16.4.2024 | Svátek má Irena


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. Severa 7.4.2010 13:48

Nerozumím autorovu tvrzení,

že"stranu bude řídit člověk, který nikdy žádnou stranu neřídil a logicky tomu nemůže rozumět" Žádný nový předseda snad stranu neřídil, napadá mne jedině Zeman. Z diskuse na NP je  patrné, že jde o příspěvky lidí, kteří události sledují a mají většinou co říci. Jenom mám dojem, se se jedná o už předem rozhodnuté. Každý holt mele tu svou a těžko někoho přesvědčí.  Ovšem dle Masaryka je demokracie diskuse. U některých příspěvků to má často k diskusi dost daleko. Politici už dávno pochopili, že potřebují získat ty voliče, kteří, bohužel, slyší na pomluvy osočování a sliby. Potom vypadá politický boj jak jej známe.

R. Sedláček 7.4.2010 11:07

Tisk se zabývá hloupostmi.

Myslím, že o Topolánkovi toho tisk naplácal mnohem víc, než bylo zdrávo a nic převratného už asi nenapíše. O tom, co se děje v ODS se také píše všude. Ale včerejší poměrně významná věc pro ČR a zejména pro nás, voliče není zajímavá. Není skandální a nikdo tam nebyl ani nahý a ani sprostý. Seriózní tiskoviny by se měly zamyslet, zda se nepřiznat k tomu, že už dávno jsou pouhým buvárem

Pro.tisk.nedůležité

D. Streit 7.4.2010 11:03

ODS si dost zavařila

Topolánek sice vyhnal konzervativce, pravověrné pravičáky a ty, kteří preferují slušné vystupování, ale ti voliči, co zůstali, byli Topolánkův fanklub. Teď jsou bezradní. Naštěstí stejně jako ODS přijde o část elektorátu i ČSSD, protože Paroubek přišel o snadný terč. Všechno to posiluje šance neparlamentních stran:

http://streit.blog.idnes.cz/c/130458/Dobra-zprava-pro-male-strany-ODS-je-mezi-vami.html

P. Čoupek 7.4.2010 9:15

Atmosféra strachu a konec občanské společnosti

Poslední vývoj ukazuje, jak hluboko jsme se vrátili do minulosti. Prakticky neexistuje svobodná výměna názorů a ideí, všechna média omílají stále tytéž lži, za premiéra máme urážlivého aparátčíka s komunistickou minulostí. Kdybych náhodou řekl něco o jeho rasovém původu, celkem jedno co, bylo by zle. Takhle jsme to chtěli v listopadu před dvaceti lety?

J. Novak 7.4.2010 8:06

Re: Je mi sympatický Topolánek

Těm strejcům říká něco jenom jejich vlastní kapsa a volič je pro ně jenom trotl, který ji má plnit, nic jiného je nezajímá.

F. Eliáš 7.4.2010 7:59

Je mi sympatický Topolánek

Nevnímám Nečase, nemám rád Béma. Až dosud jsem volil ODS. Považuji se za jejich zákazníka. Říká to vůbec něco strejcům, kteří ODS dnes řídí?