23.4.2024 | Svátek má Vojtěch


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Luboš 3.7.2009 17:14

Re: Sobotky se nezastávám, ale podle logiky autora

To se pletete, kdyby totiž vámi jmenovaný řidič kamionu a dostával stravu zdarma a ještě by si nárokoval diety, pak by dostal padáka. Navíc, pokud dostane diety, nemá například nárok na stravenku od zaměstnavate. Kdyby ji dostal, znovu byste jej jako zaměstnavatel nařkl ze zlodijiny, takže se Sobotky nezastávejte. Tím nechci tvrdit, že nějaký jiný politik náhrady daní, nebo vrací, ale jak už jsem tady jednou napsal, tak od člověka, který bral plat za to, že státní pokladnu brání je to chucpe.

Oponent 3.7.2009 16:50

Re: Co takhle vzdělání

Znovu bez překlepů:

Ale, ale ... což takhle více slušnosti, to vás maminka neučila? Nadávat někomu do nevzdělanců a zmetků - to není pěkné, i když pro modré fanatiky naprosto běžné!  ....A pak - oba zmínění mužové mají titul doktor a ten při vašem jistě vysokém vzdělání, jak víte, tak se nedává zadarmo !

Oponent 3.7.2009 16:48

Re: Co takhle vzdělání

Ale, ale ... což takhle více slušnosti, to vás maminka neučila? Nadávat někomu do nevzdělanců a zmetků - to není ůpěkné, i když pro odré fanatiky naprosto běžné!  ....A pak - oba zmínění mužové mají titul doktor a ten při svém, jistě vysokém vzdělání, jistě víte, žese nedává zadarmo !

Kýval 3.7.2009 16:43

Ano ...

... máte pravdu, slovo zloděj nepatří například komunistce Zuzce Rujbrové-Bébarové. Otázkou je zda snad nepatří M. Topolánkovi, který si jen tak letadlem odskočil za státní peníze zalyžovat do Innsburuku nebo který vozí auty za státní peníze 2 rodiny. Nepatří ani Melčákovi, kterého vozila na příkaz Langera policejní ochrana a tak ušetřil také mnoho peněz. Ale těmi lidmi se autor netrápí, u těch to autora nezajímá, to jen u ČSSD!!

Agent 3.7.2009 16:38

Hlavně že soudruzi z ODS tyto náhrady nezneužívají,

nepodporují zloděje a tuneláře, nemají mrtvé sponzory, nevozí miliony v mincích v igelitce, .... - to zahřeje u srdíčka...

slava 3.7.2009 16:13

Re: Ubohost

Musíte umět číst celý text. "Autor je ubožák - pozastavuje se nad něčím, co dělají všichni - všech 200 "zástupců lidu" včetně vlády" - to abyste nemusel vynakádat přílišné mentální úsilí. V této diskusi je to konstatování přínosné. A mimochodem, na betlu se dá hodně vydělat, takže raději nechoďte do hry vy, když nemáte čím dát flek.

slava 3.7.2009 16:07

Re: Co takhle vzdělání

Ale mohou. Najděte si ve slovníku, co znamená slovo paušální.

Valentina 3.7.2009 15:51

Re: Já to vidím tak

No ono k tomu jaksi přistupuje i to, že Sobotka chce zpátky progresívní zdanění, takže shrnuto: sám si koupí kvartýr za pár mega z NEZDANĚNÝCH peněz, ale na náměstích huláká jen větší bič na tzv bohaté. Tohle Topolánkovi nemůžete vyčítat - ten progresi zrušil a každý platí stejnou sazbu. A nebyl to náhodou Sobotka kdo podporoval minimální daň, registrační pokladny a podobné vymoženosti na ten druh prostého lidu, který se chce postarat sám o sebe a nečeká s nataženou rukou na dávky velkého Jyrky?

Ano, samozřejmě mi vadí, že tohle zneužívání náhrad dělají patrně všichni poslanci, ale u socanů mi to z výše uvedených důvodů vadí daleko víc - u těch koryt nepokrytě a hlasitě mlaskají, vůbec jim nedochází, že jsou zloději a prezentují se dál jako vzor uražené počestnosti a oběma rukama se přitom zas a znovu pokouší šmátrat v cizích kapsách...

Ale Vy ten rozdíl patrně také nevidíte nebo vidět nechcete, že?

Dušan Streit 3.7.2009 15:40

Socanům to klesá

Je to příliš tvrdé, i když něco na tom je. Také jsem to zmínil:

http://streit.blog.idnes.cz/c/91268/CSSD-v-rozvalu.html

A ještě jsem se musel omluvit ;-)

http://streit.blog.idnes.cz/c/91441/Omlouvam-se-pani-Barkove-a-pani-Boruvkove.html

A teď se ještě hádá Tvrdík a Dimun :-D

Jirka 3.7.2009 15:17

Sobotky se nezastávám, ale podle logiky autora

by řidič kamionu, co je celý týden v tahu pouze na paštikách a polívkách, tedy nevyužije diet, na které má nárok, musel zbytek vrátit zaměstnavatelovi, to samé platí o služebních cestách pana starajícího se starosty, z Chrastavy má blízko do Německa a v rámci euroregionu určitě jezdí často do Saska, jestli je taky takový pašák a z cesťáku vacíí do městské pokladny eura, která v rámci služebky za hranice ušetří. Určitě ne, spíš si natáhne čas, aby dieta byla tučnější.

Karel 3.7.2009 15:12

Re: Ubohost

Milá panii Diano. když jsem chodil do první třídy a pokusil se , při lumpárně, vymlouvat na to, že to dělají všichni, okamžitě jse dostal pár facek. Vy asi ne.

Landys 3.7.2009 15:08

Re: Pane starosto, vy asi máte fakt málo starostí, nebo na skutečnou práci máte jiné lidi !

No tak mi prozraďte, jak s tématem souvisí ta zmínka o státních maturitách. Možná jsem jen méně chápavý a potřebuji poučit.

Kapr 3.7.2009 14:50

Co takhle vzdělání

Copak on má nějaké relevantní vzdělání,je to ubožák bez ekonomického rozledu,podobně jako zmetek Ráth je rádobyodborníkem ve zdravotnictví.

zumbera 3.7.2009 14:22

Co takhle vzdělání

Bylo by možné zveřejnit diplomovou práci toho parchanta Sobotky,který neví,že paušální náhrady určené na něco,nemohou být použity na něco jiného a je povinností je hospodárně využívat a ne zneužívat.

olie 3.7.2009 14:16

Re: Pane starosto, vy asi máte fakt málo starostí, nebo na skutečnou práci máte jiné lidi !

Landys, on o voze, Vy o koze, žejó?

Kuchl 3.7.2009 14:13

Re: autor zákon č. 236/1995 Sb. asi nečetl

Slova táhnou , příklady hýbou . Zákony sice jakoby platí , ale zneužívání je prakticky ruší !

lola 3.7.2009 14:02

náhrady

no nevím ,ale hlava mi furt nebere,jak mohu brát náhradu,když nemám výdaje.Co mi teda vlastně ty náhrady nahrazují ? som z teho celkom zmätený?!!

Öman 3.7.2009 13:51

Re: Ubohost

Vám stačí k obhajobě zloděje Sobotky, když bez důkazů ukáže na zbytek zákonodárců a prohlásí: "Taky kradou!"? Jak k tomu přijdou právě ti slušnější (a věřím, že tam budou), kteří nekradou? Je mi vás líto :-(

hubený 3.7.2009 13:39

Re: Ubohost

Výblitek o oblíbeném politikovi je přínosný? Máš-li v hlavě rozdáno na "betla" nechoď do hry slávo.

slava 3.7.2009 13:26

Re: Ubohost

Jistě byl přínosnější než ten váš trapný štěk.

egoist 3.7.2009 13:26

Re: Ani se nebudu dívat ,jestli je pana starosta členem ods, nebo

Na ty je dost vidět, tam bych zrovna jako v případě Topolánka či Lagera , pochyboval.

slava 3.7.2009 13:24

Re: autor zákon č. 236/1995 Sb. asi nečetl

Asi neumíte číst. K žádnému porušování zákona tu prostě nedochází. Takže ke zneužívání jaksi nedochází. ;-D

H.K. 3.7.2009 13:21

Re: Ani se nebudu dívat ,jestli je pana starosta členem ods, nebo

...to dělají, a bohužel, všichni poslanci a senátoři.

Myslíte, že i pan Paroubek a  Rath to dělají?

Landys 3.7.2009 12:59

Pane starosto, vy asi máte fakt málo starostí, nebo na skutečnou práci máte jiné lidi !

;-€Co se těch státních maturit ještě dotýče, které autor tak půvabně bez souvislosti vmontoval do svého tendenčního výplodu - opět průhledné, ža na to nepřijdou snad jen inteligentní voliči se srdcem na pravém místě, co též pravou rukou volí (přestože jsou mnozí leváci). Odéeska klidně oželí těch zhruba 50 milionů korun vražených do příprav státních maturit ministerstvem jeho nedávné vlády, jen aby se zavděčila spontánně neorganizované mládeži, která jí coby užitečný idiot pomohla vyhrát eurovolby. No a pokud by to někomu zapalovalo pomaleji, jako třeba těm modrým inteligentním voličům, letos budou ještě jedny volby, a ještě důležitější než ty cvičné evropské. No a tady se na nějakou desítku milionů korun (zejména když tyto jsou jen státní a o tyto se s daňovým poplatníkem modří hoši rádi podělí), zas až tolik nehledí. No a také až do onoho volebního podzimu budou přání naší chytré, vzdělané a správně uvažující mládeže (jak děl pan Zahradil), pro ODS přímo rozkazem. Proto ten bleskový souhlas s odložením státních maturit - a proto též takový připitomělý článek autora.   !

janoryna 3.7.2009 12:59

pane starosto, když dovedou investovat už i socani,

co pak s těmi náhradami dělají politici nesocanští, na př. z ODS.  jistě nespotřebované náhrady vracejí, akorát zatím částka byla nulová. a jako demokrat byste mohl vědět, že  užívání poslaneckých náhrad pro socany ba dokonce i pro ty ostatní není omezeno. 

¨fs 3.7.2009 12:49

Re: Dneska se na NP vaří z vody - je toho na adresu ČSSD docela málo !

evidentně si chceš povídat o hovně, nemám na tebe čas, psal jsem o zlodějích všech barev, pro připomenutí.

egoist 3.7.2009 12:46

Re: Taky šibal

Pensisti nás nedrtí , ti nemají volné pátky , mají volné všechny dny.

Palava 3.7.2009 12:45

Taky šibal

Socky mají volný pátek tak nás pensisty v diskusi drtí . Sobotkův kolega asi ODSák a nejpop Standa si podobný 4mega vypůjčil od strýce .Teď je to floriďan s řádně vydělanými 100 mega . No bonitní kluk .Kdo z vás to má ? Částka 4 mega za byt je ve straně Jistoty tak nějak standardní neboť i brněnský primátor jsa vyletěn z rodinného hnízda , z důvodu soulojednání s lidovci - odmítači tiché spolupráce s bolševíky ,  opatřil si byteček v tomto cenovém pásmu . 

egoist 3.7.2009 12:44

Ani se nebudu dívat ,jestli je pana starosta členem ods, nebo

zvolený na její kandidátce. I bych se vsadil, nicméně, pane starosto vy jako jako podmnožina veřejné správy víte, že to dělají, a bohužel, všichni poslanci a senátoři. Všech stran , to není omluva ale pouhé konstatování.  Prostě Dušínovské to není. Takhle se dá zaútočit  skoro na libovolného poslance.

I-Worm 3.7.2009 12:41

Pane starosto, raděj ani neotvírejte Hospodářské noviny

protože jest lépe v nejisté setrvati naději, nežli strašlivou poznati jistotu! Začínají tam otiskovat seriál o zneužívání náhrad našimi ústavními činiteli, a co čert nechtěl, hned první případ je z ODS...

Ale nedělejte si starosti, i když vyhrají volby socani či komanči, se svým stylem zaznamenáte úspěchy i v Rudém Právu!