25.4.2024 | Svátek má Marek


Diskuse k článku

POLITIKA: Nuda na rozbouřeném moři

Známá poučka praví, že stranický lídr se nevolí, buď je a sjezd či kongres ho potvrdí v podstatě sto procenty hlasů, nebo není a vítěz stranického hlasování se zhruba polovinou delegátů v zádech pak zároveň svědčí o nějakém problému či rovnou krizi.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. Žaloudek 13.4.2022 17:03

Splníme závěry 30. sjezdu strany?

F. Navrátil 13.4.2022 15:58

Vláda pětikolky se bude vysilovat v řešení problémů, které sama způsobila.

A. Gamrot 13.4.2022 9:23

Celý kongres mně přišel vystřižen jako z normalizační čítanky včetně unisono pějících chválu médií. Musel jsem si přetřít kukadla, zda modrá není náhodou červená a místo brýlatého Pottra nehledí na mně starý Gusta v popelnících. Navíc jeden kandidát plně podpořen ... o nějaké pluralitě? wtf - existuje ještě něco takového v normalizační ods? - nemůže být řeč. Tož ať žije KSČ, pardon ODS !!!Rv

a dejte mně do ruky mávátko, naučte mně provolávat sláva ...

J. Nevrkla 13.4.2022 9:13

Já tedy očekávám, že podle mě mimořádně neschopná vláda pod vedením ODS celé volební období stěží přežije a ODS v příštích volbách výrazně prohraje.

R. Dubravský 13.4.2022 9:32

Mně by se moc líbil pád vlády v době evropského předsednictví. To ještě 2x za sebou nikdo nedokázal.

J. Nevrkla 13.4.2022 9:42

Mně by se to taky líbilo. Zvláště když čtu, že naším cílem předsednictví je odříznout EU od ruských surovin. Vedou nás prostě masochisticti uchylove.

V. Kain 13.4.2022 13:17

Bylo to jako přes kopírák z KLDR.100% znovu zvolen jeden z nejhorších a nejnebezpečnějších škoditelů vydávající se za ODSáka.Zakladatelům ODS se musí ježit chlupy když vidí jak Fiala dokázal poškodit jméno ODS.Ale o šaškárnu nouze nebyla a to když přikvačil další z té tlupy Vystrčil.Asi desetkrát každému dobrý den a potom se vžil do role Havla (on to asi trénuje doma před zrcadlem) všimněte si co dělá s levou pazourou.Je neskutečné jak takový s prominutím vůl může dělat předsedu senátu.Ale ostatně vždyť ona je podařená celá koalice.

S. Kalužík 13.4.2022 15:52

Nesrovnatelně je pořád lepší, než jakýsi mudrc Kain, to by prve byla hrůza! Naštěstí nic takového nehrozí! Tfuj!

L. Hančar 13.4.2022 8:31

ODS byla u 25.února 2022 na tribuně a z té vyhlásila: kdo nejde s námi, jde proti nám. A zakročila. Takovou českou nocí krátkých pindíků. Ukázala karty. Toto jsme MY! Noví evropští demograté!

J. Karza 13.4.2022 8:20

V praktické rovině dělá tato vláda málo, nebo skoro nic. O to aktivnější je v ideologickém ohledu. Základny Bundeswehru a USA tu zatím nejsou a partneři o záměru jejich zřízení nic nevědí, ale u nás se na nich maká. Jurečka už přeměřil svůj záhumenek. Jsou i hmatatelnějsí úspěchy. Například odhalení a zneškodnění nebezpečných podvratných chlebíčků. Rakušanko už má svůj statní cenzorský úřad a cenzora, ještě musí dopilovat zákon.

Jsem optimistou. Kdo na cestu vykročí a nabere směr, kráčí stále jistěji a dobere se k cíli.:-)

R. Meišner 13.4.2022 7:58

ano před ODS je spousta výzev. třeba ta, jak zajistit republice plyn. ---nápady se pravda jen hrnou jako koze prdy,--ale zatím každý z nich jaksi trpí problémem zvaným srážka s realitou. ---tož držme palce. 8-o

J. Prikner 13.4.2022 7:40

Vedení ODS by se mělo probudit z "vítězoslavného" spánku. No, co od nich chcete?

P. Hák 13.4.2022 7:04

"ODS je přímo postavena na ideji omezených státních zásahů do chodu společnosti, a především ekonomiky, na podpoře volného trhu pokud možno bez přívlastků – tyto geny zdědila po otci zakladateli, jakkoliv se s ním po lidské stránce, ale v mnohém i názorově, dávno rozešla."

No ano. Proto taky Fialova ODS už roky není konzervativně-liberální pravicovou stranou, ale jen méně fanatickou podobou progresivistické TOP09.

Tudíž státní zásahy do ekonomiky se obhájí úplně v pohodě. Také cenzura, politické procesy a perzekuce nesouhlasících.

J. Fráňa 13.4.2022 6:38

Článek jak z roku 1980 na oslavu jediné správné strany. Pan autor asi žije v zahraničí, jinak by dnes a denně viděl, že vláda selhává naprosto ve všem. No nic počkáme ještě chvilku, jestli ta třetina národa co spadne na hranici chudoby zvedne zadky z gauče a na náměstí vystaví Fialovi hodnocení.;-D