29.3.2024 | Svátek má Taťána


Diskuse k článku

POLITIKA: Paroubek a KSČM

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Láníček 8.3.2010 15:18

To jsou vývody,

jak z konečníku. Naopak ODS s velkými zábranami netouží po ničem, už vůbec ne po moci. To jsou takoví lidumilové, že by se nejraději zcela rozdali - a státní dluh zaplatili i sami. Ale to je správné, stejně na tom mají větší podíl než ČSSD. A ODS neslibuje 30 Kč, ona to všechno přímo zprivatizuje - a to pak budou lítat jinačí třicetikačky (tentokrát ale z našich kapes) ! Celkový charakter evropské levice je prý nějaký závadný, mohl by autor těchto krasomyšlenek nějak blíže definovat charakter evropské pravice ? A ještě by mohl uvést ten zmiňovaný matematický vzorec s nulovým efektem. To musí být něco pravicově špecifického. No a závěrem - když někdo něco chce ze svého programu prosadit, jak to udělat a nebýt u moci ? To by nám mohl pan Pavlis taky nějakou  poutavou formou osvětlit, aby to bylo víc atraktivní než ty červené lucerny !

B. Rampír 8.3.2010 14:51

Slušnost už se nenosí?

Pane Klíči, Vy jste s Jiřím Paroubkem kamarádi, že mu tykáte? Já toho chlapa také nesnáším, ale to mne neopravňuje k tomu, abych mu tykal. Nebo snad již u nás neplatí ani ta nejzákladnější pravidla zdvořilosti?

F. Pavlis 8.3.2010 13:57

Domnívám se,

že problém politického profilu ČSSD a případných koaličních partnerů nespočívá v ČSSD samotné, ale v celkovém charakteru evropské levice, která už vlastně žádný "charakter" nevlastní . Touží po moci a nemá žádných zábran, aby ji získala. Hovořit o jakémkoli programu je plýtvání energií. Propagační plakáty této strany jsou snad méně atraktivní než červené lucerny nad jistými vchody. Problém je ovšem v tom , že ČR má jakési historické předpoklady pro "špecifíka" , která tu červenou lucernu prostě milují.  Nevolte ty kněžky lásky, když vám slibují cenu pouhých 30 Kč, - za neskonalé libido... Natruc modrým ptákům. V takovém matematickém vzorci se nulový efekt prostě ztratí....

J. Láníček 8.3.2010 13:06

A ODS bude dělat vše pro to,

aby se k vládnutí nedostala. Nejspíš si uvědomuje, že po těch minulých podrazech s Kubicem, Čunkem a Veseckou (to jen tak příkladně), si musí za trest dát minimálně dvě volební období vládní  pauzu. A tak je to správné, tak to má být, to je správné chlapské rozhodnutí ! A od teď se Topolánek přestane bavit i se starým šejdířem Kalouskem. A toto je také správné  - prostředník nahoru (to je jasná jednička)  !

P. Schon 8.3.2010 12:37

Re: ČSSD

[>-]  Pracující Nové hutě Jiřího Paroubka uzavřeli socialistický závazek : na počest slučovacího sjezdu KSČM a ČSSD vyrobí 100 tun surového železa nad plán !  [>-]

L. Šarina 8.3.2010 11:28

ČSSD

ČSSD ta bude spolupracovat i čertem,jen aby Parouber byl ve vládě a potom prezident.

A. Reček 8.3.2010 10:42

Re: KSČSSD

Máte pravdu. Kdo v r.1990 či 1991 předvídal, že KSČM ještě po dvaceti letech může být stranou, která bude podporována 12 až 14% voliči? Za takový dnešní stav rukou společnou a nerozdílnou mohou šéfové ODS a ČSSD. Obě partaje bohužel jsou namočeny v takové řadě různých afér, že komunisti nemusí dělat vůbec nic kloudného,ale stačit jim bude pouhé poukazování a ony průšvihy.

T. Kočí 8.3.2010 10:06

Re: KSČSSD

Prostě:Po jejich zpěvu poznáte je.

R. Sedláček 8.3.2010 9:38

KSČSSD

ČSSD je historicky spjata s KSČ pupeční šňůrou. Z této strany komunisté vzešli. Tato strana se přímo podílela na Únoru 1948 a v této straně je nejvíce předrevolučních členů KSČ (mimo KSČM). Poslední léta nám ještě ke všemu vrací komunisty k moci.

KSČSSD