29.3.2024 | Svátek má Taťána


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Konupčík 8.4.2011 14:39

CSSD ktera zacla s pokutami za odlisne nazory

se nas snazi presvedcit, jak osklive to je (to ma zrovna pravdu), kdyz to dela nekdo jiny nez oni. Nu koneckoncu Zaoralek nikterak nezklamal, a jako socan jede dal ve vyjetych kolejich sve strany a sve ideologie.

"Kdyz to delame my, je to maximalne chyba jednotlivce, protoze to myslime uprimne. Kdyz to delaji ostatni je to do nebe volajici ohrozeni demokracie a je treba zacit trestat!"

- neberte tojako omluvu Barty, po nem at se klidne slhne zem, jenom na neuveritelne drza mira pokrytectvi, podsouvana nam jako moralni apel.

J. Urban 8.4.2011 18:14

Re: CSSD ktera zacla s pokutami za odlisne nazory

Jo, přesně. Ale socani se VeVerek silně bojí, už chtějí prosadit jejich zákaz.

J. Láníček 8.4.2011 12:12

Tak názor na autora už jste řekli,

co tak rozepsat se stejně fundovaně k tématu, ať se dovíme něco od odborníků z nejpovolanějších ! A nezačínejte zas před deseti lety, nebo vám už většině nefunguje krátkodobá paměť ? Vy jste jak jedna starší sousedka - ta si pamatuje věci, které zažila za časů tatíčka  Masaryka na obecné škole, nemůže si ale o půl jedné odpoledne za nic na světě vzpomnět, jestli ten den obědvala, nebo ještě ne !

M. Vondráček 8.4.2011 12:35

test

obědval jste nebo ne ??

J. Láníček 8.4.2011 15:06

Re: test

Pro jistotu dvakrát, co kdybych jednou zapomněl !

A. Bocek 8.4.2011 11:43

A znáte tenhle ?

Víte jak se ČSSD  podařilo snížit výdaje na předvolební kampaň z 800 na 200 miliónů? Plakáty, na kterých byl Jiří Paroubek jdou na dluh a dluhy ty se pánové přece neplatí!

J. Němec 8.4.2011 10:21

Ach jo

Možná by stálo za to diskutovat obsah článku a nikolivěk osobu autora. Obsah totiž vystihuje docela dobře situaci okolo VV.

Je tedy pravda, že pak by nebylo možná tak snadné se k tomu vyjadřovat. Možná by bylo i nutné si článek nejdříve přečíst.

T. Vodvářka 8.4.2011 9:48

Platí staré české přísloví

Jsi-li pokálen /lze i jinak/, nevyskakuj. Ve straně ČSSD, jejíž je pan Zaorálek členem, působí bývalý soudruh Jaroslav Palas, kterého doba vymknutá z kloubů dosadila na vedoucí místo MS kraje /tedy oblasti, kde by to pan Zaorálek měl znát/. Tento člověk - J.Palas - je politický prostitut, mající v šuplíku cca 5 různých stranických legitimací.

Závažným problémem je, že staví nyní pension za peníze, které nikdy nemohl vydělat on ani společně se svou ženou. není schopen ukázat papír o půjčce. Na otázky, kde tedy na to vzal peníze buď mlčí /v lepším případě/, nebo je agresivní.

Pane Zaorálku, budu Vám Vaše zanícení pro spravedlnost věřit, až odstraníte podobné lidi z Vaší strany. Do té doby platí přísloví, uvedené v záhlaví.

J. Urban 8.4.2011 18:16

Re: Platí staré české přísloví

Ale Palas je soudruh socan a na něj se takováto měřítka aplikovat nebudou!

M. Krátký 8.4.2011 9:08

Že vám není hanba SOUDRUHU,

TAKOVÉ ZBLITKY

F. Šimek 8.4.2011 10:31

Re: Že vám není hanba SOUDRUHU,

až ODS a ČSSD, udělá op-smlouvu č.2 tak budete říkat hanba taky nesoudruhovi Nečasovi?

S. Ševeček 8.4.2011 8:54

Všichni jsou korupčníci

Jedině my to děláme

Za orálek ...

F. Doušek 8.4.2011 8:27

Zaorálku, jaký je rozdíl v odevzdávání například

poslaneckých náhrad své rodné straně formou obálek či milodarů? Mně to přijde jako úplatek straně za získání dobrého koryta.

P. Chládek 8.4.2011 8:14

Chtěl jsem také vyjádřit svůj názor

na příslovečnou drzost a pitomost pana Zaorálka, ale myslím, že v tomto fóru bylo již vše řečeno....

R. Houška 8.4.2011 7:50

Zaorálku, Zaorálku, příteli, soudruhu, tvé mínění o sobě samém

se přímo dotýká hvězd. Z tvých canců vyplývá, jaký máš mindrák z toho, že tys nic podobného nevymyslel. Ale nebuď smutný, tvoji přátelé - soudruzi ve zbrani za lepší zítřky dělného lidu, Gross, Palas, Fencl, Lachnit, Kató, Benda, a jiná, pro slušného člověka, pakáž, toho vymysleli až dost.

K. Janyška 8.4.2011 7:39

A co Vy jste vymyslel, Zaorálku ? Socialismus ? Ale to je vůbec největší zločin na lidstvu !

Z. Bureš 8.4.2011 7:32

Ty - marxistická Kreatura . . . . .

. . . s tunou másla na hlavě z létání vrtulníkem každých 14 dní k mámě na buchty - a to za státní peníze . . . . tak zrovna Ty máš co kritizovat !!!

Ty by jsi měl (při minimální soudnosti) . . . .chodit pouze kanálama !!!

J. Urban 8.4.2011 6:47

A zaorálek

aby ni nepřisolil :-))) No, Bárta je problém! Má totiž prachy a nedá se koupit, jako každý jiný lumpeprorletářský politik. Vlastně mi nevadí, že "uplácel" - za svý!!!

J. Strakoš 8.4.2011 6:59

Re: A zaorálek

No, to je právě ten problém, který moc lidi očividně nechápe: "za svý" je dáváno za účelem zisku, který je generován právě pro toto uplácení. A to zaplatíme všichni.

Jinak: Stavební firma uplatí starostu sto tisíci a ten objedná zakázku o pár milionu dráž. Oni taky uplatili "za svý". Přijde vám to v pořádku?

J. Frankl 8.4.2011 5:51

Jak pro koho,že?

Citace"

Bylo podivné, že společnost tolerovala to, co jsme se loni dozvěděli o podepisování smluv o loajalitě ze strany poslanců VV pod sankcí sedmimilionové pokuty."

Bylo podivné, že ČSSD tolerovala to, co jsme se loni dozvěděli o podepisování smluv o loajalitě k dr.Rathovi ze strany poslanců Středočeského kraje pod sankcí čtyřmilionové pokuty.

P. Eugel 8.4.2011 0:17

Socanek

Si myslim, ze to pochopil jako vsichni. Proste se napakovat. Ze ano pane Zaoralek. Zlodej krici chytte zlodeje.

S. Sedlák 8.4.2011 2:56

Re: Socanek

Zaorálek je někdo, koho nemusím. Nelíbí se ni jeho styl hraničící s demagogií.

Nicméně jsem zaregistroval určitý nadhled při řízení sněmovny, kterým mě vcelku mile překvapil.

Jeho příspěvek o Bártovi ovšem patří do kategorie bezvýhradného souhlasu.

Snad je to známkou odklonu od Paroubka, který situace hodnotil účelově a nehrozí tedy, že po volbách by ČSSD uzavřela koalici právě s Bártou. (Ačkoliv je stěží představitelné, že tam Bárta  bude)