19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Nášlapné miny

Ačkoli je Poslanecká sněmovna místem bedlivě střeženým, ve skutečnosti je plná nášlapných min. Není na světě člověk ten, který by se zavděčil lidem všem. A to samé platí o politických krocích sledovaných parlamentní reprezentací – a to nikoli jen opoziční.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
B. Rybák 14.3.2014 23:18

Pan Jelínek nejspíš mnoho požil

Jinak by nám nenamíchal tak hloupý a nepravdivý koktejl z poslanecké "prohibice" a politických her probíhajících ve vládě podvedením ČSSD.

Pan Dientsbier a také pan Stropnický v nepřítomnosti předsedy vlády a ministra zahraničí prozradili skutečné postoje vlády v nezištné snaze upozornit na sebe "bruselské mecenáše".

Pana Sobotku a Zaorálka to pochopitelně naštvalo, protože i oni jsou zasloužilí bojovníci o "pašalíky bruselské", ale blíží se EU-volby a EU-hujeři mají přece své karty odhalit až po volbách. A o tom to je pane Jelínku. Nepředstírejte, že jste z toho jelen!

J. Brunner 13.3.2014 15:54

To je drbárna

taková politologická.

A. Bocek 13.3.2014 7:18

Trochu to pomotal,

Míchat závažné téma jakým je proruská orientace některých levičáků s prohibicí ve sněmovně, je politologicky blbý jak paskviča.

J. Hanzal 13.3.2014 8:34

Re: Trochu to pomotal,

Dle Vašeho názoru se ve Sněmovně za střízliva pracovat nedá, a ten sdílím i já. Přeji krásné slunečné ráno.

P. Papež 13.3.2014 21:49

Re: Trochu to pomotal,

Co můžete čekat od "politologa z leknutí", prosazovatele bolševiků do Rady ÚSTRu.

V. Vlach 13.3.2014 7:15

Losna nebo Mažňák?

Je to přízemní, nedospělé, krátkozraké, nebezpečné a marnotratné. Za každou cenu se profilovat,mnohdy s vypocenými argumenty,na tu či onu stranu. Levá nebo pravá - ubohé.Buď je někdo špatný či nikoliv - subjektivní náhled? je modrá modrou, bílá bílou a černá černou pouze subjektivně? Je to neslučitelnost horizontálního s vertikálním?