24.4.2024 | Svátek má Jiří


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
AAA 10.11.2007 16:51

Re: Re: K odstupujícímu by měla být úcta

Co všechno víte, soudruhu Sergo? Vy jste Vševědoucí? No pokud jste bolševik, jak to vypadá, pak vám ovšem věřím.

nnn 9.11.2007 22:42

Re: je skoda, ze konci...

tak tohle byla ukázka dokonale vymytého mozku - bolševickou propagandou

jk-jiny 9.11.2007 22:39

je skoda, ze konci...

Lidovci kolaborovali s  KSC v narodni fronte, pak se z toho vylhali... Koho chce buh potrestat, da mu lidovce za koalicni partnery. Kopali do kotniku ODS za Klausova premierovani, usporadali hon na sveho koalicniho partnera, zradi i ODS a zelene, az pujde do tuheho pred volbami. Ta strana je kriva cela: koneckoncu podobne je pokrytecka a kriva i katolicka cirkev. A kdyz Vlk mluvi o demokracii (jak demokraticka je jeho cirkev?) a mysli jen na majetek ... k zbliti stejne jako Cunek, Severa, Kasal... Kalousek je k zbliti jeste vicem ale je to format jako padousi, ktere hral Kopecky... Takze pres zatoku svini rychle na smetiste dejin, mila KDU-CSL! Chybet nam nebudete i s tim prudce inteligentnim bezpecakem!

nnn 9.11.2007 22:39

vosáhlo ty jsi takový deb..

takovou snůšku blábolů člověk snad nemnajde an na MFVčera

sergo 9.11.2007 18:58

Re: K odstupujícímu by měla být úcta

pravdomluvnost?????? no to je výsměch!!!!všichni víme,co prováděl jako starosta.....jeden týden tak,za dva týdny všechno jinak.......................pracovitost a vytrvalost to prosím ano.....!

Mell 9.11.2007 18:37

Re: K odstupujícímu by měla být úcta

R^R^R^:-D

Mell 9.11.2007 18:36

Re: Obávám se,

Myslíte, že už na něj byli nasazeni političtí špioni?Než se dostane na kandidátku, už se bude vědět, že bez občanky si chodí do banky v USA vybírat a ukládat peníze a to je přece ,podle některých českých geniů, trestné.

František 9.11.2007 18:31

K odstupujícímu by měla být úcta

Je nesporné, že pan Jiří Čunek měl také slabiny. To vidíme na každém, i na vlastní ženě. Ale jeho předností byla pravdomluvnost, čestnost, pracovitost a vytrvalost. A to všem vadilo. Nakonec ho umlátili jeho vlastními poctivě získanými penězi. To, co na závěr předvedla ještě Česká televize, to již bylo do nebe volající.

Pan Jiří Čunek se v životě neztratí. Pane Jiří, i za to málo děkuji.

Mell 9.11.2007 18:30

Re: přání

Z Prahy to tak možná vypadá, ale neměl byste zapomenout, že KDU-ČSL má voliče jinde a tam na politické a mediální manipulace, na které jste zvyklí v Praze, lidé moc nedají.

kurbet 9.11.2007 18:14

přání

Čunka v čele KKDU-ČSL této straně ze srdce přeji.Nemohli volit lepší cestu do politického zapomění,než jej potvrdit v setrvání v předsednickém křesle.To musí být už skutečně smrtelná personální krize,když se v této straně nenajde vhodnější týpek,než je vsetínský veklomožný pán.Budeme se těšit,že v příštích volbách se už konečně "historický" nenajde místo,aby se mohla přiživovat při moci.Korýtka vyschnou.

promirul 9.11.2007 18:00

Re: Proboha!

To podhoubí korupce,udavačství,mocichtivosti,ale i závisti,sprostoty a všeho svinstva nám již zanechal Boehmen und Maehren a hlavně bolševický mrchožrout.Ti se nám zapsali na duši národa,rozvrátili co se dalo,zničili střední vrstvu,vychovali si komunistickou inteligenci,která bude přežívat několik generací a chovat se tak,jak se dnes všichni nahoře chovají,po nás potopa.

promirul 9.11.2007 17:51

Re: Stále mi není jasné

Pane Goro,není mi vůbec sympatický ale máte pravdu,kdoví co z toho ještě časem vyleze a kdo se na něm podepsal.

promirul 9.11.2007 17:49

Ikaros

Pane Vosáhlo,nedramatizujte prosím celou aféru,máte přirovnání,které je slabé a pančované.Vždycky se najde nějaký rozumbrada jako vy,a žvaní.Čunek je pryč a kdybyste tam byl vy,kdoví jak byste dopadl.Třeba by vás pak nazval někdo slunečním princem,který když se zhaslo,  padl na hubu.

Goro 9.11.2007 17:15

Stále mi není jasné

proč tak veliký hon na pana Čunka. Od té doby, kdy nastoupil do nejvyšší politiky je na něj pořádán normální hon. Tu si jeho bývalá sekretářka vzpomene, že před pěti lety dostal úplatek. (kdo dokáže říct, co dělal 9.11.2002 ve 13:25 má můj obdiv), tu se našlo něco jiného před sedmi, osmi, ... lety, kdy se špatně podíval na něčí dceru. A nakonec se najde, že pobíral sociální dávky před DESETI lety (což je dávno promlčeno - u soudruhů Grebeníčků a jiných to projede?). Jen pro informaci - sociální dávky pobírá i mnoho lidí (nemýslím ty pracovité a opálené) s mnohem většímy příjmy, kteří vykazují ztrátu v podnikání.

A že někteří Čunkovi spolustraníci na ministerstvu obrany před deseti lety prošutrovali mnoho miliard korun za nákup rezatých dílů na vrtulníky nebo padáků, které byly nebezpečné už v době výroby. (padesátá léta, made in CCCP)

Je třeba se ptát, komu leží Čunek tak v žaludku, že na něj rok a půl pořádá hon?(Y).

Goro 9.11.2007 16:46

Re: Re: Re: Nevíte někdo,

A má kodové označení samice, že?

Quark 9.11.2007 15:59

Obávám se,

abychom takhle nedopadli i s kandidátem na presidenta Švejnarem, taky potencionální Ikaros ....

Honza 9.11.2007 15:56

Re: Re: Nevíte někdo,

;-€Ty malý astone skřete jeden co máš proti jménu VOSÁHLO. Já znám jednu VOSÁHLOVOU a ta je dost dobrá. ;-€

Honza 9.11.2007 15:53

J. Vosáhlo vcelku dobře shrnul 1,5 roku Čunkova politického života.

Přesto jsem přesvědčen o nutnosti "nových tváří" v české politice, i s nebezpečím občasného kyselého plodu.

Honza 9.11.2007 15:44

Re: Re: Co to je za v/*/l/*/ ten Vosáhlo ?

Jestli ta Jiřka Godalová je příbuzná toho vosáhla, tak to bude asi taky pěkná k/*/á/*/a

Malý Aston 9.11.2007 15:32

Re: Nevíte někdo,

Již to jméno " Vosáhlo" je podezřelé, já se domnívám že to napsal Rath nebo Paroubek nebo oba dva dohromady.:-D

ivoš 9.11.2007 15:16

Re: Re: Jezismarja

Čechov dobrý, ale Revizora napsal Gogol.

Mell 9.11.2007 15:03

Nevíte někdo,

 co je ten Jakub Vosáhlo za notorického blba, taková slátanina a taková snůška nepravd a manipulací, to je možné opravdu jenom v současném protičunkovském Česku. Myslíte, že to pan Vosáhlo napsal bez postranních úmyslů a z vlastní vůle? Zajímalo by mne, kolik stojí, aby se člověk snížil k takovýmto pomluvám a veřejně je prezentoval. Hanba těm, kdo to řídí, hanba těm, co to pro ně dělají. V jakém státě to žijeme, co jsme za demokraty, že jsme to dovolili zajít až tak daleko? Zločinci se vybarvují, demokrati by jim to měli spočítat.

Buvol 9.11.2007 14:26

Re: Co to je za v/*/l/*/ ten Vosáhlo ?

Já myslel, že je to váš příbuzný ...

AAA 9.11.2007 14:06

Re: Re: bezpecak ve zbrojovce

.. a sofortní dodávání informací příslušnému odboru StB, jakýsi "státobezpečnostní" výsadek v podnicích. (Mimo jiné shromažďovali i tzv. Zprávy z cesty šťastlivců (či spíše lidiček cosi podepsavších), kteří se dostali na Západ a ve formuláři měli pravdivě udat všechny známé - zejména ty hnusné exulanty - s nimiž se venku sešli. Po zpracování vše promptně odesíláno opět statečné StB)

AAA 9.11.2007 14:00

Re: Re: Re: Re: bezpecak ve zbrojovce

Spoluzaměstnanci jím opovrhovali, protože nedělal víc, než je nutil dodržovat předpisy, což vždycky ovšem nešlo. Ovšem nelze porovnávat výši platu bezpečáka dnes s  dobou Čunkovou, kdy byl mnohokrát nižší. Ostatně jak přišel autor s nickem "zpet ku koreni" na "estébácké" souvislosti  nechápu (dosti stupidní způsob mentálně opožděného tvora, jak jej ještě víc zhanobit). Tenhle firemní "bezpečák" byl jenom takový z obou stran otloukaný nešťastník, který se musel zavděčit všem - shora kontrola a buzerace státních inspektorů bezp. práce, ze strany druhé, firemní, věčné nadávky, že zdržuje výrobu a otravuje. Nedělal bych to ani za stonásobek jeho tehdejší almužny. 

JK 9.11.2007 13:16

Re: Re: Re: bezpecak ve zbrojovce

Bezpečnostního technika formovalo především to, že jím spoluzaměstnanci více či méně opovrhovali. Dělo se tak pro jeho očividnou nepotřebnost a na tuto funkci šli většinou lidé, neschopní se uplatnit jinak. Kdo trochu cestoval po českých fabrikách, ví, jaký zvuk mělo slovo „bezpečák“ a jaká byla reakce, když se někde objevil. A u jedné britské firmy byl v této funkci člověk od pohledu retardovaný, loutka v rukou dvou vtipných českých dívek (měl asi dvacetkrát větší plat než ony). Proto je případ pana Čunka z tohoto pohledu fascinující a škoda, že mezi novináři je tak málo těch, kteří by se na věc podívali více psychologicky. Jinak je zřejmé, že všechny ty události panu Čunkovi musely (v hlubším smyslu) prospět, což se vůbec nemůže říci o těch, s nimiž teď bývá srovnáván.

honzak 9.11.2007 13:03

Re: bezpecak ve zbrojovce

dnes se tato funkce zove "referent BOZP" a sutajováním to nemá, stejně jako za komančů nic společného.

Pán má na mysli patrně tehdejšího "referent ZÚ", který byl proddlouženou rukou strany a vlády, neb měl na starosti oficálně obranu, přechod na válečnou výrobu, neoficiálně pak sběr drbů a udávání spolupracovníků.

vládík 9.11.2007 11:56

Jste důkazem

jak přesný je dnešní článek pana Drápala.  Těch, co kopají do mrtvých se kupodivu najde vždy spousta.

slovan 9.11.2007 11:43

Ci mlyn?

Ci to byl vlastne mlyn? Tot otazka......

AAA 9.11.2007 11:15

Re: Re: bezpecak ve zbrojovce

No nic, pán si to asi plete se zvláštním oddělením (zjemněle kádrovka), které bylo skutečnou expositurou Stb v podnicích (a mělo dbát kromě výběru prověřených kádrů i o zabezpečení firmy proti útokům zvenčí, zejména "diverzantů", "sabotérů" a dalších zločinných figurek nastrčených válečnými štváči z Wall Streetu), tam většinou seděli buď neschopní a vyhození esenbáci či naprosto negramotní a i prostého fízlování neschopní estébáci, nebo zasloužili agenti Stb, lihoví milicionáři a podobná nejpodřadnější komunistická pakáž.

Bezpečnostní technik (útvar bezpečnosti práce) byla funkce zcela bezpohlavní a apolitická, byť (jak kde) ji konali většinou protekční synáčci poněkud zasloužilejších či úspěšně hubudržících rodičů, nic víc, což se ovšem týkalo většiny funkcí jaksi obecně.