19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Richard III. 24.3.2009 20:19

Naopak, milý pane!

Vztah NOVINÁŘÚ K POLITIKÚM je vyšinutý a je na čase, aby se vrátil do normálu.

A vřele doporučuji stáhnout kamery ze sněmovny úplně, aspoň zmizí příležitost k exhibicím dementálů.

káma 24.3.2009 19:51

a co pak?Novináři budou mlčet?

Jak by pak novináři mohli provádět periodické hony na Čunka za naprokázaných ušmudlaných půl mega,když je  současně vůbec nezajímají jiné kauzy,např.osud peněz z Konzolidační agentury?Tam už šlo o půl giga !

neplatič poplatků 24.3.2009 14:58

Re: Mívám

MLOKa beru do party.Já nemám televizi už 17 let.Bo neni čas,...

kavalír 24.3.2009 13:07

Re: Pane Čermák, někdy je dobré začít kritizovat na valstním dvorku .......

noviny jsou pro mne takové svinstvo,že je nepoužiji ani na záchodě v době největší nouze

VLK 24.3.2009 11:37

Re: Čtenářko:

Někteří lidé mají televizor puštěný jako kulisu. A dokážou při tom třeba i vysávat. To já nedokážu.

strejda 24.3.2009 11:30

Re: Čtenářko:

R^;-D

matů 24.3.2009 11:26

Správny směr

Sbalit kamery zavřít bolky, sednout na kafé nebo pivo a čekat,co myslíte kdo to déle vydrží.Tiskové konference navštívit,ale na nic se neptat,tohle jsem už několikrát zažil,není dotaz,tak nashledanou.My občané to také vydržíme,ovšem najdou se i stavkokazi,co s něma?

Marat 24.3.2009 11:14

Re: Naši novináři jsou, až na nepatrné vyjímky, zlotřilci a zkorumpované děvky

Ale kdež. To nejsou jen vaší novináři. To jsou novináří po celém světě širém. Proč myslíte že jinde to je lepší. Živí se psaním a jejím  lhostéjné co píší. Píši tak, aby se neprotivili svým bossum a prosazují jejích názory a názory politiku kteří jím vyhovují.

Jak to vypadá, dochází k soumraku novinářiny. Internet zasadil všem tiskovinám smrtelnou ránu. V USA propouští redakce kdys mocných deníku i časopisu zaměstnance. Netřeba toho litovat. Novináří po celém svtě jsou děvkami. S tím je nutno se smířít a nebrat vážě všechno ci píší. Reportéří v TV jsou děvkami snad ještě větší.

475 24.3.2009 10:47

psí podrbání

Když nebude kontrola poslanců-třeba jen prostřednictvim médií-tak si založím sázkovou kancelář.Vyhlásím sázky na téma:který z poslanců si nejvíce a co nejrychleji nakrade.A druhou sázku:za jak dlouho dovedou tento stát na úroven středoafrických států.

Poslátor s.r.o. 24.3.2009 10:28

Čtenářko:

   Kdo se dokáže celý den dívat na debilizátor není čtenář, ale televizní šílenec.;-D Na politické orientaci nezáleží.

Poslátor s.r.o. 24.3.2009 10:19

Navrhuji jejich šéfům jednoduchou věc:

ať své kamery nestěhují o patro níž, ale prostě je vypnou a ze sněmovny odvezou.

To je tak naivní a pitomý nápad, jako navrhnout aby lidi přestali házet na chodník vajgly, nebo žvýkačky. :-D:-D:-D

tosek 24.3.2009 9:44

Re: tak i tak

Mohu vás ubezpečit, že televize by mohla vysílat spoustu mnohonásobně zajímavějších reportáží, než že Topolánek řekne, že Paroubek je hlupák a Paroubek odpoví, že Topolánek je větší.

Peta 24.3.2009 9:08

Re: tak i tak

Ale čím by pak naplnili půl hodiny zpráv? ;-P

MLOK 24.3.2009 8:41

Re: Mívám

No vidíte milá čtenářko. Vy máte televizi puštěnou celý den.

       Na rozdíl od Vás jsem již dávno (někdy před 40 lety) přišel na to, že mohu docela dobře žít i bez bedny s mrkavými obrázky, rozhlasový přijímač mlokovi k informovanosti bohatě stačí.:-)

tosek 24.3.2009 8:31

tak i tak

K článku bych měl řadu výhrad, nicméně absolutně souhlasím s návrhem na omezení parlamentního zpravodajství - informovat jen o tom, jaké zákony či usnensení parlament přijal a žádných politiků se na nic neptat. Stejně se od nich nic zajímavého nedozvíme.

TOM 24.3.2009 8:01

Jazyk tohoto příspěvku

je tak zmatený, že vlastně vylučuje možnost nést obsah. Ale parafráze: řidiči jsou tak zhovadilí a tak často bourají, že je nutné všem řidičům zakázat řídit.

Pavel 24.3.2009 7:39

Pane Čermák, někdy je dobré začít kritizovat na valstním dvorku .......

můžu Vánm říci, že čím dál více Vás novináře začímám považovat za lůzu a to jsem měl k Vám respekt. Došlo to dokonce tak daleko, že jsem se rohodoval  , že přestanu číst noviny (deníky) které čtu již tak od 8 třídy základní školy.

Co mně vadí ??    Vaše lhání, opakování nepravd ( zkomlené citace a podobně ) Vaše chovábí jako takové - vypustíme do světa pouze svoje nepodložené dohady a ještě ke všemu chcete vést tento stát a pokud možno bez odpovědnostiPříklad - Bártek - Dalík .Kauza jako hrom, každá vyhrožuje každému, novináři trhaj posluchače dohady a pak se pustí záznam a tam NIC není !!! Odvolání Cepla - jak to že zapadla zpráva, že mu byla již víckrát takto odebraná kauza ??  Jak to že ve zdůvodnění dal na články a že se toto říká ?? KAUZA VOLF - Kladno - jak to že tento člověk nic neudělal ( dle soudu ) ale noviny ho odsoudily ??

Jak to, že dnes se tolik brečí, že by vláda neměla padnout ???  Podle Vašich článků za poslední 3 roky tam nemá co dělat a jediní schopní jste Vy novináři. 

Jen na okraj - i Vy jste prodejní. I Vy nejste objektivní a i Vy jste pouze lidé.Nejte žádní bozi. A trocha skromnosti  by Vám určitě posloužila. Podivejte se na reportéry jednotlivých televizí. Vždyť i oni i informativní zprávů hlasájí jako největší událost a ještě neopomenou, že jako první o tom informovali oni.

 

Petr Kohout 24.3.2009 7:31

Starosta za sociální demokracii je obviněn, že ukradl dotaci, kterou obdržel od sociálně demokratického ministra.

To je podstata aféry Wolf. Vzhledem k tomu, že novináři mluví výhradně o ODS, mám pocit, že ani základy celé aféry (tvrzení Wolf krade) nemusí být pravdivé.

Tis 24.3.2009 7:22

Naši novináři jsou, až na nepatrné vyjímky, zlotřilci a zkorumpované děvky

Naši novináři jsou, až až na nepatrné vyjímky, zlotřilci a zkorumpované děvky. O nějaké objektivitě ani zdání. Hlavně oslavují každého grázla a když se v politice objeví slušný člověk, tak na něj uspořádají hony.

Pešek 24.3.2009 6:57

Re: Mívám

Tam není četnost zdaleka taková.

Tx 24.3.2009 6:45

Pane Čermáku,

výborný, VÝBORNÝ nápad. Ale to bohužel žádný z novinářů neudělá, protože by mu mohl uniknout článek. Dobrá zpráva = žádná zpráva. Je snad něco publikovatelného na faktu, že se Franta ožral, šel domů a v pořádku došel, ani přes hubu od manželky nedostal? Ale když spadl do rybníka a utopil se, nebo aspoň dostal přes tu hubu... Ono by taky bylo nejlepší o teroristických útocích nepsat, aby to neinspirovalo, pochytané teroristy v tichosti postřílet, no jo, ale kdo to udělá??? Vždyť  to slyšíte: "Naše TV jako první informovala..." (i když ta informace mi nic nepřinesla, klidně bych žil bez vědomosti, že poslanec XY něco ukradl, hlavně ať ho za to zavřou, to bych tedy opravdu rád viděl, ale toho se nejspíš nedočkám, viz Wolf, Gross atd. atd.).

Hubený 24.3.2009 6:43

Re: Mívám

A u ODS ti to nevadí..????:-/

čtenářka 24.3.2009 0:53

Mívám

puštěnou ČT24 celý den a mnohokrát jsem přemýšlela,proč novináři chodí na každodenní tiskovky ČSSD o ničem. Ještě nikdy jsem neviděla záběr do "publika", kolik jich tam je. Každopádně jednou za dva dny se účastní reportér-ka ČT se svou otázkou. Často bývá jediná. Mnohdy se nikdo na nic nezeptá, ale hlavně, že je Paroubek a ten jeho upocený betlém na obrazovce.Opravdu se novinářům divím, že tam přijdou.