28.3.2024 | Svátek má Soňa


Diskuse k článku

POLITIKA: Od fiaska k fiasku

BIS generála Langa čelí podezření, že stojí v pozadí teroristického útoku na ústavního činitele

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. Zemek 20.9.2011 19:55

Byl bych nerad,

kdybych se jednoho dne dočetl, že senátor Štětina přišel o život podobným způsobem jako Anna Politkovská či mnozí další novináři a zpravodajové v Rusku. Vazby BIS na  ruskou FSB jsou více než zřetelné a pan Štětina má z dob, kdy působil jako zpravodaj v Ruské federaci u u ruské tajné služby nejeden "vroubek". A všichni víme, že v této zemi už dávno nic není nemožné.

P. Fiala 19.9.2011 14:18

Poznámka k pozastavení činnosti KSČM

Pokud by byl zákon přijat, určitě se lídři KSČM budou odvolávat ke všem možným soudním instancím. Je evidentní, že komunistické partaje existují snad v každém státě severoatlantické kultury, takže mají vyhráno a pan Štětina bude mít ostudu, potažmo zákonodárci ČR, kteří zákon odhlasují, či dokonce i pan president, pokud podpis připojí.

Ještě, že BIS není zcela jednotná, a občas upozorňuje na zvýšené aktivity ruských agentů. Většina občanů s tím počítá permanentbě, že zde jsou a mají zde své zdroje. Olej je hehčí jak voda a při zásadních událostech se to vyjeví. Teď se mi připomínají třeba jako ty události kolem pádu vlády ČR při předsedání v organizacích EU, radaru v Brdech, či kolem dostavby Temelína za asi 500 liliard Kč, které bychom musili zaplatit, nehledě na strategickou závislost s palivem.

Važme si Němců, dovolují nám pracovat výhodněji nežli Rusové za dob "rozkvětu" v  RVHP. Vzpomínáte si ještě, že nebyl hajzlpapír pro všechny ani pořádný auta pro muže ani pořádný pračky pro ženy, atd., atp. asi by to bylo milion věcí. A že jsme také silně podporovali mezinárodní osvobozovací boj se zbraní v ruce? A též drželi armádu kluků vedených k zabíjení za železnou oponou? A též dělali pumové atentáty v redakci Svobodná Evropa v BDR? Atp.?

P. Skřivan 19.9.2011 12:24

Bohužel se obávám,

že veřejná diskuse o BIS je poměrně o ničem, protože prakticky žádný útok BIS objektivně nemůže komentovat a ani se k němu veřejně vyjádřit. Kdyby to udělala, tak by porušila základní principy, na kterých je postavena.

Tím netvrdím, že to v článku uvedené, není pravda. O úmyslech a metodách našich politiků bych si nedělal žádné iluze. Jen tvrdím, že veřejná debata, to zcela jistě nemůže vyřešit.

J. Slanina 19.9.2011 13:05

Re: Bohužel se obávám,

Správně, to není o veřejné debatě, to je pouze o kydání hnoje. (Viz soudruh linhart.)