26.4.2024 | Svátek má Oto


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Vandas 5.10.2010 18:53

Re: Závěrem.

No, nepotěšil jste mne a, ani já Vás nepotěšííím.

P. Vandas 5.10.2010 18:49

Re: Závěrem.

 Snažil, snažil a ono prd.

J. Václavíková 5.10.2010 16:32

Pánové, zbytečně se necháte vytáčet,

hádám, že toto prohlášení ani jiný význam nemělo. Obzvlášť, když je známo, že příznivci levice jsou většinou méně vzdělaní a mají horší postavení. Dovolím si tu automaticky předpokládat kladnou korelaci s IQ. Ostatně představa Paroubkova předvolebního mítingu nabitého univerzitními profesory mě dost rozesmála.

V. Brož 5.10.2010 16:22

Re: Závěrem.

Já jsem se přesně o to co mi radíte snažil. Problém je v tom, že vy neuznáváte, že levicové pojetí světa je legitimní. To vás potom vyřazuje jako hlupáky. Chováte se přesně tak jak je to ve studii, cituji: "Schopnost přijímat jiné názory je téměř nulová, velmi rychle se stávají hrubými a fyzické násilí jim není cizí."

P. Vandas 5.10.2010 15:10

Re: Díky, kolego.

 I já, přeji, pane Rychlý, hezký den.

P. Vandas 5.10.2010 15:06

Závěrem.

Pane Broži, z Vašich náznaků jsem usoudil, že se pohybujete ve vysokoškolském prostředí, nedej Bože možná jste i učitel. To, že zastáváte názory, které nejen mne iritují není žádným problémem, pouze iritující názory stojí za to oponovat. Vězte však, že nejste prvý a pokud chcete diskutovat na úrovni univerzitní disputace, měl byste se poučit jaký taková disputace má už od středověku řád. 1.) Diskutující přednese provokativní tézi. 2.) Oponent vznese argumenty, které tuto tézi vyvracejí. 2.) Argument oponenta by měl být z arzenálu diskutujícího, volen tak aby jeho vlastními výroky popřel tvrzené. 3.) Protiargument, tézi předkládajícího, musí směřovat k tématu a k vyvrácení argumentů oponenta, především použitím jeho výroků a tvrzení.    Potom je to diskuze na úrovni univerzity a ne hádka s hlupákem.Pro přehlednost si projděte celou diskusi a posuďte , kde je chyba. Provokativní myšlenky jsou solí poznání, avšak jen pro vzdělané.

P. Vandas 5.10.2010 14:51

Re: Pánové vzdávám to

Ještě, že alespoň tomu rozumíte.

V. Brož 5.10.2010 14:38

Pánové vzdávám to

Pánové vzdávám to, jste silnější. Jen ještě k tomu kryptogramu. Vsadím se, ale že víte co znamená a děláte si ze mně legraci. Číslo 18 prý  znamená následující: 1 jako první písmeno v abecedě A jako Adolf. 8 je osmé písmeno, tj. H jako Hitler.

Z. Rychlý 5.10.2010 14:24

Re: Tak jsem se dočetl - všem rozhněvaným

Tak jste mě donutil podívat se na HDP. V roce 2009 uvádí stat.úřad cca 3600 miliard korun. To vaše (z pofidérních zdrojů) vycucané půlprocento tedy činí 18 miliard. Vám se to zdá na zneužívání dávek málo ???

Vy raději o přemýšlení nemluvte, raději ani nepřemýšlejte, nemá to cenu, nebo zase něco "vyprodukujete". Běžte dělat průzkum se zvířaty, jestli jsou s Vámi solidární. To je tak Vaše myšlenková úroveň. Pravičáku jeden s pravicovým IQ. Biafra ducha !

Z. Rychlý 5.10.2010 14:11

Re: Díky, kolego.

Pane Vandasi, když mě ta tupost vždycky tak na.., teda napruží, že se nezdržím. Ale je to frustrující. Oni to mají jednoduché, oni věří a tím pádem argumenty nepotřebují. To jen my pochybovači musíme pořád něco hledat a kombinovat. Oni mají jasno.

Hezký den přeji.

Z. Rychlý 5.10.2010 14:05

Re: Tak jsem se dočetl - všem rozhněvaným

Pane Vandasi, to je dáreček, co ?

Inu pokud jsou ty jeho výzkumy o vztahu IQ a pravicovosti či levicovosti správné, pak je to echt pravičák i "s papíry" !

P. Vandas 5.10.2010 13:45

Re: Ještě jeden dotaz.

 Pane Skotnico, i Vám děkuji též. Je-li toto co komentujeme obsahem výuky na vysoké škole, nechť zavede vláda školné "okamžitě"!

P. Vandas 5.10.2010 13:40

Díky, kolego.

 Děkuji, pane Rychlý, že jste převzal štafetu v tomto nelehkém zápase s levicovou hloupostí. Děláte to dobře, nicméně tak jako já marně. Myslím, že to řekl Jan Werich, že" hloupost nelze porazit, avšak nesmí se s ní přestat bojovat. Ještě jednou díky.

P. Vandas 5.10.2010 13:37

Re: Tak jsem se dočetl - všem rozhněvaným

Navíc pane Broži, pokud jste vysokoškolák, zjistěte si co je to HDP a snadno zjistíte, že to není součev platů obyvatelstva. Potom se Vám bude jevit 0,5% HDP jako podstatně vyšší částka než půl procenta Vašeho platu. Jinak mne zaujaly Vámi sdělené poznatky o obsahu Meine kampf, o významu čísla 18 a jiné symbolice , kterou je vidět že dobře znáte. V kombinaci s levicovým světovým názorem tuším, kam Vaše srdce lne.

Z. Rychlý 5.10.2010 13:20

Re: Tak jsem se dočetl - všem rozhněvaným

Pozor, už po nás jdou ! Doslechli se o tom výzkumu ! Raději se odmlčím.

Ale stejně to brzo praskne, je to plné výkalů !

V. Brož 5.10.2010 13:15

Re: Tak jsem se dočetl - všem rozhněvaným

Vaší odpovědi jsem nerozuměl. Zvířata mají o solidaritě páru, jinak by to nedělali. V Hradci je dobře.

Z. Rychlý 5.10.2010 12:42

Re: Tak jsem se dočetl - všem rozhněvaným

Zvířata nemají o solidaritě páru. Dám Vám příklad - sociální dávky dle oficiálních statistik činí 1% HDP a těch Vašich 0,5 % HDP podle Vašich statistik je 50% z toho jednoho% !! Přemýšlet je třeba !!

Běžte dělat výzkumy na solidaritě zvířat - Bože, co ten Hradec může produkovat za intoše.

V. Brož 5.10.2010 12:02

Re: Tak jsem se dočetl - všem rozhněvaným

Dovoluji si upozornit, že i ty zvířata jsou solidární dobrovolně, ono se to z hlediska přežití druhu vyplatí. Ohánět se pobudy na které nechcete platit je podprahová pravicová demagogie přesně dle závěrů studie. Dám příklad. Zneužívání sociálních dávek dle oficiálních statistik činí 0,5 % z HDP. To znamená, že tak jak nás učí Kalousek, každý dáváme ročně 0,5 %  z ročního platu na tyto zneužívané dávky. Nyní si to srovnejte s tím, co páší politici. Pobudové jsou z hlediska naší zátěže zcela nezajímaví. Přemýšlet je třeba!!!

Z. Rychlý 5.10.2010 11:01

Re: Tak jsem se dočetl - všem rozhněvaným

Tak nálepky ty by Vám šly. Kdo má jiný názor je demagog. Jasné.

Nikdo proti solidaritě nic nemá - jde jen o to, že levice říká dobrovolné solidaritě charita a nazývá solidaritou zákonem nakázanou finanční spoluúčast. Ani dát věcem správný název nedokážete, museli byste se totiž stydět sami před sebou, protože vám solidarita nic neříká, jen ta z cizích kapes. Snesu ještě adresné zdanění, když budu muset odvést část daní na solidaritu, tak chci mít možnost určit komu moje část přijde. Nechci být solidární skdejakým  pobudou, který si ničí vnitřnosti laciným alkoholem a po mně pak chce platit léčení za transplantace. To je Váš prostor, ale to by se Vám nelíbilo. Nebylo by to IN, žejo ?

A ti egoisté ti v levici nejsou, žejo ? Ti jsou jen na pravé straně spektra. Prostě tak jste si to pro sebe určil a basta. Minimálně si lžete sám sobě, abyste zakryl svoji chtivost cizího. Omlouváte to tím, že oni přece kradou ! Jděte k šípku s Vašimi teoriemi - ty o inteligenci zavánějí podobnými výzkumy za Hitlera.

V. Brož 5.10.2010 10:31

Re: Tak jsem se dočetl - všem rozhněvaným

To je pravicová demagogie, bez solidarity by se nikdy z pračlověka nestal homo sapiens. Vždyť i ty zvířata jsou na sebe v rámci druhu solidární. A nepřisuzujte závist levici, ta patří egoistům.

Z. Rychlý 4.10.2010 23:57

Re: Tak jsem se dočetl - všem rozhněvaným

Tak Vy se nehlásíte k levici ? K těm inteligentnějším ? K těm bohatým duchem ? Celou diskusi plivete na pravici, melete o chudých duchem a pak řeknete, že se k těm duchovním obrům nehlásíte ?

Že povahové a charakterové rysy určují politické zaměření je nepochybné. Už jen na solidaritě je to vidět. Podle mých osobních znalostí lidí jsou například závist a nepřejícnost typické charakterové vlastnosti levičáka. Strach z toho, že ve společnosti neprorazím (tedy strach ze zodpovědnosti sama za sebe) je typická pro levičáky. Raději pod křídla státu. Dobrovolná solidarita je typická pro zástupce pravice. Nutit ostatní do nedobrovolné solidarity - motto levice.  Levice je solidární - ale jen za cizí prostředky. Dát ze svého ? Ne to nemůžu !!! já nic nemám !!! Já nekradu !!

Máte strašně plochý svět, ani Ježíš neměl proti majetku a dobrému hospodaření, které je snahou pravicově smýšlejících lidí námitek. To jen Vy hledáte Utopii a hledáte k ní jakési pofidérní zkratky. Fuj a nechte si změřit IQ. I kdybyste ho měl sebevyšší, zůstanete pomatencem s vysokým IQ. Vaše sociální IQ zůstalo zaražené v 19.století u hrobu K.Marxe.

Z. Rychlý 4.10.2010 23:25

Re: Tak jsem se dočetl

Pane Broži, máte něco společného s panem V.Brožem z University Hradce Králové ?

Pokud ne a jde o shodu jmen, pak jste jen levičák s nereálným viděním světa. Levicový mesiáš. Pokud ale jste pedagog a nestydíte se za své názory, pak je situace horší, protože zaséváte do mladých mozků třídní nenávist. Potom bych i chápal to spiklenectví, protože otevřeně hlásat tyhle bludy na akademické půdě - stal byste se směšným, a to jako že hodně.

Z. Rychlý 4.10.2010 23:04

Re: Tak jsem se dočetl

Ale pane Skotnico, děláte si ze mě prču, žejo ? Přece by se někdo z těch nejsolidárnějších, nejupřímnějších, prostě nás pravičáky slušností nesmírně převyšujících - nemohl sám takhle zakukleně prezentovat. Teda ještě kromě toho jednoho zde v diskusi Největšího. Pšt, nejmenovat, ať ho neprobudíme. :-)

J. Skotnica 4.10.2010 21:56

Re: Tak jsem se dočetl

Experta na psychiatrii tady máme. Konzultaci a hodnocení poskytne. Nevadí, že je architekt?

J. Skotnica 4.10.2010 21:54

Re: Tak jsem se dočetl

Autoři studie : V. Brož a kol.

J. Skotnica 4.10.2010 21:51

Re: Ještě jeden dotaz.

Ale trvalo to, než jsme se dobrali oněch vědců. Všimněte si pane Vandasi, jak často se používají pro různé expertízy tzv. britští vědci. Nebyli to náhodou oni? Po včerejším příspěvku pana Brože si budu muset jako zarytý pravičák nechat úředně snížit IQ. Úředně mi ho totiž zkoumali v šedesátém osmém a vyšlo jim neslušně vysoké. Po dvacet let mi pak dávali najevo, že se to nehodí.

Jéžiši, to kecám. Jsem totiž trochu mimo. Dnes ráno jsem totiž objevil ve střeše garáže díru, kterou se protáhl malý cigán. Policii jsem nevolal, volal jsem přátele, kteří mi do odpoledne udělali kus nové střechy a pak jsme dílo hodnotili v krčmě. No a to jsou ty konce. Na psu jsem každý den, ale díra ve střeše....

V. Brož 4.10.2010 21:49

Re: Tak jsem se dočetl - všem rozhněvaným

Hilterova NSDAP byla ultrapravicová strana. Není možno se nechat zmýlit názvem. Každá  strana má nějaký název a program. Rozhodujující není název a program, ale její skutečná výkonná politika. Podívejte třeba na HZDS na Slovensku. Jestli tato strana něco nedělala, tak to byla demokratizace Slovenska. Mečiar byl přece  typický autokrat a dokud vládl, měli Slováci cestu do EU uzavřenou. Nebo se podívejte na naší ODS. Je občanská? je, ale jen pro někoho. Je demokratická? Jak by mohl, ale mohl Topolánek, údajně z legrace přednášet studentům, že největší chybou této doby je to, že je všeobecné volební právo. Jejich učenec Joch to už káže natvrdo. Chce společnost, kde budou mít volební právo jen ti, kteří platí daně. Tento jev lze popsat tím, že některé strany v praxi realizují opak toho co mají v názvu a programu. Pochopitelně je to možné jen tehdy, když má strana voličskou základnu s nižším IQ. Nyní k NSDAP. Provedu důkaz indukcí. Jaké jsou to strany, které nachází východiska a vzory v NSDAP? Orientaci NSDAP lze odvodit, že bude stejná jako u stran, kde má pozitivní odezvu, bez ohledu na jejich názvy. Topolánek, když si vezl domů synka tak měl na sobě třičko s číslem 18. Doufám, že vám nemusím vysvětlovat význam tohoto kryptogramu. Z toho plyne, jelikož je ODS pravicová, hledá si i svoje předchozí pravicové vzory a symboly. Mimochodem, jsem taková potvora, že jsem si Main Kampf přečetl. Je to ideologie přes 80 let stará a je vzorovým příkladem v základním příspěvku uvedeného  chybného vidění světa. je to typicky ideologie pro lidi s nižším IQ. Tragedie, kterou tato ideologie způsobila je toho důkazem

P. Vandas 4.10.2010 20:28

Re: Tak jsem se dočetl - všem rozhněvaným

Je-li tento výzkum, projevem duchovního bohatství levice, předveďte mi raději duchovní chudobu.

P. Vandas 4.10.2010 20:25

Re: Ještě jeden dotaz.

Nějak mi to rozum nebere. Soukromí vědci a k tomu levicoví? Není to omyl?

P. Vandas 4.10.2010 20:23

Re: Tak jsem se dočetl

 To jako plodová voda, nebo na vás?