25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
emil 8.9.2009 7:20

Re: Toť otázka co je větší ostuda

To že opozice svrhne vládu, je v demokratickém světě zcela běžné. To s vámi souhlasím. Že ale opozice svrhne vládu v době předsednictví celé Evropě a poté, co prohlásí, že vládu nechá vládnout, to je dost velká prasečina a to tedy ve světě politiků (ale ne banánových) není zcela běžné.

Jirka 8.9.2009 19:04

Re: Toť otázka co je větší ostuda

Pokud je mi známo, tak Paroubek navrhoval vládě "pakt o neútočení" do konce předsednictví EU. A ti namyšlení machři z ODS ho poslali do řiti. Ale dneska se tvrdí, že za všechno může Paroubek. Netvrdím, že všechno co dělá se mi líbí, ale házet na něho vše, to je trochu pod úroveň.

Ferdes 8.9.2009 1:46

Souhlas

Moje první reakce když to začalo byla "zas ten Melčák", s odstupem dospívám k týmž závěrům jako autor.

Jen bych dodal, že celá tahanice bude mít pravděpodobně silný vliv na snížení účasti ve volbách (kdo by taky volil trouby, kteří ani neví, jestli můžou vyhlásit voby, že?) a předpokládám, že první, kdo bude hledat viníka v Melčákovi bude Paroubek (Topolánek asi v Kalvodovi).

Fiter 8.9.2009 6:18

Re: Souhlas

Všechno je to práce Paroubka. Oni ti socanští šibalové nikdy nepřiznají chybu.To si oddechneme až tito doslova škůdci budou mimo politické dění.

Sam 8.9.2009 8:48

Nic nového.

http://www.virtually.cz/index.php?art=19262

Jiří Hrbek 8.9.2009 10:34

Re: Škůdci

To ovšem musí víc lidí než dosud pochopit, že to jsou škůdci...

emil 8.9.2009 7:23

Re: Souhlas

Bezvadné totiž je, že všichni (skoro) politici křičí Melčák je lotr, vřed, ale že jen upozornil na neústavnost (nebo jen pochybnost) v jejich způsobu vyvolání předčasných voleb, to nikdo neřeší. Takže není důležitý kriminálník, který provede trestný čin, ale vše se obrátí proti člověku, který na kriminálníka upozorní.

Milda 8.9.2009 9:02

Re: Souhlas

Přesně tak. Když slyším Paroubka, jak vykřikuje o mezinárodní ostudě, tak je mě na blití. Pro svoje zájmy je schopný udělat všechno. Naslibuje naivním občanům takové zhovadilosti, že mě nad tím zůstává rozum stát, že mu to ještě někdo baští. Mezinárodní ostudu dělá sám. Cesty za Putinem, svržení vlády , paktování se s komunisty atd.

UL 8/09 8.9.2009 9:11

Re: Souhlas / zkušenosti z Německa - více životů ?

Zajímavé je, že se povedlo zvýšit kvótu úspor v době, kdy čtyřem z deseti Němců hrozí chudoba ve stáří a ekonomičtí poradci žádají, aby byla daň z přidané hodnoty z důvodu extremního zadlužení státu zvýšena z 19 na 25%.

Možná, že alespoň někteří z těch, kteří si ze svých výdělků trochu našetřili, si přečetli článek Svena Bölla, ve kterém je citován šéf Volkswagenu Ferdinand Piëch jak říká: „Bohatí lidé jsou bohatí proto, že vydávají míň peněz, než vydělají.“

Pro něho tenhle zásadně výstižný výrok samozřejmě souhlasí, lidé, kteří jsou nezaměstnaní, by na to museli žít několik životů…

Šerlok Homeless 8.9.2009 18:38

Re: Souhlas

Fredes: Já taky.