20.4.2024 | Svátek má Marcela


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Honza 22.12.2005 21:14

Pozice parlamentnich politickych stran je otresena. Viz: www.volebnipreference.cz. Slavny internacional Jan Berger kandiduje za Pravy Blok v parlamentnich volbach

Pozice parlamentnich politickych stran je otresena. Viz: www.volebnipreference.cz. Známý spisovatel, filosof, herec, textař a hudebník JAN VODŇANSKÝ a slavný československý fotbalový internacionál a nejlepší fotbalista roku 1984 Jan berger  na kandidátkách politické strany Pravý blok – strana za ODVOLATELNOST politiků, NÍZKÉ daně, MINIMALIZACI byrokracie, SPRAVEDLIVOU justici, REFERENDA a PŘÍMOU demokracii  www.cibulka.net
Volební program švýcarské a americké PŘÍMÉ demokracie „NEVĚŘÍTE POLITIKŮM A JEJICH NOVINÁŘŮM? NO KONEČNĚ! VĚŘME SAMI SOĚ!!!", se kterým jde do nadcházejících parlamentních voleb politická strana Pravý blok – strana za ODVOLATELNOST politiků, NÍZKÉ daně, MINIMALIZACI byrokracie, SPRAVEDLIVOU justici, REFERENDA a PŘÍMOU demokracii  www.cibulka.net pod vedením svého volebního lídra a pětinásobného politického vězně komunismu Petra Cibulky, se rozhodli svojí účastí na volebních kandidátkách podpořit i známý herec, spisovatel, textař, hudebník a filosof JAN VODŇANSKÝ , signatář Charty 77 a slavný československý fotbalový internacionál a nejlepší fotbalista roku 1984 Jan berger , který byl za komunistické diktatury a sovětské okupace rovněž z politických důvodů perzekuován a poté sám ve Švýcarské konfederaci prožil 13 let.S podporou těchto mimořádných lidí se Pravý Blok připravuje na prolomení 5% diskriminační volební bariéry a na vstup do českého parlamentu, aby svým programem změnil dnešní kriminální poměry, jejichž jsme všichni obětí, v jejich pravý opak.
BURAN 22.12.2005 17:38

DRÁT V ŽALUDKU -

Má spousta lidí a k jeho nenávisti jsou vyzýváni občané v lékárnách i jinde.....Na druhé straně je však pravdou,že zdravotnictví ´je setrvale v problémech a žádný ministr zdravortnictví doposud s
potížemi nehnul.....Že by teprve Dr, Ráth .....
Ola 22.12.2005 12:42

Neměl vlastně Rath pravdu, když nazval Klause vrtošivým staříkem?

Teď před pár dny nejmenoval soudkyni XY, protože jí nebylo ještě 30 let, ale pouze 29 a něco.
Na reakci níže: Škoda, že je to už promlčené, když ing. Musílková v roce 1998 coby ředitelka VZP a současně člen dozorčí rady Preciosy ( vyrábí šperky) nakoupila její akcie z peněz VZP a po čase prodala se ztrátou 500 mil Kč.
Dále pro někoho níže:Lékaři jsou nuceni "podvádět", cena jejích práce je nízká. Konkkrétní příklad: S přípravou trvajícící 2 hodinovou operaci slepého střeva- apendixu, při nutné účasti
2 chirurgů, anestesiologa, intrumentařky a dalších sester "zaplatí" pojišťovna sumou 1400 Kč.
Když však jsou komplikace- např. perforace apendixu se zánětem pobřišnice, tak, je to více.
Proto se vykáže operace s komplikacemi, aby to alespoň pokrylo náklady.  A takových případů je spousta.
huhu 22.12.2005 16:19

Re: Neměl vlastně Rath pravdu, když nazval Klause vrtošivým staříkem?

kromě citací lží sRátha již dávno vyvrácených něco jiného nemáš ?
jarda 22.12.2005 19:50

Re: Neměl vlastně Rath pravdu, když nazval Klause vrtošivým staříkem?

milá Olo, nejhorší lež je ta, která se téměř podobá pravdě. VZP dostala akcie Preciosy od státu do majetku, ing. Musílková za VZP jako za majitele byla potom v dozorčí radě / bývají tam obvykle zástupci majitele /, aby VZP měla peníze, tak akcie Preciosy VZP prodala / určitě nikoli po osobním rozhodnutí Musíkové/ , ceny akcií se mění, to ví každý atd.- chce to více přemýšlet !
Šaman 21.12.2005 21:36

Fašista Rath

DrRath už zdravotnictví  dává "do pořádku". Neposlušní doktoři nedostanou smlouvu, státem neovládané nemocnice nedostanou peníze. Lži, podvody, silový nátlak, zneužívání moci - to je obyčejný fašismus!
Omezování lékařské péče, které povede k výběru vhodných pacientů, bylo praktikováno už v komunistické epoše. A předtím trochu jiným způsobem zase v nacismu.  
 
namaš 21.12.2005 21:47

Re: Fašista Rath

Debile!!
šamannamaš 21.12.2005 22:13

Re: Re: Fašista Rath

Uhurduos
jonáš 21.12.2005 23:45

Re: Fašista Rath

Jaký lži a podvody -- obyčejnej fašismus, teda pardon, kapitalismus. Státní socik končí, zkuste šéfovi odmítnout práci -- letíte.
AeroKarel 21.12.2005 21:14

DRáth - důkaz úpadku ČSSD.

Má-li ji tohle a takhle zachránit od debaklu jsme za chvíli u Lukašenka.K polirickému oponentovi bych chtěl mít úctu. Socdem mne úspěšně přesvědčuje že není politickým oponentem (loajální opozice Jejího veličenstva), nýbrž politickým nepřítelem. Nepřítelem demokracie. Dosud jsem za něj považoval jen komouše a případně nějaké Sládkovce.
Venkovan 21.12.2005 19:10

Rath je politické batole

jeho první krůčky ale sleduje celé Česko.
Jonathan 21.12.2005 17:45

Bláboly Stanislava Reiniše

Argumentuje stejně jako ten koho kritizuje
Lékař 21.12.2005 15:38

Reiniš

Pane Reiniš politickiu hvězdou jste mohl být klidně vy . Stačilo by málo. Možná jen to , kdybyste před časem napsal něco o tom jaký bordel je ve VZP a tím Ratha předběhl a stal se tou hvězdou vy. Jenomže na to jste se nezmohl, tak tady teď pouze sepisujete přihlouplé komentáře ve kterých jsou jen řeči a hvězdou je alespoň podle vás Rath. Nic si z toho ale nedělejte, to už tak v životě bývá. Blbí příjdou většinou pozdě , tak se snaží potom alespoň smrdět , a myslí si , že i tím jsou užiteční.
H.K. 21.12.2005 17:19

Re: Reiniš

vy jste skutečně vzdělanec. Je velká škoda, že nejste na ministerstvu s panem MUDr Ratem. Bylo by tam o jednoho hulváta víc.
Kony 21.12.2005 23:29

Re: Re: Reiniš

Jenže pane Rajniši, VZP potřebuje sekerníka. A tím ministr Rath je. Máte-li v rodině zdravotní sestru, ať Vám řekne, jak se v nemocnicích podvádí. Jak se co píše, aby to co nejvíc "hodilo". Pacient je často degradován pouze na "prostředek". A pojišťovny jen platí a platí. To přece nemůžeme do konečna sanovat. Nakonec ty peníze skončí v kapsách hyen v medicínském plášti. Kdyby se takový "sekerník" našel v dobách krachu bank a průmyslu na pana Klause, neřešili bychom dnes mnohé problémy, vč. zdravotnictví. Ostatně, pan ministr mluví se svými protějšky jak si koledují (zaslouží). A co na tom? alespoň to není falešné.
Byg 21.12.2005 15:24

Pěkné

Rath je opravdu hulvát a hovado.
Jediná připomínka: poslední větu článku bych posunul do přítomného času.
Švrk 21.12.2005 12:23

To: gerontus

Milý geronte, zdá se mi, že naopak chodíte k optikovi častěji vy a už máte dost dioptrií. Račte si nasadit okule. Dráth poravdu dělá špinavou práci. Bohužel si jej pražským lídrovstvím Pardoubek nasadil jak kukačku do hnízda a ještě se bude divit.
gerontus.inza@seznam.cz 21.12.2005 15:16

Pane Švrku,Re: To: gerontus

nestrašte mě. Ano MUDr.Rath skutečně dělá špinavou práci. Za nás za všechny. Stačí se podívat na chování pí Musílkové, a je mě to jasné. Ta dáma si zaslouží skutečně pozornost nás všech, ale zejména policie. Mám zato, že její poslední rozhodnutí bude skutečně posledním a že policie bude hodnotit její aktivity hned jak bude odvolána s funkce. Myslém, že v lednu budete nepříjemně překvapen vy, o volbách ani nemluvě.Hezký den.
huhu 22.12.2005 16:20

Re: Pane Švrku,Re: To: gerontus

geronte mluvte za sebe. Za mě ten lidský hnus Rath určitě žádnou práci nedělá. Dělá jí pro sebe a za jemu rovné, k nimž se hlásite
franta 21.12.2005 11:40

Výborně, autore

teď už jenom abyste přesvědčil ty naše úspěšné podnikatele, aby tu a tam něčím na to zdravotnictví přispěli. Jinak Klaus a Rath co do povahy a namyšlenosti jedno jsou. Zkrátka narazila kosa na kámen.
Ivan Nový 21.12.2005 11:58

franto,

běžte se podívat do nějaké nemocnice, hned u vchodu mívají seznam sponzorů.
tatina 21.12.2005 12:18

Re: Výborně, autore

Jak mi chcete vysvětlit,že mám raději pana Klause,než hulvátského soudruha Ratha?Nikdy jsem od pana presidenta neslyšel,aby o svých oponentech prohlásil,že jsou tuneláři,zloději a tak dále.Spíše jim dal najevo,že jsou věci neznalý,ale urazit by snad ani nikoho nedovedl.Máte nějaký příklad?Jednou mi známý řekl,že pan Klaus taky vyrůstal v částečně komunistické rodině a porovnával to s Rathem.Já jsem ale přesvědčen,že je to velký rozdíl vyrůstat v komunistické rodině,nebo v STBácké rodině.Ten můj známy se zamyslel a pak mi dal za pravdu.
Vlado 21.12.2005 12:41

Re: Výborně, autore

Klaus a Rath možná do namyšlenosti jedno jsou, ale nikoliv do povahy. Klaus je povahou demokrat,  i když můžete začít vypočítávat jeho četné chyby. Rath je povahou typický fašista, a pokud nesouhlasíte, začněte si vyhledávat dosažitelné části projevů Mussoliniho, Goebbelse nebo českého Moravce. Podívejte se, jakým způsobem jmenovaní zcela oprávněně kritizovali negativní jevy tehdejší společnosti. Být fašistou je především stav duše. Nikdo nepochybuje, že české zdravotnictví potřebuje radikální zásahy, ale není příliš nebezpečné připouštět k moci lidi jako Rath? On ale Hitler také zdynamizoval německé hospodářství...
RiFl 21.12.2005 14:46

Re: Re: Výborně, autore

Rovněž bych rád odkázal na projevy Gottwalda,Kopeckého,Plojhara,Čepičky - on to byl také fašismus.Koncepce korporátního pečovatelského státu,občana jako elementu jednoho velkého těla či systému,v němž plní předem danou roli atd. - to jsou základní atributy levicového pojetí organizace a řízení státu,společnosti a člověka.Někoho možná,díky jeho neznalostem a petrifikovaným residuím propagandy minulého režimu, překvapí,že dávám do souboru levicových politických systémů jak komunistický typu SSSR (a ČSR,ČSSR,ČSSD),tak  fašistický typu Itálie 20.a30.let.Ale je třeba vědět,že B.Mussolini patřil před r.1917 k jedněm z nejbližších spolupracovníků jistého Uljanova,všeobecně známého jako V.I.Lenin.Italský fašismus je pouze modifikovaným leninismem,aplikovaným na  koncepci národního státu.Jaksi nezbývá než vzít na vědomí,že základním názorovým východiskem všech totalitních systémů v Evropě 20.století je marxismus v jeho různě intepretovaných a aplikovaných modifikacích.A jaké filosofické a ideologické zdroje má sociální demokraci?Tolik pouze na vysvětlenou,proč není rozporu v tom,že MUDr.Rath myslí a  chová se jako fašista a je na kandidátce ČSSD.
Veruna 21.12.2005 11:02

Rath vyhrožuje:

A stávka? Rozumím jim. Nikdo nemá rád, když se mu snižuje příjem. Ale kdyby chtěli stávkovat déle, pak mám na stole nový zákon o lécích, kam stačí dopsat jedinou větu, a lékaři budou moci léky nakupovat a vydávat pacientům sami. Česká republika by se obešla téměř bez lékáren. Byl by to podobný systém jako ve Švýcarsku a pro pacienta výhodný," vzkázal Rath bouřícím se lékárníkům.
gerontus.inza@seznam.cz 21.12.2005 11:10

Re: Rath vyhrožuje:

Proč ne. Mě mezičlánek mezi mnou, lékařem a lékem,jen komplikuje život. Zvláště mimo město. Je dobře upozornit každého, kdo žije z peněz veřejných, že není dobře nahlas příliš mlaskat a chtít specielní výhody pro sebe.
Veruna 21.12.2005 11:30

Re: Re: Rath vyhrožuje:

Prosím o vysvětlení jak soukromá lékárna žije z veřejných peněz. Jsem zdravý nositel zlaté Janského plakety za dárcovství krve a kupuji si jen Ibalgin, když mě bolí hlava. Takže nemám skoro žádné zkušenosti s lékaři a léky.
gerontus.inza@seznam.cz 21.12.2005 12:07

Re: Re: Re: Rath vyhrožuje:

To jest stanovenou max. výší marže. O nějaké konkurenci se mluvit nedá. A propojení lékařů s firmami? Proboha, mě je jedno kdo ze mě dře kůži za živa, doktoři či lekárníci? (pohř.služba až následně). TO SI SNAD JEŠTĚ MOHU VYBRAT KOHO NECHÁM NA SOBĚ VYDĚLAT, NE? Mě to vyhovuje lépe u lékaře. Hezký den
Klaudius 21.12.2005 11:43

Re: Re: Rath vyhrožuje:

Vydávání léků přímo lékaři by zvýšilo závislost a propojenost lékařů s firmami. Nevíte vůbec nic o lékárnách, o podmínkách skladování léčiv, udržování nutných zásob léčiv a jejich vydávání. Splnění všech podmínek by nám zdravotnictví výrazně prodražilo. Tento nápad lze využít při nějakých katastrofách.
Veruna 21.12.2005 11:59

Re: Re: Re: Rath vyhrožuje:

Milý Klaudie, rovněž si myslím, že propojení lékařů a farmakofirem by pro pacienty bylo nevýhodné, ale bylo by jistě výhodné pro lékaře a o to dr. rathovi jde. Pacienty to musí bolet a jako správný lékař odborář bojuje jen za zájmy lékařů- jeho požadavky na zvýšení platů lékařů jsou známé.
Lékárníky je proto nutno vyloučit z tohoto koloběhu.