29.3.2024 | Svátek má Taťána


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Zatloukal 19.11.2010 18:24

No potěš,

 takovou agitku do ODS jsem snad ještě  neviděl. Kdybych měl být členem nějaké politické garnitury (nejsme a nebudu), tak vím, že u modrých ptáků to určitě nebude. To bych si radši šel založit svoji...

Jediné v tom článku je pravda: je to fraška, kde jste k smíchu všichni.

Nejsem pražák, musím tu jen pracovat. A jsem tomu rád.

Jak se u nás říká: každej slušnej pražák je z moravy a ten zbytek jsou rodilí pražáci.

O pražačkách nemluvě.

V. Batala 19.11.2010 22:04

Re: No potěš,

Ty Slušnej pražáku z MORAVY, já myslím, že tu nemusíš pracovat. A já zase zastávám názor, že největší ostudu Praze, dělají naplaveniny tvého typu, které na Prahu a pražáky nadávaj, ale zároveň jsou sami přesvědčeni, že aby něco znamenali musej se sem nacpat. Využívat výhody, ale na služební auto s pražskou spz si lepěj - já nejsu z Prahy. A že vás tu je. Neznám rodilýho pražáka kterej by se někde vytahoval, že je z Prahy, ale znám dost naplavenin, který to dělaj. Tak si vyber. A hlavně koukni  třeba do parlamentu a ty rodilý, si tam zkus spočítat. Vypadá to, že tam převládaj ty slušní, tvoji soukmenovci. Nazdar

S. Vaněček Šauerová 19.11.2010 22:04

To jsou pindy kočky Mindy, pane Zatloukale.

ODS přece o žádné nové členy nikdy nestála a nestojí, už o tom byly popsány stohy papíru. Pan autor si z nás dělá legraci (jako celá ODS).

V. Batala 19.11.2010 22:05

Re: No potěš,

A tu svoji stranu, tu si určitě založ. To bude nářez!

J. Císař 19.11.2010 13:27

Jen pozn.

Dovoluji si jen jednoduchou poznámku k tomu pražskému výsledku. Podívejme se prosím, kolik hlasů bylo pro TOP09, ODS či ČSSD. Ta dohoda o magistrátu znamená, že voliči ODS a ČSSD jsou více méně spokojeni, neboť se z cca 50% splní jejich přání. A těchto voličů je více než těch z TOP 09. Komunisty v Praze nemá celkem cenu počítat (zaplať to Bůh). Takže bych se na to, zda výsledek respektuje vůli voličů zase netvářil tak tragicky.

O. Kadlec 19.11.2010 16:22

Re: Jen pozn.

Tak to je úplně nejhloupější příspěvek jehož účelem je obhájit lumpárnu. Voliči ČSSD se takto splnilo přání na 50%....Skeptičtí voliči v to podle pana Císaře doufali. Proto přece volili ČSSD, aby kmotrovské kanály k penězům přežily volby. To optimističtí voliči ČSSD věřili ve 100% obsazení rady jejich stranou, takže ti dostali z 50% co chtěli.

Š. Šafránek 19.11.2010 13:06

Nad mozkem poslušnost a nad rozumem víra...

Je kuriozní, jak titíž lidé (a nejen pan Janyška, ale i jisté dámy) na těchto stránkách  neopomenou označit socialisty při každé příležitosti za zločince (v případě zmíněného pána klidně i v diskusi o klokanech nebo skvrnách na slunci), ale když pražská ODS upeče socialistickou vládu a potopí pravicové voliče, bijí se za Klausovi milce do roztrhání těla. Kéž by tak ještě žil Karel Kryl: ...nad mozkem poslušnost a nad rozumem víra a správná příslušnost je víc než v botě díra...

J. Polák 19.11.2010 12:55

Quod licet Iovi, non licet bovi.

Když totéž provedla TOPka s Veverkama a ODS v parlamentu a taky vyšachovala vítěze voleb bylo vše v nejlepším pořádku. Teď si pochutnávají na vlastní medicíně a nějak se jim zajídá a tak řvou jako natržený. Inu na každého jednou dojde a Biblické "Co nechceš, aby ti jiní činili, nečiň ty jim." platí bez výjimek. Politika není o síle, ale o umění vyjednávat.

Zcela škodolibě jim to přeju.

M. Vondráček 19.11.2010 12:45

co ??

Stát se pražským primátorem, nelíbí-li se mu současný ...

R. Langer 19.11.2010 12:15

Co může takový občan dělat?

Stačí si vzpomenout u příštích voleb, ale obávám se, že to bych po něm chtěl moc... :-P

Š. Šafránek 19.11.2010 11:30

Bratrstvo

Já to tedy vídím asi takto: je docela přesně spočítáno, že hlasy, které letos v Praze obdržela TOP09 jsou přesným rozdílem mezi hlasy získanými ODS před čtyřmi lety a dnes. ODS se zkrátka mimo jiné pomstila oněm zrádným odpadlým voličům, kteří jí 20 let pomáhali udržet si korýtko a nyní preferovali konkurenci. Co mě velmi zaráží je paradox, že ódéesáčtí příznivci velké koalice na pražském magistrátu (ve zdejších diskusích všem známé osoby) vůbec neřeší to, že premiér Nečas a stranické vedení vystoupilo proti (i když to je asi divadýlko pro masy). A též dotyční vůbec neřeší programové perly nové koalice, jakými je např. jízdné či vstupenky zadarmo. Jde zkrátka o bratrstvo, které by bylo schopno prohlásit, že červená je modrá, pokud by Václav Klaus naznačil, že si myslí totéž.

M. Vondráček 19.11.2010 11:12

nevím

Ale pokud se Vám někodo vysmívá, nemusí být v zásadě chyba na jeho straně. Otázkou je , zda Vaše očekávání nebyla od samého počátku nereálná a hloupá. Pokud máte pocit, že lidé jako pan Laudát jsou lepším řešením než jiní , pak je chyba opravdu na Vaší straně. Já bych to charakterizoval tak, že TOP09 jista si svým vítězstvím prokaučovala koaliční jednání. Teď jim na krku zústal pan Tůma , pro kterého se hledá nějaké místo, aby se vůbec uživil.

Ta hysterie kolem , nasvědčuje tomu , že se nemýlím ...

J. Skotnica 19.11.2010 11:31

Re: nevím

Souhlasím. Kdypak se lidi naučí, že neplatí slova Tondy Zápotockého, že politiku může dělat každá hospodyně. Kdy lidem dojde, že politika je povolání. Nedošlo to TOPce, protože to není (zatím?) poltická strana. Reakce knížete, že to teď s ní bude mít ve vládě ODS těžší mi připomíná škorpení dětí na písečku. A k hysterii médií? O čem by psali, tihle obchodníci s použitými myšlenkami? Vždyť se dohromady nic neděje.

O. Kadlec 19.11.2010 16:25

Re: nevím

Přesně! Dohoda je upečena, volby rady za dveřmi - nic se neděje. Akorát pár pisálků řve. Klid, to se přežene. 

...říkají si večer u baru ti kmotři a jejich papoušci taky.

K. Janyška 19.11.2010 9:16

Tak to bylo ! Dzp.

http://virtually.cz/journal/?q=node/2136

V. Zatloukal 19.11.2010 18:26

Re: Tak to bylo ! Dzp.

Bléé

K. Janyška 19.11.2010 8:23

Výsměch voličům je chování TOP 09 !

Všude tam, kde to jde, útočí na ODS ! Pravadláskovníci nenávidí ODS stejně jako socialisté ! Jsou jimi totiž také ! Dzp.

R. Haselbach 19.11.2010 14:08

Re: Výsměch voličům je chování TOP 09 !

Socialisté nenávidí ODS tak hodně,že se ní,když to jde,dají do kupy.A naopak.

F. Eliáš 19.11.2010 8:19

Věřím a doufám,

že v Praze ODS zanikne. Budu se snažit připomínat všem voličům v příštích volbách jak dopadl pravicový vítěz voleb v Praze a jak se zachovala místní ODS.

Z. Bureš 19.11.2010 7:54

Ano pane Vrba . . . .

. . . . i já se za ODS, zejména tu pražskou, těžce stydím . . . a s klidným svědomím mohu prohlásit . . . že mi je z nich na blití !!!!! Plody jejich "politiky" budeme sklízet sice později . . . . ale tyto plody budou zkažené a shnilé !!!

A zatím co voliči oranžové Lůzy jsou pořád jedni a ti samí lidé, trpící ztrátou paměti . . . . . tak voliči pravice se již napodruhé oklamat nenechají !!!

T. Pansky 19.11.2010 1:19

Pan Vrba mluvi, jako by se za ODS stydel. Ne, ze by nebylo proc. Ale ...

... prazske dohode ODS a CSSD se prece nemuzeme divit.  Uz se znaji z drivejsi doby.  Uzavreli naprosto legalni dohodu (jako uz predtim i na vladni urovni).  Delaji svoji politiku.  Ostatnim volicum chci jen rici: byli jste flegmaticti prilis dlouho a za to ted budete platit.  Snad nebudete mit kratkou pamet.  top0625top@hotmail.com

J. Švarda 19.11.2010 16:12

Re: Pan Vrba mluvi, jako by se za ODS stydel. Ne, ze by nebylo proc. Ale ...

Není třeba se stydět, ale TOP se bohužel už od předvolební kampaně do PS tváří jako všestranný vítěz. Ti recyklovaní ve vedení se cítí úplně čistí. Bohužel  kritika tedy není na místě. Jak má paní Parkanová vysvětlovat, že na obraně pod jejím vedení bylo všechno dobré a za všechno může Barták a generálové,pan Kalousek by asi neměl definovat 4K. Všechny velké  strany mají své kostlivce ve skříni, proto ta asymetrie TOPu není na místě. Pan Laudát byl spolutvůrce Jančíkova hospodářského zázraku v Praze 5 a teprve po rozvodu pak  pomalu odešel do TOPu a jeho verbální napadení ODS asi nebylo to pravé ořechové. Volič není schopen nebýt flegmatický.Shrnu, pan Svoboda učinil dřív to, na co se chystal pan Tůma. Koalice může být dobrá,lepší, nebo mizerná. Již teď víme, že se nebude líbit všem, ale to by bylo vždycky.