25.4.2024 | Svátek má Marek


Diskuse k článku

POLITIKA: Nápady Džamily S.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
hudry 23.9.2008 18:37

Dítěti koupit mléko musím ...

Musíte koupit? A to vám nakukal kdo ? Nemusíte - kupte si jednoduše kozu (ale ne od Wagnera!!!) tu dojte(= tahat za vemena) a ten zloděj Wagner od vás už neuvidí ani haléř !!! A patří mu to, lotrovi.

Honza42 23.9.2008 15:29

Re: Pane Wagnere, lžete

Teda, že by pozdržení vývoje pohlavních orgánů v pubertě nevyvolávalo žádnou trvalou změnu, to ji jaksi nedovedu představit. A těžko to bude proveditelné jinak, než vyfutrovat stravu dostatečným mixem hormonů. Ale jsem samozřejmě laik.

Mirek 23.9.2008 16:39

Re: Re: Pane Wagnere, lžete

Prostě se ta puberta o něco odloží - tedy do doby, než je dotyčné(mu) 18 a má právo se rozhodnout, jakého pohlaví bude. Když se rozhodne pro změnu pohlaví (a je mu/jí povolena), stejně jsou orgány chirurgicky odstraněny. A když ne, tak se s léčbou přestane a vývoj se normálně dokončí, jak by se dokončil v pubertě. Osobně na tom nic špatnýho nevidím, nikomu to neuškodí a těm lidem, co si s nima příroda takhle "zažertovala", to může pomoci. Pokud vím, pod tím návrhem jsou podepsané kapacity jako Radim Uzel nebo Petr Weis a nechápu, proč to p. Wagner takto trapně shazuje.

Asi mu jde pouze o to, kydat na někoho špínu a je mu jedno o čem to vlastně píše.

Schumacher 23.9.2008 14:34

Pokládám za zhoubné dělit občany do kategorií podle etnického klíče.

Na cikány a necikány, na lepší, horší a špatné cikány. A pro jakýkoli účel. Proto i tomu, kdo žádá pomoc v nouzi, se má dostat rovného zacházení. Bez ohledu na rasu, národnost a pohlaví a s rovností ve svobodě, právech i povinnostech.

Martin Vlk 23.9.2008 15:41

Re: Pokládám za zhoubné dělit občany do kategorií podle etnického klíče.

Velmi správně to říkáte. Takže všem stejně. Třeba takhle:

Nikdy v životě jsem nešáhl na práci, zdemoloval jsem už třetí byt a vyrobil tak zhruba 5 nevychovatelných fakanů, z nichž tři už mi byli odebráni a teď jsou v domově. Přijdu na úřad a dožaduji se svou bohatou slovní zásobou (asi tak 30 slov, když nepočítám ty sprosté) nového bytu. A dostanu ho. Jo ještě jsem zapomněl. Musíte být Rom, jinak se na vám každý vysměje.

Probuďte se! Tady nemluvíme o lidech, kteří pomoc potřebují, tady se řeší jak donutit dělat vyžrané pijavice, které se nám všem chechtají do ksichtu. 

Schumacher 23.9.2008 16:02

tady se řeší jak donutit dělat vyžrané pijavice...

Právě to je špatně. Úkolem státu sloužícího daňovým polatníkům není  nutit dělat, ale zamezit přístup ke krvi. V paxi to znamená poskytovat "sociální pomoc" (přeložím z politkorektštiny do češtiny : pomoc chudým) občanům v dočasné, nebo trvalé a jimi nezaviněné nouzi, za rovných podmínek a souvisejících  povinností.  Bez ohledu na rasu, národnost atd. Sociální dávky ale i invalidní důchod vázat na nepáchání úmyslné trestné činnosti. Příklad: kdo je zdravotně způsobilý krást a loupit, je způsobilý pracovat.

Martin Vlk 23.9.2008 18:32

Re: tady se řeší jak donutit dělat vyžrané pijavice...

Ale to rikame v podstate totez. Pokud dam socialni davky a podobne pomoci (o jejichz potrebnosti nediskutuji) lidem, kteri si to jednak zaslouzi a jednak mi do toho systemu zase nekdy neco prispeji, je to v naprostem poradku.

A tedy pokud se nebudou davat prachy za nic vime komu, musi ten nekdo zacit bud delat, nebo zrat travu. Argument, ze oni pak zacnou krast neberu, to potom nejsou socialni davky, ale vypalne, ktere plati blba pracujici vetsina tem druhym.

Kajda 23.9.2008 13:14

Wagnere,

Džamila pocází z Kazachstánu, což je bývalá republika SSSR. Tam bylo v jisté době potřeba povolení i na to, aby směla navštívit svoji babičku v sousední vesnici. Proti tomu i naše nesvoboda vypadala jako ráj. Asi jí už relativní svoboda leze na mozek a začalo se jí stýskat po starých poměrech, proto ta inovace našich podmínekRv :-/ 

lucinapes 23.9.2008 13:01

je jednodušší

buzerovat servírky a hospodské, než zakázat automaty ve veřejných prostorách, tam lze zakázat jen kouření.

Olin 23.9.2008 14:22

Re: je jednodušší

Jak chceš zakázat v hospodě kouření?

Nedávno jsem se naštval, když jsem v kavárně seděl přímo naproti ceduli Zákaz kouření a k vedlejšímu stolu přišla patra  a všichni si zapálili. Přivolaný číšník mi řekl, že cedule tam viset musí ale kouřit se tu bude. Zrušil jsem objednávku a odešel, ale kouření jsem zakázat nemohl. Že zakázat automaty je PRAKTICKY nemožné, si umíme představit všichni. Ale je možný buzerovat barmany, to známe i z amerických detektivek. Buzerovaní barmani jsou rozhodně lepším zdrojem informací než bezúhonní barmani, to dá rozum!

watabi 23.9.2008 17:14

Re: Re: je jednodušší

Jak chceš zakázat v hospodě kouření? No nejspíš nějakým zákonem, milý Oline. Momentálně se nějaká podobná ptákovina projednává v parlamentu, tož se nech překvapit. Zakázat automaty lze rovněž zákonem, stejně jako je zákonem zakázán třeba heroin. Otázkou je, jak by se případný zákon dodržoval - tedy jak moc by jeho dodržování bylo vynucováno například velmi tvrdými tresty za porušení........ A jaká by byla policejní vůle vyčmuchávat černé herny. Dělal jste někdy barmana? Asi ne, tak nemelte o zdrojích informací........

belice skvostná 23.9.2008 12:59

džamilka je bubá a čunek nebezpečný

oba  dohromady  jsou   však  zábavné  duo.  Ještě   že   maskoti  nic  neprosadí

xxx Kubeš 23.9.2008 12:45

Jeden

návrh zákona od Stehlíkové by možná prošel: Jsi-li blbá, nesmíš kecat. A byl by pokoj.

Klička 23.9.2008 12:27

Není nic horšího než iniciativní b...c

To přesně platí na paní ministyni.Neznám ji sice osobně, takže nemohu důkladně posoudit její inteligenci. Pokud by ovšem byla inteligence měřena prosazovanými nápady,pak se v tomto případě bude jednat  o mínus 273,16 stupňů Celsia. Nechápu, a nejsem asi sám, jak může někdo takovouto ženu dostat do politiky. Asi jen proto, že je žena a v tom je ten kámen úrazu.Nemá-li strana zelených lepší politiky, potom nechť raději odejde z ní odejde.

abc 23.9.2008 12:46

Re: Není nic horšího než iniciativní b...c

Jen ji nechte ať nás baví. Ono tady nikomu do smíchu není, tak taková bavička Džamila je k nezaplacení.

killy 23.9.2008 14:13

A na Káťu jste zase zapomněli...

:-D:-D:-D

ocelin 23.9.2008 12:24

Klid, OPENCARD to vyřeší !!!

Do tý se zapíše i rakovina plic a po předložení v trafice nedostanete ani čouda !;-D

Alfons 23.9.2008 12:08

Ale paní Džamila Stehlíková

produkuje stále nové a nové myšlenky. Je vidět že nelení na rozdíl od jinývh politiků kteří se jen vezou a zvedají ruce, případně hrabou. Stále ji zde kritizujete, ale nic lepšího nedokážete vymyslet, natož realizovat.  Vyřešte Romy a pak kecejte a kritizujte. 8-o

hudry 23.9.2008 12:17

Re: Ale paní Džamila Stehlíková

Nedávno jsem měl velký průjem a produkoval a produkoval úplně stejně kvalitně jako ta paní Dža. Akorát ten ministerskej plat se jaksi nekonal ...

Milda 23.9.2008 14:19

Re: Re: Ale paní Džamila Stehlíková

:-D

Klička 23.9.2008 12:20

Re: Ale paní Džamila Stehlíková

Cikány u nás nikdo nevyřeší ( viz můj příspěvek na NP jende) Oni se totiž musejí (ctějí-li zde bezproblémově žít) vyřešit sami. Jiná cesta není a je zapotřebí jim to říci na rovinu. Jakékoliv řešení ať již v minulosti, tak i v současnosti nemá naději na úspěch.

Milda 23.9.2008 14:20

Re: Re: Ale paní Džamila Stehlíková

R^

lucinapes 23.9.2008 13:02

Re: Ale paní Džamila Stehlíková

Klídek, Alfons, ona je taky nevyřeší, jen zvetuje Čunkovy nápady, co s nimi.

Forstmeister 23.9.2008 11:51

Děda Mráz jezdíval z Čukotky, Džamila z Kazachstánu

Tato milá dáma, česky hovořící s rusko-kypčackým jazykovým přízvukem, by měla spíše dojit kobyly a nechat kvasit kumys, než vymýšlet pro "českou kotlinu" pitomosti. Pokud by ona dáma přišla s podobnými nápady ve své domovině (Kazachstán), tam by jí poskytli stařešinové masážní kůru velbloudím karabáčem z drabaře. Jenom se ptám, není ona dáma nepůvodním organismem v našem biotopu, proti kterým naši Zelení tak vehementně brojí? Bažant je z Kolchidy (okolí Gruzie), daněk z Persie, muflon z Korsiky, Džamila z Kazachstánu. Jest to tedy introduvaný tribus jisté savčí čeledi/podčeledi? Mohu se ale mýlit. Rád se nechám s relevantní "nonšalancí" poučit.    

Forstmeister 23.9.2008 11:55

Re: Děda Mráz jezdíval z Čukotky, Džamila z Kazachstánu

Oprava pro pedanty a hnidopichy, nahraďte výraz "introduvaný", za "introdukovaný". Přeji pěkný den.

KROKODÝL 23.9.2008 13:51

Re: Děda Mráz jezdíval z Čukotky, Džamila z Kazachstánu

To Forstmeister:Píši za jedna s hvězdičkou.

Schumacher 23.9.2008 15:24

A paradoxní je, že zastupuje Zelené.

Právě ty, kteří horují za ochranu endemických organismů v jejich přirozených biotopech. Z nějakého mně neznámého důvodu mezi ně neřadí člověka  a jeho jednotlivá etnika.

Vilda 23.9.2008 11:08

Co tak přijít s vlastním řešením?

Fajn, většina nápadů Džamily jsou nesmysly vzniklé v pohodlí kanceláře s vědomím, že musím holt vykazovat nějakou činnost. Bohužel největším neštěstím je iniciativní blbec. Nicméně co se týká rozdělení Romů, možná je dobré aspoň to pojmenování.

Zásadní však je, že autor jen kritizuje a nenavrhuje vlastní řešení, tedy aspoň myšlenku! V tom případě to obsah příspěvku degraduje a zítra po něm neštěkne ani pes. Jen kritizovat je jednoduché a bohužel i primitivní.

Abych nebyl obviněn z téhož, tak já považuji za zásadní prohibitivně zdanit veškeré herny až na hranici nerentabilnosti a tuto daň dát jako příjem obce. Nebo se poohlédnout, jak je to řešeno v zahraničí. Možná by pak byl konec s  lobováním při povolování heren.

hudry 23.9.2008 11:35

nenavrhuje vlastní řešení ?!?

... autor je ministr ?

Vilda 23.9.2008 11:52

Re: nenavrhuje vlastní řešení ?!?

Ne, ale ten kdo prezentuje své názory na veřejnosti má k tomu morální povinnost. Jinak je to laciné a tím pádem chucpe.