29.3.2024 | Svátek má Taťána


Diskuse k článku

POLITIKA: Okamurův tah na branku

Bývaly v české politice časy, kdy nebyl o funkce zájem. Například v Občanském fóru či později v Občanském hnutí byli někteří lidé doslova přemlouváni, aby kandidovali tam či onam.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Z. Rychlý 24.11.2016 23:12

Po dlouhé době jsem se znásilnil a

přečetl Jelení text. Bože já jsem trouba !!

R. Langer 24.11.2016 13:24

Newspeak

Krajní pravice = extrémní levice.

P. Jansky 24.11.2016 8:51

tentokrat nesouhlas

pane jelinku vy prece hodne pamatujete.. jak se okamura dostal na vysluni? jako populista a rasista nejhrubšího zrna.. není to vic nez nekvalifikovany zvanil.. plati sice ze drze celo je vic nez popluzni dvur ale na vrcholovou politiku je to zalostne malo..

J. Schwarz 24.11.2016 9:14

Re: tentokrat nesouhlas

A jak se dostala na výsluní ČSSD? Pomocí divné privatizace " Lidového domu" a žvanění o "spálené zemi", divných slibů v Bambergu a prodeji ruského dluhu přes zvláštní firmu Falcon capital... Proti křivácké ČSSD je Okamurova strana spolkem čestných a přímých lidí. A Okamura rasista? Z čeho tak soudíte a proč si myslíte že "sluníčkáři" rasisty nejsou? Vy si pletete pojmy. Není nutně rasistou člověk, který nemiluje pobudy a vagabundy jen proto, že sem se valící pobudové jsou momentálně hlavně černí ani "xenofobem" protože vyznávají islám. A není nutně bůhvíjak ušlechtilý člověk, který se sice stýká s lidmi všech ras a vyznání, pokud ovšem absolvovali Oxford, Cambridge nebo Harvard, popřípadě bydlí v rezidenční čtvrti s byty v ceně nad 20 milionů / Dolarů / a krom teatrálních charitativních akcí a předvolebních mítinků se s nikým z "nižších tříd" nesetkají ať je jakékoli barvy kůže či vyznání. Takoví lidé si dokonce mohou dovolit i radikálně levičácké názory, adoptovat černoušky z Afriky, apelovat na nejrůznější formy "zahraniční pomoci" a bojovat za záchranu Planety. Jejich životního stylu se to nijak nedotkne, nanejvýš jejich firmy ještě zbohatnou a za své "rady" si mohou účtovat vyšší honoráře. A svou vlastní enormní "uhlíkovou stopu" zdůvodňovat nutností boje za snížení uhlíkové stopy těch druhých.

E. Vašátko 24.11.2016 7:37

Jen tak mimochodem

vzpomíná ještě někdo na to, proč se rozpadl první Okamurův Úsvit? Nešlo tam náhodou o peníze, protože pan Okamura pracoval přece 25 hodin denně a podle toho také sám sebe platil ? A o peníze jde vždycky až v první řadě a pan Okamura to umí. Tak jen houšť, každý volič jsou peníze navíc do volebních fondů.

A. Reček 24.11.2016 8:49

Re: Jen tak mimochodem

Je to tak.

24.11.2016 3:27

Zatím boxují neférově, bez rukavic, média

s Okamurou. Ne Okamura s nimi a voliči. Proto asi ten % úspěch. A jak to vypadá, není všem dnům konec.

J. Lepka 24.11.2016 2:06

Kde by ČR byla bez Tomia.

Pamatuju, jak sem začal vozit japonské průvodkyně turistů, v době kdy ostatní průvodci museli skládat dost obšírné testy z dějin a místopisu, jedna z těchto berušek svým svěřencům vážně tvrdila, pod sochou Sv. Václava, že je to Karel IV. A o jejich schopnosti, domluvit se jakýmkoliv evropským jazykem se dodnes vyprávějí vtipy.

J. Schwarz 24.11.2016 9:32

Re: Kde by ČR byla bez Tomia.

Ono to je většině těch turistů šumafuk , jak ti pánové vypadali ve skutečnosti stejně nikdo neví. Navíc těm japonským turistům šlo spíš o to domluvit se s průvodcem japonsky než "některým z evropských jazyků".