24.4.2024 | Svátek má Jiří


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jerry 9.3.2007 19:41

Falešný a prázdný je premiérem,hurrá

chlapeček dostal svou hračku -vládu.Jenže je tu ještě jeden chlapeček s bradavicí a chtěl by jí taky. A tomu se říká vysoká politika.:-)

František I. 9.3.2007 14:18

Půl roku bez většího průšvihu

To je vcelku suprové, půl roku bez zvláštního průšvihu. Nebýt sockomouši přijatých přiblblých zákonů, jako je zmetek ohledně práce, Rathovy zrůdy apod. byli bychom na tom ještě lépe.

Pierre 9.3.2007 16:19

Re: Málo průšvihů bylo?

Vážený kolego, Vám se zdá průšvihů málo? Já myslím, že jich je mnoho. Především kauza plk. Kubice, kde se nám pan Langer s panem Vidímem smějí do očí, jak to dobře zaonačili. Dále namátkou výměna ředitelů fakultních nemocnic panem Julínkem, to je do nebe volající stranická nespravedlnost. Naprostá nekompetentnost tohoto pana ministra zdravotnictví s jeho zvláštním mluvčím panem Cikrtem. kde ho vydlabal, u Boha. A co vyvolávání paniky mimořádnými bezpečnostními opatřeními, nejdříve u židovské synagogy a pak na letišti? Nějak se ta vědma jasnovidka netrefila, ale terfil pan Langer. Střelil na lišku, trefil Maryšku. Dál si myslím, že otálení s reformami je špatné a to co udělají pánové, nebude už nikdy dobré. Co pan prime minister Topolánek? Je dobré být na fotbálku, nebo u Lucie a nebýt tam, kde jsem potřeba?. Nevím, nevím. Připomínám, že jsem volil ODS, nemám rád Ratha a už vůbec ne Paroubka. Ale co chlapci dělají?

AeroKarel 9.3.2007 22:29

Re: Re: Málo průšvihů bylo?

Vy že jste volil ODS? A kdy?

Žádný zázrak to vládnutí není, při platných zákonech ani nemůže být, takže citovat prkotiny nemá moc cenu.

Pierre 14.3.2007 16:27

Re: Re: Re: Málo průšvihů bylo?

Zase jsem se podíval po dlouhé době. Kolega AeroKarel je asi moje krevní skupina, protože pravděpodobně lítá, stejně jako já. A ODS jsem volil dosud pokaždé, avšak asi již naposledy. Vždycky když uvidím ty dva chlapce, Langra a Vidíma jak se národu smějí do očí, otevře se mi kudla v kapse, až se o ní říznu. Vyveďte mně někdo z toho, třeba Vy, AeroKarle!

Ludva 9.3.2007 16:37

Re: Půl roku bez většího průšvihu

Ono se to dobře vládne se Sobotkovým rozpočtem, ještě vylepšeným předvolební štědrostí hlavně lidovců. Kdyby Klaus nevyčkával, třeba by hned museli přijít s reformními kroky a pak by se teprve ukázalo, o co se jedná. Kdo by remcal, když skoro všichni dostali přidáno, počkejme si, až se bude šetřit.

jerry 9.3.2007 19:43

Sobotkovým rozpočtem? Vy vtipálku!:-) Umí ten hošík aspoň počítat?

jerry 9.3.2007 19:42

kdo nic nedělá , nic nezkazí. A Topol se jen opájí pocitem vítězství.:-)

William 9.3.2007 12:43

Není to pravda

Parlamentní demokracie není o tom, že se předsedové stran na něčem dohodnou a poslanci jim to odhlasují. To je přesná mimoparlamentní demokracie, jak ji známe třeba z dob naší první republiky a v ostřejší formě z let 1945 - 1948.

Nevolili jsme předsedy a vedení stran, ale poslance na určité kandidátce. A chci, aby tito poslanci rozhodovali za sebe.

Xaver 9.3.2007 12:42

ODS už půl roku u kormidla...

Tak jsem se těšil, že autor pohovoří, co udělala, s jakými následky, co chystá a s jakými následky...a místo toho zase plané plkání o tom, co kdy proč bylo...

oakman 9.3.2007 9:32

Jednoduchá rovnice!!!

Pan Klaus a pan Zeman takto domluvili volební systém. Pan Klaus je autorem změn, které přivedli jasný volební výsledek do fyzického patu paritou hlasů. ODS volby vyhrála o naprosto jasný percentuál a bez Klausova přepočítávání hlasů na židle podle oposmluvní matematiky by koalice měla své dva hlasy navíc i bez těch nemorálních. Celá tahle litanie s povolbními tahanicemi padá na 100% na hlavu Václava Klause, jako další krásný důkaz o životaschopnosti jeho teorií. Takže na vině dnešního patu není "špatný volební zákon", ale Václav Klaus!!!!! ;-P

oakman 9.3.2007 9:32

Re: Jednoduchá rovnice!!!

přivedly....

Vodák 9.3.2007 12:40

Re: Jednoduchá rovnice!!!

Že Klaus může za všechno je přeci každému jasné. Že navrhli se Zemanem změnu volebního zákona a proč neprošla, to není vůbec důležité.

oakman 9.3.2007 14:21

Re: Re: Jednoduchá rovnice!!!

Neprošla změna na většinové, nicméně se opokoalice úspěšné změny metody přepočítávání. Dle předminulých voleb by k patu nedošlo.... chce to pamatováka, pane.

Tomáš Haas 9.3.2007 15:18

Re: Re: Re: Jednoduchá rovnice!!!

Kdybyste opravdu měl pamatováka, vzpoměl byste si, že právě paragrafy o množství volebních okrsků a metodě přepočítávání byly ústavním soudem vyškrtnuty. O jakém "většinovém" hovoříte není jasné, ani v tom návrhu, ani v starém znění zákona nebyla změna k většinovému hlasování (k tomu by byl třeba ústavní zákon, a navíc od toho ČSSD couvla ještě v době, kdy se o návrhu jednalo mezi ČSSD a ODS). A vzhledem k tomu, že tím, že se z nového zákona zásahem Ústavního soudu vyhodily ty sčítací paragrafy, vznikl paskvil. Asi jako byste stavěl nový most podle vámi navržených plánů, ze kterých někdo vystřihl sem tam kousek a nechal tam na jejich místě kousky starého mostu. Asi byste se přes řeku nedostal, v nejlepším případě by tam byly schody, a sem tam byste musel přeskočit mezeru mezi starými a novými sekcemi. Vinit z toho autory plánu na nový most je nesmyslné. Pokud je zde viník, je to ten, kdo plány rozstřihal.

Oliver 9.3.2007 15:23

Re: Re: Re: Jednoduchá rovnice!!!

Pane Oakmane, ke každému systému přepočítávání hlasů na křesla existuje takový volební výsledek, že nastane rovnost hlasů ve sněmovně za předpokladu, že se těch hlasů rozděluje sudý počet. Proto dnešní parita není způsobena volebním zákonem, nýbrž náhodou.

Kubeš 9.3.2007 18:16

Re: Re: Re: Re: Jednoduchá rovnice!!!

Dnešní parita není náhodná ale vznikla tím, že je tady tolik voličů na úrovni doby minulé.

pepe 9.3.2007 15:28

Re: Re: Jednoduchá rovnice!!!

Když tak tady čtu jednotlivé názory,nybývám dojmu,že Klaus múže i za změnu klimatu.

xaver 9.3.2007 16:15

Nejen to, ba i klimakteria... :-)

A.PANIN 9.3.2007 8:40

no co

no někdo musel zaplatit ,,státotvorce,,!příliš mnoho shod dva socani problémy pojednou zmoudří,amíci potřebují touhu čechů po alespoň radaru,před volbama takové Kubiceho uvědomění,nota do 24hod.po jmenování,ignorace národních hodnot a hrdosti,lhaní o neškodnosti zařízení,rozhodování o tak závažném rozhodnutí jen na ,,uvědomění dvou rádoby státotvůrců?!blbost dostali zaplaceno od lobyjuesej a co lidi s kardiostimulátory?,ten analitik z MO naší rádoby republičky tlachal hůř než ten emisar v neděli na Nově,a dokonce dnes už je to jen na obranu Evropy a trošičku možná amiků!ale jen ten ,,úzký úhel paprsku  to je fakt chytrolín,ale lidi nepřemýšlí že v Brdech to 1,3stupn,ale na 2000km je to celé jihozápadní rusko,ale je to jasný!čí chleba jíš ...a je to fantastické nezničitelnostproti raketou!jenom zapoměl říci že kolik je poloměr při třeba jen 5ktTNT

bublifuk 9.3.2007 8:16

členové Topolánkova kabinetu chovali jako plnokrevná, plnohodnotná vláda.

To znamená, že se chovají jako sprosťáci, cizoložníci, úplatkáři a blbci.;-€

pepe 9.3.2007 15:33

Re: členové Topolánkova kabinetu chovali jako plnokrevná, plnohodnotná vláda.

To jako,že pokračují v trendu předchozí vlády?

PROKOP BUBEN 9.3.2007 7:25

DOMNÍVÁM SE

ŽE kocábka TOPŠAŠKESU ukotvená rezavou hradní KOTVOU s plachtami z dílny DALBALÍKA a Zemana - daleko nedopluje....Chce to předčasné volby, po kterých bohužel už ani zelený mužíček netleská....

Martin 9.3.2007 2:40

jedna manipulace

nejde o jmenovani vlady, to je az dalsi krok prezidenta, jde o jmenovani premiera, ktery neni vazan ustavovaci schuzi atd.