19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
fox 3.4.2007 11:17

Paroubek na cestě za prezidentským kandidátemzpět na článek

Paroubek určitě není král z pohádky.Aspoň ne z normální pohádky.

Václav 1.4.2007 21:34

Madames Jaklová,

Rozumím tomu co jste napsala, nerozumím ale proč to vlastně píčete. Ještě k tomu madames. V době perestrojky přijel nějaký český turista do Moskvy a při cestě metrem přišla na něj potřeba vyhledat WC. Vystoupil na nejbližší stanici a vyhledal ony místnosti označené písmeny Ž a M. Byl poněkud vyveden z míry, když  zjistil, že pod označením Ž, jsou pánské toalety a pod označením M, zase dámské. Po vykonání potřeby mu sdělil na dotaz kolemjdoucí občan, že je přece perestrojka  a Ž,  znamená žentlmeni a M, madames. Tak nějak to je i s Vaším článkem.

clay 1.4.2007 22:35

Re: Madames Jaklová,

to je sranda jak s posraným tanec

Paroubek 1.4.2007 14:19

Nejsem Ostravak, jenom se za něeho vydavam. Stačí mé IP.

Před chvílí jsem vyslechl "dišputaci" pánů Čuňka a Dolejše. Zatímco pan Čuněk požadoval podmínit vyplácené dávky třeba povinností obecně prospěšné práce, pan Dolejš by to podmínil "stranickým" školením, tedy osvětou. Čuněk řekl přímo (i nepřímo), "cukr a bič", což se lidem typu "pana Uhla" nebude líbit. K čemu ve, své nezměrné libovůli nám stát zřídil institut exekutora? Že by na naše etnické spoluobčany? Mám zařvat "Sieg heil" nebo po slovensky "Na stráž"? Ono německé "Es komt der tag" také zní hrdě, eh "Der Mensch" denn ist Wort wird ist als stolz. Entschuldigen Sie mir, ich muss piesen gehen.  Ve slušné společnosti řeknu: Ich muss mir mal... (Zakázali mi gramaticky "ostré" S, jak se tedy mohu klasicky "jazykově" poblít, to šarfes S mi tam chybí) .Kurňa, nezakážeme němčinu, blábolil s ní i jakýsi Schickelgruber, nebo jakýsi Ghoethe. Švabach mi také chybí, nebyly vyhlášky za protektorátu, jejichž hlavičky byli švabachem vyšprtkovány, nebo "rassenschande" tedy prznění rasy (prcat arijku nearijcem) byl trestný čin. Kurňa, víte kolik trestných činů jsem provedl? již jenom tím, že jsem kvakl po německy.

franta 1.4.2007 13:56

Paroubek bude hledat takového kandidáta na prezidenta republiky, který bude co nejvíce vyhovovat jeho představě šéfa sociální demokracie

To je opravdu už do nebe volající drzost ! Soudruh Langer by s tím měl už sakra něco udělat. 

jirka.s. 1.4.2007 16:20

Re: Paroubek bude hledat takového kandidáta na prezidenta republiky, který bude co nejvíce vyhovovat jeho představě šéfa sociální demokracie

A benito bude hledat a hledat a hledat a nakonec stejně přijde na to, že to může být jenom on!

Kajda 1.4.2007 16:41

Re: Re: Paroubek bude hledat takového kandidáta na prezidenta republiky, který bude co nejvíce vyhovovat jeho představě šéfa sociální demokracie

Tak, tak.:-/

Haf 1.4.2007 21:25

Re: Re: Paroubek bude hledat takového kandidáta na prezidenta republiky, který bude co nejvíce vyhovovat jeho představě šéfa sociální demokracie

R^

Paroubek 1.4.2007 13:43

Esopovy bajky hadr.

Pan Paroubek se mi zdá býti absolutním hochštaplerem. Tedy člověkem navýsost sebestředným, nadřazeným a povýšeným. Někteří živočichové se takto také naparují, jako pan Paroubek, jsou to třeba žabáci tribu "Bufo", tedy čeledi ropuch. Jejich samec se umí nadmout, že téměř až praskne, i se při tom zaleskne. Promiňte mi můj příměr, Esop by měl přehršel materiálu.

Kajda 1.4.2007 16:42

Re: Esopovy bajky hadr.

;-D;-D;-D

Malý Aston 1.4.2007 9:28

Volba prezidenta z několika kandidátů je normální!

Každá politická strana má možnost postavit svého kandidáta,je to normální a demokratické.Takže není důvod nadávat Klausovi,že má zájem,není důvod nadávat ČSSD že hodlá hledat a ostatní se ještě vyjádří.Paroubek zatím prohrál všechno na co sáhl.Tak,tak že zůstal předsedou ČSSD a to jen díky tomu,že delegáti jejich sjezdu byli jen placení funkcionáři.Kdo s ním nesouhlasí hned parte a vyhazov.Když to tak pujde dále,zůstane tam sám jen s Rathem a Zaorálkem a já si počkám,koho navrhne.Oni ty své kandidáty počínaje blekotou Roučkem nebo Špidlou nebo tatíčkem Falbrem vždy najdou a o jejich kvalitách máme dostatek důkazů.Než bude volba prezidenta,nebude již ČSSD.Takže proč se dnes hádat,kdo bude kandidovat?

Kubeš 1.4.2007 10:52

Re: Volba prezidenta z několika kandidátů je normální!

Malý A, potěšil jsi mi a kéž by jsi měl pravdu o ČSSD. Opominul jsi se zmínit o expertovi Sobotkovi, doplňujícím výkvět jmenovaných "osobností".

Žulový Aston 1.4.2007 7:36

Už se těším, jak se Klausík s Grebeníčkema Kavalírovou předvolebně

v rámci boje proti komunizmu nechají vyfotit na balkóně

M ichalhg 1.4.2007 0:43

demoška

kde se vzalo tolik vzteku z toho, že zde probíhá normální mpolitický střet? ODS má prezidenta, který bude obhajovat svůj post a opozice postaví protikandidáta.... Je to opravdu tak moc nenormální?

Vlali 1.4.2007 0:51

Re: demoška

No přeci, to je vrcholně nedemokratické chtít někoho jiného než Klause.

DEŽO 1.4.2007 8:28

Re: Re: demoška

 Gazděna Jaklova má pravdu.Jedíně náš vzorovy chmatak, ktery nám nechá zastavarny otevřeny celů noc.Chce zateplovat republiku i zemegulu a sam je takove teply.....

Vlali 31.3.2007 23:51

hrůza obchází

Ono to zřejmě nebude o pablbkovi. Spíše se paní Jaklová bojí z čehože bude žít, když chlebodárce bude odeslán do věčných lovišť. Pablbek si jen otevřel cestu k zeleným a při postoji Klause k Evropě a ekologii se jim moc nedivím. Zároveň to ovšem znamená jasný rozkol dnešní 3+2 a to asi není to pravé.

Aleš 31.3.2007 20:55

paní Jaklová

 a co , že je to pokus o dobrý politický tah a snahu nalomit vládnoucí koalici-Klaus nevyhovuje jak ČSSD, tak SZ,  u KDU ,  vzhledem k velmi negativnímu postoji k EU nemá také jednoznačnou pozici- pokud tyto strany naleznou  oprvadu silného kandidáta , může se postavit V.K. Ale a to je oříšek největší- bez hlasů KSČM tento kandidát nemá šanci a neumím si představit najít kandidáta , který by byl přijatelný i pro poslance a senátory za KSČM a měl naději se postavit jako rovnocenný soupeř V.K:

Žulový Aston 1.4.2007 7:35

Re: paní Jaklová

Klausík před minulými volbami zkomunistovatěl, před těmi dalšími zezelaená a zevropanští, sociální demokrati se pohádají o žlutpu  kachničku. Myslím pouze, že kdyby mu předvolební kampaň vedli Topolánek s Čunkem, tak by byla šance pro někoho jiného...

mrak 31.3.2007 19:58

paroubek to chce sam pro sebe

ale ze byl stejna vahova kategorie s Klausem to ani nahodou Rv

PetrH 31.3.2007 20:52

Re: paroubek to chce sam pro sebe

Chm, na váhu vepřového má Paroubek navrch.;-D

Žulový Aston 1.4.2007 7:29

Re: Re: paroubek to chce sam pro sebe

Na váhu bahamského Koženého zas vede Klaus

nepolitik 31.3.2007 16:27

Jsem jenom zvědav

který hlupák sedne šibalu Paroubkovi na lep a nechá se jím navrhnout na presidenta. ???

richard 31.3.2007 12:05

Paroprase

nechá navrhnout sebe samotného a protlačit se hlasy KSČM , ČSSD a Zelených, copak si myslíte, že si jájínek tenhle post nechá ujít.

SUMO 31.3.2007 12:43

Re: Paroprase

Richarde možná jste si toho nevšiml ale zelení jsou v koalici s ODS a jejich ministr zahraničí se skvěle bije za zájmy ČR v zahraničí.

AeroKarel 31.3.2007 17:50

Re: Re: Paroprase

S tím ministrem souhlas, jen jsem zvědav, kdy začne vadit těm, kteří ho nominovali, melounům. Podpora Temelína, radaru, celkově zdravý rozum i ve vztahu k EU, to nemohou vydržet dlouho.

Abdéřan 31.3.2007 16:28

Re: Paroprase

Trefa do černého, myslím si totéž.R^

FSuchoř 31.3.2007 18:36

Re: Re: prasataODS

Paroubek je snad jediným politikem, který nemá máslo na hlavě a proto se skutečným prasatům v žitě příčí krkem

AeroKarel 31.3.2007 17:48

Re: Paroprase

Určitě mu to bude chodit hlavou. A určitě by ho nějaký meloun i volil, kdyby si to ovšem nepos..... hloupými kecy a příliš očividným kamaráděním s komouši.

Malý Aston 31.3.2007 11:14

Volba prezidenta Evropy nás zachrání.

Pokud by Jirka I. neměl zájem o získání funkce prezidenta Evropy,tak ho máme na našem Hradě.On je nejlepší a jedině on může být nějakým prezidentem.S agitací již začal,vydal knihu Velký Jirka v říji,pěkně s obrázky aby nebyl nucen překlad pro ostatní národy v Evropě,cigány a jiné etnika neznající číst v našem rodném jazyce.Takže článek má špatný název.Má být " Paroubek na cestě být prezidentem".Tak je to,tak to má být. Když nevíjde ta snaha vládnout dvojici Paroubek + Špidla,budeme mít systém jako za Husáka.Prezident a šéf vládnoucí jediné velké levicové,spojené strany ČSSD+KSČM.Co se Husák nasnažil než vyhodil generála Svobodu,co se napsalo že Svoboda je dementní  a on pořád chodil po Praze aby dokázal,že to není pravda.Ano Paroubek předseda a prezident.Nikoho jiné než sebe on nesnese.:-D