16.4.2024 | Svátek má Irena


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Padovčík 10.4.2007 11:37

NEJVYŠŠÍ VLÁDNÍ KRIMINALITA: Zpráva o masovém rozkradení českého národního majetku komunistickým KGB, GRU a jejich vládními a bankovními strukturami dnešní ČR nejčtenější na webu Petra Cibulky!!!

Haf 11.4.2007 23:21

Re: NEJVYŠŠÍ VLÁDNÍ KRIMINALITA: Zpráva o masovém rozkradení českého národního majetku komunistickým KGB, GRU a jejich vládními a bankovními strukturami dnešní ČR nejčtenější na webu Petra Cibulky!!!

Vono je tam i jiné pravdivé počtení !!!

Abdéřan 9.4.2007 17:42

Přání otcem myšlenky

Sebeoslavná partajní agitka, trapné a nedůstojné dílko.

Vlali 8.4.2007 23:02

zastánci na start

Zastánci ministra Langra, kde ja vaše odsouzení té drzosti, že váš milášek si pro volání s Kubicem a spol. půjčoval (jako zkušený kriminálník) telefony kde se dalo. Fuj taková hanba, zavřít drzé (třeba z důvodu komunistického pobuřování) novináře co si dovolili odhalit jak to s těmy odposlechy je.

Frant. Lukeš 8.4.2007 21:51

Což takhle vydat k tomu zákon,pane ministře

který by stanovil, že teď bude pěkně v opozici ČSSD 8 let. A je to! 

šě;rc 8.4.2007 21:28

šrc

šě;rvěršrxě;ršV

Václav 8.4.2007 21:20

Mohl by mi někdo fundovaně odpovědět na otázku,

Co by následovalo v které koliv demokratické zemi na západ od nás, kdyby opozice zatáhla do politiky policii tři dny před volbami způsobem Kubiceho zprávy?

AeroKarel 8.4.2007 21:59

Re: Mohl by mi někdo fundovaně odpovědět na otázku,

Ona tam tu inspekci poslala opozice? Nějak zaměňujete příčinu a následek.

Pišta 8.4.2007 20:59

Ještě jeden návrh

Místo  "Kubiceho zprávy " zásadně mluvit o Kubiceho atentátu.

AeroKarel 8.4.2007 22:00

Re: Ještě jeden návrh

Kdo to připravuje, Kočka?

Pišta 8.4.2007 23:51

Re: Re: Ještě jeden návrh

Kočka je amatér ! To chce odborníka .Martin Dalík , Marek Bormann!

Pišta 8.4.2007 20:47

Konstruktivní opozice v podání ČSSD

A aby socani ukázali dobrou vůli, měli by oficiálně vyhlásit politiku nulové tolerance, zákazu vypárování a při každé možné i nemožné příležitosti ruku v ruce s komunisty vyslovovat vládě nedůvěru. Slogan Vlastíka Tlustého :"Tato vláda škodí této zemi", budiž jejich heslem. To by bylo, aby se nenašel nějaký Kořistka.  Tak nějak totiž vypadala  konstruktivní opozice v podání ODS. Manifestace před Strakovkou a na Václaváku by mohl zajistit nějaký socanský Šinágl, prasečí hlavu by každý přinesl vlastní.Bilboardy s textem :"Stydím se za svého premiéra" určitě ráda dodá agentura, která vyrobila ty původní. Obří bilboard s Paroubkem nad Letnou, by také určitě udělal své. Mobilizační vyhlášky proti tunelářům  samozřejmostí.

AeroKarel 8.4.2007 22:01

Re: Konstruktivní opozice v podání ČSSD

Také by to určitě dělali, nevyštvat si vlastní blbostí Melčáka s Pohankou.

A pokud by se jim to povedlo, reformy by museli dělat oni. Myslíte, že se jim chce?

Irena 8.4.2007 23:32

Re: Re: Konstruktivní opozice v podání ČSSD

A Kájo, tobě se chce?Docela na to vypadáš.Tak neváhej...

Petr 8.4.2007 20:37

Je třeba vidět zásluhy objektívně.

Je škoda, že mladí lidé si nepamatují balíčky vlády pana Klause. První co udělal, tak zvýšil z 5 na 10 % valorizační podmínku pro důchody atd. Kdo zadlužil banky? Teprve vlády ČSSD provedli privatizaci bank a museli sanovat ztráty těchto bank.

Když vezmeme velkou a cílenou podporu zahraničních investic za ČSSD, tak to byla teprve injekce našemu hospodářství. Nebyla to ODS kdo navedl hospodářství na trajektorii růstu. To jsem chtěl uvést jen pro objektivitu i když jsem nestraník.

Na druhé straně si myslím, že reforma financí je nutná, ale musí být sociálně citlivá. Nevidím důvod ke snižování daní zejména vysokopříjmovým skupinám za této situace. Je třeba však zabránit zneužívání nemocenské, zneužívání sociálních dávek zejména nepřízpusobivými skupinami (často i neplatiči nájemného). Zde má pravdu pan Čunek, kterého nějací pseudohumanisti budou jen peskovat. Sami by si je do svých domů a do sousedství nedali. Je třeba rozumné zavést poplatek za stravu v nemocnici.

Důchodci se nemohou bránit a nárůst DPH z 5 na 9 %, stejně jako poplatky u lékaře a za léky, jich citelně zasáhne.

Myslím, že pan Tlustý má v mnohém pravdu. K zjednodušení daní a přiznání daně nedojde, spíše naopak.

Derik 8.4.2007 20:53

Injekce nasemu hospodarstvi?

Tim si nejsem tak jist. To ze si nekdo pujci a zacne vyrabet jeste nemusi znamenat uspech. Ten se zjisti az se zaplati dluhy. Je otazka za domaci podnikatele a zivnostnici meli platit vysoke dane (mnohe to polozilo) jen proto aby zahranicni firmy dostavali pobidky a danove prazdniny aby sem prenesli vetsinou jen montaz. To ze se napr. Phillips vyrabel obrazovky jeste neznamena ze jsme si polepsili. To bude jasne az se zaplati i ty pobidky a prazdniny a zda je to i potom perspektivni nebo zda se montaz prenese jinam kde je levnejsi pracovni sila.

AeroKarel 8.4.2007 22:02

Re: Injekce nasemu hospodarstvi?

R^

Slávek 8.4.2007 20:11

A já se domnívám pane Langře,

že k tomu aby jste dostali důvěru voličů , je především nyní ukázat jak vám to jako partě u vesla jde. A nezlobte se na to , že mám pocit , že zatím hlavně plácáte veslama do vody , ale loďka vám moc nejede. A to říkám jako člověk , který vám svůj hlas dal.

Derik 8.4.2007 19:41

Ono by bylo spravedlive kdyby volici a clenove CSSD+KSCM

meli na cele oranzove nebo cervene kolecko aby je deti a vnuci dokazali rozlisit. Budou se jednou o nas nejen starat ale navic i platit dluhy a uroky ktere jim nase generace drze a bezohledne nadelila. Urcite budou mit moralni narok na nabidky ktere se nebudou dat odmitnout jako, napr. ahoj duchodce, chtel ses mit dobre my taky, upaluj a prines nam pivo. Bylo by dobre aby dalsi generace vedela kdo ma hlavni odpovednost za jejich situaci kdyby chteli pridat povzbudive kopance.

H.K. 8.4.2007 20:08

Re: Ono by bylo spravedlive kdyby volici a clenove CSSD+KSCM

R^R^

Vlali 8.4.2007 22:57

doplnit

ještě o modrá, černá a zelená. Člověče vy byste udělal z téhle už tak dost zkoušené země komunistický (jste-li komunista můžete si domyslet imperialistický) koncentrák. Zatím (uvidíme po působení Langra) máme demokracii i když jak vidím, vám asi nevyhovuje.

Irena 8.4.2007 23:44

Re: Ono by bylo spravedlive kdyby volici a clenove CSSD+KSCM

Deriku, všimni si.Na klávesnici jsou také čárky a písmena s háčky .To proto, aby další generace  věděla , že její předchůdci neprznili jen  hospodářství  ,,,,,,,,,,,                                                

Kubeš 8.4.2007 19:26

Langere

drž se a nedej se, nejvíc se ozývají potrefené husy, v tomto případě rudí a skoro rudí. R^R^R^

Zdeněk Dvořák 8.4.2007 19:19

poděkování

 Dobrý večer, vážení příznivci i oponenti. Děkuji za souhlasné i kritické reakce na mé diskusní příspěvky. Tímto textem diskusi opouštím. Nemám už bohužel čas na další reakce. Zdraví Vás Zdeněk Dvořák

Mistr Jan Hus 8.4.2007 18:53

Ganster odeesácký !!!

Od podívání! (Y)

AeroKarel 8.4.2007 22:05

Re: Ganster odeesácký !!!

Jste si jist, že nehledíte do zrcadla?

PetrH 8.4.2007 22:46

Re: Re: Ganster odeesácký !!!

Nezlobte se na zrcadlo, máte-li křivou hubu. Stanislaw Jerzy Lec (tuším);-D

,loula 8.4.2007 23:42

Re: Re: Re: Ganster odeesácký !!!

Myslím, že to nebyl Jerzy Lec. Já mám tuto větu spojenou s Gogolem, s Revisorem, a to ve znění Nevrč, brachu, na zrcadlo, když máš hubu křivou.

F.VÍZEK 8.4.2007 18:34

Šlápli vedle a volby v dohledu ?

Zdá se být jasné, že vládní koalice šlápla vedle. Pro ODS je sice chytré, že k daňovým změnám nastrčila Kalouska (ale v pozadí je jako poradce pan Ivan Kočárník), ale změny ve zdravotnictví ze sebe nesetřese.  Tři dny nemocenské zcela bez peněz - a přitom u lékaře 50 Kč, v lékárně 20 Kč (kromě doplatku, který vzrostl někde až násobně) a v nemocnici 50 Kč ?   ČSSD svými texty před volbami ODS MÍNUS ukázala předvídavost, která se hned tak nevidí. Čtu tam: zdražíme potraviny, léky, vodu, teplo a veřejnou dopravu, zrušíme bezplatné zdravotnictví, zavedeme výpověď z nájmu bez udání důvodu, zrušíme minimální mzdu ... a už je to tady.  Tlustého "kolečko", kde všichni vydělají je ... u ledu ?   Nejde mi o ideologii, nejde mi ani o politiku či "čunkiádu", jde jenom o prostou lidskou (čili elementární) slušnost, poctivost, férovost.  Kam se toto všechno zakutálelo?  

H.K. 8.4.2007 19:03

Re: Šlápli vedle a volby v dohledu ?

Máte pane Vízku nějaký recept jak dál nezadlužovat stát? Podle Vašeho názoru musí se státní dluhy platit?