25.4.2024 | Svátek má Marek


Diskuse k článku

POLITIKA: ODS chce porazit Babiše...

Kdo chce vyhrát, musí tomu věřit. Také tímto způsobem se na kongresu přesvědčovali občanští demokraté o tom, že mají šanci porazit Andreje Babiše ve sněmovních volbách.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
B. Hančl 21.1.2020 12:59

Souhlas, i můj případ. Uhlazený blábolil, uspávačf hadů nemůže nikoho zaujmout. Asi to vytrhne obarvený opavský chachar.

V. Heidlerová 21.1.2020 8:11

Paní Udženijová se diskvalifikovala sama již dříve svými víc než přátelskými styky s Jaromírem Soukupem Barrandov. Její projev byl plný výzev a frází, to je málo. Jako volička ODS si myslím, že ta mobilizace k převzetí vlády byla nereálná a nadhodnocená, ale ODS volit budu, protože v porovnání s ostatními politickými subjekty jsou tam slušní lidé, s vyjímkou p. Novotného. Ten však má odvahu, kterou nemá žádný z politiků.

P. Staronový 21.1.2020 8:41

"Paní Udženijová" - kdo to je? :-P

F. Svoboda 21.1.2020 9:53

Pokud žijete v Čechách, tak jste si mohl za ta léta všimnout, že se zde ženská jména přechylují. I když v případě této paní to bylo nezvyklé, tak je to správné !!!

R. Langer 21.1.2020 10:03

Tím bych si nebyl tak jistý, že zrovna tenhle tvar je správný. A vaše gramatické a pravopisné schopnosti nejsou na posouzení tohoto případu evidentně dostatečné. :-)

E. Pawlica 21.1.2020 16:37

Žena pana Udženije.

:-)

J. Tulejová 21.1.2020 9:57

Tak to máte v ODS nastavené? S kým se můžete přátelit a s kým nemluvíte? Kdyby největším mínusem Udženije byla účast na narozeninové párty, tak nechápu, jak jste mohli přežít akce Topolánka a jak můžete trpět chování Novotného... Pokrytci.

R. Brzák 21.1.2020 11:46

přátelské styky s někým kdo nepáchá trestnou činnost - a je jen blbej (rozumějte pro mne s nerozumnými názory) - jsou mi lhostejné.

pokud Vám nikoliv - pátráte i v přátelích dalších politiků? To bych raději nedělal, aby Vás to nepoložilo...

B. Tattarelli 21.1.2020 8:02

Strana ktera prohlasuje jak bude vladnout, by se mohla skromne vratit do realu. Od ODS by mozna naivni pravicovy volic cekal srozumitelnou deklaraci sveho ideoveho zakladu a z toho plynouci postoj k budovani statu. Nic takoveho ale z toho nevyplynulo. Nikoho z ucastniku ani nenapadlo jasne pojmenovat zhovadilosti na kterych se ODS kdysi podilela a ktere do dnesnich dnu negativne pusobi v CR. Za mnohe bych jmenoval : 1. vznik a existenci sede persekucni zony ktere soucasti jsou Mestke policie, institut fiktivniho doruceni a stovky tisic nestesti a krivd zpusobenych podivnou cinnosti privatnich exekutoru. Vysledkem je cca 960tisic osob v exekuci a desitky tisic pripadu kdy se z banalnich dluhu (casto fiktivnich) stali dluhy o objemech ktere dluznik jednoduse splatit nemuze. Tento stav trva desitky let a nevymozene a nevymozitelne exekuce rostou a kupi se... To vylucuje nekolik sto tisic lidi ze systemoveho zivota a moznosti radne se zamestnat a mit rodinu. radsi dovzeme do CR nekolik sto tisic zahranicnich delniku... Pokud se ODS podilela na vzniku tohoto neuteseneho stavu, mela by najit odvahu i tento stav pojmenovat resit. Uprimne si myslim, ze jakekoliv presekucni cinnosti musi zustat pouze v jurisdikci statu i s jeho odpovednosti... Nokoho taky ani ve snu nenapadlo aby ODS iniciovala audit potrebnosti mnozstvi statnich uredniku k efektivni obsluze statu, ci nedejboze jednotny informacni system statu (E-government). Mohlo by to evokovat potrebu zacit se ptat po potrebe existence Kraju a jejich uredniku, nebo revizi pravomoci a cinnosti Mestkych a Obecnich uradu i Mestkymi policiemi (o kterych si neskromne myslim ze je meli jiz davno rozehnat a mestkym policajtum nabidnout praci u statni policie...tedy tem, kteri by prosli vyberem :-)) Prozatim to ale vypada ze jednoduche chaoticke vykriky, radoby pravicove retoriky, jsou jednodussi variantou a spolehat na to, ze je obcane CR budou volit ze zoufalstvi, je trochu kratkozrake...

J. Kanioková 21.1.2020 17:31

"Vysledkem je cca 960tisic osob v exekuci a desitky tisic pripadu kdy se z banalnich dluhu (casto fiktivnich) stali dluhy o objemech ktere dluznik jednoduse splatit nemuze. Tento stav trva desitky let a nevymozene a nevymozitelne exekuce rostou a kupi se... "

A kdo za to může ? Proč se lidi zadlužují ? Lehkomyslnost se vždycky nevyplácela !

B. Tattarelli 26.1.2020 13:26

Myslite si, ze lidi souzeni v nepritomnosti diky institutu fiktivniho doruceni, pred existenci schranek, nebo deti ktere dostavaji exekuci k 18.tinam se chovali vdycky lehkomyslne. Vy sam jste v zivote nikdy nepochybil?

J. Karlík 21.1.2020 7:31

Oni by občas někoho i měli, ale toho radši vyloučí. A tihle kašpárkove nám tvrdí i na kameru, že nejen budou ve vládě, ale že ji budou sestavovat.

V. Mokrý 21.1.2020 6:39

Chtít může, ale to je tak jediné, co pro to dělá. A zřejmě to vypadá na dlouho.

L. Novák 21.1.2020 1:26

Mě zaujala zpráva, že na kongresu ODS bude vše bez plastů a s recyklovaným papírem... ODS se už zřejmě úplně pomátla... :-P

R. Langer 21.1.2020 9:59

Ano, přesně to je směr, kam ODS směřuje. Do recyklace. Co z ní vyleze, to se teprve uvidí. Obávám se ale, že nic moc. :-(

S. Rádl 21.1.2020 12:28

Ale sliby plní, už zrecyklovali i Vondru...