25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
body 14.3.2007 8:24

Re: Koukam, dalsi placeny vlastizradce,

 A pročpak na Box?:-D Tvé úmysly jsou skutečně "nezištné"!

Malý Aston 14.3.2007 8:26

Re: Koukam, dalsi placeny vlastizradce,

Já navrhuji,aby jsme to vyzkoušeli.Rusáky jsme tady měli do roku 1990,komouše od roku 1948 a dovedli nás do chudoby.Proč to nevyzkoušet s USA? Rusáci nám tady předvedli,jak prosperující stát dovésti k chudobě a američané nám mohou předvést jak se dopracovat prosperity.Nebo je snad rusák bohatší než američan?:-D

David Werner 14.3.2007 9:43

Re: Re: Koukam, dalsi placeny vlastizradce,

Kez by nas konecne okupovali Americani. Podivejte se jak ta okupace zdevastovala zapadni evropu.;-P

Jura Jurax 14.3.2007 9:49

Re: Koukam, dalsi placeny vlastizradce,

Jojo, Andy, přichylte se k tomu velkému dubisku na východě - čurilové plenkovičové jsou lepší než danielové boonové, že ano ... nebo račte být hrdý anarchista proti všem za bezbřehou svobodu nebo vypatlaný nacionální hololebec nic než národ a Čechy Čechům (zvlášť pikantní je, když to hlupci břéskají na Moravě) ...

zlý kukuč 14.3.2007 7:54

Nechci raktey, chci vojáky

navrhuji založit hnutí "Americký voják do každé rodiny" Všichni, kdo chtějí vojáky si je budou co nejdříve moci pozvat do rodiny na víkend nebo na celou dobu jejich služebního volna. Prohloubí se tím družba mezi národy a malý model raktety či radaru pak bude navždy připomínat milé chvíle družby mezi našimi národy.

cca1 14.3.2007 7:58

Re: Nechci raktey, chci vojáky

jen aby nevykoupili všechno broušené sklo, koberce a jeansy !

kasparek 14.3.2007 9:51

Re: Re: Nechci raktey, chci vojáky

no ja myslel, ze kdyz je to na prodej, tak je to zadouci, aby to koupil nekdo, kdo na to ma prachy. Nebo je muj nazor take naivni a hloupy jako ten Vas? :)

cca2 14.3.2007 10:41

Re: Re: Re: Nechci raktey, chci vojáky

cizí slovo IRONIE kašpárku / platí i pro toho kašpara pod.../

zlý kukuč 14.3.2007 10:53

Re: Re: Re: Re: Nechci raktey, chci vojáky

já netušil, že se najde někdo, kdo bude můj i Váš příspěvek brát vážně. Ale jako vždy, skutečnost předčila moje očkávání .-)

body 14.3.2007 8:21

Re: Nechci raktey, chci vojáky

 Takováhle hovadina může napadnout jen toho co zná družbu se sovětskými vojáky po okupaci na pozvánku hrstky stalinistů v r.68-89. Kolaboraci začali provozovat bezcharakterní  karieristi nejdříve tajně, později veřejně a s halasem, aby zakryli špatné svědomí(pokud ho vůbec měli). Tankama nás převálcovali sověti a Dubček a spol zes-aní strachy podepsali totální kapitulaci. Je to rozdílný přístup velmoci k vojenské ochraně a spolupráci. Vy však se vzpomínkou na svou kolaboraci, či vašich rodičů, odmítáte dnes spolupráci s velmocí na věčné časy. Kolaborovat a spolupracovat jsou různé pojmy!

zlý kukuč 14.3.2007 8:30

Re: Re: Nechci raktey, chci vojáky

;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D, já netušil že to někdo takhle sežere.

Hned je ten den radostnější

David Werner 14.3.2007 8:56

Re: Nechci raktey, chci vojáky

Vzorny soudruh promluvil! (Y)RvRvRvRv;-P

František 14.3.2007 9:09

Re: Nechci raktey, chci vojáky

Já jsem americké vojáky v rodině zažil v roce 1945 od května do podzimu a rád na to vzpomínám. Je pravdou, že Amerika si své zájmy a lidi dovede ochránit. Vůbec by mně nevadilo mít tady svého "amíka". Kromě toho mám ve státech dost přátel a znám jejich pohled na svět. Francie byla bude zbabělá, Německo své geny nezmění a Rusko se bude cpát na západ jako za carů. Amerika se  do Evropy cpát nebude, ale svou přítomnost neomezí. Takovou US základnu, jako je například v Hanau bych tady jenom uvítal.

rv 14.3.2007 7:54

historie se opakuje

Za komunismu se naši mocipáni neodvážili říci ruským raketám ne, i když jsme je tady nechtěli.

Dnes naši mocipáni opět nedovedou říci americké základně ne, přestože si ji většina národa nepřeje.

Samozřejmě že tehdy i dnes se najdou lidé, kteří cizí vojáky, zbraně a základny na našem území z nejrůznějších důvodů vítají. Spoléhat se na to, že tato cizí vojska budou někdy chránit naše zájmy přitom nemá opodstatnění. Tito žoldáci přece chrání a prosazují zájmy toho, kdo je platí. Naše zájmy mohou být po určitou dobu společné, ale co když se začnou zájmy okupující mocnosti od našich odlišovat? 

dph 14.3.2007 8:10

Re: historie se opakuje

to jako,že nás čeká vláda ĆSSD a KSĆM a budeme zase chtít ruské rakety

Malý Aston 14.3.2007 8:17

Re: Re: historie se opakuje

Nejlepší řešení by bylo,postavit u nás radary ruské i americké.Může tady vládnout jakákoliv politická strana a nikomu to nebude vadit.Když bude u vlády Filip a Paroubek,budou jezdit za rusákama,když ostatní politické strany tak za americkými vojáky.Jen nevím,kde budou jezdit Zelení.:-D

KTE 14.3.2007 10:14

Re: historie se opakuje

Jestli se tohle dá zobecnit, tak Patton okupoval Plzeň...

MOON 14.3.2007 7:29

Nechci rakety,chci vojáky

Mame-li vládu, ve které jsou občané cizích států-paní z Kazachstánu bývalé to země sovětského svazu,degenerováného feudála z Rakouska a šílenou českou matku placenou odpůrci České republiky,zelené žvatlali , psychotiky a nesoudné čtenáře Orwela,tak potřebujeme zkladnu,rakety i vojáky.Hezký den MOON

historik 14.3.2007 8:46

Re: Nechci rakety,chci vojáky

Po přečtení Vašeho příspěvku mám jen jednu nejasnost. Vy jste degenerován odkud? (Jedna pravopisná chyba je překlep. Mnoho chyb je lajdáckost nebo případ mnohem horší - neznalost.)

David Werner 14.3.2007 8:57

Re: Nechci rakety,chci vojáky

Schwarzenberg je vetsi CECH nez nejaky rudy potrat(Y)!!!!!!!!!!!!RvRvRvRv

Standa 14.3.2007 6:55

Nechci rakety, chci vojáky!.. hloupost

"A když si k tomu přidáš fakt, že Amerika je v současnosti jediný stát ochotný a schopný hájit své zájmy kdekoli na světě, tak americká základna na našem území je to nejlepší, co můžeme ve vlastním zájmu podniknout." - Nezastaralá a přesnější charakteristika imperia. Z toho plyne jediné - všichni budete poslouchat nejsilnějšího a jedině jeho názory budete brát za své jako nejlepší. Zastánci raket, základen a pod. budou první ,kteří budou poslouchat  jako hodinky a už nikdy nebudou mít svůj vlastní názor na veřejnosti.. Gratuluji. Propaganda a manipulace nese své první ovoce. Nejedná se o Rusy ani Číňany, ale o systém.

jiri 14.3.2007 7:12

Re: Nechci rakety, chci vojáky!.. hloupost

"Amerika", presneji USA, nema (nemela a patrne nebude mit) ve stredni Evrope mocenske uzemni pozadavky. Pisatel clanku argumentuje logicky; hloupa je  pouze Vase poznamka...

Mimochodem, je rozdil mezi imperialismem a hajenim vlastnich zajmu...

Harry 14.3.2007 8:25

Re: Re: Nechci rakety, chci vojáky!.. hloupost

Souhlas, Amerika, presneji USA uz dvaktrat tahala Evropu z blata do ktereho se zaryla (tedy ta Evropa) vlastni vinou. Padlo tady hodne americkych hochu. USA si za to nikdy nezadali uzemi, maji sveho dost. Za II.sv. vakly osvobodili asi 1/4 Cech, ale odesli zpatky. Udrzovali v Evrope svoje zakladny a pomohli Evrope zpatky na nohy (Marshalluv plan). Rusove byli jedina spojenecka velmoc, ktera na zklade II.sv. valky rozsirila svoje UZEMI (cast Polska, Zakarpatska Ukrajina...) a fakticky zabrali cast Evropy (NDR, CSSR, Madarsko, Bulharsko, Polsko....a i Finsko a okupovali ho fakticky, Finsko neprimo. H.

patejl 14.3.2007 8:40

Re: Re: Re: Nechci rakety, chci vojáky!.. hloupost

omilate tyto blaboly jako mantru. kazdopadne kdyz tuto hnupskou poznamku rozvedu - CR osvobodili rusove, meli bychom jim proto projevit vdecnost a nechat tu operovat jejich vojska a stavet jejich zakladny. amici at si to stavi v nemecku a velke britanii.

F2 14.3.2007 8:54

Re: Re: Re: Re: Nechci rakety, chci vojáky!.. hloupost

Ruské tanky nám nikdy svobodu nepřinesly, takže nás ani neosvobodily. To jen naše země stála v cestě, když chtěli zahnat Němce až k Atlantiku.

David Werner 14.3.2007 9:42

Re: Re: Re: Re: Nechci rakety, chci vojáky!.. hloupost

Rudy mozku. Prahu osvobodil Bunacenko a cesti povstalci, zapadni cechy Amici. Nebyt soudruha Smrkovskeho ("hrdina" prazskeho jara, fuj) byli by osvobodili i prahu. Tak nebreptej nesmysly dej si vodku stoliiiiiiicnaju a pust si kupredu leva nebo my letci mame ocelove ptaky.(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y);-€;-O

David Werner 14.3.2007 8:59

Re: Re: Re: Nechci rakety, chci vojáky!.. hloupost

Soudruh se drzi oficialni terminologie. Ty rudy dobytku je to PODKARPATSKA RUS:;-O(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)

body 14.3.2007 7:42

Re: Nechci rakety, chci vojáky!.. hloupost

 Staníku podej si s Grosem ručičky a běž se učit do kroužku komunistických canců. Jsi pod vlivem komunistické propagandy a vše co nevyšlo z ní považuješ za propagandu. Jediné tvé štěstí, že ti někdo zajistil demokracii, protože máš aspoň s kým polemizovat. Ale je to o nervy vidět, že svět se točí podle úplně něčeho jiného, než podle propagandy komunistů, co?

Jura 14.3.2007 7:49

Re: Re: Nechci rakety, chci vojáky!.. hloupost

body, když na někoho ukazuješ ukazovákem, tak se podívej kam míří prostředníček, prsteníček a malíček.

body 14.3.2007 8:04

Re: Re: Re: Nechci rakety, chci vojáky!.. hloupost

 Tvůj názor je stejně nevyvratitelný jako můj. Já aspoň vím proč jej mám. Po padesáti letech života už dobře vím, kdo zastává tvé názory. Slýchal jsem je  celý život od těch co měli plnou hubu dobré budoucnosti a rovnosti mezi lidmi. Dnes se jim z nakradeného žije fajn a my co jsme museli pracovat za lepší zítřky bez nároku na svobodu, musíme dřít ještě dnes, abychom se konečně vyhrabali z toho komunistického hnoje. Nenaříkám nad prací, té mám až moc. Nenaříkám nad penězi, ty si poctivě vydělávám a užívám je s rozmyslem a dopřávám si svobody než zhebnu. Naříkám nad tím kolik blbosti se komunistům podařilo naočkovat lidem tak, že s jejich dogmaty zhebnou a ani si svobody nebudou moci užít a vychutnat ji! Neukazuji ukazovákem. Ukazuji pěstí!!