24.4.2024 | Svátek má Jiří


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Joska 8.1.2006 18:29

Jsem rád, že se pan Hofhanzl připomněl

Pan Hofhanzl mne již tehdy zaujal, neboť se mi jevil jako jeden z mála slušných (pravicových) politiků. Přál jsem si tehdy moc ( o dodnes přeju) , aby takových politiků bylo víc. Bylo mi líto, že se z politiky ztratil. K článku se těžko mohu vyjadřovat, spíše tedy musím věřit, i když ty uváděné praktiky jsou hrozivé a těžko pochopitelné pro normálního člověka. Co se týče hodnocení ODS, souhlasím beze zbytku. ODA mi byla vždy sympatičtější. Ostatní strany jsem moc nesledoval, jen mi bylo líto, že byl z ČSSD vypuzen pan Battěk. Ten měl také mé sympatie. Jinak díky za počin v osvětě. 
FoDy 8.1.2006 16:01

Hofhanzl, pravda a zde diskutující

Hofhanzl má pravdu. Ne proto, že by se mi "líbilo", co píše (komu se může líbit vývoj a stav této země po kašírované kšeftu s názvem "sametová revoluce"?) Má  pravdu "ex definitio". Odedávna se pravda definuje jako shoda výroku či pozorování se skutečností. Kdo má oči a kdo má alespoň základní schopnost rozlišit dobro a zlo, kdo je ochoten posuzovat věci kolem sebe jen z hlediska co nejchladnějšího kriteria jejich prospívání mravnímu (a to především!) zdraví této společnost ... ten se nevyhne nalezení oné shody; důkazy o celkově převládající a osudy této země podstatně ovlivňující zkaženosti naší politické (ale i hospodářské vládnoucí vrstvy bijí denodenně do očí. A to je jen to, co nám média prozradí, co se nějak prošvihne.   To, co je pod povrchem - to musí být tak děsné, že chápu, že ti, kdo jsou do toho  zasvěceni, s tím zacházejí jako se státním tajemstvím.
Takže: nebijte posla - Hofhanzla. On jen podává zprávu! 
dumpling 9.1.2006 0:40

Re: Hofhanzl, pravda a zde diskutující

Velmi dobre receno. Je potesenim, ze v ceske kotline neni pan Hofhanzl jediny, kdo nema svoji hlavu vrazenou pevne a trvale v pisku (ci pise nekde jinde, kam take slunce nikdy nesviti). Dokud vetsi cast spolecnosti si neprizna jakkoliv nelichotici skutecnosti o svem stavu, tak na lepsi se nezablyska. To je myslim skutecny smysl psani pana Hofhanzla a jemu podobnych. Prace to ale, jak se zda ze zdejsich ohlasu, vskutku sisyfovska. O to vice vdeku lidem takovym.
Jan 7.1.2006 20:56

Hlasujme na www.volebnipreference.cz. MomentálnÍ stav: 1.ODS (53,2%), 2.ČSSD (9,3%), 3. Pravý Blok - strana za ODVOLATELNOST politiků, NÍZKÉ daně, MINIMALIZACI byrokracie, SPRAVEDLIVOU justici, REFERENDA a PŘÍMOU demokracii WWW.CIBULKA.NET (9,2%!!!!)

Hlasujme na www.volebnipreference.cz. MomentálnÍ stav: 1.ODS (53,2%), 2.ČSSD (9,3%), 3. Pravý Blok - strana za ODVOLATELNOST politiků, NÍZKÉ daně, MINIMALIZACI byrokracie, SPRAVEDLIVOU justici, REFERENDA a PŘÍMOU demokracii  WWW.CIBULKA.NET (9,2%!!!!), 4. SNK-Evropští demokraté (8,8%), 5. Strana zelených (7,2%), 6. KSČM (3,3%), 7. KDU - ČSL (3,2%)...
Nika 7.1.2006 17:29

I kdybych

tady tomu všemu uvěřila na 100%, pořád mi vychází, že nejmíň špatné řešení je ODS.
Jan 7.1.2006 0:17

DŮVODY, proč bychom měli jít tentokrát VŠICHNI k volbám, ale pokud nechceme být ZNOVU obelháni, podvedení a okradeni, NEVOLIT žádnou parlamentní stranu vládnoucí (post) komunistické kriminální fízlokracie!!!

DŮVODY, proč bychom měli jít tentokrát VŠICHNI k volbám, ale pokud nechceme být ZNOVU obelháni, podvedení a okradeni, NEVOLIT žádnou parlamentní stranu vládnoucí (post) komunistické kriminální fízlokracie!!!
Jan 7.1.2006 0:17

Hlasujme na www.volebnipreference.cz. MomentálnÍ stav: 1.ODS (53,2%), 2.ČSSD (9,3%), 3. Pravý Blok - strana za ODVOLATELNOST politiků, NÍZKÉ daně, MINIMALIZACI byrokracie, SPRAVEDLIVOU justici, REFERENDA a PŘÍMOU demokracii WWW.CIBULKA.NET (9,2%!!!!)

Hlasujme na www.volebnipreference.cz. MomentálnÍ stav: 1.ODS (53,2%), 2.ČSSD (9,3%), 3. Pravý Blok - strana za ODVOLATELNOST politiků, NÍZKÉ daně, MINIMALIZACI byrokracie, SPRAVEDLIVOU justici, REFERENDA a PŘÍMOU demokracii  WWW.CIBULKA.NET (9,2%!!!!), 4. SNK-Evropští demokraté (8,8%), 5. Strana zelených (7,2%), 6. KSČM (3,3%), 7. KDU - ČSL (3,2%)...
Jan 7.1.2006 0:16

CYKLICKY VLÁDNOUCÍ KRIMINÁLNÍ ELITY, VŽDY POD SPOLEHLIVOU OCHRANOU SVÉHO CENTRALIZOVANÉHO KRIMINÁLNÍHO STÁTU A SVÝCH CENTRALIZOVANÝCH KRIMINÁLNÍCH MASMÉDIÍ...

CYKLICKY VLÁDNOUCÍ KRIMINÁLNÍ ELITY, VŽDY POD SPOLEHLIVOU OCHRANOU SVÉHO CENTRALIZOVANÉHO KRIMINÁLNÍHO STÁTU A SVÝCH CENTRALIZOVANÝCH KRIMINÁLNÍCH MASMÉDIÍ:
Jan 7.1.2006 0:15

UMĚNÍ VÁLKY: TŘINÁCT "ZLATÝCH PRAVIDEL", JAK PORAZIT PROTIVNÍKA BEZ BOJE A ANIŽ TO TUŠÍ...

UMĚNÍ VÁLKY: TŘINÁCT "ZLATÝCH PRAVIDEL", JAK PORAZIT PROTIVNÍKA BEZ BOJE A ANIŽ TO TUŠÍ: NEJVYŠŠÍ ŠKOLA POLITICKÝCH A MASMEDIÁLNÍCH MANIPULACÍ, PROVOKACÍ A DEZINFORMACÍ, aneb KUPCI, INTELEKTUÁLOVÉ, MODERÁTOŘI, a jak se jim jako občané - daňoví poplatníci můžeme ÚČINNĚ bránit ...
medvídek 6.1.2006 23:59

Člověka mrazí

když čte svědectví očitého svědka. Chápu reakce mladých na tomhle chatu, zní to strašně. Ale vzpomínám na ty časy, kdy těsně po revoluci slušňáci pořád čekali, KDY TO ZAČNE - komouši ven, emigranti domů, sedláci zpátky na svá pole, demokrati do parlamentu. A ten hnusný plíživý pocit, kdy po dvou, třech letech začínalo být jasné, že to nepřijde a přijít nemá - jako rodina jsme uvažovali o emigraci v devadesátých! Když pak pan profesor ohlásil KONEC REFORMY, která ještě ani nezačala, věděli jsme, že bude zle. Naše stará babička tehdy šeptala nad nedělní bábovkou - vidíte, ON je ten hlavní zlosyn, a přitom je to takovej hezkej člověk! No to bylo řekněme hodně přitažené za vlasy, ale o tom, že normální pravice u nás zatím neexistuje a levice je zapouzdřená ve starých časech, je naprosto jasné. Proto je většina vzteklá, a nemá koho volit. Díky za odvážné svědectví pana Hofhanzla, ať ho nepotká nějaká ta "nečekaná" autonehoda.
ziralek 7.1.2006 0:19

Re: Člověka mrazí

 to je snad prvni normalni nazor. diky
AeroKarel 6.1.2006 23:14

Že jsi paranoik,

neznamená že po tobě nejdou.
Ovšemže je to konglomerát reality, představ páně Hofhanzla realitu upravující a čiré paranoi.
V tomhle článku jí je asi největší procento. Otázka, jenž nebude nikdy zodpovězena je kolik procent je toho ostatního.
X 6.1.2006 21:22

Pravidly

oprava
X 6.1.2006 21:18

Byla jsem při tom

Občanské fórum v Brně, v roce 1989, bylo složeno s reformních komunistů, Cibulky, a několika idealistů. Po několika agresivních výpadech a čistkách páně Cibulky zůstal čistý lógr. Potom byl Cibulka odejit. Nejsem si jistá zda to řídila nějaká osoba, nebo sjednocení největších narcisistních kariéristů bez rozdílůu ve "vyznání". V Brně, bývalí řídící důstojníci Stb nebyli k režimu nijak loajální a o převratu věděli rok před převratem. Dnes jsou to "významní podnikatelé" Byli připraveni, někteří spřátelení podnikavci, třeba pan Gustav Toufar si pronajal na sto let nejlukrativnější části pěší zóny za pusu atp. Ti co spolu dodnes spolupracují to nedělají kvůli ideálům. Myslím si že si normálně kryjí jeden druhému záda. A odejit dle nich musí každý kdo se nenamočil, nebo vypověděl poslušnost bandě. Špinavou práci zařídí spřátelená média. Tak je to v Brně. Ale bez politiků, i těch úplatých, by bylo ještě hůř Proto se zastávám každého trošku slušnějšího člověka na veřejném postu. Když se T.G.Masaryka ptal J.Čapek jakými pravidli se má řídit nejvyšší politika, odpověděl, že podléhá stejným jednoduchým mravním kritériim jakokaždý člověk. Nebát se a nekrást. Není asi náhodou, že se k Masarykovi z našich známých politiků zatím nikdo nehlásí. Škoda.
X 6.1.2006 21:21

Re: Byla jsem při tom

Pravidly
zrusksc 6.1.2006 17:08

Teď už jenom blábol

Z Hofhanzla číší ukřivděnost že nedostal nějakou funkci,všichni jsou podvodníci dosazení nebo řízeni Stb.Klaus zařídil Sarajevo asi po dohodě z Rumlem a Pilipem,protože jinak tomu nerozumím.On jediný a čestný demokrat to spiknutí nemohl zastavit!
huhu 6.1.2006 14:13

staré noviny

tenhle článek p. Hofhanzla je poněkud zastaralý. Autor dělá z estébáků nedostižitelné Supermany a z demokratů hlupáky. Myslí tím superestébákem či hloupým demokratem taky sebe ? Pak je v obou případech dobře, že již není u moci.
Proxy Blue 6.1.2006 14:48

Re: staré noviny

Ne, ne, ne, to jste špatně pochopil, on dělá z estébáků nepostižitelné demokraty. Máte v tom trochu hokej, ale to nevadí, to se časem poddá. Nikdo učený z nebe nespadl, natožpak z višně. A propos, p. Hofhanzl de facto nikoho z ničeho nedělá, oni se udělali sami a p. Hofhanzl to pouze barvitě vylíčil.
huhu 6.1.2006 15:12

Re: Re: staré noviny

dle vaší logiky by celá česká společnost byla složena jen z estébáckých demokratů. Máte přece jen příliš chmurné vidění. Co jste vy ?
Proxy Blue 6.1.2006 15:24

Re: Re: Re: staré noviny

a jsme u toho, vy máte zřejmě rozštelovaný karburátor či co - právě že nic takového z žádné naší logiky neplyne, to by musela být celá složená z estébáků už předtím a to snad ne... nebo jo?
Auiam 6.1.2006 15:24

Re: Re: Re: staré noviny

Jenom na tomhle foru bude statisticky 50% byvalych clenu KSC, SCSP, LM, absolventu VUMLu, (absolventi MGIMO si povidaji jinde), prislusniku StB a jejich donasecu. Prominenty ruzneho druhu nepocitaje. Zkresleni muze byt dano vyssim podilem mladsich rocniku, ktere zacaly svou karieru budovat az po prevratu.
Xaver X.X. 6.1.2006 14:12

Ach jo, všechno špatně, teorie všeobecného spiknutí se zase potvrdila.

Jistě, politické hry A ŠVINDLY jsou součástí našeho života. Občas jim propadáme i my, Psí štěkalové. Ale když to autor tak dobře ví, co dělal, když byl u válu?
P.S. Existuje vůbec něco, co nenaplánovali zákulisní političtí manipulátoři? No...nejspíš život sám.
Proxy Blue 6.1.2006 15:01

Re: Ach jo, všechno špatně, teorie všeobecného spiknutí se zase potvrdila.

O jakém spiknutí to pořád mluvíte? Tady nebylo třeba nic spikávat, vše už bylo 40 let dávno spiknuto, veškeré soustrojí a soukolí připraveno, potřební lidé na potřebných místech, jen tomu dát nový kabát. Ani plánovat nebylo skoro co. Chcete vykrást banku a víte, že tam šéfují vaší lidé, policati, kteří to přijedou vyšetřovat jsou také vaší lidé, prokurátor je přinejhorším také váš člověk, tak jaképak saky paky, jednoduše zvednete zadek a pro ty prachy si do banky dojdete. Co je třeba na tom plánovat? A jaképak zákulisí, když se to dělo přímo před našima očima.
Proxy Blue 6.1.2006 15:11

Re: Ach jo, všechno špatně, teorie všeobecného spiknutí se zase potvrdila.

Chce to jenom pár lidových vypravěčů do sněmovny, jednoho tajtrlíka na Hradě, pár hypnotizérů do televize a místo špeditérů pozvat Coperfielda.
Proxy Blue 6.1.2006 16:04

Re: Re: Ach jo, všechno špatně, teorie všeobecného spiknutí se zase potvrdila.

pane šiditeli! pane šiditeli! ellá hop! ellá hop! pane šiditeli! pane šiditeli! ellá hop ... no vidíte, a je zprivatizováno. Pan Hofhanzl to akorát kapku rozvedl.
Auiam 6.1.2006 12:38

Zdá se, že se p. Hofhanzl trefil do černého.

Alespoň soudě dle reakcí části přítomných.
onlooker 6.1.2006 13:10

Re: Zdá se, že se p. Hofhanzl trefil do černého.

P. Hofhanzl a s. Grebeníček by mohli psát společně. Oba totiž útočí na stejné osoby a stejný cíl, jen používají jiná adjektiva.
TOM 6.1.2006 11:27

?

TO je nejlepší,když vpolitice neuspěji tak ne ni alespon nakydám co nejvíc špíny.V minulosti jste mi pane byl celkem simpatický ale to co jste tady předvedl je zklamání
Auiam 6.1.2006 12:35

Re: ?

Milý TOMe. Za interpunkčními znaménky se píše mezera. Oslovení "pane" uprostřed věty se odděluje čárkami. Ve slově sympatický se píše y. Před spojkou "ale" se píše čárka. A na konci věty se obvykle píše tečka. Na internetu je běžné psát bez diakritiky, ale obvykle se v jednom příspěvku nekombinují oba způsoby.  
Proxy Blue 6.1.2006 12:51

Re: Re: ?

Nebuďte na něj tak přísný. Třeba to dělá záměrně, aby nevypadal podezřele. StBáci jsou prý velmi inteligentní lidi, jak říkalo fčera bubu. Pokud v mém textu najdete chibu, hned mně jí nahlašte. Abyste nemusel dlouho pátrat, udělal jsem dvě chiby, teď uř tři, záměrně. O dalších zatím nevím ;-P