19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
vládík 4.6.2007 18:23

Doplnění

V článku nejmenovaní škůdci zdravého rozumu: Poslanci EP, příznivci politiky 21 a různé Babošíkové.

milan007 3.6.2007 23:08

PANÍ BOBO

Panu primátorovi mohou mozkové buňky umírat ještě dlouho, než se dostane na Vaši úroveň. Tón a forma Vašeho příspěvku mě o tom přesvědčují.

Pavlik 3.6.2007 23:17

Re: PANÍ BOBO

Kdyby to napsal někdo v prospěch Vašich politických favoritů, tak byste zatleskal. Ale i to, co jste napsal je v podstatě pochvala. Kritizovat tón a formu a shazovat protivníka - svědčí o tom, že tu někomu došly argumenty :-)

Pavlik 3.6.2007 23:02

prekvapeni

I kdyz nejste zrovna moje oblibenkyne, musim priznat ze jste se trefila presne do cerneho. >-

Mistr Jan Hus 3.6.2007 21:20

Docela trefné !!

Boboško, komentuj více. ;-P

usměvavá bestie 3.6.2007 20:04

Milión mozkových buněk je jako plivnout do Stromovky.

:-D

neprijemna pravda 3.6.2007 19:51

Bemovo "pokozeni COMOLUNGY" - o 2 dny pozdeji dokazala i teenagerka z USA - my za jeho "splneny klukovsky sen" platime velke penize, serpa pak zivotem

Pritombem navid drze tvrdi, ze horolezectvi je jeho "ciste soukromy konicek".

Proc ale kupr Praha byla nejen pred volbami zaplavena OBRIMI PLAKATY s OBRIMI FOTKAMI maleho napolenko Bema coby horozelce "zdolavajiciho vrcholy jako problemy v uradu primatota"?

Janak "ekonom" Klaus mel Bemovi, ktery "sveho soulromeho konicka" prisel ukazovat hlave statu, a  TV kameram opakovall, ze ten cepin je opravdu "jako mel Hillary", spocitat, kolik "uskutecneni jeho klukovskeho snu" stalo nebohe danove poplatniky tak, jak to Klaus a modre straky delaji, kdyz placou nad tim, ze "socky", samozivitelky sse chovaji jako "cerni pasdazeri" a berou podporu par tisic korun na zakladni pzivotni potreby svych deti.

Tedy: 1) v platech Bemovych namestku, kteri nejen po 2 mesice jeho "neplaceneho volna", ale pred i po cestou, kdy se pripravoval, medializovat, atd. museli za nej mnohokrat "zaskakovat",  meli delaty svoji praci, za kterou je platime  2) v platech Bemovych sekretarek, ktere pre i po ceste kordonuji jeho medialni vystoupeni, schuzky se sponzoiruy a behen 2 mesicu cesty byly - navic placenem prescase kvuli cas rozdilu - s nim ve spojeni, aktualizovaly jeho "pokrok", krmily domaci media.  3) v platech ostanich pracovniku magistratu a zamestnancu hl m Phy, kteri v prac dobe slodovali jeho "pokroky", diskutovali je atd. 4) Bem i rodina, i v nepl volne uzivali napmi placene pozitky, s uradem spojene 5) NEJVETSI, ikdyz neprime naklady, resp skody, nepochybne vznikly tim, ze v jeho nepritomnosti nektere projekty, investice, zakazky, tendry, atd. se pozastavily, ypozdily, kdy nejen stotisice a miliony, mozna mnohem vic (Prahou protekaji deitky miliard) se nevyhodne pro mesto ztratily nebo neziskaly.

 A co sponzori, kdy Bem chce tvrdit, ze sponzori jsou tak neracionalni, ze vyhodi 85.000 USD (1,7 mil Kc), zjevne mnohem vic, .... a uplne za ni ze strany Bema, Prahy, ODS, vlady?

JaF 3.6.2007 18:22

Lesk a bída pí Bobošíkové

Těžko se komentuje nejen příspěvek výše uvedený, ale totéž lze uvést i o příspěvcích minulých. Co mi na nich vadí? Především agresivita hodná pánů Paroubka a Ratha, dále pocit zneuznání, který pí Bobošíkovou nutí dštít oheň a síru na domnělé původce, aniž by si uvědomovala, že si za to může pouze a jenom sama. Politické strany a politici je reprezentující obvykle mají jakýsi politický program, kterým se snaží zaujmout určitou, pokud možno co největší část populace, kde definující prostředky a cíle. Bohužel ze všech vystoupení pi Bobošíkové je cítit pouze vymezení proti všem, ona jediná ví, jak na to (že by to i trochu připomínalo Dr. Sládka!?!), ovšem absentuje jakýkoliv konzistentní politický názor. Takže jde pouze o její zviditelnění jako osoby, proto dále netřeba se touto osobou zabývat.

IS 3.6.2007 19:49

Re: Lesk a bída pí Bobošíkové

Jaf ,a co je vůbec ta "politika". Od starověku se traduje, že jde o záležitosti správy veřejné, které se  snaží ministr Nečas usměrňovat a Bobošíková má k jeho udílí námitky. vyjadřuje se tedy politicky.  Tak se nejprve poučte, co je politika. Jinak produkujete jen kecy.

jaf 3.6.2007 21:47

Re: Re: Lesk a bída pí Bobošíkové

Vážený či vážená,

pokud někdo zahajuje polemiku posuzováním úbytku mozkových buněk oponenta, pak to není podle mne ta politika, se kterou bych mohl souhlasit. Kdyby dáma napsala, že návrhy pana Nečase jsou špatné v tom a v tom a jako lepší řešení, které může napomoci snížit deficit veřejných financí a přitom zlepší situaci matek, navrhuje to a to (i kde na to vzít), pak ani nepípnu. Také bych si nikdy nedovolil začít polemiku s Vámi výše uvedeným konstatováním pí Bobošíkové o mozkových buňkách, dokonce i v případě nesouhlasu s Vašimi názory bych si rozhodně odpustil ty "kecy". Na rozdíl od Vás, nepovažuji člověka, který se mnou nesouhlasí, automaticky za "debila", každý máme jiné zázemí, jinou životní zkušenost a to, že mi někdo oponuje, jeho vážnost v mých očích nesnižuje.

Pavlik 3.6.2007 23:10

Re: Re: Re: Lesk a bída pí Bobošíkové

Ze je nekdo politicka korouhvicka a ze se dopustil nejednoho darebactvi jako pani Bobosikova neznamena, ze nema v konkretnim pripade pravdu. Doby "konstruktivni" kritiky snad uz mame diky panubohu za sebou. Dnes je tu svoboda slova, vite, pane?!

judita 3.6.2007 15:10

Nečasův babysitting

souhlasím s pani Bobošíkovou

StandaT 3.6.2007 14:50

hmmm

Bobošíková  nějak není schopna napsat článek, který vedl k zamyšlení nad věcí o které píše, ale mnohem více svádí k zamyšlení nad autorkou.

I když odmyslím, že se vyjadřuje k možnosti/alternativě jako by to byla povinnost, i tak je hóóóódně silné kafe.

Edel 3.6.2007 14:31

Ne blokádám

Národní strana narozdíl od P21 dělá neco užitečnýho - boj proti Rakušákům a jejich debilním blokádám!

matra 3.6.2007 13:42

Co tady ta paní

Co tady ta paní dělá ? Proč přispívá právě do Psa ? Ach jo, už ani LN se nebudou dát číst, když budou zbobošíkovaný.

IS 3.6.2007 21:08

Re: Co tady ta paní

Psala pro Metro a NP ji požádal po laskavé svolení přetisknout text. Alespoňn tak to chodí s autorským právem. Aston na ni očkem mžourá.

Kylix 3.6.2007 12:32

Bobosikova = Paroubek

Teda, kdysi jsem mel pani Bobosikovou rad a dokonce jsem i uvazoval o vstupu do Politiky 21. Uprime receno, jsem moc rad, ze jsem to neudelal! Chameleonstvi politickych nazoru Bobosikove opravdu nezna mezi! Je ochotna kritizovat kohokoliv za cokoliv, obvzvlaste poku je z ODS. A ac o sobe sama tvrdi, ze je to liberalni politicka, nevaha se situovat ani do tak populisticko-levicove roviny, ze by ji mohl zavidet i Vladimir Iljic Paroubek!

Bobosikova, nikdy vice!!!

tich@dohoda 3.6.2007 10:56

Necas je modry svazak, verna kopie/modra/ Stanley Grosse alias "hladka uprimna tvar"

ovsem ten napad zase az tak spatny neni. Autorka clanku vse pretocila a stylizovala do etremni katastroficke podoby. Ona totiz sousedka taky muze byt zenska kolem 50'ky, co sama vychovala uz napr. dve deti a ztratila praci a v takovem veku se prace/nova/ hleda tezko, mohlo by to pro ni byt fin. prilepseni a taky znovunalezeni smyslu zivota v te nezamestnanecke beznadeji. Pochopitelne by neslo o nejaky masovy jev ale urcite by to mohlo fungovat. Rozhodne lepsi nez budovat skolky a jesle, ktere by se pod dohledem statu staly bezednymi "cernymi dirami" na penize dan poplatnika. Jen bych v tom navrhu od "pravicoveho" politika cekal maximalni zjednoduseni z pohledu financovani tohoto projektu aby adminstrativa okolo nezhltla vetsinu penez a tem zenskym by zbyly jen drobty. No uvidime co z toho nakonec vyleze ale napad to rozhodne spatny neni. Cest :-)

Andrea 3.6.2007 11:13

Re: Necas je modry svazak, verna kopie/modra/ Stanley Grosse alias "hladka uprimna tvar"

R^

IS 3.6.2007 19:57

Re: Re: soukromé mateřské školky nebo snad soukromý komunismus?

Mateřské školky nevznikly kdysi jako státní zařízení, ale v podstatě z iniciativy firem nebo církví. Zcela státními se staly teprve až za minulého režimu. I v současnsoti je  provozují obce, takže jsou veřejné a ne státní. Existují i soukromé. Taže nekličkovat tichá_dohodo !

tich@dohoda 3.6.2007 22:02

Re: Re: Re: soukromé mateřské školky nebo snad soukromý komunismus?

nic horsiho nez cirkevni skola ci skolka urcite neexistuje, to uz radsi ty statni, jinak verejne a statni, mezi tim az takovy rozdil neni, mozna pravnicky ale jinak moc ne. Moje "klickovani" ma jednoduchou pointu, skolky mely sve opodstatneni v dobe populacne silnych rocniku z husakovske normalizace, dnes pri nizke porodnosti a vysoke nezamestnanosti je daleko ekonomictejsi a rozumnejsi pouzit tu sousedku.

Petr 3.6.2007 10:29

Bobošíková už neví, jak na sebe upozornit.

Lidi už do ní vidí, jako do hubené kozy. Navíc, na co kdy sáhla, to podělala, tak aspoň hází špínu na druhé. :-)

IS 3.6.2007 10:32

Re: Bobošíková podělala až na evropskou poslankyni.

Na co se podělal nick Petr ?

Jaryna 3.6.2007 8:51

Jejda, to je parádní článek,

moc se vám p. Bobošíková povedl...Spíš bych poslala p. Nečase dělat onu zmíněnou fysiku, než v tomto oboru nadělá více škody.....To je nesmysl platit sousedkám hlídání dětí, proč se rušily jesle a školky....?Rozum mi zůstává stát nad  blbostmi, které leckterý ministr vymyslí.....

Abdéřan 3.6.2007 10:07

Re: Jejda, to je parádní článek,

R^!

Náhodný čtenář 3.6.2007 12:35

Re: Jejda, to je parádní článek,

Může někdo napsat přibližné období, kdy pan Nečas zrušil jesle a školky?? Děkuji.

matra 3.6.2007 13:44

Re: Re: Jejda, to je parádní článek,

To paní bobo koukla do křišťálový koule a někteří jí to zbaštili.

Andrea 3.6.2007 8:29

Bobošíková si osvojila pěkný český zvyk

vymyslet si, že někdo něco řekl a pak to otočit naruby jak žaludek holoturie a vyrobit z toho článek.

Dlouho jsem hledala, co ten Nečas vlastně má v plánu a s Bobošíkové výkladem to nemá moc společného.

MUDr Jiří Kilian 3.6.2007 9:18

Re: Bobošíková si osvojila pěkný český zvyk

:-)) to je otázka interpretace - jak zu někdo napsal, bavíme se de lege ferenda

Jarda 3.6.2007 8:10

Káže vodu chlastá víno.

 Bobo to se kecá za peníze daňových poplatníků. Když si tak rázem sociální, podpoř ty jesle ze svého platu. Tady je vidět  u tehle "dámy"učebnicový příklad  přísloví:  Č í  chleba jíš tu píseň zpívej.. A ještě jeden postřech nejlepší "podnikání"je v politice. Nic neděláš za nic nejsi zodpovědný a ještě berou královský plat na úkor daňových poplatníků. Dokud těchto úřednických vyžírek bude víc,jak dělníků,nebudou ,ani jesle,ani mateřské ani na důchody.