25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ladislav N :-))) 9.11.2008 19:08

Re: Názor

Třeba už si najal zase nějakou mediální poradkyni, "známou přítelkyně své manželky"... ;-P A ta mu to poradila. Vím já proč? :-)

Ingrid 9.11.2008 15:46

Re: Názor

>-R^R^R^Mluvíte mi z duše! Lépe bych to nevystihla. Jeden Skrček užvaněný s pocitem nedoceněného ale přitom výš si netroufá, a druhý  je už nejvýš,ale neví,opravdu neví,jestli je dostatečně vysoko! Vycházeje z reality,je to bída,a tak Topolánek,je pořád to nejlepší co nám zbylo. Jinak volič se srdcem spíš vpravo nemám vůbec radost z toho,co zemi postihlo! Musí přijít zřejmě na obou frontách noví,zcela noví,mladí lidé,protože Paroubkovce národ nechtěl,i když to tak při povrchním pohledu vypadá.>-

Honza 9.11.2008 15:55

Re: Názor

Copak noví lidé ........   Já si myslím, že asi aby se něco změnilo, že budeme nejdřív muset přijít na buben. A až nebude co rozdávat a rozkrádat, pak se teprve uvidí.

yorik 9.11.2008 15:58

Re: Názor

V těch vašich mladých se neorientuji. Ale mám tip. Mnohokrát jsem slyšel pana Kuberu. Vždy to mělo hlavu i patu. Takový člověk by mohl voliče oslovit. Ale nevyznám se v těch vašich prioritách.

Ladislav N 9.11.2008 18:32

Re: Názor

Podobných lidí bylo v ODS mnohem víc, ale v uplynulých 10-12 letech je z ODS vyštípala Klausova parta. Teprve potom se početně zdecimovaná ODS semkla kolem Klause a začala se chovat jako náboženská sekta. Jak ODS a pravici v ČR tento vývoj uškodil, je s odstupem 10 let vidět docela zřetelně. Jediný, kdo si viditelně polepšil, je Klaus.

čm 9.11.2008 18:40

Re: Názor

To víte, ty naši jsou všickní sportovci. Topol má zas má zas mistrovství světa v lyžování s paní Nejindrovou

milanS 9.11.2008 12:20

Cesta k "historickému se znemožnění" ODS

Před volebním debaklem ODS se většina autorů nelichotivě vyjadřovala o Topolánkovi - a měli pravdu. Ten pán na to být premiérem a předsedou ODS prostě nemá.  Nyní, kdy Paroubek "slavně zvítězil" ve svém "referendu o čemkoliv" je náhle Topolánek opět veleben a vychvalován, jak je to schopný politik a jsou dehonestováni všichni potencionální konkurenti.

Budí to ve mě dojem, že si "někdo" velice nepřeje, aby si ODS udělala pořádek ve své straně a zvolila nové vedení, které může stranu uchránit před dalším, jinak jistým, volebním debaklem - tentokrát s již fatálnějšími důsledky pro celou společnost.  Nezapomínejme, že cílem Paroubka je premiérské křeslo a pak Hradčany a on se svojí buldočí náturou pro to udělá cokoliv (třeba se spojí i s Marťany).  Proto nyní potřebuje Topolánka aby dovršil proces "histotického znemožnění ODS". Netvdím, že Bém je Spasitel ODS a věřím, že na kongresu se objeví i jiné tváře s jasnou vizí jak dál. Ale co vím, je to že s Topolánkem  (což je i viditelně nemocný vyhořelý člověk) je to pro ODS cesta do pekel, na které už bohužel ušel pořádný kus cesty.

F.VÍZEK 88.100.57 9.11.2008 16:59

Výstižné!

Udeřil jste hřebík na hlavičku, ale ke vstřebání faktů dozrál zatím málokdo...  Někomu to ale ku prospěchu bude !  Určitě !

a. 9.11.2008 8:05

odhalení

Na někom je faleš vidět už z mimiky obličeje.

Jenda 8.11.2008 22:55

Tak Bema zrovna nemusim, ale autor je malicko mimo

S tim Richterem bych celkem souhlasil, ovsem ty druhe dva pripady malicko nesedi. Pokud jde o kandidaturu, tak ta odpoved je rok a ctvrt stara. A tu dobu se stalo celkem dost veci. Takze zmena nazoru je celkem prirozena. A rok a ctvrt je celkem dlouha doba.

Co se blobu tyce ... pokud je tohle maximum co je pan autor schopen nalezt tak se bude muset vic snazit. Ty prohlaseni si totiz neprotireci. Je dost dobre mozne fandit Kaplickemu, ovsem odmitat jeden jeho vytvor na jednom urcitem miste. Treba proto, ze se tam proste vubec nehodi. Zrovna tak je mozne podporovat stavbu nove narodni knihovny, dokonce i na Letne, ovsem v te vete se vubec nerika, ze by to mel byt blob.

Nehlede na to, ze vam trochu nesedi datumy, k tomu co se snazite dokazat. Bem se nejdriv vyslovil proti blobu, pak prohlasil, ze by rad novou knihovnu a to na Letne a pak oznamil, ze ten projek neodpovida vyhrazenym pozemkum a zmena uzemniho planu nejakou dobu trva. Kdepak je ta zmena?

fafnir 8.11.2008 23:09

Re: Tak Bema zrovna nemusim, ale autor je malicko mimo

Jendo

a co ten Jančík,to přece byla pěkná pirueta.

johny002 8.11.2008 22:18

Koho?

No je fakt, že než Béma, radši Topola ... a nežli tuhle komedii radši osvícenskou konstituční monarchii ;-D

Ingrid 9.11.2008 15:51

Re: Koho?

R^R^R^

ijn 8.11.2008 21:55

Psychopati u moci

Co jiného národu říci, když intrikáni zprivatizují i výrobce munice, výrobce zbraňových systémů i lokátorů TAMARA, - co zjistila U2,  rafinérie s distribucí PHM,plynárensrví i se zásobníky, vodárenství i s přehradami, doly s uhlím i s byty horníků které dnes vydírá Bakala atd. státní sýpky s NZ=0 atd. To jsou naši stratégové, to jsme dopustili tragické figury k moci! Chceme vědět, jak to skončí - národní katastrofou s hlubokým úpadkem, žádná strategie u nás nebyla při rozrádání ekonomiky uznána, všechno dokrást a stát se přítěží EU. To je politika ODS a všech politiků po revoluci. Jak nevzdělané tupce jsme dovolili všichni vládnout???? Ostuda s námi musí třískat, když se Havel na pohřbu Zilka omlouvá, jak byl zneužit. Kdo lze max. zneužít - hlupák nebo zaplacená s...ě, oboje byli a jsou na Hradě: Co nás čeká - Ostuda!!!

Ladislav N :-))) 9.11.2008 1:16

Re: Komunisti bez vedoucí úlohy srany a majetku, co "patřil všem"....

Pro komunistu nepředstavitelná věc, když výrobce munice není státní (a co pak třeba Nobel a dynamit?) a všechno se najednou dostává do péče soukromých majitelů, byť často bývalých komunistů... ;-P To jsou teda vjeci.... ;-)

VL 9.11.2008 10:57

Re: Psychopati u moci

Radar TAMARA je už dávno zastaralý typ. Privatizovaný výrobce ostatně vyvinul nové zařízení na stejném principu VĚRA, který je podstatně mobilnější a účinnější a založený na moderních technologiích.

Honza 9.11.2008 13:14

Re: Psychopati u moci

To soukromé vlastnictví, to je opravdu hrůza pane. Kam to ten svět jenom spěje?

Jirka 8.11.2008 20:46

Bém volil Tvrdíka

Bém volil Tvrdíka za presidenta ČSA a je spoluodpovědný za to, co tam parta vysloužilých vojenských politruků napáchala. Je to volič ČSSD. Co se dnes diví za tu špínu ?

Koho bude volit příště ? Paroubka? Když mu dá koryto, určitě.

fafnir 8.11.2008 21:06

Re: Bém volil Tvrdíka

Bémovy veletoče jsem očekával.Konec konců jeho pohrdání pravicovými voliči se v plné nahotě ukázalo na Praze 5,když voliči ODS svými prefernčními hlasy poslali starostu Jančíka na poslední místo kandidátky ODS a Bém spolu s Burgemeisterem ho znovu instalovali dohodou se socialisty na místo starosty.Bém udělal opravdu hodně proto ,aby ODS ztratila svou pozici.V tom ,že je ochoten spolupracovat s Paroubkem ,po zkušenostech z Prahy 5 nepochybuji.

Han 8.11.2008 21:36

Re: Bém volil Tvrdíka

R^R^R^ ano na protektorství Jančíka jsem zapoměl.

Defurák 8.11.2008 20:32

Vážil bych více slova

Obouvat se do Béma a znedůvěryhodňovat tím  1. místopředsedu ODS a zároveň jednoho z nejbližších  čestného předsedy ODS a prezidenta republiky nám nedává nejlepší vizitku. A ani nedává slušnou známku personální politice naší největší strany. Proto prosím opatrně našlapovat !

Honza 8.11.2008 20:54

Re: Vážil bych více slova

;-D

No, a co byste čekal?  Císař je nahý, to není naše vina. Čím dřív se to na plnou hubu řekne, tím dřív se to dozví. No ne?

Ale to jste nemyslel vážně, že?

ijn 8.11.2008 19:38

Drogy a hradní šašek - to je Bém

Co od něj čekat? Drogy všem a všude dostupné, podrazy všude a pořád jako papá z hradu. Jen mu Topol koupil hlasy proti Švejnaru, už mu papá dal dýku do zad. To máme v politice svi_ě, a ty by měla vést společně ODS???! Topolánku vydrž boj i třeba pěstmi. Jak jinak svi_ě odrovnat, než svinskými metodami. To je jejich křiváckým stylem hradní hyeny!!!

Palivec 9.11.2008 8:27

Re: Drogy a hradní šašek - to je Bém

To nám vyrostla v ODS pěkná sebranka. Topol i Bém se mohou vzít za ruce a společně odkráčet v zadel širou.

Vlad. 8.11.2008 18:38

Kdo umí, ten umí

Pan Bém je především horolezec, tak nějak umí - např. si ho představuju jak šplhá po sněhu a ledu, padá, ústa si odře a on se dere stále vpřed, prostě sprostovec, oprava - sportovec

darny 8.11.2008 20:22

Re: Kdo umí, ten umí

Ano, horolezec je - rektální.

Ladislav N 8.11.2008 18:04

Autor je politický demagog, ne analytik

Béma sice nemusím, ale takový příklad výroků vytrhaných ze souvislostí, v nichž byly vyřčeny, bez odkazů na možnosti si tyto souvislosti ověřit, jak nám autor předvádí, to je metoda gaunerů z deníku jako RUDÉ PRÁVO a spol...

Abraham 8.11.2008 18:42

Re: Autor je politický demagog, ne analytik

Konečně poprvé vidím argumentační zapojení do diskuse. Zkrátka za každou cenu být v opozic.i

Ladislav N 8.11.2008 18:54

Re: Autor je politický demagog, ne analytik

Kolik dní už sledujete "mé zapojení do diskusí na NP"?  Má "přítomnost" zde je v řádu několik let. ;-)

Ad. 8.11.2008 19:02

Re: Autor je politický demagog, ne analytik

 asi světelných...