24.4.2024 | Svátek má Jiří


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mirek Šejna 12.9.2006 9:47

Re: Re: Re: StandoT

A jéje, opět jeden noblesní, slušný a obsáhlý komentář pravicového inteligenta.

jonáš 12.9.2006 12:20

Re: Re: Re: Re: StandoT

No bacha, von se občas u septyka může prolomit poklop -- to je pak kalamita ;-D

Mirek Šejna 12.9.2006 9:34

soudruhu StandoT

tak to jste tu Kubiceho zprávu špatně četl, soudruhu, když Vám ta informace, že Paroubek měl mít k dispozici nezletilou na jachtě svého známého, unikla. Nejspíš Vám uniklo i to, že Paroubek měl prý údajně objednat u podsvětí vraždu Tvrdíka a Grosse. I takévéto perly v tom Kubiceho materiálu byly. A přesto jste mu slepě věřili Vy i Váňuška Langer.

loula 12.9.2006 10:30

Re: soudruhu StandoT

Pane Šejno, slyšel jsem zcela vážně míněné vysvětlení. Ano, Paroubek měl na jachtě k disposici nezletilou dceru svého známého. Ten slovní obrat "mít k disposici" znamená, že mu vařila kafe a nosila noviny. Věřte, že každý právník by slovní spojení "je mu k disposici nezletilé děvče" dovedl takto interpretovat. Prostě čeština je prevít. Ono povaleče a flákače, který chodí pozdě do práce, lze také interpretovat "jako pracanta pracujícího bez ohledu na čas".

Mirek Šejna 12.9.2006 9:43

Soudruhu StandoT

To je zvláštní, že najednou víte, že Langer nemůže dát pokyn. Když vládli socani, tak se to tady jen hemžilo pravicovými žvásty o tom, že Bublan pokyny dává. Jak to, že Bublan mohl a Langer najednou nemůže? To se v létě změnil nějaký kompetenční zákon?

mig 12.9.2006 10:04

Re: Soudruhu StandoT

:-DOno se nemohlo a nemůže pořád.  Jenže Bublan to prostě nedodržoval. Já se snad z Vašeho údivu picnu.

StandaT 12.9.2006 11:07

nebuďte rozčílený

Když odpovídáte na příspěvek Fredyho, tak ho nejmenujte StandaT a pokud odpovídáte na můj, tak mě netitulujte soudruhu - na schůze jsme spolu nechodili !!

Mirek Šejna 12.9.2006 12:12

Milý Stando,

už dve hodiny před Vaší reakcí jsem se Vám omluvil. Ale zdá se, že Vám to jaksi nestačí.

Mirek Šejna 12.9.2006 9:49

Soudruhu Fredy

nějak se mi popletl autor. Tímto se StandoviT omlouvám.

jirka.s. 12.9.2006 10:19

Re: Soudruhu Fredy

Tobě se to v té palici už vůbec všechno plete. Máš to prodat za 9,99 dolaru nebo za 9,95, toť otázka, která tě trápí. Pak máš samozřejmě z ostatního v kebuli eintopf.

gerontusinza 12.9.2006 11:31

Vy jste skutečně moula viďte, Re: Re: StandoT

jinak ta zpráva je ještě k dispozici na netu přiblblej modrej manipulátore. Duševní úroveň odpovídá Ládínkovi N, a nachytanému manžílkovi. Nic nebylo, nic nebylo ne a ne a............  Bože to je elita národa a jak schopná.

Jan Daniel 12.9.2006 14:53

Re: StandoT

Šejno, paroubkovské blábolení o pedofilech si nechte na předvolební meeting sockom. Tam se najde dost pitomců, kteří na tohle mlžení skočí. Tady se s tím ztrapňujete.  

Mirek Šejna 12.9.2006 15:05

Danieli,

nejvíc pitomců na tohle blábolení skočilo před volbami. Tady na psu měla pravicová voličská smečka plnou hubu nadávek na Paroubka coby pedofila, vraha a mafiána. Co se Vám stalo, milí modří komsomolci, že dnes najednou těm "důvěryhodným" Kubiceho odhalením nevěříte?

Balů 12.9.2006 15:21

Re: StandoT

Šejno, ta Vaše snaha o vtipnost z Vás dělá Vola. Vždyť Vy také umíte číst a tu zprávu jste četl.

Mirek Šejna 12.9.2006 8:29

Pane Spurný

jistěže máte pravdu. Kubice 2 je určitě provokace a dokonce bych si troufal tvrdit, že si to objednal sám ex-premiér. Ovšem kvalita materiálu je podobná, jako Kubice 1. A zatímco při Kubice 1 jste Vy a váš časopis taktně mlčeli a tvrdili jste, že na tom je určitě cosi pravdivého (bodejď  by ne, když to bylo 4 dny před volbami a Paroubka bylo nutné zničit), dnes už víte předem, že Kubice 2 je podvrh. Chtělo by to měřit stejným metrem, pane Spurný. Nakonec doufám, že jako správní investigativci budete tvrdě tlačit na vinisterstvo vnitra, aby Kubice 1 byla urychleně vyřešena. Zatím je nějak podezřele dlouho klid a ani soudruh Langer s vyšetřováním nepospíchá. Pro něj je teď důležitější dělat personální změny, než dát příkaz na okamžité vyšetření zprávy, která dost ovlivnila volby.

Faust 12.9.2006 8:28

Deset důvodů, proč jsem pro Topolánkovu vládu

1)      Předsedou vlády je Topolánek,  který se neumí dohodnout ani se svou ženou, zatímco před tím tam seděl Paroubek, který se uměl dohodnout s každým (a to i s komunisty a s Marťany)…

2)      Ministrem vnitra je Langer, který všechno co ví, za tepla hnedka vyžvaní novinářům, zatímco předtím tam seděl Bublan, který dodnes ani necekl, o co šlo v akci Mlýn…

3)      Ministrem financí je Tlustý, který byl kdysi u komunistů, zatímco dosud tam seděl Sobotka, který u nich už brzy skončí…

4)      Ministrem zdravotnictví je Julínek, který jako anesteziolog umí uspávat, zatímco dosud tam seděl Rath, kvůli kterému se v noci budila ze sna půlka národa hrůzou, jak to bude s tou lékařskou péčí….

Pokračování tady: http://blog.lide.cz/johanesdoktorfaust/2006/09/05/150 

Vlali 12.9.2006 10:02

Re: Deset důvodů, proč jsem pro Topolánkovu vládu

přestaňte už s tím otravovat!

Arab 12.9.2006 10:15

Re: Deset důvodů, proč jsem pro Topolánkovu vládu

Blbe.

Marat 12.9.2006 10:24

Re: Deset důvodů, proč jsem pro Topolánkovu vládu

Fauste,což opravdu nejste schopen pochopit,že soudruh Paroubek se s nikým dohodnout nechce? Soudruh Paroubek chce panovat a to bez ohledu na občany a chce panovat pokud možno doživotě.Aby se Topolánek s Paroubkem dohodl,to znamená ustoupit Paroubkovi ve všem a nechat ho panovat.

V demokratických zemích by se v takovém případě volby opakovaly.Což ve hře na demokracií v ČR, mnozí politici nechtějí.Prý stabilita je daleko důležitější jak demokracie.Volby se opakují i v chudších zemích.Tío,že by volby stály moc peněz,to je jen výmluva darebáku! Vlády ČR už promrhaly a ještě promrhají mnohonásobně více,jak kdy stály a kolik by stálo i několikeré příští volby. Proč soudruh paroubek má takovou hrůzu z možných voelb? To vám není nápadné?Jistě,Paroubek by se dokázal dohodnout i s Marťany,ale jen kdyby ti Marťané přistoupili na všechny jeho podmínky! Jinak nic! Tak už s tím neobtěžujte!

gerontusinza 12.9.2006 11:42

Samozřejmě že Paroubek se dohodnout nechce.Re: Re: Deset důvodů, proč jsem pro Topolánkovu vládu

Proč by to taky dělal?Leda by se zbláznil a pustil bez odporu k vládě takové množství duševních prostitutů jako je Topolánkova tzv. vláda. A vy se bojíte že se mu to podaří, proto mu nechcete poskytnout jeho možnost. Ovšem pokud mu ho neposkytne klaus, poskytne mu ho předseda sněmovny. Vsaďte se, vy hýkalové.

Semiramis 12.9.2006 13:13

Re: Samozřejmě že Paroubek se dohodnout nechce.Re: Re: Deset důvodů, proč jsem pro Topolánkovu vládu

Geronte, tak se má podle vás zbláznit VÍTĚZ VOLEB a jen tak předat vládu prohravšímu Puchejřovi? To byste se asi udusil blahem, což by ulevilo i nám čtenářům NP.

dulcibelka 12.9.2006 8:18

Nemá smysl na dítě křičet, je mu nutné trpělivě vysvětlovat rozdíl mezi i a y

Ale někdy notný pohlavek taky udělá své!

Faust 12.9.2006 8:15

Spurný má bezpochyby pravdu

Prý to má kompromitovat Jiřího Paroubka, ale když to čteme pozorně, zjistíme, že je to vlastně jen jeho obhajoba a reklama... Proč obhajoba? Protože se tam předstírá, že to všechno Kočkování kolem něj je jen mediální záležitost, která nemá reálné opodstatnění. Jedno možné obvinění vedle druhého je vždy pečlivě vzápětí dementováno například takovýmhle komentářem: ... Avšak policie dosud trestnou činnost bratrům Kočkovým neprokázala... A proč reklama? ODS prý chtěla znemožnit Paroubka tím, že by na něj prozradila jeho milenku... Vzhledem k tomu, že dokument nese všechny znaky padělatelské dílny sociální demokracie, dá se předpokládat, že všechny ty stopy, které se v něm zdůrazňují, jsou v podstatě klamavé. Za povšimnutí ale stojí, jak vehementně se ten dokument snaží odvrátit pozornost od starého Kočky, i za cenu toho, že rozmazává mafiánskou působivost jeho synů a jejich přátel...

Pokračování tady: http://blog.lide.cz/johanesdoktorfaust/2006/09/09/161

Mirek Šejna 12.9.2006 8:34

Fauste,

v Kubice 1 byly zase všechny "zaručené zprávy" komentovány komentářem, že se jedná o neprověřené informace z podsvětí. Žádné důkazy v materiálu nebyly. No a přesto si nevzpomínám, že byste na to tehdy nějak upozorňoval, jako upozorňujete dnes. Asi se Vám ten materiál č.1 líbil. Jsem rád, že dnes už zas umíte číst mezi řádky a že předvolební slepota Vás opustila.

penzista 12.9.2006 13:57

Re: Spurný má bezpochyby pravdu

Rád bych tu milenku šibala Parouka viděl. To musí být kus. :-/

Alfons 12.9.2006 7:21

Nezávislá policie a soudy

všechna obvinění Paroubka sama na sebe prověří, zjistí a potrestají. Pravda a láska zvítězí.

Podnikatel 12.9.2006 7:18

Primitiv Paroubek:

Paroubek vystoupil postupně se třemi verzemi o tom, jak ji obdržel: za prvé, dostal ji od neznámého člověka v obálce, toho člověka neviděl a nevěnoval mu pozornost. Za druhé, zpráva k němu dorazila poštou a byl na ni telefonicky upozorněn. Za třetí: “Dostal jsem ji v podstatě dnes. (co to znamená v podstatě?) Ten zdroj nečekejte, že zveřejním. Odvahy toho člověka si vážím.“ Jak může odmítnout zveřejnit zdroj, když jej podle vlastních slov nezná? Dostal ji osobně nebo poštou? Vácslav Hanka, když obdržel Rukopis Zelenohorský, přišel jenom s jednou story. To je bezpečnější.

Pavel 12.9.2006 16:08

Re: Primitiv Paroubek:

A kdo by si takovou prkotinu pamatoval, navíc když už uplynul skoro celý den ....

Podnikatel 12.9.2006 7:10

Proč to komunistické Paroubkovo prase nešlo

s tím papírem na policii?

loula 12.9.2006 7:32

Re: Proč to komunistické Paroubkovo prase nešlo

Důvod je velmi jednoduchý. Proč ten materiál předát tisku složitě přes policii, když ho může dát tisku sám.