24.4.2024 | Svátek má Jiří


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Šárí 1.2.2007 13:35

Re: Proč asi nechtějí?

Ó ano, nejlépe informovaná velmoc by měla vědět, jaká nebezpečí hrozí. Ale leckdy neví, a leckdy třeba ví, ale ve vlastním zájmu mlží, taková je smutná skutečnost.

amiZ .M 1.2.2007 13:05

Pane Beneš, Ještě bych dodal k referendu:

Proč ne? Ať se ukáže, ať je jasné i Američanům, kde Češi stojí. Proč si namlouvat, že jsou Češi rovnocenní Evropané, když tomu očividně tak není. (Pro srovnání: když byli na holandskou základnu převeleni němečtí vojáci, což je emocionálně zcela jiná záležitost, nežli američtí osvoboditelé v Česku, prosadili Holanďané, že museli Němci v místě holandského bydliště přihlásit vlastní auta, čímž platili v Holandsku daně. O suverenitu se nebáli)

S tím K.Gottem Vám nerozumím, chcete tím snad naznačit, že je takový kLaus jako presidentský imitátor lepší? To nemůže být myšleno vážně.

Yann 1.2.2007 14:11

Re: Pane Beneš, Ještě bych dodal k referendu:

Nemci sli na holandskou zakladnu v ramci velitelstvi NATO. Nikdo z nich dane neplati, ani DPH na drazsi zbozi. Prihlaseni znacek na holandske je kvuli jednotnosti systemu pro vydavani povoleni k vjezdu na zakladnu a vydavani karet na palivo, na jejichz zaklade nemusite platit DPH za benzin.:-D 

amiZ .M 1.2.2007 17:07

Jo, vojáci si tankují

do privátních aut podle libosti nezdaněný benzin a Vy jste v tom Holandsku dostal nějakou špatnou trávu.

Jarda 1.2.2007 13:04

Nepotřebujeme radary!

Proč zvát do naší vlasti cizáky, když jsme od nepaměti soběstační a nejlepší?

Stačí zavést na vrchol Toku naše známé odborníky, půjčit jim stan CO a na zimu petrolejová kamínka.

Bystrozraký raketu včas uvidí a Dlouhý v dostatečné vzdálenosti zachytí. Zbývá už jen převést Širokého na pevnou stravu a je to!

Pat & Mat  

Myšlenku zaznamenal Jar. Nosek

mimmy 1.2.2007 14:22

Re: Nepotřebujeme radary!

pěkná pohádka o zlých peršanech co na nás chtěj vypustit raketu, co možná budou mít.... jestli tedy aladin vypustí džina z láhve, tak si zrovna vzpomenou na konkurenčního hloupýho honzu, zlouni jedni zlý

kako 1.2.2007 12:35

Pane Beneši,

jako vždy smekám a hlubokosklon :-D. Buďte zdráv a silen. K.K.

MP 1.2.2007 12:38

Re: Pane Beneši,

tak bacha at se neprastis celem o podlahu:-P

Charlie 1.2.2007 15:00

Re: Re: Pane Beneši,

To delaj tví muslimský kamarádi.

Pavel 1.2.2007 12:32

Clovek zasne

Clovek zasne, ze se ve vzdelaném státe, za který cesko pokládám, najde 12% nenapravitelných zlobivcu. Jaká kampan se ale strhla proti obrannému systému, to uz je na povázenou. Kazdý evropan má strach z islámského terorismu a kdyz se konecne nabízí krucek k resení, taková lavina protestujících! Ale mozná jich taková lavina není. Jenom se umejí zviditelnit a media jim bohuzel nahrávají!  S panem Benesem souhlasím, v tom, ze obranný systém je treba. A jestli ho neprijmeme, ztrácí Ceská republika nejenom na prestizi ale také financne.

Ladislav 1.2.2007 12:54

Re: Clovek zasne

Proti islamskemu terorismu pomuze oficialni program reverzni emigrace muslimu a prisne strezena jizni hranice EU. Americka zakladne je minena jako klacek proti Rusku, az dojde k energeticke krizi. Na nasi bezpecnost bude mit pouze negativni vliv.

Luba 1.2.2007 13:06

Pavle - clovece !

Clovek možná žasne, ale našinec nikdy. Jetliže považujete radarovou základnu za řešení islámského terorismu, pak k tomu vzdělanému národu patrně nepatříte. Když naši mocipáni považují svůj národ za jednolitou lehce manipulovatelnou masu, pak není jiná cesta, než aby se ti občané s vlastním názorem zviditelnili, jinak je nebudou naši velmi dobře placení elitáři brát na vědomí. Obranný systém, existující v rámci NATO, už máme. Chybí nám tu zatím jen vyslanci amerických neokonzervativců v uniformách U.S. Army. Takových nám netřeba.

Jéňa 1.2.2007 13:16

Re: Pavle - clovece !

Ona by rubáška byla lepší

fojt 1.2.2007 13:17

Re: Pavle - clovece !

Lubo, jaký ochranný systém NATO proto raketám s nukleární hlavicí máme? Nějak mě to uniklo, můžete prosím mé paměti napomoci|?

MP 1.2.2007 13:55

Re: Re: Pavle - clovece !

tim ochrannym systemem je mit tolik raket, aby to nepritele spolehlive znicilo. A tenhle obranny system fungoval velmi dobre po celou dobu studene valky.

vita 1.2.2007 15:56

Re: Re: Re: Pavle - clovece !

Fugoval dobře a spolehlivě - a to na obou tehdejších stranách. Zaplať Gott, že tak zafungoval.

Protiraketový deštník může v majiteli vzbudit dojem, že by to třeba moh zkusit...

Luba 1.2.2007 14:00

To byl omyl

No, to nemohu - padlo jen rozhodnutí, že bude. Takže existuje jen virtuálně. Omlouvám se! Spekulovalo se o Zábřehu na Moravě, pokud vím ...

www.natoaktual.cz

 

pavel 1.2.2007 13:51

Re: Pavle - clovece !

Pane Lubo,

Ano,  priznávám, ze nejenom proti islámskému terorismu, jak jsem presvedcen já, ale také proti hrozbe z východních absurdistánú je obranný systém zapotrebí a mel zde jiz dávno být. A samozrejme ze také bude. Otázka je jenom kdy a kde v Evrope?  A kdyby náhodou nekdo zorganisoval demo za tu druhou stranu, tedy za stranu zastáncu obrany, ac jsem nikdy na zádné demo nebyl, tentokrát bych se zúcastnil a mám to hezkej kus cesty.

promirul 1.2.2007 13:30

Re: Clovek zasne

Pane Pavel,jsme u toho,ti křiklouni se dovedou velice zviditelnit,protože ta mlčící většina národa nejde demonstrovat a nijak se neprojevuje.

Jéňa 1.2.2007 16:34

Re: Re: Clovek zasne

Pánové, zkusme vyburcovat tu mlčící většinu a zorganizujme manifestaci za obranu naší země. Mohl by se toho ujmout nějaký schopný Pražák. Já ať vetchý stařec přijedu až z Brna. Zavřeme tím hubu těm ignoranstkým křiklounům. Neměli bycom jen nečinně přihlížet a vést neučinnou diskuzi na těchto stránkách. 

Cruton 1.2.2007 19:57

Re: Re: Re: Clovek zasne

Koukám, že Vás ale je!

Ada 1.2.2007 13:33

Re: Clovek zasne

Taky máme strach z různých nemocí. Mohly bychom USA nabídnout zkoušení nových léků na našich občanech. Ty bez vedlejších účinků by nám určitě pomohly.

Brmboš 1.2.2007 12:30

Podvádíte lidi!

Stále nám vnucujete myšlenku co dobrého dala světu Amerika. Odpovídám nic. Kolik krve muselo být prolito, aby Evropané, kteří obsadili zemi, kterou Amerikou nazvali, aby se jim tam líbilo. Stále dokola si někdo přepisuje dějiny. Jakej američan. Nafoukanej Němec, Ir, Skot, Angličan a také třeba Rus, Polák nebo Čech. Z čeho nafoukanej no přece prožil kus života v zemi zaslíbené. Proč se vůbec vrací a otravuje život v této zemi svým smradem? Kolik lidí je zvědavo na keci těch co utíkali za lepším hlavně potom co nám tady pomohli vybudovat lepší zítřky a u toho minulého režimu si svým poklonkováním a službou zajistili pasy a peníze pro možnost odjet. Jiní nedostali ani ty pasy. Ale proč opouštět zemi jen proto, že není podle mých představ to není ani tato. Nebudu však nikdy dělat lokaje těm co stále jen usilují tomuto světu vládnou a pro své choutky používají všeho i mnohé psavce.

Jéňa 1.2.2007 12:57

Re: Podvádíte lidi!

A můžeš mi nabídnout lepšího adepta na vládnutí na tomto světě. Snad, že by to byl kolos na hliněných nohou Rusko, popřípadě Čína? Teď mudruj!

Pavel 1.2.2007 13:00

Re: Podvádíte lidi!

Chtel jsem Vás poopravit ve tvrzení, ze Spojené Státy nic dobrého neprinesly. Vyjmenoval bych pomoc pri úkoncení 1. a 2. svetové války, pomoc Evrope ( Marscháluv plán), kontra Komunistické rozpínavosti v Koree, a ve Vietnamu, osvobození Grenady a Kuweitu, kopnutí do zadku Kadáfímu, ukoncení násilí v Bosne a povesení Husaina. To jenom naokraj. Nadelaly taky spousty hloupostí a degenerujou svet exportem své  kultury. Ale k jejími importu nás nenutí! Ten si zádá  ceskej konsument sám!  Buh zaplat, ze tady USA bylo  jako protiváha Sovetskému Svazu. Kdyby mel Stalin A-bombu drív nez USA,  uz bychom byli nekde na Gulagu - jestli ovsem víte co to bylo?

sláva 1.2.2007 14:02

Re: Re: Podvádíte lidi!

R^

promirul 1.2.2007 13:36

Brmboši

co to je za bludy a nesmysly,srovnáváš co vůbec nejde srovnat .To vypadá jako kdyby jsi tady těch 50 let nebyl a nebo se pokoušíš očernit vše dobré a slušné,co přišlo s návraty exulantů.

AeroKarel 1.2.2007 12:30

Té jurisdikce

bych se přece jenom nevzdával. Byť naše justice kvalitou neslyne. To je ale spíš důvod k nápravě než k vzdání se. A "já pán, ty pán".

kisaka 1.2.2007 12:15

Vřelé poděkování

VVVDíky pane Beneši!!!

Luba 1.2.2007 12:42

Asi to bude láááááááska !?

Už jste si také všimli, že obrácená srdíčka se stanou zadečky? A že modrá šipka směřuje na východ?