16.4.2024 | Svátek má Irena


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. Findeis 27.6.2011 20:52

TOP 09 a Zelení

To co předvádí TOP 09 je naprosto netransparentní (nikdo si nemůže ověřit že zveřejňují včechno a pravost toho co zveřejňují se dá ověřit až po nahlédnutí do výroční zprávy za uplynulý rok). Zelení mají úplně všechny účty transparentní?

B. Pauk 24.6.2011 17:40

Opět nemáte řešení

Máte sice pravdu, ale opět navrhujete "škrábat se levou rukou za pravým uchem".

Viz též:

 http://www.seaplanet.eu/index.php/cs/souvislosti/18-souvislosti/324-pravni-stat-je-spoluvlastnictvi-oban-nikoliv-koist-politik

A. Reček 24.6.2011 15:42

Očekávat transparentnost financování

svých stran je u ODS a ČSSD iluse. Tam to spřažení se "sponzory" je nezničitelné.  A čas ještě ukáže, jak je to u ostatních stran.

P. Rada 24.6.2011 19:29

Re: Očekávat transparentnost financování

Ano i u ostatních stran by si chtivost a chamtivost hledala své cešstičky ale až ve chvíli kdy tyto suběkty spěli k podílu na moci. Ta infiltrace ale rochu trvá a tak by se přeci jen řada nitek zpřetrhala... Druhá věc je zdali a do jaké míry by k infiltraci došlo nebot už toho není zas tolik co se dá "přihrávat" a ti další ve vedení zdědí hlavně problémy - vyššíí zdlužeností počínaje a vydrancovaným prostorem konče.

Z. Rychlý 24.6.2011 7:27

Jestli

je pravda, že ODS jsou modré straky, tak to od nich přece nemůžete očekávat !

Jestli je pravda, že ČSSD a KSČM jsou proti korupci, tak přece půjdou příkladem a zítra nebo alespoň před volbami si transparentní účet zavedou.

Těšínská jablíčka !

P. Rada 24.6.2011 12:22

Re: Jestli

Těšínská jablíčka jsou dnes i dříve slibované reformy. Odmítání zavést takovéto základní zákony považuji za pádný důvod pro generální stávku.

Z. Rychlý 24.6.2011 12:32

Re: Jestli

To můžete mít pravdu, ale když se vrátím k tématu transparentních účtů, ČSSD je nezavede. A generální stávka už vůbec ne.

P. Rada 24.6.2011 19:21

Re: Jestli

Ano taky to tak vidím ale situace se horší - viz třeba státní dluh. Je až s podivem, jak karty voliči opakovaně rozdávají doufajíc třeba, že se přikloní k menšímu zlu....  Ale tím jen to jedovaté podhoubí znovu a znovu zakonzervovávají a pro životaschopnost národa i státní svébytnost s toho nekouká nic dobrého.

P. Rada 24.6.2011 0:33

UŽ ABY TO BYLO!

Pro vývoj v naší zemi je příznačné, že takovéto typy zákoných opatření chybí už od "Sametové revoluce". Možná na to jednou dojde ... ale až nebude co tunelovat.

Z. Rychlý 24.6.2011 13:14

Re: UŽ ABY TO BYLO!

Proč si strany, které jsou vehementně (slovně) proti korupci, nezaloží transparentní účet  dobrovolně ? Proč k tomu musí být donuceny zákonem ? Odpovídám: Protože lžou o mýcení korupce, jako když tiskne !

Stala se z nich chobotnice, která má tu modrá, tu zelená, tu oranžová chapadla, o rudých nemluvě. Sem tam se jedno chapadlo utká s druhým jiné barvy při střetu zájmů, třeba i ho usekne, ale ono zase brzo doroste druhé.

Tihle že něco zveřejní, ha, ha.