19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Lucy 5.10.2009 14:35

Konec svrchovaných státu v Evrope

Následující výrok mne vydesil. Zanikne taky samostatné  Nizozemsko, moje nová vlast, a prestane být demokratickým státem? K Cesku jsem se v poslední dobe moc nehlásila, taky kvuli moudrému panu presidentovi.

Přijetím Lisabonské smlouvy by byly porušeny nejposvátnější prvky české ústavy, které praví, že Česká republika je svrchovaný a demokratický stát.

F. Čech 5.10.2009 12:16

soudruhu Petříkovi

Jak velká je asi ta vaše "řada lidí", kteří se ztotožňují se soudruhem Klausem? Myslím si, že kromě celé KSČM, vás, pár jedho přitroublých poskoků a těch 50 lidí kteří tropili s transparenty "Ať žije Klaus" povyk předevčírem v Praze už skoro nikdo!

Jozka 4.10.2009 23:49

president Klaus je formát

Být proevropský neznamená,že je nutno zbavovat se suverenity našeho státu.Pan Václav

Klaus vystupuje tak jak by prezident ,jemuž jde zájem českého státu, měl.

miláno 5.10.2009 7:55

Re: president Klaus je formát

 Mám naprosto stejný názor. R^ a přeji Vám hezký den.

F. Čech 5.10.2009 12:20

Klaus je profláknutý kašpárek

V Česku ale naštěstí není absolutní monarchie a není proto možné aby jeden mamlas ignoroval přání většiny Čechů a schválení Lisabonu parlamentem!   

miláno 5.10.2009 14:09

Re: Klaus je profláknutý kašpárek

 Vás pane obdivuji, kde berete víru, že většina Čechů chce lisabonskou smlouvu a diktát bruselských byrokratů?

mamina 4.10.2009 21:13

Vážně

by mě zajímalo, nakolik (ukázněně) budou lidé, pro které je senátor "nějakým bambulou" a prezident "nenávistným staříkem", ukázněně poslouchat budoucí autori/ty. ))

"Škoda", že si nemohu vsadit, protože se nesázím. )

V 4.10.2009 21:24

Re: Vážně

jo, presne tak, aspon bude prca jak budou za cas nadavat na brusel a kulovy jim to bude platny a jeste budou vzpominat na stare dobre casy, kdy aspon mohli nadavat jmenovite.

Václav 4.10.2009 20:10

No a co bude pan Klaus dělat, když stanovisko US bude, že LS není v rozporu s Ústavou ČR?

Budeme mít prsidenta kašpárka.

K. 5.10.2009 9:52

Re: No a co bude pan Klaus dělat, když stanovisko US bude, že LS není v rozporu s Ústavou ČR?

Proc ? Stanovisko US ma pouze konsultativni hodnotu, nemuze pripravit presidenta o jeho vlastni ustavni prava.Aniz bych rikal, kdo ma pravdu..

JM 4.10.2009 19:30

V ČESKU MOHLO BÝT DÁVNO VYŘEŠENO NEBÝT KALOUSOVA ODPORU

V ČESKU MOHLO BÝT DÁVNO VYŘEŠENO NEBÝT KALOUSOVA ODPORU k referendům, která veřejně označil, bez toho že by tím spáchal veřejnou sebevraždu poblitika, plevelem Ústavy!! Nicméně jak se Kalousovi nedůvěra ve všelidová hlasování na irském referendu vyplnila, tak by bez uzardění jásal nad jeho opačným výsledkem. Oprovdu upřímnou, ale upřímnou soustrast všem ze slušných, kteří jste až do teď byli jeho soukmenovci, voliči, obdivovatelé a příznivci.

hanebnej panchart 4.10.2009 18:21

Kluas ...

...kocentrovane zlo,jeho dny jsou secteny,stejne jako kazdeho z nas.

161 4.10.2009 18:51

Re: Kluas ...

eSTéBáku

ceskej Honza 4.10.2009 18:09

to je síla

My nejschopnejsí:-( a nejchytrejsí:-/ ( a nejpilnejsí a nejsikovnejsí a nejmuzikálnejsí ;-D;-D) národ, si nenecháme vzít svou identitu a suverenitu! 

Vzdy jsme si ubránili svobodu! A ubráníme ji i tentokrát, proti celé neschpné a hloupé Evrope.

JJ 4.10.2009 17:26

Ustavi zakon podepsat musi

zbytek jsou akorat tanecky kolem.

Mimochodem, Klause uz jednou k podpisu LS zmocnil, bez toho by se ani nezacal proces schvalovani. Mohl si to rozmyslet tenkrat, zvlaste, kdyz byl z Ustavy za sjednavani LS zodpovedny. Ted uz to dost dobre nejde, nechat 26 zemi projit ratifikaci a potem se tvarit, jako ze to byl jenom takovy ten zertik. Rv

. 4.10.2009 17:19

!

Musíme to ratifikovat. Co by tomu jinak řekli v Bruseli, že jo?

M 4.10.2009 17:14

Klaus by měl hlavně vysvětlit,

proč ČR do EU tak tlačil, když s ní tak "bytostně" nesouhlasí!

. 4.10.2009 17:21

Re: Klaus by měl hlavně vysvětlit,

Blbečku, V.Klaus souhlasí s EU, ale nesouhlasí s obsahem Lisabonské smlouvy. A vo tom to je, víš? Evropská unie může fungovat i bez Lisabonské smlouvy, jako dosud.

JJ 4.10.2009 17:26

Re: Klaus by měl hlavně vysvětlit,

Klaus souhlasi s EU, ale musi bejt presne podle nej. Holt demokrat je to, jak prasce.

hanebnej panchart 4.10.2009 18:23

Stokrat...

opakovana lez se stava pravdou

M 4.10.2009 19:23

Re: Klaus by měl hlavně vysvětlit,

Blbečka si nechte od cesty - já Vás také neurážím. A k tomu Klausovi - na tom morálním svinčíku, který je v nejvyšších patrech naší politiky, se značně podepsal i on!

zoch 4.10.2009 22:46

Re: Klaus by měl hlavně vysvětlit,

Bez LS to nebude. Jinak sohlasím s dodatkem zde nad tímto příspěvkem,který naznačil nick M. Prostě VK je jedním z těch zásadních,kteří  pokurwili naší pol. scénu. Ba přímo ON je tím ,kdo to spustil naplno.

Ona SMS o Topolánkovi,ono syčení v PS,ona mobilizace vs. oposmlouva,ona causa soudních čekatelů,nyní např. neschopnost dostát Ústavě při řešení vládní krize a bylo by toho ještě moc,co negativně poznamenalo naší politiku a stanovilo negativní vzory chování.Za naprosto zásadní potom považuji právě nerespektování výsledků voleb ( většinové obsazení PS pravicí ) a postoupení řízení země ČSSD na základě oposmlouvy.To byla prostě pra.árna. Takový precedens by si měl víte co ......

Hledajíci 4.10.2009 16:40

Člověk může všechno chtít, ale nemůže všechno mít.

Problem lidstva spočivá v tom, že si něco přeje a ono se to nevyplní protože to není možné, anebo se to vyplní ale je to pouze krátkodobé, anebo se to vyplní ale není to co si lidstvo přálo. Veškere problémy lidstva  vznikají rozdíly mezi tímto chtít - mít. A troufám si řici, že občané ČR toho chtějí mít velmi hodně, a vůbec se nedívají na to že to není možné. Poopravte si svoje názory na to chtít - mít a bude vám lépe.

 

arch.JJ 4.10.2009 16:52

Re: Člověk může všechno chtít, ale nemůže všechno mít.

...nejenom, že píšete blbiny, ale píšete je navíc všude.

vlasta 4.10.2009 16:59

Re: Člověk může všechno chtít, ale nemůže všechno mít.

Napište si nějaký jednoduchý transparent a stoupněte si někam na most, kudy chodí hodně lidí. To bude jistější.

H.K. 4.10.2009 17:03

Re: Člověk může všechno chtít, ale nemůže všechno mít.

Poopravte si svoje názory na to chtít - mít a bude vám lépe.  Podle Vaší logiky, by bylo nejlepší chtít to, co už máme. Pokud se týká mne, tak já nechci po nikom nic.

Nechci, aby mi někdo určoval jekou žárovkou mám svítit, nechci dotovat výstavbu slunečních elektráren, nechci dirigistickou společnost, nechci dávat moje daně někomu jinému na nákup auta a p.

Po státní správě chci, aby se starala o vnější a vnitřní bezpečnost, infrastrukturu, nízkou inflaci. O to co si memůžu zařídit sám.

messenger 4.10.2009 19:32

Re: Člověk může všechno chtít, ale nemůže všechno mít.

nechci dávat moje daně někomu jinému na nákup auta a p.

 - v tom pripade staci nevolit cssd

V 4.10.2009 20:46

Re: Člověk může všechno chtít, ale nemůže všechno mít.

"Podle Vaší logiky, by bylo nejlepší chtít to, co už máme."

ale kdepak, stacilo by mit rozumne pozadavky a klicove slovo zde je 'rozumne'

lidi strasne neradi slysi kritiku a krome toho nejsou schopni sebereflexe a proto ani nechapou co chtel komentator rici, ovsem vypichnul velice podstatnou vec

k vasemu vlastnimu komentari se da rici toto: kdyz nechcete aby vam nekdo urcoval krome te zarovky dalsi veci, tak musite podporovat jiste nazory a prosadit je do politiky a musi s vami souhlasit podstatna cast spolecnosti, ovsem to se po sametove revoluci nestalo a tak dnes mame zakazany napriklad ty zarovky, vsechno ma totiz logiku

kdyz se me nelibi korupce a carchrovani a tunelovani, tak musim byt pro soukrome hospodarstvi se vsim vsudy, coz hlavne znamena, ze by nebylo zadne ministerstvo hospodarsti, ci jak se mu rika a musela by byt zrusena kontrola vseho co se hybe a nechat vsechno na lidech, jak se rozhodnou... ale i kdybyste nakrasne takovehle nazory mel, vetsina chtela kontoroly vseho a dohled nade vsim a povolenky na vse a to logicky nemohlo vyustit do niceho jineho, nez dnesniho marastu

to mate jako v tretich zemich sveta, taky by se chteli mit lepe, ale maji zabudovane urcite mysleni a tak maji jen to nuzne prezivani a pravidelna krveproliti a tak to bude jeste drahny cas dokud neprohlednou, ze to co doopravdy chteji nemuze nez vyustit v to, co maji, tedy tu nuznost a krveprolevani ve vecnych bojuvkach

H.K. 4.10.2009 21:58

Re: Člověk může všechno chtít, ale nemůže všechno mít.

..stacilo by mit rozumne pozadavky a klicove slovo zde je 'rozumne'.... Souhlasím. Co je to mít rozumný požadavek nebo přání? Asi takový, který je uskutečnitelný nebo splnitelný. Všichni nemají stejnou představu o tom, co je rozumné. Lidé ve společnosti mají různý  systém a pořadí hodnot. ......Veškere problémy lidstva  vznikají rozdíly mezi tímto chtít - mít. A troufám si řici, že občané ČR toho chtějí mít velmi hodně, a vůbec se nedívají na to že to není možné. . Já si myslím, že to není problém jenom občanů žijících v České republice. Zdá se, že většina obyvatel v Evropě toho chce hodně a vůbec je nezajímá,  jestli je to možné a nebo rozumné.   

Problem lidstva spočivá v tom, že si něco přeje a ono se to nevyplní protože to není možné, anebo se to vyplní ale je to pouze krátkodobé, anebo se to vyplní ale není to co si lidstvo přálo. Veškere problémy lidstva  vznikají rozdíly mezi tímto chtít - mít. A troufám si řici, že občané ČR toho chtějí mít velmi hodně, a vůbec se nedívají na to že to není možné. Poopravte si svoje názory na to chtít - mít a bude vám lépe

Hnyk 4.10.2009 15:57

Vážený

Úřad se může vykonávat podle nejlepšího svědomí, zákony se dodržují podle jejich litery, popřípadě podle rozhodnutí soudu a ne podle toho jak si je kdo vykládá.

Včera jsem na ČT24 viděl jakéhosi ODS-áckého bambulu z Klausovy kliky jak o LS vykřikoval, že žil dvacet let v socializmu a nechce v něm žít znova. Já jsem žil třicet let v československém socializmu a dobrých dvacet let žiju v tom západoevropském "socializmu". Takže kdo přirovnává EU k socializmu, tomu se buď v socializmu náramě dobře dařilo. A my starší víme co to bylo za lidi kterým se v socializmu náramě dobře dařilo. A nebo je to člověk o kterém jsme za socializmu říkali "ten je tak blbej, že ho ani komunisti nechtějí". Teď jsou komunisti pryč a tihle lidi dělají v postkomunistické mafiánské politice kariéru, zatímco v normální zemi západoevropskéhi typu by skončili tak někde u ponku. To je asi ten pravý důvod proč se V. Klaus a jeho klika včetně Vás tak vehementně brání integraci ČR do západní Evropy.