25.4.2024 | Svátek má Marek


Diskuse k článku

POLITIKA: Parodie na pravici

Vláda Petra Nečase vznikla na základě podvodu Miroslava Kalouska na voličích KDU-ČSL a v průběhu doby byla doplněna politickou stranou, která se do sněmovny dostala mimo řádné volby.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
D. Švik 18.6.2013 18:19

Ano

K. Frauknecht 18.6.2013 11:27

Souhlas prakticky se vším!!!

Jen k těm "trafikám". Dosazení "trafikanta" do funkce nejde (dle mého!!) nazvat korupcí. Jo, pokud bude nový "trafikant" prosazovat něčí zájmy za provizi... pak to je jasný. Korupčníkem je "trafikant" a ne ten kdo jej dosadil (pokud to zrovna, jako na potvoru, nejsou i jeho zájmy :-)).

P. Krešňák 18.6.2013 11:15

Naprostý souhlas...

Dále není co dodat, snad jen to koho vlastně budeme na pravici volit? Krešňák

V. Kain 18.6.2013 15:34

Re: Naprostý souhlas...

Pan Benda už vykřikuje,že pana Nečase nevydají.Pan Benda musí mít panickou hrůzu ze stávající situace.Nebude zvolen a jde od koryta.Co ale bude chudáček dělat? 20 let mlátí ústy.I to jeho studium má vážné trhliny.A to tihle lidé rozhodovali o nás a naší zemi.Lidé voliči budou zřejmě volit  opět ty které již známe a víme kam se s nimi dostaneme.Já osobně zkusím pana Macha a jeho SSO.

B. Veltrubský 18.6.2013 19:15

Re: Naprostý souhlas...

Sice asi ne pravice, ale Pirátská strana má taky něco do sebe.

J. Kanioková 18.6.2013 21:04

Pirátská strana ?

Já z těch mladých cítím revoltu, ale když se člověk nad jejic návrhy pořádně zamyslí, tak z toho kouká socík..

P. Schuh 18.6.2013 9:46

Co s tím ?

Plně souhlasím s autorem. Ano tento vládní slepenec plive demokracii do obličeje. Jenomže někteří občané jim bohužel nastaví nejen tvář ale i řiť.

B. Veltrubský 18.6.2013 19:16

Re: Co s tím ?

Horší je to, že oni s tímhle marasmem souhlasí a obhajujíjí ho.

J. Hanzal 18.6.2013 9:38

Výborný článek

Jen, v kontextu tohoto článku, uvažuji koho vlastně volit v případných předčasných volbách. Současné vládnoucí strany - to těžko, ČSSD= to samé v oranžovém, KSČM - no nazdar, ostatní parlamentní strany jsou nevolitelné. Nějaké "nové" či malé strany?, a dopadnem jako v Itálii, každou chvíli nové volby, nové koalice, nové hádky a skutek utek. Do prdele kam jsme se to dostali, vždyť tady není koho volit.

A. Bocek 18.6.2013 14:37

Volte vždy podle rodinné peněženky,

volte stranu, která má alespoň nějaké ideály a svou vizí přinese prospěch vaší rodině, více vaším dětem, než vám.

P. Moravčík 18.6.2013 8:48

Konečne

niekto nazval veci pravým menom - "prasárna". Nestačil som sa diviť nad názormi pána Štěpánka a mnohých diskutérov o normálnosti "trafík". Ak politik dostane ponuku do správnej rady súkromnej inštitúcie, či firmy, narábajúcej a platiacej ho z vlastných peňazí - prosím (ale po skončení aktívnej činnosti v politike!). Ak dostane trafiku v štátnom podniku, ide o spreneveru verejných zdrojov z daní občanov a to je, aspoň sa tak domnievam, nezákonná manipulácia s verejnými prostriedkami. Možno je to ťažko dokázať, ale ak má občan tolerovať menovanie neodborníka na miesto, ktoré odbornosť vyžaduje, tak tu nie je niečo v poriadku. Rozumiem tomu, že si štát chce zachovať vplyv vo firmách, ktoré mu patria, nerozumiem však tomu, prečo sa vraciame k systému, panujúcemu za komunistov, kedy hlavým kvalifikačným predpokladom bolo členstvo v strane. Relativizácia hodnôt, morálky aj zdravého rozumu vedie k názorom, aké sa objavili v diskusiách - keď kradnú a uplácajú všetci, je to v podstate normálne a v poriadku. No des! 

M. Stuchlik 18.6.2013 0:21

Nezačalo pohřbívání pravice

Sinhou a Bacsem, neměli ti "atentátníci" pravdu?