29.3.2024 | Svátek má Taťána


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
hulwat 5.12.2008 11:04

Re: Inu ,nelze než souhlasit,,

Co bys chtěl od sockomunistického blba za vysvětlení? Ten bude obhajovat hnůj ve kterém si celý život lebedil.

pertinax 5.12.2008 16:06

Re: Inu ,nelze než souhlasit,,

V hnoji je prý teploučko, tak proč neé

gerontusinza 5.12.2008 11:05

Jednoduše ......Re: Inu ,nelze než souhlasit,,

u voleb postavila ODS socdemáky do světla mafiánů a pak se v tom světle vymáchala sama a to že dost.....  a zlodějny jsou čím dál viditelnější, soudci nevyzpytatelnější, exekutoři zneužívající a ještě z nás dělají kanonenfutr po ochranu cizích zájmů....... a komunisty nechtěl nikdo ( mimo skalní) volit (zatím)....... takže postačí když Paroubek se postaví jinak k radaru, a komunisti dostanou minimálně 35%... a to odhaduji nízko...;-D tak se nedivte 20 let je 20 let...to měli potíže i komouši  nepamatujete na 68?.......;-D

Jarda 5.12.2008 13:00

Re: Jednoduše ......Re: Inu ,nelze než souhlasit,,

O čemž jste nepochybně už před válkou s panem okresním hejtmanem .........

Honza II 5.12.2008 9:21

Co je platné.....

nové vedení,když se nezmění myšlení.Ods se orientuje pouze na několik desítek tisíc podobně myslících lidí,ale drtivá většina obyvatel tohoto státu má úplně jiné představy o životě,o politice,o demokracii.Strana,která se zhlíží jen v Praze,nemá šanci uspět s tak jednookým programem.

Dušan Streit 5.12.2008 9:09

Je to blábol, smysl článku mi uniká

S Topolánkem ODS skončí v marginalitě:

http://streit.blog.idnes.cz/c/60399/Proc-Topolanek-zakryva-vylozene-karty.html

Ale strana vašeho kolegy Procházky to teda nezachrání. Rv

Veselý 5.12.2008 8:08

Zcela chybná úvaha

vytvoření velké koalice vede k růstu stran, které mají v programu změnu dosavadních poměrů. "Národní fronta" v novém balení by znamenala raketový nárůst hlasů komunistů a extrémní pravice. Proto rozhodnutí o vytvoření "pravicové" koalice považuji za logičtější.

Co zcela nechápu, je naprostá nečinnost ODS po prohraných volbách. Voliči řekli "absolutní" NE této politice. V takovém případě se vždy šéf strany okamžitě poroučí. Další volby se stejnými lidmi by znamenaly další debakl.

Vidlák 5.12.2008 8:33

Re: Zcela chybná úvaha

Voliči řekli absolutní NE i sebemenšímu náznaku reforem financí. Voliči řekli dychtivé ano na "zrušíme poplatky u lékaře, vrátíme dětské přídavky, zabráníme školnému, zastavíme zdražování".

BM 5.12.2008 8:55

Re: Zcela chybná úvaha

Přesně tak. Voliči prostě chtějí socialismus, ne řekněme sovětského typu, ale každopádně socialismus, vše "zdarma" a paternalistický stát, který se o "každého postará". Voliči stále nepochopili to, že ty peníze vždycky stát vybere zase jen od nich, že když jim vrátí jejich 30 Kč, musí jim je jinde vzít. Nepochopili, že podnikaví a schopní lidé, kteří vydělávají xnásobek průměrné mzdy táhnou ekonomiku dopředu a že tím všichni mají víc. Voliči nechtějí slyšet, že přichází doba zpomalení ekonomického růstu, nebo dokonce recese, že to je normální jev a že budou muset trošku více šetřit (proto dosavadní předvánoční nákupy jsou opět mnohem vyšší, než vloni), naopak chtějí slyšet, že růžové paroprase má pro ně zázračný recept na zabránění zdražování...

Veselý 5.12.2008 12:34

Re: Zcela chybná úvaha

Trochu si vymýšlíte. Nic není zadarmo. Zdravotnictví je placeno z daní (zdravotní pojištění se to jmenuje, ale je to daň). Voličům se nelíbilo zvýšení této daně.

Vidlák 5.12.2008 13:10

Re: Zcela chybná úvaha

To pojištění zjevně nestačí. Současný (zvrácený) stav zdravotnictví je takový, že běžnou léčbu pojišťovny hradí a na život zachraňující operace se pořádají dobročinné sbírky. Těch 30,-Kč bylo dobré a spravedlivé opatření. Spravedlivější, než plošné zvýšení pojistného, což nás po po zrušení poplatků bezpochyby čeká.

30,- Kč socialisté zruší s velikým halasem, tak, jak to dovedou jen oni, zatímco pojistné se zvýší zcela v tichosti.

Vidlák 5.12.2008 13:12

Re: Zcela chybná úvaha

Jinak ono "zrušíme poplatky u lékaře, vrátíme dětské přídavky, zabráníme školnému, zastavíme zdražování"

Bylo na volebním bilboardu ČSSD, velikými písmeny.

BM 5.12.2008 16:12

Re: Zcela chybná úvaha

Jasně.Nic není zadarmo. Takže proč to socani slibovali? A jak je možné, že jim na to tolik lidí skočilo?!(Y)

3směsi 5.12.2008 9:45

Re: Zcela chybná úvaha

Nějak si nevzpomínám na ty šéfy stran, co se vždy okamžitě po prohraných volbách poroučí. Jo, ano, byla to paní Alena Hromádková, DEU, je mi po ní smutno.

Taky se mi nezdá Váš vývod o absolutním ne politice ODS, to je ale nadlouhé vysvětlování, a to se mně nechce.

No a autor článku mě rozhněval svými slovy o aroganci pana Topolánka. Už je to otravné, jak to novináři melou pořád dokola. Pane autore, viděl jste někdy přenos z parlamentu? Na ty  několikahodinové bláboly a urážení, kterého je pan Topolánek konzumentem nikdy nezareagovat, to není technicky ani lidsky možné. A když vám leze do kočáru, do domu, do postele chlap s bleskem z Blesku, tak bych ho přizabila být na místě pana Topolánka. Je to prostě člověk a ne robot. A vážím si ho moc, a ještě  víc od té chvíle, co projevil takovou odvahu, o které se vám ani nesnilo, pane autore, a sice když vyznamenal Mašíny. Klobouk dolů.

PROKOP BUBEN 5.12.2008 9:58

Re: Zcela chybná úvaha

Premiérská placka je Mašínových nedůstojná......Přes všechny kontraverze je možno je považovat za hrdiny.....Topolánek i když se v púoslední době snaží na vůdcovskou pozici bohužel - nemá.....Tím nechci říci, že kLausův kašpárek Bém ano.....

havránek 5.12.2008 10:45

Re: Zcela chybná úvaha

za to je Tupol mnou placen(Y)

BM 5.12.2008 16:13

Re: Zcela chybná úvaha

R^R^R^ Díky.

Frank 5.12.2008 7:47

Chápu, že v institutu je lautrhowno co na práci,

ale to neznamená, že tady zkrachovalá politická kreatura Hamerský bude psát svoje pindy. A zítra to bude další další zbytečný člověk na této planetě-Procházka. Jeden chytřejší, než druhý.

havránek 5.12.2008 7:38

Souhlasím

Arogantní ostravský chachar  dokázal zcela zašlapat do země pravicově smýšlející střední třídu. I ten Jyrka ví, že máte lidi nechat alespoň dýchat s tím " rozepnutým knoflíčkem" u košile. Tahle  ostravská ,zelená ,holá prcina neví nic, protože nikdy nic nebyla a nic neznamenala. To bude propadák  ODS v parlamentních volbách- ano pozor, bude nutno udělat analýzu jako po krajských volbách- už ji někdo viděl?

Pytel 5.12.2008 11:44

Re: Souhlasím

Taky souhlasím. Ovšem, jak se zdá, regionální ODSáci tu nafoukanou pražskou p*ču nechtějí. Zdá se, že bude muset přijít někdo třetí. Třeba Vlastík Téčko ;-)

Starý J. 5.12.2008 16:56

Re: Souhlasím

Můžete nám vy dva (havránek a vy) vysvětlit, proč se staráte, kdo povede ODS? Neříkejte, že jste snad ODS volili. Takové voliče ODS určitě nemá! Takže se starejte o to, kdo povede KSČSSD.

Nedivící se 5.12.2008 6:50

ODS se stébla chytá

Rozpočet má projít ve sněmovně o 1 hlas, o hlas Evžena Snítilého, agenta komunistické StB - vojenské kontrarozvědky. To to ODS dopracovala daleko, že ?

Olin 5.12.2008 7:43

Re: ODS se stébla chytá

Čemu se divíš? Když vládě projde rozpočet, tak to dopracovala? Dále: odkud víš, že je Snítilý agent? Tys ho dehdá řídil? Dále: Kdo poslal Snítilého do parlamentu? ODS? A kdo ho volil? Nedopracovali to náhodou voliči? Nechápeš ty dividlo že kdo s nimi sedí v parlamentě si poslanci nevybírají?  

JaS 5.12.2008 6:36

Diskuse opilců

se vyznačuje tím, že to vypadá jako rozhovor, ale každý něco blábolí, myslí si přitom, že říká něco světoborného, a nikdo nikoho neposlouchá. A všichni jsou odborníci na všechno.

Brabec 5.12.2008 1:51

Co můžeš odlož na zítra

Ach jo, milý autore, ty si myslíš, že voliči budou čekat ?

David 5.12.2008 1:11

To je ubohé klouzání po povrchu

K pochopení řešení, které ODS zvolilo po volbách v roce 2006, přirozeně patří období opoziční smlouvy - pro ODS a Topolánkovo vedení bylo zcelanepřijatelné, zvolit řešení, který - třeba i jen formálně - by ho připomínalo. A pochopitelně k opoziční smlouvě patří, že ty pašíci u toho byly dva; jeden v pozici a jeden v opozici. A tak ODS s vyrovnáváním se z důsledku tohoto volebního období čeká i vyrovnání se s tím, co je zdánlivě zaváté kdesi v minulosti.

hleena 5.12.2008 0:34

Politický zkrachovanec Hamerský alias Herakleitos sem nablil :-)

Kde ses tak zřídil pyčo? Hlášky o tom jak "vysazuješ poševní branky" a jiné fóry v diskusi,ti jdou mnohem líp,jsi komouš a ani o tom nevíš ;-D;-D;-D

hleena 5.12.2008 0:42

Re: Politický zkrachovanec Hamerský alias Herakleitos sem nablil :-)

http://www.milanhamersky.cz/cv.htm     ;-D;-D;-D