19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Kelner 8.4.2007 15:23

Re: Porovnávám jenom já?

Pane Vízek plně s Vámi souhlasím. Pouze mám obavy, zda má smysl diskutovat s lidmi, kteří místo toho, aby argumentovali proti tomu, co jste v příspěvku napsal  Vás napadali úplně z něčeho jiného.

zoch 7.4.2007 17:52

Tak nevím....

Ponechat ČSSD 8 let v opozici je zbožné přání,které je pochopitelné,slyšíme-li ho z úst pana Langera. Jiná věc je,zda je reálné se toho dočkat. v tom ohledu jsem zatím skeptický. To,ce se rýsuje na horizontu nevěští pro ODS nic dobrého. Z jedné strany je to pravděpodobný rozkol ver stávající koalici nejpozději do prezidentských voleb a ze strany druhé je zde vysoká pravděpodobnost předna*ranosti lidí v souvislosti s reformou kterášto přinese ODS protihlasy. Pokud do toho zakalkulujeme ještě pár neznámých faktorů jako je např. hloupé tlachání pánů Langera ,Topolánka a Zahradila,nevidím už přání autora vůbec reálně.

Pokud zase budou chtít populisticky vydržet ,dostanou se pod tlak vlastních lidí. Ergo kladívko : chleba letí namazanou stranou k zemi..... 

AeroKarel 7.4.2007 21:25

Re: Tak nevím....

Mají jedinou, dost reálnou naději. Že se sestava Paroubek, Sobotka udrží v čele ČSSD.  V pozadí s DRáthem a podrždeštníkem.

Pak je vítězství (ODS) jisté.

Jan 7.4.2007 17:25

Pane Langere, nanestesti to ted vypada tak,

ze Paroubek nebude muset hnout prstem a vitezstvi mu v pristich volbach spadne do klina samo, at jiz diky hloupemu a sprostemu krupanovi v cele vlady, mistopredsedovi vlady obvinenemu z korupce nebo prostackum typu Rimana ci vy.curankum jako jste Vy nebo Kalousek.

Samotneho mne tato situace mrzi, byl bych rad, kdyby si ODS pocinala alespon zpocatku profesionalne, aby v socdem treba vznikl tlak na odchod lidi Tvrdikova typu (Tvrdik je tak zoufale neschopny, az se divim, ze neskoncil v radach ODS) do pristich voleb. Nanestesti na to ODS nema kvalitni lidi, je to jen strana nymandu.

AeroKarel 7.4.2007 17:46

Re: Pane Langere, nanestesti to ted vypada tak,

Mohlo by to s těmi lidmi být lepší, pravda, ale na vyhrání voleb to zatím stačí. Uhlazený Klaus nebyl za recht, tak přišel hulvát Zeman, autista Špidla dlouho nevydržel, podvraťák Gross také ne, a Paroubek, Sobotka a DRáth ukazují, kam až může nějaká strana upadnout. Zlatej Topolánek a spol, proti tomuhle.

Jan 7.4.2007 19:52

Re: Re: Pane Langere, nanestesti to ted vypada tak,

Zeman byl inteligentni a vtipny hulvat, Topolanek je jen hloupy a zoufale nevtipny buran.

AeroKarel 7.4.2007 21:31

Re: Re: Re: Pane Langere, nanestesti to ted vypada tak,

Když já hulváty nějak nerad, i když někomu připadají vtipní a inteligentní. Osobně bych dal přednost někomu se suchým anglickým humorem (třeba jako Schwarzenberg), ovšem jsem si vědom průměrné úrovně voličů. Takže si asi budeme muset nechat zajít chuť na inteligentního ironika v čele vlády. A ač z Topolánka nadšen nejsem, po duchem i tónem normalizačním funkcionáři v čele vlády je pro mne změnou k lepšímu. Poslechněte si někdy Šimka s Grossmanem, jejich dialogy s Pupákem. Třeba vám to někoho připomene.

ozy 7.4.2007 21:49

Re: Re: Re: Re: Pane Langere, nanestesti to ted vypada tak,

Možná patřím mezi Vámi uváděné průměrné voliče (dle Vás asi IQ 80-90)  - ovšem  "suchý anglický humor"  tohoto "Trautenberka "  ???  To si snad děláte legraci - vždyť ta osoba neumí pořádně česky.  No na druhé straně je možné, že jsem "nepochopil"  tzv. jemné nitky  a niance jeho  "suchého anglického humoru".  Jinak Vám přeji příjemný večer.

                                                         ozy

AeroKarel 8.4.2007 0:29

Re: Re: Re: Re: Re: Pane Langere, nanestesti to ted vypada tak,

A z čeho jste nabyl dojmu, že neumí česky? Že má problémy (zdravotní)  s jakýmkoliv mluvením? Mne pane zajímá, co říká. A tam jsem spokojen. Možná ovšem, že to, co se doneslo ke mně v (Rudém) Právu nepsali ......

Příjemný večer i Vám.

kamil 7.4.2007 17:16

vážený pane ministře-ods se vehementně chopila vlády a ukazuje nám,že je opravdu svhopná všeho-demagogie je více vaší parketou,než parketou čssd-vy sám jste příkladem toho,že ods ještě zdaleka nedorostla na vládní úroven-zatím jste dokázali jen pom

AeroKarel 7.4.2007 17:48

Re: vážený pane ministře-ods se vehementně chopila vlády a ukazuje nám,že je opravdu svhopná všeho-demagogie je více vaší parketou,než parketou čssd-vy sám jste příkladem toho,že ods ještě zdaleka nedorostla na vládní úroven-zatím jste dokázali jen

Klid Kamile, demagogii Paroubka, DRátha, Sobotky, Křečka a podobných nepřekonají, to je nedostižné.

AeroKarel 7.4.2007 17:12

Zajímavé,

"Autor: Jiří K. IP: 85.160.131.xxx Datum: 07.04.2007 13:21A proč je vůbec museli 9 let po revoluci po ODS zdědit?"

Že ty estébáky na vnitru zdědili socani po ODS je ovšem zcela neprokázané tvrzení. Naopak, že si je tam Gross tahal snadno prokazatelné je. Jakubík, Přibyl, .......

Jiří K. 7.4.2007 19:02

Re: Zajímavé?

Ale Karle, to je nepochybně zcela prokázané tvrzení, Převážná většina těch estébáků je tam kontinuálně od převratu, na základě výjimek, které obdrželi za Rumlova náměstkování i ministrování.

Tak maximálně došlo k nějakým škatulata škatulata ...

AeroKarel 7.4.2007 21:35

Re: Re: Zajímavé?

Někteří ano, jiné tam Gross zcela programově přidával. A do vedení, ne jen nějaké poskoky. Třeba ten Jakubík tam nebyl kontinuálně, nějaký ten Slanina nebo jak se jmenoval ten jeden z nyní odhalených také .....

Prostě, Grossovi se moc hodili a Langer to začíná čistit. Mně to stačí.

a m i Z .M 7.4.2007 14:27

Pane Langer, měl bych pár otázek:

proč blábolíte při každé příležitosti o vysoké profesionalitě policistů, to opravdu nevíte, jak to u české policie vypadá?

Proč nejste schopen samostatně jednat a stále škemráte o Bublanův souhlas při každé příležitosti?

Proč jste dodnes nenabídl panu kpt. Hučínovi adekvátní uplatnění?

Proč se místo Vašimi povinnostmi zabýváte blbostmi, jako v dnešním článku?

janoryna 7.4.2007 13:03

ale pane langer, k politice nulové tolerance

nebylo potřeba vytvářet alternativní dokumenty. jediné, čeho jsem si zatím všimnul je výměna vedoucích úředníků. světlou výjimkou je nyní odstavený ministr tlustý. ale jeho reforma může být chápána jako rasistická, protože vyšší DPH na potraviny zvýší daňovou zátěž  většiny spoluobčanů žijích na podporách a to jsou velmi často romové. podobně, jako kdyžčunek vystěhoval neplatiče...

hugo 7.4.2007 13:57

Re: ale pane langer, k politice nulové tolerance

Chlast a cigára zůstanou v základní t.j. 19% sazbě. Už vidím ten kravál, až budou příspěvky  soiálkám a v nezaměstnanosti ve formě stravenek. Každý druhý nezaměstnaný a nebo jinobarevný Čech bude hrubě nastolicovaný, protože stravenky hrací automaty neberou.

hugo 7.4.2007 13:59

Re: Re: ale pane langer, k politice nulové tolerance

Oprava: sociálkám

Jarda 7.4.2007 14:21

Re: Re: Re: ale pane langer, k politice nulové tolerance

Určitě se najde šikula, kterej na automaty přibastlí čtečku na stravenky :-)

Starý J. 7.4.2007 14:19

Re: ale pane langer, k politice nulové tolerance

Čunek vystěhoval neplatiče! Darebák! Měl to za ně zaplatit! A ještě jim přidat na cigára a chlast.

Kubeš 7.4.2007 11:44

Langer

zřejmě řádně píchl do vosího hnízda (tedy spíše do hnízda komoušů , abych vosy neurazil), jak je vidno z příspěvků. Většina by Langera nejraději roztrhala ale aby obhajovali ČSSD jak se jim za 8 let vládnutí podařil vyřešit narůstající státní dluh, problémy se zdravotnictvím, s důchody nebo s korupcí. Tu korupci předváděli názorně před volbami (pastelkovné a pod.).

loula 7.4.2007 11:55

Re: Langer

Naprosto souhlas sím s tím, aby CSSD si také na dvě období vyzkoušela postavení v oposici,jenom ji to prospěje. Poděkud bych nesouhlasil s tou korupcí předváděnou před volbami, Ty populistické návrhy uplácení pvolíčů tam podávaly všechny politické partaje, a nejhorlivější byli lidovci .

IS 7.4.2007 14:09

Re: Re: korupce ODS - 1000 Kč pro důchodce !

Jan Janota 7.4.2007 22:06

Re: Re: Re: korupce ODS - 1000 Kč pro důchodce !

Typický výkřik socbolševika. Ta tisícovka pro důchodce byla míněna jako dorovnání v případě, že bude zavedena rovná daň 15%.

Klátil 7.4.2007 11:29

Pan ministr vyjadřuje spíše přání, než budoucí realitu

Pravici volilo omylem řada chudých lidí. Reformy jsou potřeba, ale ne takové jež ožebračí větší část národa a zvýhodní bohaté-dle Kalouska schopní. (ne vždy schopné). Schopní jsou i lidé s malými příjmy lékaři, dělníci, technici, vědci.Pan Langer by měl vysvětlit jak nechal na stole Kubiceho zprávu.

Již v příštích volbách vyhraje levice jako se to stalo na Slovensku. Nesmyslné poplatky u lékaře zdruší. na Slovensku je 19 % jednotná daň a je to něco jiného než Kalouskova reforma.

Malý Aston 7.4.2007 11:43

Re: Pan ministr vyjadřuje spíše přání, než budoucí realitu

Na Slovensku nevyhrála levice,jen se spojili ti,kteří se spojit chtěli.Je zajímavé že levice slovenská nezrušila žádné reformy předcházející strany pravicové.To že lid nevzdělaný podlehne komunisticko-socanské propagandě to chápu,je to i u nás stejné.:-D

Kubeš 7.4.2007 11:48

Re: Re: Pan ministr vyjadřuje spíše přání, než budoucí realitu

Voliči nejen nevzdělaní ale i zblblí působením 40 let diktatury

AeroKarel 7.4.2007 17:17

Re: Re: Pan ministr vyjadřuje spíše přání, než budoucí realitu

No jo, kdy si spousta lidí myslí, že blahobyt vzniká přerozdělováním .......

loula 7.4.2007 11:57

Re: Pan ministr vyjadřuje spíše přání, než budoucí realitu

Poněkud nerozumím tomu, že Langer tvrdí, že ODS připravila reformy, kterí nyní jako vládní strana realizuje, zatímco architekt ekonomického programu ODS Tlustý tvrdí, že to, co ODS realizuje, je pouhý odlesk  připravených reforem.

Starý J. 7.4.2007 12:16

Re: Re: Pan ministr vyjadřuje spíše přání, než budoucí realitu

Že zrovna Vy to nedokážete pochopit? ODS měla program, musí ho korigovat s ohledem na to, co dovolí partneři! Ale to Vy chápete, jen provokujete!