19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jindřich 22.12.2007 14:41

Prašť jako uhoď

Současný prezident sedí na Hradě díky hlasům komunistů a pokud se tam posadí podruhé, bude i to díky jim. Oba kandidáti si v tomto směru nemají so vyčítat.  A Štětina se tak nijak nezopronevěřil svému anitkomunistickému přesvědčení. Měl by podle Vás volbu ingnorovat. Je to věc která se týká i jeho, tak proč mu zakazujete se angažovat?

Eliška Ji 21.12.2007 20:55

Obrtlík mezi nami

Napravo, nalevo, dám se tam, kudy tudy cestička!!! Politický komentátor by neměl uhýbat tak, aby to i blondýna poznala, že uhýbá! Znovu: jasná řeč je jasná řeč, tak i my poté víme, vieme, znajem

Mell 20.12.2007 22:41

Pane Bystrove,

asi nebudete tak bystrý, jak se jmenujete, ono vyvozovat z toho, že se Panu Štětinovi více líbí Švejnar než Klaus, že káže vodu a pije víno, je hodně přitaženo za vlasy. O presidentu Klausovi se také ví, že musel být zvolen hlasy bolševiků a že tomu musela předcházet dohoda. Já Švejnara nemusím, podle mne měl jedno volební období počkat a potom si hrát na mistra světa, ale kvůli toho, že si pan Štětina může vybrat jen ze dvou podobných kandidátů, tak ho hned napadat, je hodně unáhlené.

PetrH 20.12.2007 22:52

Re: Pane Bystrove,

Nejde o to, že bez komunistů nemůže být Švejnar zvolen, to je celkem jasné a svědčí to pouze o Švejnarových ambicích a žaludku, jde-li to takového společenství. Ale to, že Švejnar už přímo propaguje začlenění komunistů do demokratické společnosti a jejich přímou spolupráci s ostatními stranami (tj. podíl na moci a rozhodování), je už plivnutí do tváře všem, kdo mají pocit, že extremistické strany s totalitní ideologií patří na okraj společnosti a ne do jejího čela. A pokud Štětina podporuje Švejnara, podporuje tyto jeho názory.

mik 21.12.2007 9:10

Re: Re: Pane Bystrove,

Rozdil je v tom, ze Svejnar je podporuje zatim jen slovy, Klaus ciny. Oba jsou to spatni kandidati, oba lezou bolsanum do konecniku.

mik 21.12.2007 9:12

Re: Pane Bystrove,

R^

huhu 20.12.2007 19:19

parafráze klasického židovského vtipu

to se takhle spolu baví soudruzi Štětina a Havel : "Ten antikomunismus je dobrá věc, když to máme pod kontrolou !"

mik 21.12.2007 9:13

Re: parafráze klasického židovského vtipu

Ty jsi bolsevik nebo StBak, ze ti Stetina lezi tak v zaludku?

kurbet 20.12.2007 18:54

účel světí prostředky

Byť opravdu ,ale opravdu nemusím pana Štětinu,tak mu za jeho podporu profesora Švejnara patří můj dík.Jsou někdy situace ve kterých je třeba volit pro lepší východisko,menší zlo!A tá situace nyní je-je menším zlem lobovat hlasy u komunistů(kteří v souč.době se m.j.chovají líp než celá horda ODSáků),než aby v čele státu stál člověk Václav I.Klaus.Přesah jeho působnosti na charakter a morálku národa je zhoubný.SLUŠNOST se i u nás jednou musí začít vyplácet!!!

huhu 20.12.2007 19:20

Re: účel světí prostředky

jo vy jste zjevně takový ten pravdoláskový "slušný" člověk na zblití...(Y)

PetrH 20.12.2007 22:01

Re: účel světí prostředky

Jo, máte pravdu, je načase, aby se našim komunistům jejich slušnost konečně vyplatila! Tedy ještě víc, než dodnes, že? (Y)

mik 21.12.2007 9:15

Re: účel světí prostředky

Tvrdit, ze bolsani se chovaji lip nez ODS je ponekud odvazne. To, ze nase masove oblbovaci media o bolsevickych pruserech nepisi, vubec nic neznamena.

xxx Kubeš 20.12.2007 18:46

Autorovi

R^R^R^ a přeji hezké vánoce a ůspěšný nový rok.!

Táta 20.12.2007 18:31

Zase pan Bystrov

To co jste všechno napsal je konstrukce velmi vachrlatá,nebudu tady polemizovat,ale tolik blábolů jsem dlouho neslišel a ani se nechci zastávat člověka který káže vodu a pije víno. Tím myslím soudruha Štětinu!

mik 20.12.2007 17:09

Soudruh Bystrov je typickým bolševickým dezinformátorem, který překrucuje fakta

Podpora Štětiny patřila Švejnarovi do té doby než Švejnar tak bezskrupulózně začal lézt bolševikům do konečníku. Kdyby Bystrovovi šlo o fakta a nikoliv diskreditaci antikomunisty Štětiny tak by mu tato kauzalita neušla.

Abonent 20.12.2007 17:20

Pro "mik" : Bolševikujte sám sebe !

Vy nazýváte pana Bystrova bolševikem ? Víte vůbec, co to slovo znamená ?

Nejspíš ne, nejspíš patříte mezi ony "vzdělance", kteří z kradmého poslechu pochopili, že termíny "komunista", "bolševik", "soudruh" apod. znamenají něco ošklivého, a nyní je radostně používají jako děti, naučivší se nové "zakázané" slovo.

No jo, já asi píšu příliš dlouhé věty, že, "miku" ? Nechytáte se, že ano ?

Takže pro Vás, prostě a jednoduše : Pan Bystrov bolševikem není a nikdy nebyl.

To už  snad pochopíte. Přeji veselé Vánoce.

mik 20.12.2007 17:31

Re: Pro "mik" : Bolševikujte sám sebe !

Ano, vím co to slovo znamená, zažil jsem jejich vládu dost, snad až příliš dlouho. Salonní lingvistické bláboly si nechte do kavárny na setkání salónních levičáků hrajících si na víc než jsou, každý čech starší než cca šé let ví co bolševik a bolševismus znamená. Pokud nejste čech tak si jděte filozofovat tam, kde pojem bolševik znám není, tady vám to nežereme.

Co se týče Bystrova tak přinejmenším lže jak bolševik. A protože nepodceňuji jeho IQ předpokládám, že chápe kauzalitu jevů, vyvozuji z toho, že lže záměrně s cílem diskreditovat pár posledních, kteří ještě něco proti postupující rebolševizaci ČR dělají.

Pěkné Vánoce všem nebolševikům.

jl 20.12.2007 17:44

Re: Soudruh Bystrov je typickým bolševickým dezinformátorem, který překrucuje fakta

Tak nevim, že byste byli bolševici oba? Podíval jsem se na stránky p. Štětiny a tam je na úvodní stránce s datem 14.12. vyjádřena jasná podpora Švejnarovi. Žádná změna postoje. Odkud čerpáte informace?

mik 20.12.2007 17:51

Re: Re: Soudruh Bystrov je typickým bolševickým dezinformátorem, který překrucuje fakta

Např. :

http://domaci.ihned.cz/c1-22648370-svejnar-chce-rovny-pristup-ke-kscm-komunisty-si-ale-neziskal 

http://aktualne.centrum.cz/domaci/politika/forum.phtml?Forum_Q=%A9vejnar+poprv%E9+%F8ekl%2C+jak+se+maj%ED+komunist%E9+zm%ECnit&Title=&id=516919&op=text&showall=true

z 19.12.2007. Čili ony ty jeho výroky, kterými se tak hloupě diskreditoval jsou mladšího data. Do té doby ještě nelezl našim bolševikům tak zoufale do ri.ti.

hhhu 20.12.2007 18:27

Re: Soudruh Bystrov je typickým bolševickým dezinformátorem, který překrucuje fakta

ten podpis, který Švejnar potřebuje k oficielní kandidatuře Štětina Švejnarovi věnoval až poté, kdy Švejnar s Bursíkem navštívili komunistický klub

Nika 20.12.2007 18:35

Re: Re: Soudruh Bystrov je typickým bolševickým dezinformátorem, který překrucuje fakta

Přesně !

Pan "mik" by nám měl sem spíš dát nějaký link na text, ve kterém se Štětina od Švejnarovy podpory komunistů distancuje, když tvrdí, že pan Bystrov nás dezinformuje...

mik 21.12.2007 9:12

Re: Re: Soudruh Bystrov je typickým bolševickým dezinformátorem, který překrucuje fakta

Tak se domluvte aspon na forme propagandy soudruzi. Podporil Stetina SVejnara 14.12. nebo pozdeji?

To v zadnem pripade nezmensuje pokrytectvi Bystrobva, ktery za situace, kdy existuji jen dva kandidati, obba jsou nevhodni, oba lezou bolsanum do konecniku, napada Stetinu za to, ze podporil ze sveho hlediska mensi zlo.

Liška 20.12.2007 16:26

Pane Bystrove, můžete šokovaným čtenářům naznačit, co "protikomunistického" udělal Václav Klaus?

Řekněte nám , autore, co "protikomunistického" udělal Václav Klaus? Kromě toho, že se komunisty nechal zvolit za presidenta a pak je tahal do Lán?

Proč tak horlivě střílíte do Štětiny a zamlčujete významný střet zájmů. Nebyl jste to právě Vy, kdo od Klause vyfasoval medaili? Měl byste se o tom zmínit, aby čtenářstvu bylo jasné, proč nyní kopete do Štětiny, jen za to, že si dovolil podpořit seriózního kandidáta na presidenta Jana Švejnara.

Kdy konečně té ODSce dojde, že právě Švejnar by měl být jejím kandidátem, aby si nemusel špinit ruce komunisty, když už ten Klause je má tak upatlané od Grebeníčka..

mik 20.12.2007 17:38

Re: Pane Bystrove, můžete šokovaným čtenářům naznačit, co "protikomunistického" udělal Václav Klaus?

 Souhlasím s vámi, že Klaus neudělal vůbec nic protikomunistického, naopak. Ale nemohu souhlasit s názorem na Švejnara.

Pan Švejnar je z poněkud levicové rodiny, která údajně odešla z ekonomických důvodů, jiní to vykládají i jinak,ale za rodiče on nemůže. Ale jeho absurdní slova na adresu komunistů jednoznačně naznačují, že nemá co se týče komunismu a komunistů jasno. Proto se domnívám, že by neměl být prezidentem v rádoby postkomunistické zemi. Stejně jako Klaus.

Fakticky se opět vybírá prezident podle toho jak se líbí komunistům. To je ostuda nejen ODS ale celé české společnosti.

huhu 20.12.2007 19:22

Re: Re: Pane Bystrove, můžete šokovaným čtenářům naznačit, co "protikomunistického" udělal Václav Klaus?

Švejnar starší byl komunistický diplomat, prchal ze Ženevy, což byla štace pro ty "echt". Jeho děti "prchaly" z čssr s diplomatickým pasem a diplomatickou imunitou čssr....

Olda 20.12.2007 16:06

obrtlíku!

Klaus je horší než komunisti - proto fandím Švejnarovi i Šetinovi.

mik 20.12.2007 17:47

Re: obrtlíku!

Po těch vlezdopr... řečí, které Švejnar vedl na adresu našich komoušů si nezaslouží žádnou úctu, žádný respekt a neměl by být našim prezidentem. Naši komunisti se nereformovali, nehodlají se reformovat, jen číhají na svou příležitost dostat se ke korytům a zas ukrást co se dá a zavraždit každého kdo se postaví na odpor.

Proto buď je Švejnar úplně mimo realitu a neměl by prezidentem být kvůli neznalosti základních reálií ČR, nebo o nich šíří nepravdy schválně a pak by neměl být prezidentem protože je to obyčejný komunistický poskok.

Tak jak se Švejnar diskreditoval během pár sekund to se hend tak někomu nepovede. Proto je stejně nevhodným kandidátem jako Klaus.

Ivan 20.12.2007 15:25

Kolik přemetů udělal Bystrov?

To jsou ti praví odborníci na politické přemety a politické slouhovství. Štětina, jako bývalý kovaný bolševik teď slouží novým mocipánům, Bystrov jako novinář, který napíše "profesionálně" cokoliv, co se mu zaplatí.  Současná KSČM se ze všech politických stran chová nejdemokratičtěji a nejslušněji. Kdo tento prostý a zcela zřejmý fakt nevidí, je buďto slepý, nebo nenávistí zaslepený nebo zaplacený. Je pro mně, který celý život s KSČ (neúspěšně - musel jsem se vzdát kariéry v době, kdy se Štětina vezl s KSČ) válčil, je to obzvláště trpké konstatování. Na rozdíl od propagandistů a nemocných nenávistníků ale nezavírám oči před realitou.

Liška 20.12.2007 16:19

Re: Kolik přemetů udělal Ivan - Běž domů Ivane, čeká tě Nataša

Běž domů Ivane, čeká tě Nataša.

VladaPing 20.12.2007 16:22

Re: Re: Běž domů Ivane, čeká tě Nataša

Spíše Marfuša.....