem jim dal hlas spolu s celou mou rodinou. Pokud dojde k této katastrofě (další opoziční podvod), pak se ze mě stává největší nepřítel ODS v ČR. Řešení je jasné!!! Chci předčasné volby a kecy, že si to občané nepřejí podsouvají občanům ti, kteří se již vidí u koryta a mají obavu, že by na něj po volbách již nedosáhli.

Marie Dubanová 3.8.2006 20:18

jednoduché řešení??

Páně Paroubkovo"komplexní řešení",počítá a to jedině s tím,že"ON"bude nadále sedět ve svém křesle a to"na furt";A když nějaká koalice - tak přichází v úvahu,jedině"ON"a ODS a jinak"NIC";Jinými slovy - když nebudu ve vládě "JÁ",pak nebude vláda;

xtl 3.8.2006 17:05

Bolševická rétorika pana Bartoně

Pan Bartoň se s vážným obličejem snaží soudným lidem namluvit, že Paroubek vládne po volbách nelegitimně a tím jasně dokazuje, že nemá ponětí o české ústavě. Paroubkově požadavku, aby i on měl příležitost se pokusit sestavit vládu, zřejmě nechce rozumět, bolševickým způsobem odmítá vůbec takovou možnost připustit, přitom jde o zcela demokratický požadavek předsedy strany po pravděpodobném selhání vítěze voleb v pokusu o sestavení vlády. Protidemokratický způsob myšlení pana Bartoně se dále projevuje v tom, že případný přístup poslanců ze současné trojkoalice, kteří by podpořili program své strany v rámci programu ČSSD,  označuje za projev odpadlíků.  Topolánek  a jeho his boys naopak takového poslance z protější strany politického spektra často nazývají konstruktivním.

S podobnou rétorikou, která sotva měří všem stejným metrem, se setkáváme u českých novinářů soustavně. Další příklad: Zatímco zajetí izraelských vojáků členy Hizballáhu pravděpodobně na území Libanonu neváhají označit za únos, pak únos údajných členů Hizballaháhu z nemocnice v hlubokém libanonském vnitrozemí označují za zajetí. Podobných příkladů, kterých jsme byli svědky před nedávnem při čtení komunistického Rudého práva, ale měli jsme možnost kompenzace porovnáním s BBC či Hlasem Ameriky, lze uvést každý den mnoho. Ukazuje to na to, že mnozí (nejen čeští) novináři nejsou schopni nezávislého a nestranného analytického myšlení a spíše se projevují jako ideologičtí  propagandisté hodní Goebbelsových žáků.

pařez 3.8.2006 17:03

Hmm

Po jednání s trojkoalicí, což byl ze strany Paroubka opět jenom zastírací manévr prodlužující jeho nelegitimní vládnutí již dva měsíce po řádných volbách

autor tedy ví o nějaké vládní sestavě, která má větší legitimitu tady vládnout?

Měla by to být vláda trojkoalice umožněná blokem KSČSSD, kterým odeesácká předvolební kampaň strašila občany této země? Asi ano, jak ukazuje šilhání ODS na obě strany tohoto "nebezpečného" bloku.

Cyril 3.8.2006 14:47

Hezky zmrdsky

Správně se říká "komplexní SOFISTIKOVANÉ řešení odpovídající turbulentnímu prostředí digitální ekonomiky".

Buvol 3.8.2006 15:04

Re: Hezky zmrdsky

.... které povede ke snížení její entalpie....

?? 3.8.2006 16:53

Re: Re: Hezky zmrdsky

HOši, já jsem z vás celý rozpolcený...(Y)!!Rv

P 3.8.2006 21:25

Re: Re: Hezky zmrdsky

[]

Fík 3.8.2006 14:25

Proč ne ?

znemožnili by se jako komunisti ve Francii.Pes tam po nich neštěkne.

Čech. 3.8.2006 14:52

Re: Proč ne ?

Souhlasím.  Autor článku je mi svojí úvahou blízký.

odpůrce 3.8.2006 15:54

Re: Re: Proč ne ?

Autor článku není příliš nestranný. Pokud je to redaktor, tak by měl být nestranický.

Markýz 3.8.2006 12:54

ODS do opozice?

Málo zmiňovaná a málo komentovaná myšlenka. Přesto, alespoň mezi hochy, co spolu hovoříme, již často diskutovaná. Vzhledem ke známým skutečnostem možná jediná možnost pro ODS, jak si  zachovat čistý štít a soudruhům z ČSSD přenechat trvale jejich miliardové schodky na triku. Jako volič ODS to vidím v současnosti jako zřejmě nejschůdnější řešení. Paroubkův rudý projev se zapomene a na předčasné volby začíná být pozdě, procentuelně by pomohly jen komančům.

Sova 3.8.2006 14:33

Re: ODS do opozice?

:-) já si nemyslím, že by nové volby pomohly komančům. Naopak si myslím, že by pomohly hlavně ODS a potom Zeleným. A po volbách by už nebyl problém, jako je teď. Socialisti by díky Paroubkovi klesli někam na úroveň komunistů. Ale to je jen osobní názor, nejsem expert.

pepan 3.8.2006 19:11

Re: ODS do opozice?

počítám se také k vašim hochům a souhlasím s vámi

Pepa 3.8.2006 20:36

Re: Re: ODS do opozice?

Souhlasim

Mato 3.8.2006 12:48

Modrý papoušek

Článek, kvůli kterému nelze než říci, že novináři jsou stádo nemyslících papoušků natřených na modro. Jestli není autor novinář omlouvám se novinářům, a nechápu jak můžou LN dát prostor slaboduchým lidem.

David 3.8.2006 11:54

Předčasné volby = jediné řešení.

Voliči rozdali karty tak nešťastně, že s nimi skutečně nelze hrát. Ani sebevětší génius s nimi nic nepořítí. Tak pánové, už jste toho předvedli dost a my si chceme také zahrát.

Vladimír Hartman 3.8.2006 12:33

Re: Předčasné volby = jediné řešení.

Bylo by ještě jedno řešení - zabít Paroubka.

www racek 3.8.2006 12:50

Re: Re: Předčasné volby = jediné řešení.

vstanou noví paroubci ...

petrs51 3.8.2006 11:20

Jdeme do opozice.

článek

clay 3.8.2006 10:22

ad: ...A to bude konec ODS, alespoň všichni co znám a co volili ODS v takovém okamžiku s ODS skončí.

vsem, co takhle zvanej: taky si to obcas reknu, ale kdyz si uvedomim, ze tu pak stejne neni jina alternativa, tak se obavam, ze bych je musel volit i pak, nebo nevolit. A pri me zodpovednosti to nepada v uvahu

jkotek 3.8.2006 10:51

Re: ad: ...A to bude konec ODS, alespoň všichni co znám a co volili ODS v takovém okamžiku s ODS skončí.

Odpoved je nasnade: komunalni volby jim ukazi.

Křupan 3.8.2006 11:15

Re: ad: ...A to bude konec ODS, alespoň všichni co znám a co volili ODS v takovém okamžiku s ODS skončí.

Pro mne by byla přijatelná i Kalouskova KDU.

www racek 3.8.2006 12:51

Re: Re: ad: ...A to bude konec ODS, alespoň všichni co znám a co volili ODS v takovém okamžiku s ODS skončí.

kdu jo, bez kalouska ...

simps 3.8.2006 9:29

Váš návrh v posledním odstavci není vůbec špatný. Přejít do opozice.

 Ovšem problém je na - jak to vidím já - na straně ODS - protože ta má po dobách oposmlouvy a době v opozici dost velku "žízeň" na vládnutí a na jejich především hlavních představitelích je to jasně vidět. (bohužel). A něteří si nechtějí přiznat, že to k vládnutí nestačí - čekat léta v opozici - až vyhraju volby - protože ani tyhle posty se nemohu dostávat za zásluhy a že by zrovna někteří předatavitelé ODS (Langer, Nečas, Němcová) měli na takové posty "kvalifikaci" kromě členství ...to tedy ne.

Jinak by to byl elegantní tah kdy by s celou situací musel něco taky dělat "komplexní" Paroubek a to by pak stálo za to - to sledovat.

Křupan 3.8.2006 9:58

Re: Váš návrh v posledním odstavci není vůbec špatný. Přejít do opozice.

Jestli ODS půjde do vlády za cenu, že se ušpiní paroubkem, tak ať si to vládnutí užije. Bude to naposled. Dopadne úplně stejně, jako domlaskávající unie svobody.

clay 3.8.2006 10:11

Re: Re: Váš návrh v posledním odstavci není vůbec špatný. Přejít do opozice.

R^

I-Worm 3.8.2006 10:15

Re: Re: Váš návrh v posledním odstavci není vůbec špatný. Přejít do opozice.

i nebude, Křupane, nebude. Bude takovejch třista let v opozici, ale pak, pak jim natrhne perdel (Copyright Renčín).

Lada 3.8.2006 9:16

Kdyz

vladnuti je jen zastiraci pojem pro tunelovani a korupci, tak je to tezky.

jaroslavS 3.8.2006 8:50

Komplexní řešení ?

Vyjednávání se současnou ČSSD je cesta do pekel nejen pro ODS ale pro celou společnost. Proč se nejede standardně? Mirek Topolánek musí přiznat, že nezískal většinovou podporu, na tahu je nyní Paroubek. Pokud má černého koně v trojkoalici, nikdy to Topolánek nemohl vyhrát. Pokud ne, je opět na řadě ODS a při dalším neúspěchu o pravicovou vládu následují předčasné volby. Není pravda, že je nikdo nechce, vždy budou lepší, než prodlužování současné agonie a dohody s KSČSSD. Ekonomická krize se blíží a v příštím roce už ji žádné řeči o hospodářském růstu a prosperitě nezakryjí!