29.3.2024 | Svátek má Taťána


Diskuse k článku

POLITIKA: Nerušit! Vláda maká, vylepšuje slevy na jízdné

Ronald Reagan říkal, že levicoví politici se řídí jednoduchou a srozumitelnou zásadou: „Pokud se to hýbe, zdaň to. Když se to pořád hýbe, reguluj to. A když se to konečně přestane hýbat, dotuj to.“

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Š. Hašek 7.11.2019 16:06

Vážený pane Jégle,

v současném financování moderního státu, zde doprava pro každého, by se nevyznal ani eventuální ředitel Galaxie.

Podobným věcem jsem se přestal věnovat. Většina uživatelů by to "sednout si a jet" chtěli zadarmo a provozovatelé by zas chtěli, aby právě oni dostali maličký monopol (a ostatní jaksi utřeli nos).

Já bych dal i tržní cenu, pokud by moje spojení bylo!!!! Mnohdy je třeba v Rusku k dispozici, I v maloměstečku v Rumunsku, v Kolíně nad Labem, v neděli odpoledne, ani náhodou!!!! Pokud tedy nemyslíme na cenu napomádovaného dopravce místních veseloděvčat. Karta spořitelní by se zavařila.

V zemích mimo pařáty brusele se odváží i hospodáři z trhu až před dveře domu, kdykoliv! A nejsou pleite.

Docela "se mi líbí", jak zapálení levicoví organizátoři všeho (když už neví kudy kam) - tak se vrátí k podnikatelům typu Liebig/Škoda/atd.. A chtějí to nějak účetně dát do cajku. Dotace je všelék!!!!!

My technici to nazýváme "ustalování soustavy s nekonečně/konečně mnoha zpětnými vazbami" - rozhodující vazbou jsou potom úředníci, kteří si pletou pravá levá.

Zkráceno. Jen povzdech. Problémky byly vždycky.