25.4.2024 | Svátek má Marek


Diskuse k článku

POLITIKA: Nesnesitelná křehkost bytí

Petr Nečas má dál svou vládu. Ó, my se máme! Jak dlouho se budeme mít my a zejména Petr Nečas, je však otázkou. O tom, jestli ODS na brněnském kongresu svému předsedovi jen přistřihla křídla, nebo rovnou uřízla ruce, lze zatím jen spekulovat.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Pavlovský 19.11.2012 14:07

Mají pravdu autoři NP nebo dnešní RESPEKT?

"Pokusy ministra Leoše Hegera o odstranění Marka Šnajdra ze správní rady VZP přinejmenším načas, ale spíše do voleb...."

"Pro odvolání ředitele Pavla Horáka a předsedy správní rady, jednoho z proslulých ´rebelů´ Marka Šnajdra jsou teď dveře otevřené." RESPEKT, s. 19.

¨To volá po sázce. Dávám 2:1 ve prospěch Respektu.

S. Ševeček 19.11.2012 6:09

Cui bono se píše. Jinak

nuda.

O. Zuckerová 19.11.2012 9:17

Re: Cui bono se píše. Jinak

Přesně to mne první napadlo, pane Ševečku. A to už to čtu v LN či na Psu po několikáté. Doporučila bych autorům, kteří neměli latinu, aby se radši tázali : "Komu to prospěje?" (Jenže ono by to nebylo tak nóbl.) Jinak, považuji za zbytečnou obavu autorů o tom, jaké to smlouvy o smlouvách budoucích  církev (samozřejmě jen katolická) již uzavřela či neuzavřela, do toho je každému lautr.... A starost o "nedostatek kvalitního personálu u církví" (teď zase ta čeština, ach jo...) bych si opravdu, ale opravdu nedělala. Církevní majetek (a to i nekatolických církví) byl dosud ten nejlépe spravovaný, pokud ovšem nebyl církvím ukraden. Termíny jako "šíbři" a "fenomenální kšeft" zůstávají zatím v reálu vyhrazeny zcela jinému prostředí, než ve kterém ekonomicky operují církve. Takže klid a zhluboka dýchat.

P. Lenc 19.11.2012 9:24

Re: Cui bono se píše. Jinak

Přesné hodnocení, mohu jenom paní Zuckerová souhlasit.

M. Martin 19.11.2012 14:32

Re: Cui bono se píše. Jinak

Spaní Zuckerovou také souhlasím.