28.3.2024 | Svátek má Soňa


Diskuse k článku

POLITIKA: Okamurův soumrak

Pidistrana Tomia Okamury se rozpadá. Pro českou politiku to není žádná škoda.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Š. Hašek 27.2.2015 22:31

Je to jedno,

před příštími volbami bude zas nějaký "Rozbřesk", zase bude nadšení, zase budou titulky v tisku, zase budou rozhovory, zase si je bude Moravec zvát do toho svého plkání, .........

Nestačily by tři strany? No, zřejmě nestačily, byla by to nuda a málo kuloárových jednání a Jelínci, Dvořáková, Mitrofanov by neměli o čem psáti.

J. Urban 27.2.2015 14:52

Nácek a jeho taxistrana

snad ani nestojí za plivnutí, natož takovéto články.

J. Krejčí 27.2.2015 14:02

fuj

Úsvit je strana hloupých pro hloupé. Tečka.

Z. Žíkovecký 27.2.2015 10:30

Populista??

Opět lži o tom, že je to populista, který své názory vždy upravoval podle toho, co chtěla veřejnost slyšet. Ve skutečnosti se jeho názory nikdy nezměnily a každý si může dohledat, jak se vyjadřoval dávno před tím, než vstoupil do politiky. Jeho pohled na svět logicky vyplývá z jeho životního osudu; jeho vlastenectví není až výsledkem dnešních obav z novodobého stěhování národů, nýbrž vzniklo už v jeho dětství jako reakce na zážitek společenského vyloučení míšence, považovaného v Japonsku za Evropana a v Evropě za Japonce.

D. Polanský 27.2.2015 7:57

Ti Babišovci mě trápí více než Úsvit

Úsvit byl jasný od počátku, hodně řečí a žádný konkrétní program. S Babišem to bude složitější. Ten paradoxně vystupuje více konzistentně než celá ODS nebo ČSSD. A proto boduje.

S. Vaněček Šauerová 27.2.2015 2:25

Pro začátek by stačilo vědět,

jaké peníze použil na rozjezd svého podnikání. "Kamarádi ze Švýcarska" jej rozhodně nezaložili, nebyl by důvod je tajit, pokud by existovali.  Nebyly ty prachy takhle náhodou ruské ? (Řeč není o Omamurovi, aby bylo jasno, to je jen jakýsi bizarní týpek, který dokázal sepsat knihu "Umění vládnout", aniž by řídil sebemenší odděleníčko veřejné správy, a nemohl dopadnout jinak, než dopadl, a to se do toho ještě nevložila policie). Babiš je úkaz rozhodně zajímavější.