23.4.2024 | Svátek má Vojtěch


Diskuse k článku

POLITIKA: ODS na mrtvém bodě

Občanští demokraté zavzpomínali na staré časy. Anebo šlo o přítomnost? Kdekdo si už myslel, že legendární figury jako Dalibor Mlejnský nebo Tomáš Hrdlička jsou minulostí. Chyba lávky!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Papež 21.12.2014 14:25

Jelínek

Jelínek mne rozesmál, jak se zmínil o ODS a kmotrech jako špatné věci. Úplně politologická bolševická nula zapomenula, že nejvyšším zástupcem ČSSD na Magistrátě je souzená "hvězda ČSSD" za Béma, protekční Karlíček Březina. Grázl a zloděj Hulínský je jen podle Jelínka okrajovou postavou. Jelínku, již staří Čechové používali "nejdříve si zamést před vlastním Prahem". Když ono je tak příjemné, když Jelínka zastydlí bolševici pochválí. To pak i skutečnost musí jít stranou.

P. Vaníček 21.12.2014 12:28

Socani nejsou u kormidla ani ne rok

a kde se vzal tu se vzal úspěch za úspěchem.Zdravotnictví v cajku,nálada pracujících na vrcholu,nákupní centra prodávají o sto šest a vše jede do blahobytu.OUŘADŮ Z NAŠICH DANÍ PŘIBÝVÁ,PLATY JIM TAKÉ,poplatky rušíme,příplatky zvedáme atd. Jen nikdo neříká,kde na to berou peníze! To je tisknou nebo mají kouzelný měšec? Babišovy kšefty se hejbou a hlupáci melou:vida,že to jde. Houbeles jde! To bude sekyra,jen jim to nesmíme říkat!

J. Boleslav 21.12.2014 8:24

Soudruh Jelínek

by se měl nadále věnovat a radit socanům, to je přece jeho parketa. A od ODS stejně jako od ÚSTRu dát pracky pryč. Jeho bláboly jsou úsměvné, pokud se člověk náhodou přemůže a přečte je do konce.

P. Bolec 21.12.2014 11:21

Re: Soudruh Jelínek

Podle vaší účasti zde, patří autor mezi vaše oblíbené. Vy ty jeho výplody, jak je vidět, čtete nejmíň 3 x.. Máte, ale ve vašem počínání pravdu v tom, že je nutné znát názory nepřítele.

J. Boleslav 21.12.2014 12:00

Re: Soudruh Jelínek

Musím se přiznat, že Jelínkovy bláboly obvykle nečtu, považuju to za ztrátu času. Pokud je Jelínek politolog, jsem já kovaný levičák. :-)

Š. Hašek 20.12.2014 15:20

ČSSD,

na bodě rychlého vzestupu k vydluženému komunismu (pro všechny lidi).

Z. Bureš 20.12.2014 11:51

Sudokopytník - alias socialistický Think-tank..........

.....z Lihového domu, který "proslul" zejména tím, že uměl dokonale vyčistit Puchejřovo tlusté střevo - je zrovna ten pravý, kdo by měl kritizovat a radit ODS !!!

Právě jsem se poblil......

J. Stejskal 20.12.2014 10:34

Paní Černochová je rozhodně ambiciózní.

Až moc. Taková pionýrka, která se neustále hlásí. Pan Fiala je pro mne zklamáním, ale proti paní Černochové je EInsteinem. Pokud si ji delegáti zvolí za předsedkyni, je to pro ODS konečná.

K. Janyška 20.12.2014 10:16

Jelínku, vy jako člen ČSSD se starejte

o své potrhlíky, příživníky a zločince... Dzp.

F. Vejr 20.12.2014 9:52

Radílků je dost

Lukáš Jelínek ukázal spíše bídu svoji, nežli bídu ODS. Petr Fiala (o kterém píše v souvislosti se schizofrémií??),  problematika Prahy, to je jen úzké vidění pojetí. ODS, je i regionální záležitost, stále standartní strana, která přešla i větší zemětřesení. Bohužel  to vždy zapříčinili buď neukojení jedinci (Ruml, Zielenec, Pilip aj.), neb malé strany, s nimiž díky volebnímu systémumusela vládnout, nebo přesněji tyto subjekty vládly s ní, aby se koalice nerozpadla. Je to holt demokracie.

L. Hrušková 20.12.2014 19:57

Re: Radílků je dost

Napsal jste to i za mne.

J. Boleslav 21.12.2014 8:25

Re: Radílků je dost

Připojuji se.

M. Frank 20.12.2014 9:41

Pane marxisto-leninisto Jelínku.

To jsou ty důsledky třídního boje. KSČSSD tak dlouho dělala z ODS darebáky, až tím zničila stranický systém politiky. Klasickým stranám odzvonilo a v příštích volbách již uspějí pouze strany oligarchů a silných mužů a státní systém se změní v policejně - justičně - mafiánský. A vy jste přispěl měrou vrchovatou. Ono kritizovat politiku konkurenta, je velký rozdíl oproti jeho kriminalizaci. Příštím premiérem bude Babiš a pak je již jen malý krůček do područí Kremlu.

J. Boleslav 21.12.2014 8:30

Re: Pane marxisto-leninisto Jelínku.

Přesně tak.

J. Vyhnalík 20.12.2014 4:09

Zevrubný přehled dění v ODS

Jenom mi tam chybí informace, že ODS a speciálně Petr Fiala posílili o nového mluvčího - Lukáše Jelínka.

P. Dvořák 20.12.2014 8:30

Re: Zevrubný přehled dění v ODS

Jelínek není mluvčí. Je to mluvka.

J. Vyhnalík 20.12.2014 16:29

Re: Zevrubný přehled dění v ODS

Každopádně zjevně ví "nejlépe na celém světě", co se v ODS děje a zná lépe myšlenky a plány Petra Fialy, než sám Petr Fiala ;-)

P. Maleček 20.12.2014 2:35

Kubera - symbol úpadku ODS

Tak tu opět máme Kuberu coby zachránce ODS. Kubera je však naopak příkladem bídy ODS. Ano body získává coby pro neznalé skvělý rétor a bavič, jeho praxe v Teplicích však jasně říká, že je levicový populista (odpady zdarma atd.) s tvrdě diktátorským a na svou moc zaměřeným konáním.

Jeho hlavními trumfy jsou prý nezadlužené Teplice a ochrana svobody v podobě neomezovaného kouření. Ano Teplice nemají půjčky a cca půl miliardu na účtě (100% vzniklou Kuberovou podporou hazardu). Když pomineme ztráty vznikající Teplicím povalováním takové částky na běžném účtu požíraném inflací, je hlavním problémem Teplic obrovská vnitřní zadluženost - technická i morální. Viz. skutečně lázeňská Třeboň.

Zadluženost v zanedbané infrastruktuře a rozvoji odhadovaná na desetinásobek toho co mají Teplice v kase. To nemluvě o stále se zhoršující pověsti města, danou právě na hazard nabalenou kriminalitou a drogami či v centru města dík Kuberově benevolenci řádící betonářskou lobby dál ničící lázeňskou pověst města. Té nepomáhají ani po svém se "bavící" arabští hosté.

Těmi zoufalé lázně nahrazují tradiční evropskou klientelu, která už nechce do Kuberou "skvěle řízených" Teplic jezdit. O zničení řady památek, či centrum města hyzdící zřícenině zimáku nemluvě. To co v Teplicích funguje je prací místní sklářské firmy a jejího letitého ředitele. Lázeňsko historické vilové centrum zachraňují majitelé nemovitostí ne Kubera.

To co však nejvíc rozkrývá Kuberovu duši je jeho neomalená kuřácká vášeň. Tvrdí, že je projevem svobody, ve skutečnosti je důkazem Kuberova bezohledného přístupu k svobodě a právům druhých. Mocný pan Kubera se prostě nemíní omezovat. Práva, zdraví a svoboda druhých ho nezajímají. K tomu si přidejte, že jeho teplická ODS je sektou, která nepřipouští Kuberovi odporovat. A projevit na teplické radnici jiný názor než Kuberův(či spíš těch kdo Kuberu řídí- betonáři a firmy v monopolní údržbě města a dopravě) rovná se vyhazovu. Kubera je v tomto opravdu symbolem ODS - i jejího úpadku.

J. Brunner 20.12.2014 3:35

Re: Kubera - symbol úpadku ODS

Pro mne jsou symbolem úpadku takoví, jako jste Vy.

P. Lenc 20.12.2014 8:19

Re: Kubera - symbol úpadku ODS

To nic, to je jen Maleček.

P. Khail 20.12.2014 9:27

Re: Kubera - symbol úpadku ODS

Často přes Teplice jezdím, je tam dost míst kde lze okamžitě bez úprav prostředí natáčet filmy odehrávající se 3 dny po skončení války. Minimálně v tomto bodě má p. Maleček pravdu.

M. Frank 20.12.2014 9:36

Re: Kubera - symbol úpadku ODS

Opravdu? Tak to bych prosil ukázat. Znám Teplice nazpaměť, ale takové místo neznám. Oni ti tepličtí voliči asi volí Kuberu opakovaně pod hlavněmi samopalů, nebo co?

P. Khail 20.12.2014 11:30

Re: Kubera - symbol úpadku ODS

Tak to je asi nazpaměť neznáte, sedněte v Řetenicích do vlaku a vystupte v Proboštově. Máte jistě vlastní oči takže ukazovat nebude třeba. O volbách Kubery a voličích jsem nenapsal ani "ň", takže vaše otázka směřuje kam, prosím?

R. Tesařík 20.12.2014 10:51

Re: Kubera - symbol úpadku ODS

přes Teplice je jeden průtah, takže se přes město jet není potřeba...tak nevím, nevím kde jste to tam viděl. Za bolševiků ale vámi popisovaný vzhled byl po všech městech všude.

P. Khail 20.12.2014 11:35

Re: Kubera - symbol úpadku ODS

Promiňte, ale váš příspěvek je poněkud nesrozumitelný. Máme doufám oba na mysli Teplice v Čechách? Já tedy ano. Vaše tvrzení "přes Teplice je jeden průtah, takže se přes město jet není potřeba" je nesmyslné (a tím nemyslím nadbytečné "se").

M. Prokop 20.12.2014 17:22

Re: Kubera - symbol úpadku ODS

Další plus pro Kuberu, že vás přinutil k tak blbým kecům. :-P

P. Maleček 21.12.2014 7:18

Re: Kubera - symbol úpadku ODS

Škoda, čekal jsem fakty podepřenou argumentaci, ale kromě nadávek nic. Inu jaký Kubera tací jeho obhájci. A tak pár dalších informací o skvělé Kuberově správě Teplic. Nárůst hazardu, hájeného Kuberou za poslední rok o téměř o 20%. Radnicí za občany placená a tak pochopitelně předražená (až o 50%) likvidace odpadů (ty odpady si občané ve skutečnosti platí z na Teplice radnicí nafouklé dani z nemovitostí).

Obdobná situace - předraženost a nulová veřejná kontrola je i v dopravním podniku - DP i v údržbě veřejných prostranství a komunikací - UVPK. Jsou to sice papírově soukromé firmy, které však radnice, tj. Kubera ovládá přes u DP vlastnění movitého majetku městem a u UVPK držením monopolního postavení firmy, čili likvidací její konkurence - další důkaz Kuberova levičáctví.

Mizející či neudržované historické dědictví a zelené plochy Teplic - pivovar, městské lázně a koupaliště, celá Mlýnská, nám. Svobody - přímo pod okny radnice načerno stržený historický dům, Doubravka, Śkvárovák, zbytky starých Trnovan a Prosetic, Zámecká zahrada, Letná, Písečák, les nad Řetenicemi ...atd. Jen díky tlaku lázní přežívající většinou komerční divadlo a hudba - důkaz Kuberovy kulturní omezenosti.

Neexistující obchvat města a tudíž tranzitní doprava centry městských částí, místo moderní architektury přímo v centru města tupé bedny obchodních center, nejdřív likvidovaná sportoviště a pak za stamilionových nákladů stavěná nová, málo prostor pro občanské volnočasové aktivity, rozprodané a teď chybějící školky - důkaz Kuberovy urbanistické omezenosti.

A dalo by se pokračovat. Kubera je ve skutečnosti levicovým, vzdělanostně a kulturně omezeným diktátorským populistou, kterého volí intelektuální spodina omámená popelnicemi zdarma a nadáváním na byrokraty. A na druhé straně Kuberou unavení inteligentní lidé, kteří už proto nechodí k volbám. Když se k tomu přidá nemalá skupina voličů profitující z Kuberovy diktátorsky neprůhledné správy města má Kubera vyhráno - ne však Teplice.

J. Boleslav 21.12.2014 8:29

Re: Kubera - symbol úpadku ODS

Stačilo napsat - Kubera - zhouba lidstva. Asi proto ho lidé postavili už na čtvrté volební období do čela města.