23.4.2024 | Svátek má Vojtěch


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Milan 15.3.2009 8:24

Bingo

Výborně Jakube, a pořád ,a dokola o co jde Paroubkovi především.  Odhodit manželku jak onuci, (když už není atraktivní), pánové a kdo z Vás na to má (když národu vysvětloval svoje přijmy).  kdo nevolí ČSSD je hlupák, atd. atd., atd..  Tak kdo je větší hlupák? Ten kdo jej volí?  Asi ano, můj hlas určitě nemá.   Raději jinénou méně nebezpečnou politickou kreaturu, než tohoto populistu, a mocichtivce.

fana 15.3.2009 0:10

poznámka.

Ale ale soudruhu Petře,ty se hluboce mýlíš.Ten mandát získala ODS ve vítězných,vidíš doře vítězných volbách.Pokud ještě umím počítat pak přítel Paroubek odvozuje svoje postavení díky hlasům KSČM.A to ,račte dovolit je pro podstatnou část obyvatel této země nepřijatelné.I když se teď objeví hlasy různých ochránců sociálního smíru či jiných demagogických pitomostí.Prožil jsem již ve svém životě dost,abych mohl nevěřit těmto spolkům.Kdo chce ať jim věří.Časem hořce zapláče.Sociální demagogie může vyhrát volby,nemůže však být dlouhodobým programem vlády.

Josef 14.3.2009 15:15

Pan Paroubek má pravdu

a pan Vosáhlo se mi jeví jako hlupák až darebák.

Ada 15.3.2009 6:43

Re: Pan Paroubek má pravdu VŽDYCKY...

a my ostatní jsme hlupáci až darebáci, že jeho pravdoblafy odmítáme číst, nebo poslouchat... Rv(Y)

Mephisto 13.3.2009 23:54

pro ty, kdo nechápou

co je to svoboda tisku: Každý deník je vydáván s nějakým podnikatelským záměrem, a je zaměřen na určitý okruh čtenářů. Pravicový deník má pravicového čtenáře, a tomu se z Paroubka zvedá žaludek. Proto nevidím nejmenší důvod, chtít po pravicovém deníku, aby se snažil o nějakou vyváženost, a své čtenáře Paroubkem trýznil. Pokud budou jeho čtenáři chtít číst Paroubkovy výplody, nepochybně půjdou a koupí si např. zde zmíněné Literárky, popř. rovnou masochisticky zabrousí na web SocDem.

Stejně tak Haló noviny se nepředhánějí v uveřejňování rozhovorů s Topolánkem. Deník Sport vůbec politiku neprožívá, když udělá rozhovor s Langerem, tak je to z důvodu jeho funkce ministra vnitra (to je ten, co má na starosti právě bezpečnost ;) ) a je to na téma bezpečnosti na FOTBALOVÝCH STADIONECH (zajisté si levicoví fandové všimnou lehké souvislosti fotbalových stadionů se sportem). Jen absolutní psychopat typu Paroubka může přijít s tím, že když deník Sport uveřejnil rozhovor s Langerem, tak by měl uveřejnit i s ním, s Paroubkem.

Poslední věc, nikdo nikomu nebrání, aby si založil "univerzální, absolutně vyvážený a nesmírně politicky korektní deník" a tam se soustředil na to, aby na každý názor získal reakce všech možných politiků, dále pak reakce na ty reakce, atd. až do úplného zblbnutí. Mohl by počítat, kolik příležitostí dal k exhibici levicovým politikům, kolik pravicovým, mohl by se snažit o poměr přesně 50% a pak si na tom založit reklamní kampaň...

Jiná věc je, kdo by takový deník kupoval. Pokud si ale někdo myslí, že je po tomto druhu tiskoviny poptávka - tak směle do toho, má bezva příležitost jak uděla službu veřejnosti a ještě na tom vydělat ;-D

Kdo by takový deník

TOM 14.3.2009 0:14

Re: pro ty, kdo nechápou

Myslím, že Vám rozumím a přestanu s Vámi komunikovat. Říkáte, že kdo má peníze a vlastní média např. noviny, televizi apod. pak si může "vychovávat" voliče pro svoji spřátelenou stranu do sytosti. Pojmy jako "jazýček na vahách..." "policajt demokracie..." jsou k ničemu. Ještě poznámka: s výčtem "paroubkovských" novin jste musel mít problém. Je jich jako šafránu. Jen se bojím odvety ČSSD po vyhraných volbách. Tento stav pravděpodobně nenechají. Asi zavedou přes "kopírku" slovenský model "omezení svobody tisku".   

Mephisto 14.3.2009 7:47

Re: pro ty, kdo nechápou

Právě proto je ovšem potřeba NEVOLIT ČSSD!!!!

Josef 14.3.2009 15:26

Re: pro ty, kdo nechápou

Rv To bude lavina, nebo tsunami, již se na to těším, ty volby....Zatím pěstujete pštrosí politiku a oblbujete se podplacenými anketami a novinářskými příspěvky. Ani nevíte, co všechno o sobě vypovídáty vy a vám podobní a ani nevíte jak vlastně nevědomky to vaše zlo přispívá dobru.

TOM 13.3.2009 23:27

svoboda

Malé přirovnání. Za socialismu v osmdesátých letech byla pořádána v Praze snídaně "chartistů" s francouzským prezidentem, tedy tehdejší "naší" opozice s představitelem cizího státu. Rudé Právo informovalo o této schůzce velice stroze, ale přeci. Myslím, viz některé příspěvky "modrých" k současnému dění, že "to nikoho nezajímalo", protože šlo o nenáviděnou opozici, a z toho důvodu nebylo v informování veřejnosti pokračováno. Přeci, kdo by chtěl slyšet názory disidentů! Cítíte tu podobnost?>-Jsem nestraník, ale zkuste si projít na internetě www.idnes.cz, www.iHned.cz, www.lidovky, www.aktualne.cz za poslední týden a zkuste najít "rovnováhu". Je mi líto, ale rovnost nevidím. 

Mephisto 13.3.2009 23:38

Re: svoboda

Příteli, ty jsi ale taky úplně mimo! Žil jsi za socíku? To nevíš, že tehdy nic jiného než absolutně provládní a prostranický tisk nebyl?!?! Tehdy možná Rudé Právo uveřejnilo o Mitterandovi noticku, ale tou to taky skončilo! Dnes uveřejní Mladá Fronta noticku, Právo obsáhlý článek, Haló Noviny 3 stránkový rozbor a spešl přílohu k tomu, a v případě zájmu je možno si na "nepohodlné téma" založit web, na vlastní náklady vydat knížku, ...

Srovnáváte absolutně nesrovnatelné, chápete to?!

TOM 14.3.2009 0:03

Re: svoboda

Za sociku jsem žil. Schválně jsem přestřelil svým přirovnáním. Myslím, že se nemusíme urážet. Má-li jakákoli strana preference kolem 40%, pak by měla být viděna a slyšena minimálně stejně jako každá strana s procenty nižšími. Naši novináři jsou z 95 % pravicového ražení a tady je kámen úrazu. Taky se mi nelíbí lídr ČSSD, ale ctěme demokracii a rovnost příležitostí. Nějak se nám to zvrtlo.

ceskej Honza 14.3.2009 4:53

Re: svoboda

jak jste prisel na to, ze nasi novinári jsou povetsine pravicoví ?????

Opak je pravdou.

Josef 14.3.2009 15:46

Re: svoboda

R^ Psychotronicky mi vyšlo, že skutečně je přesvědčivá většina novinářů pravicová a že to je proto, že jim to výnáší. Cca 75 % znich jsou přímo tou mafií z ODS prémiováni. Na rozdíl od vás se mi Paroubek líbí, když se zastává vyšších principů a obyčejných, normálních lidí a také mi je sympatická jeho nová velmi kultivovaná manželka, což zaručuje do velké míry dobře fungující zpětnou vazbu. Pro srovnání, podívejte se na partnerku Topolánka aj. aj.

Fišta 14.3.2009 18:18

Re: svoboda

Kde jste přišel na to, že ODS je pravicová??? 8-o8-o

fana 15.3.2009 0:16

Re: svoboda

Nejsem psychotronik,ale vyšlo mi, že  přítel nejvyšší Paroubek má spojení nejen s vyššími principy/jsou li v jeho případě nějaké/ ale má hlavně meziplanetární spojení jako jediný politik této planety.A v tom je jistě unkátní.Pro ty co nechápou-jde o jeho povolební spojení s Marťany.Ti by se divili co to mají za spojence.Tak ať žije psychotronie.

fana 14.3.2009 23:51

Re: svoboda

Milý kolego,s tím ctěním demokracie a rovností příležitostí bych byl nesmírně opatrný.Všechny socialistické spolky chtějí li nahoru mají plná ústa demokracie či jiných vyprázdněných pojmů.Jen se dostanou k veslu již si na demokracii ani nevzpomenou.Myslíte si snad,že to co předvádí pan Drát je demokracie.Jak lze bezostyšně porušovat zákon,jak bez uzardění obelhávat lidi.Toto je demokracie podle socanských not.Doufejme, že po volbách budeme ladit v jiných tóninách.

Petr B. 13.3.2009 22:52

Zajímavá skutečnost

Porybný je z dnešního Práva snad jediný, který byl v předlistopadové redakci Rudého práva. Pamatuji, že když byli redaktoři Hanák a Franěk vyhozeni z LN kvůli nedostatečné loajalitě k ODS, váhali, zda mají jít zrovna do bývalého Rudého práva vedeného jeho bývalým redaktorem. No a vidíte,,,teď přišel Porybnému na pomoc i volební lídr ODS Zahradil. Opakuji podstatu věci: Porybný obvinil v krátkém článečku ČSSD jako celek z vydírání, ale do dnešního dne nebyl schopen přinést důkazy.    

Mephisto 13.3.2009 23:03

Re: Zajímavá skutečnost

Připusťme na okamžik, že to tak skutečně bylo, a ty tlaky ze strany Paroubkových lidí na vedení Práva skutečně byly činěny. Za prvé je dobré si uvědomit, že to dává dobrý smysl - Paroubkovi opravdu leží v žaludku, že s ním Právo už 5 měsíců neudělalo celostránkový rozhovor, několikrát to ukřivděně opakoval. Také má prokazatelně pocit, že ho (a socdem) Právo nedostatečně chválí. Takže bych se vůbec nedivil, kdyby měl Porybný pravdu.

A JESTLI to tak bylo, tak co měl Porybný asi dělat?! Ono, vydírání tohoto typu se dokazuje velice těžko, zvlášť pokud bylo vyhrožováno tím, že se něco stane až po volbách... Porybný měl v takovém případě jen dvě možnosti: sklapnout kufry, a čekat až dostane po volbách po čumáku, a nebo celou věc zveřejnit.

Myslím, že se rozhodl správně.

Mephisto 13.3.2009 23:07

Re: Zajímavá skutečnost

ještě malá faktická - Porybný ROZHODNĚ neobvinil z vydírání ČSSD jako celek, ale obvinil pár nespecifikovaných lidí z Paroubkova okolí, kteří navíc ani nutně nemusejí být z ČSSD. Nevím kde jste tohle tvrzení vzal.

Josef 14.3.2009 15:52

Re: Zajímavá skutečnost

Rv

Josef 14.3.2009 15:49

Re: Zajímavá skutečnost

R^

jirka.s. 13.3.2009 21:49

Výborně, pane Vosáhlo !!!!

Zajel jste sosákům až na žluč!!! Není většího potěšení, než když se jim zasekne ručička na EKG!!! ;-D

Josef 14.3.2009 16:24

Re: Výborně, pane Vosáhlo !!!!

Rv Nějak zapomínáte ctít starou moudrost, že kdo se směje poslední ten se směje nejlépe.

vlcak 13.3.2009 21:34

Souhlas

Plně s Vámi souhlasím,na žvásty soudruha Paroubka není nikdo zvědavý.

Josef 14.3.2009 15:59

Re: Souhlas

Tím, nikdo není zvědavý, jste vy a vám podobní. Tak mluvte jen za sebe a za podobné. V každém národě je 20 až 30 % darebáků. Již jste se jasně vyprofilovali, ukázali a nyní přijde zákonitá reakce.

Mirek 13.3.2009 21:25

Honorar?

Zajimalo by me, zda politici dostavaji za takto protlacene clanky honorare. Pokud ano, tak to neni spatny business - kdykoliv cokoliv napisu, nekdo to musi otisknout a zaplatit.

jirka.s. 13.3.2009 21:35

Re: Honorar?

Docela zajímavé, co že tě to na tom článku ausgerechnet zajímá!!!;-P Alespoň něco, když už obsah nejsi schopen svý gangliem vstřebat!!!;-D

Petr B. 13.3.2009 20:47

To by mně zajímalo, jestli psaní těchto odporných duševních zvratků,

jako je tento článek, dostávají členové ODS od vedení za úkol, aby se nakonec dostalo na všechny. Protože jméno Vosáhlo neznám. Něco takového by klidně mohlo vyjít za protektorátu či začátkem 50. let během procesu se Slánským.

Mephisto 13.3.2009 21:04

Re: To by mně zajímalo, jestli psaní těchto odporných duševních zvratků,

Ona byla vyhlášena soutěž o nejnesmyslnější a nejnejapnější komentář k článku?! Jestli ano, tak ty ji chceš vyhrát, viď, Petříku? ;-D

Článek dává naprosto korektně do kontrastu fakt, že Paroubek má spoustu možností, kterak být vidět, a taky jich hojně využívá (tiskové konference, Poslanecká sněmovna, články v MFD, Lidovkách, i v tom Právu - jen s ním, hajzlíci, neudělali už pět měsíců celostránkový rozhovor, skandál) a přitom si stěžuje na svobodu slova.

Co má ten článek společného s protektorátem?! Co má společného s procesem se Slánským?! To jsi upadl na hlavičku?!?!

Můžeš prosím konkrétně, ale KONKRÉTNĚ uvést paralely, spojující tento naprosto korektní, trefný a výstižný článek, se stylem psaní za protektorátu, popř. za nejhrubšího komunismu 50. let? Pokud nevyplodíš nějaké smysluplné důvody, tak jsi jen ubohý levičácký kecal a tlučhuba, a měl bys co nejrychleji zmizet na Novinky.cz, kde ti určitě budou všichni přizvukovat ;-€

jirka.s. 13.3.2009 21:32

Re: To by mně zajímalo, jestli psaní těchto odporných duševních zvratků,

B) je správně !!!;-D