19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Eva D. 5.12.2008 0:24

Pro autorku

Tyhle lidi to fakt potěší.

Hmmmmmmmmm,:

Autor: Venca IP: 89.103.179.xxx Datum: 04.12.2008 21:08

ale kraasne se ty predkongresove debaty ctou, modre bobecky u modrych p...lek nasich donedavna tak jednotnych a sesikovanych modrasku. To je jako mana nebeska

Eva D. 5.12.2008 0:25

Re: Pro autorku

Zajímavé, že jsem musela zcenzurovat výraz, který původnímu autorovi pod jiným článkem v pohodě prošel. Asi jsou na mě přísnější.

majolenka 4.12.2008 23:21

ODS jde do kopru dávno před rokem 2006

a nejen zásluhou Topolánka, nevím jak je autorka stará, zda registruje stranu pouze od roku nula tedy od roku 2006, chápu její rozhořčení, i já jsem ho prožívala, ale počátky datuji už od druhé poloviny devadesátých let (/v té době ještě nelezlo tolik politických kauz) usmíval se na nás Salzman a Dyba i Kočárník, poslední zlomový ale pro mne byl výrok Klause ještě v roli ministra financí o neexistnci špinavých peněz, zákon proti praní špinavých peněz byl přijat až dlooooooooooooooooho po té, proč pak asi??? tehdejší Unie byla sice slabým, ale alespoň vprvopočátku náznakem změny personální politiky (bohužel nepovedeným) :-/, otázka zní. Kdy se autorka narodila? ?

AndyO 4.12.2008 23:52

Re: ODS jde do kopru dávno před rokem 2006

kdy se autorka narodila nevím, ale je to stará odeesácká harcovnice, takže o její informovanost nemějte obavy.  Spíš by nebylo od věci zjistit, kdy jste se narodila vy, neb Klaus nikdy neřekl nic o neexistenci špinavých peněz a zákon proti praní špinavých peněz je pračkám peněz dodnes leda k smíchu, takže jeho absence je celkem nedůležitá. V čem funguje výborně je špiclování drobných střádalů a to je asi tak všechno.

majolenka 5.12.2008 21:34

Re: ODS jde do kopru dávno před rokem 2006

to AndyO, takže se nám to "smrsklo" na debatu okolo věku, OK, "sametovou revoluci jsem prožívala již dávno ve věku, který mi dovolola volit, víc není snad třeba uvádět, o vnímavosti a IQ vás tady ujišťovat nebude, je to zcela subjektivní a přímo úměrné tématu a shodě názorů, ale chytnu se do Vaší pastičky ;-) a odpovím Vám http://zpravy.idnes.cz/odpovedi.asp?t=KANDIKLAUS...Nikdy jsem neřekl, že špinavé peníze neexistují a nekonečněkrát jsem

uváděl na pravou míru, že jsem řekl, že je strašlivě obtížné rozlišit

čisté a špinavé peníze, protože to na nich není poznat. Ale toto snad

každý slušný člověk ví. 10.01.2003 12:04.......promiňte AndyO, pokud chcete slovíčkařit, můžeme si tady 100 x povídat o ušpiněných penězích od mastnoty nebo od inkoustu, pokud se chcete dobrat smyslu  výroku špinavých peněz v souvislosti  s nastavením legislativy tedy např. "zákona na ochranu před praním špinavých peněz"  např. před spuštěním privatizace pak je to asi jiný šálek kávy a jiná debata. Nehodlám vás nikterak ohromovat, ale mohu Vás ujistit, že vím velice dobře, že v letech devadesátých nebyl absolutně žádný problém složit miliony v bance na jakoukoliv občanku ;-)))), a obchodní transkace se děli tak, že se např. při zakoupení nemovistosti zkrátka přišlo s elegantním kufříkem podepsal kupka a bylo  hotovo ;-), věřte nevěřte, je mi to jedno, vím o tom své ;-))) a co se týče stávající legislativy, nevím nemohu soudit, mne nikdo neobtěžuje, a jsem jen drobný střadatel, v každém případě, ale vím, že když jsem byla v pozici jednatele, banka vcelku nekrompromisně "otravovala" s prohlášením o původu peněz ;-))), dnes jsoui konec konců i převody limitovány, což sice nezabrání, ale znepříjemní život, byť budete mít pravdu v tom, že dokud budou daňové ráje, vždy se banka spokojí s čestným prohlášením, offshorky, jsou offshorky, konec konců většina občanů států, kde je velké daň. zatížení na příjmy bude laškovat s Panen. ostr, Belize, Kyprem  a pod. je to poměrně běžné, ale to je zas o  jiném

Liška 4.12.2008 22:24

Není sama,ať nesmutní!

když jsem četl článek,tak si sám komentoval :sakra,který naivka to píše?No a když jsem došel k autorovi,tak s úlevou si oddechl.No jo,ženská,a možná blondýna! Autorka má nějaký jistě nějaký talent pouličního filozofa,ale to je asi tak vše. Uřčitě jí dělá problémy matika,o logice raději nemluvím.Po pravdě ji omlouvá jen to,že její myšlenková slabost není ojedinělá,aspoň pro to svědčí přehršle příznivců jejích objevů zde v diskuzi!

Fišta 4.12.2008 23:56

Re: Není sama,ať nesmutní!

vy jste naprosto mimo - zjistěte si, kdo je autorka a nechcte si pitomé kecy od cetsty.

BTW Autorka má pravdu.

Ladislav N :-))) 5.12.2008 3:39

Re: zjistěte si, kdo je autorka

Autorka Milena Varadinková je několik let pozpátku dobře známa na Internetových diskusích jako "zanícená Klausova fanynka". To o její schopnosti nezávislého úsudku vypovídá dostatečně. ;-)

Petr B. 4.12.2008 19:40

Rada odeesákům, kterou stejně neposlechnou

zrušte nesmyslné poplatky a reformu zdravotnictví zaměřte směrem, abychom se na konec podobali Německu, Rakousku či Velké Británii. Vykopněte neschopné či naopak všeho schopné lidi typu Topolánka, Dalíka, Julínka, Nečase, Šnajdra, Hroboně, Nečase, Langera, Tlučhoře...Přestaňte s podplácením a sháněním kompromitujících materiálů viz Dalík, Langer, Morava, Tlučhoř. Pak vám přestanou klesat preference.

AndyO 4.12.2008 21:50

Re: Rada odeesákům, kterou stejně neposlechnou

takže pokud tomu dobře rozumím, radíte ODS, aby se z ní stala jiná politická strana, zřejmě ČSSD ( podle toho, jak podléháte propagandě p. Paroubka). Proč by to ODS dělala, ČSSD už tu je.

Proč si to myslím? Protože blafy o tom, jak je Julínek atd. neschopný či všeho schopný je typický paroubkovský canc.

Patrik 4.12.2008 22:26

Re: Rada odeesákům, kterou stejně neposlechnou

Ale pravdivý

Fišta 4.12.2008 23:58

Re: Rada odeesákům, kterou stejně neposlechnou

AndyO, ona je ODS soc-dem partají. S pravicí nemá nic společného a sotva kdy měla. navíc Topolánek se skutečně snaží přebírat voliče Paroubkovi, jen mu to nějak nejde.

Inu, jestliže Topolánka začíná chválit Thing-tank Jelínek, tak je asi něco špatně.

Pavel 4.12.2008 22:30

Re: Rada odeesákům, kterou stejně neposlechnou

Chcete třeba francouzské zdravotnictví. Žádných 30 Kč. Pěkně všechno prolepit na dřevo a pak čekat až Vám to pojišťovna milostivě vrátí. Nedej bože aby tady bylo třeba zdravotnictví Velké Británie. Víte vůbec jak to tam funguje?

Eva D. 5.12.2008 0:15

Re: Rada odeesákům, kterou stejně neposlechnou

Neví, Pavle, netuší.

Eva D. 5.12.2008 0:14

Re: Rada odeesákům, kterou stejně neposlechnou

Takže Nečase vykopnout hned dvakrát? A taky vykopnout všechny členy, ne?

Zjistěte si něco o zdravotnictví Velké Británie, třeba od běžných Britů. Dnes sem s jedním na tohle téma mluvila, nebyl první, kdo si stěžoval. Pokud s krvácejícím úrazem na hlavě blízko oka čekáte na ošetření v nemocnici cca 4 hodiny, protože je přeci víkend, není to nic extra. Pokud na kyčelní náhradu čekáte tři roky a čekáte pořád dál a chodíte o berlích, není to nic radostného. Máte velké iluze, pane.

Eva D. 4.12.2008 19:20

Bože, ten český odezdi-kezdismus!

Vy jste se asi všichni zbláznili, včetně Vás, paní Varadínková. Malujete děsivé vize,na současném předsedovi nenecháte nit suchou a pro vítězství své ideje jste schopni pohřbít ODS zaživa.

Samozřejmě, že se politická strana mění a vyvíjí, mění se jí členstvo. V naší malé organizaci pár původních členů zemřelo, odstěhovalo se, přišli mladší, logicky s poněkud jinými názory.

Ne všechno bylo tak, abych s tím byla spokojená, ale takovéhle věci se mají řešit s klidnou hlavou a bez toho, abyste sami chystali politickým protivníkům munici.

"Jo, ODS jde do kopru, už to psala i Varadínková, pani."

Co si takhle dopřát ten luxus a kongres nekongres, nehledat obětního beránka, ale řešení.

JaS 4.12.2008 21:48

Re: Bože, ten český odezdi-kezdismus!

Souhlas s Evou

Eva D. 5.12.2008 0:06

Re: Bože, ten český odezdi-kezdismus!

Díky, JaSi. Vždycky jsem si myslela, že lidi, kteří se považují za pravici, si na nějaké revoluce a třeštění nepotrpí. Vždyť to do prkýnka stálo dost práce, nejen Klausovy.

MK 4.12.2008 22:02

Re: Bože, ten český odezdi-kezdismus!

Ale paní Evo, řešení je staré , jako lidstvo. Dodržovat sliby, hrát čestně, říkat pravdu a nebát se. Nic z těchto vlastnosti Topolánek nemá. Je to farizej, zbabělec, slaboch a v poslední době je zcela zpit svou vidinou své důležitosti a moci. Tento typ člověka - snadno manipulovatelného, musí dokonale vyhovovat frankoněmeckým pohlavárům. Proto ho poplácávají po ramenou a mažou mu med kolem huby. Přesně takového troubu potřebovali.

AndyO 4.12.2008 22:03

Re: Bože, ten český odezdi-kezdismus!

eh ?

Eva D. 5.12.2008 0:00

Re: Bože, ten český odezdi-kezdismus!

Asi tak, Andy.

bebe 4.12.2008 18:39

Přesně napsané !

Díky, lepší to asi napsat nejde !R^R^R^>->->-

jeff 4.12.2008 18:19

paní Mileno máte bohužel naprostou pravdu

PROKOP BUBEN 4.12.2008 17:55

NO ANO

Účelové peudopravicové seskupení bez tradice stojící na základech z bolševického marasmu se muselo zhroutit zákonitě......Dlouhý výčet úletů kLauspartaje korunují neskutečné přehmaty vedení a celá plejáda nonsensů čestného  předsedy, který se také ujímá role hrobníka.....

stan 4.12.2008 17:26

svatá pravda

Souhlas z celého srdce.Navaloval jsem z rodiny 8 x hlas pro ODS rok po roce nyní se před nimi stydím. ODS již nikdy - již není výra.

strukturální lingvista TM 4.12.2008 18:03

Re: svatá pravda

"... - již není výra." ... kýho výra! 8-o

Eva D. 4.12.2008 19:05

Re: svatá pravda

Výři došli?

majolenka 4.12.2008 23:26

Re: svatá pravda

pro Eva D. tak třeba chtěl pán zasýčkovat :-)

Niky 4.12.2008 16:42

Naprostý souhlas paní Varadínková!

R^R^R^

Vašek 4.12.2008 15:52

Inzerát ODS

Hledá se nový předseda ODS a budoucí premiér.Kvalif.požadavky :VŠ právní,ekonomická,psychologie.Praxe:manažerské funkce mimo politiku,zahraniční praxe vítána.Vlastnosti:Průbojný,zásadový,odolný ke stresům,pracovitý,přirozená autorita,loajální k ODS smysl jen pro kompromisy zcela zásadní,náročný.Další požadavky:Dobré zdraví,uspořádasné rodinné poměry,čistý rejstřík a morální bezúhonnost,znalost více svět.jazyků.

Nástup:do funkce předsedy ODS l.9.2OO9 do funkce premiéra :l.7.2OlO