16.4.2024 | Svátek má Irena


Diskuse k článku

POLITIKA: Není levicového voliče. Je jen protestní

Úpadek demokratické levice v zemích rozvinutého světa představuje setrvalý a asi i nezvratitelný trend. Za prvé, klasická levicová témata jako obhajoba práv zaměstnanců se odebrala do dějin. Kdo dnes ještě potřebuje odbory? Nespokojený zaměstnanec prostě podá výpověď a odchází tam, kde s ním bude zacházeno lépe.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Z. Halousek 27.12.2017 14:03

Potrefená husa se ozvala (Re: soudruh autor blaboli)

Gratuluji k nulovým nákladům na EET - zní to jako Neposkvrněné početí elektronické evidence tržeb. Nepochybně patříte ke Svědkům Babišovým, což dokládá váš druhý odstavec, jehož souvislost s mým textem je nulová. Samozřejmě chápu, že se voliči Babiše nečte dobře to, jak přízemní a lidsky ubohá je zhusta jejich volební motivace. Proto se uchylujete k urážce "soudruh". S komunistickou spodinou, jež se takto oslovovala, jsem nikdy neměl nic společného. Nepochybuji že vy ano, protože důkaz o tom, že mate hrbatou duši, jste položil již prvním svým slovem.

M. Pesat 27.12.2017 15:07

Re: Potrefená husa se ozvala (Re: soudruh autor blaboli)

Muzete nam sdelit, soudruhu modrobolsane=lhari Halousku, jake mate osobni zkusenosti s EET?

http://smseet.cz/

A. Nový 27.12.2017 17:31

Re: Potrefená husa se ozvala (Re: soudruh autor blaboli)

Pešat alias ticha@dohoda alias mirek 56 je nedovzdělaný komunistický pingl, tak se nedivte jeho blábolům.

M. Prokop 27.12.2017 17:45

Re: Potrefená husa se ozvala (Re: soudruh autor blaboli)

Soudruh rudobolševík bláznil už dlouho před Burešem, jen pod jiným nickem. Nějaké to téma si najde vždy.

P. Maleček 27.12.2017 6:14

Touha nejen levicového voliče - pevná, rozhodná ruka.

No vysvětlení racionální a z většiny pravdivé. Jeden důvod však autorovi unikl, což potvrzuje ve větě o prý vnitřní demokratičnosti ČSSD. Ona totiž většina voličů ČSSD si svůj vztah k demokracii nikdy nenašla, byla jim vždy podezřelá a jejich představy ideálního života nenaplňující.

Volič ČSSD, stejně jako většina levicových voličů a víc než volič pravicový, totiž vnitřně touží po pevné a rozhodné ruce, co umí zatočit s podezřelými živly. Což jim dal Zeman a nakrátko Paroubek. Na jejich vlně se ještě svezli Gross se Špidlou, ale v tomto zcela selhal Sobotka.

Zvlášť když se vedle něj objevil rozhodný Babiš, co ke všemu nenažrané pravičáky svou kampaní z vlády vypudil, s tou podezřelou živnostnickou lůzou přes EET zatočil a národní lithiový poklad před úplatným socanským papalášstvem, co ke všemu všelikými pro islámskými živly prolezlé EU nadbíhali, zachránil.

A tak levicový volič (ČSSD i KSČM) našel novou, jejich ideál po pevné a rozhodné ruce naplňující, jedno že z jejich okrádání miliardářskou hvězdu - Babiše.

Ostatně na neexistenci silného vůdce dojela i tím rozdrobená prý pravice. V čele s několika upoceně užvaněnými(Fiala, Bělobrádek nebo ke všemu odporně slizký Gazdík) či s bezmocně se vztekajícími (už tak profláklý Kalousek) figurkami. A to přes tohle dosáhla v součtu jen o něco míň % než Babiš. Mít v čele silného a rozhodného vůdce, tak .....

P. Lenc 27.12.2017 9:17

Re: Touha nejen levicového voliče - pevná, rozhodná ruka.

Dá se souhlasit...