23.4.2024 | Svátek má Vojtěch


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Alfons 30.7.2008 8:32

Re: Autor ze skromnosti ale neuvedl, že vláda chaotů vládne dva roky.

Zachránit to můžou jen perspektivní a zneuznaní komunisti, za jejichž působení nebyl stát v takovém s-rabu jako dnes.:-P

Frank 30.7.2008 8:15

Autor ze skromnosti ale neuvedl, že vláda chaotů vládne dva roky.

A Topolánek? Ten je blázen už dávno. Takže se nestane celkem nic, protože jsme si už zvykli ať jsou u moci pitomci z ODS či ČSSD. Jen je škoda peněz, které se vynakládají na chod těchto zbytečných a drahých institucí.

Standa 30.7.2008 8:10

Škoda

slov, o nicse nejedná, vláda pojede dále samospádem. Čunkovláda nic nemůže zkazit.

Tx 30.7.2008 8:00

Re: Ruku na srdce, pane autore

To máte pravdu, ale ŽE jste to auto kupovali a OD KOHO si jistě bez potíží vzpomenete, že? Nepamatuji si samozřejmě přesné částky, které jsem kdy vydělal, ale mám to v počítači 10 let dozadu a mohu to doložit. A kdybych si vydělal (což se mi bohužel dosud nepodařilo) a do banky uložil - inšalláh - meloun (nedej pámbu 3), tak bych si sakramentsky dobře pamatoval, JAK jsem k němu přišel (i když přesné datum ne, bral bych i "někdy v létě 95 nebo 96", pokud ovšem nejde o specifický případ, kdy podezřelá firma vyzvedne 0,5 M a já si tentýž den 0,5M uložím ve vzdáleném městě, tam už co vysvětlovat jistě je).  Je už takovým hobby premiérů a vicepremiérů předkládat postupně několik zábavných vysvětlení, místo aby řekli: "je to dávno, přesně si vše nepamatuji, dám si doklady dohromady a za týden vše předložím", ale to by to holt  muselo být čisté a oni ty doklady museli mít.

hugo 30.7.2008 7:43

jak kreativní,až úsměvné....

mezinárodně zkušený politik a religionista:-).....

třetí 30.7.2008 7:41

Nijak dramaticky

to, na rozdíl od autora nevidím. Je třeba si uvědomit, že naše vláda už dávno nevládne. Ekonomika je v rukou nadnárodních monopolů, korunu řídí spekulanti ze zahraničí s většími možnostmi než má guvernér ČNB. Jde tu o to, kam půjde bilión Kč, který každoročně sám přiteče do rozpočtu. A o to se starají mocná loby mající vlákna napříč politickými stranami i parlamentem a vládou včetně úředníků na regionální úrovni.

Takže pane Bystrove, nebojte se ani vlády chaotů. Nebo si myslíte, že Čunek vládne MMR ? Ani chvilku. Nevládne ani KDU-ČSL.

Tx 30.7.2008 7:39

Re: Velice tendenční, velice zaujaté

No, ani bych neřekl. Spíš dost realistické, bohužel.

Paja 30.7.2008 7:32

zato tahle vláda kramářských chaotů už dva roky buší do nás

yorik 30.7.2008 7:31

Velice tendenční, velice zaujaté

velice chaotické.

xxx Kubeš 30.7.2008 7:05

Článek

je hoden jména svého autora, jsou to bystré postřehy našich poměrů.

mir 30.7.2008 7:02

Re: Re: Re: Vláda ČSSD by byla Božím dopuštěním

Já ne, ale ty ji jistě u obrázku Jyrky Čuníka máš. U si od ní kousek oddělávej, protože brzy budeš sundávat  obrázek velkého Myrka, takmu nezapomeň dát kytičku.

PROKOP BUBEN 30.7.2008 6:53

NO ANO

S autorem je možno v mnohém souhlasit, ovšem je třeba si uvědomit, že smontovaná Trojkolka na tenise a jinde dlouho před posledními volbami, vrzala od samého počátku, když celkově nedosáhla předpokládaného výsledku......

Vilda 30.7.2008 6:49

Re: Re: Vláda ČSSD by byla Božím dopuštěním

A kytičku ke svatému obrázku velkého Jyrky na stěně už jsi dal?:-P

Netřeba 30.7.2008 6:34

Re: Docela zajímavé povídání.

V tom to právě je. Já mít problémy  (původně asi pověstné techtle a asi i mechtle)  se sekretářkou, nebo přehazovat miliony na cesťákách s miliony ukládanýmo do bank a přitom tehdy vymýšlet, jak ty miliony zatlouct nebo odůvodnit, abych mohl pobírat sociální dávky, tak já tohle tehdy dělat, tak si setsakrazatraceně na to budu i po deseti letech vzpomínat. 

Jirka 30.7.2008 5:46

Re: Ruku na srdce, pane autore

Citace: Zrovna nedávno jsme se doma dohadovali, kdy jsme kupovali auto. Odhadli jsme sice rok, ale měsíc a den (natož hodinu) ani náhodou!! 

Ale p.Čunek se nemohl "rozpomenout",že vůbec nějaké "auto" měl!

Jerry 30.7.2008 5:17

Re: Re: Vláda ČSSD by byla Božím dopuštěním

Ten Slava je hlava vskutku otevřená - zjevně ale pouze motykou.

Kanuk 30.7.2008 3:25

Pár poznámek

1) Pan Čunek vyhovuje p. Kalouskovi, a to je to, co se počítá.

2) Kdyby se k veslu dostal p. Paroubek s podporou komunistů, při současném "rozložení sil" by mu stačil jeden přeběhlík ze tří stran, a bylo by vymalováno. Zatím co p. Topolánek potřebuje hlasy všech miniposlanců a proto musí skákat jak p. Bursík a p. Čunek (čti Kalousek) píská. Nehádám se sice, že to jsou přesné počty, ale moc vedle nebudou. A kdyby se pidistrany chtěly vedrat na vůz s ČSSD, tak víc jak po jednom ministru by asi neuhrály. No, uvidíme, řekl slepý. Volby (do PSP) budou nejdéle za dva roky.

Slava 30.7.2008 2:44

Re: Vláda ČSSD by byla Božím dopuštěním

Na ten bordel, který po sobě zanechá Topolánkova vláda, bude i Paroubkovo Boží dopuštění pravým požehnáním.

Slava 30.7.2008 2:42

Vláda chaotů je tu už dva roky

tak jaképak klepání.

JaS 30.7.2008 2:39

Re: Ruku na srdce, pane autore

Koukám, že už jste mě předběhl. To vysypání z rukávu včetně svědků znamená pečlivou přípravu předem a vůbec by neznamenalo, že je pravdivé. Takže by to stejně bylo k ničemu.

JaS 30.7.2008 2:35

Docela zajímavé povídání.

Jen ty odstavce o Čunkovi mi přijdou přitažené za vlasy. Když si představím sám sebe, že bych se měl přesně rozpomenout na něco, co jsem dělal před deseti lety, tak bych měl asi stejné problémy jako Čunek, taky by mi to rozpomínání moc nešlo. A to jsem neměl žádné velké problémy se sekretářkou ani jsem zrovna moc nezbohatl.

důchodce 30.7.2008 1:16

Re: Ruku na srdce, pane autore

Jakkoliv triviální, přesto přijatelná argumentace. 

 Jiří Čunek  zřejmě věci, na něž se ho později vyptávali, nepovažoval jistěže ani za nutné zaznamenat si do svých deníků, zápisníků a kalendáříků, jichž měl coby člověk veřejnými starostmi tak zaneprázdněný určitě spoustu. Tak podružné mu připadaly! Ale vsaďte se, že zápisy o návštěvě nedělní mše svaté v nich jistě lze nalézt. Jiří Čunek umí rozlišovat. 

?? 30.7.2008 0:46

Re: Okurková sezona s.Bystrova.

Mám pocit, že  ste se někde postříkal..Ostatně nikdy  neříke nikdy....!j

aquagenic 30.7.2008 0:39

Re: Okurková sezona s.Bystrova.

Sprej na blbce - skvělej nápad. Sledujete trhy a jakmile se někde objeví, hoďte link na obchod:-)

Fišta 30.7.2008 0:33

Re: Ruku na srdce, pane autore

R^R^R^

Abonent 30.7.2008 0:27

Vláda ČSSD by byla Božím dopuštěním

Ano, Bůh nám buď milostiv, jestli se vyplní černé předpovědi pana Bystrova.

Jestli nadáváme na současnou vládu (leckdy oprávněně), představme si, kdo by ji mohl nahradit (s výjimkou Čunka - ten měl být dávno z vlády pryč).

Jména, jež uvedl pan Bystrov, vzbuzují smích sama o sobě. Ale představa, že se ony osoby skutečně stanou členy naší vlády, vzbuzuje odpor a hrůzu.

Ovšem - ministři Stropnický, Kuchtová apod. by byli výrazem Boží nemilosti.

Ministr Paroubek by znamenal Boží dopuštění.   :-/

Mell 30.7.2008 0:21

Okurková sezona s.Bystrova.

Nemá o čem psát a tak si znovu po stopáté oprášil nekonečný příběh o podčlověkovi Čunkovi, do kterého si každý nadčlověk rád kopne, protože kopání do těch co se nebrání je nejlepší způsob jak si neschopní léčí své mindráky. Nadčlověk Bystrov to ví, je přece skorobůh, který všechno ví nejlépe, všude a u všeho byl a proto může posuzovat a odsuzovat kohokoliv za cokoliv. Už mi tito nadlidé (někteří z nich se titulují publicisté) lezou krkem, chtělo by to konečně vyvinout sprej na blbce a pořádně kolem sebe rozprašovat a rozprašovat.

JC 30.7.2008 0:18

Ruku na srdce, pane autore

Čunka sice nijak neobdivuju, ale Vy byste si dneska vzpomněl, kde jste byl třeba 11. února 2002 v 10.45 hod. a 22. 6. 2004 v 17.15 hod?  Já teda ne, a to jsem asi o dost mladší než Vy (paměť mi přitom slouží docela slušně).  Nic na to nemění ani ev. ukládání většího obnosu do banky. Zrovna nedávno jsme se doma dohadovali, kdy jsme kupovali auto. Odhadli jsme sice rok, ale měsíc a den (natož hodinu) ani náhodou!! 

Pokud byste totiž takové detaily vysypal z rukávu a následně je doložil svědeckými výpověďmi několika osob, tak Vás rádi angažují  v každém cirkuse;-) Z toho pramení moje dobrá rada: nevyžadujte od jiných, co nedokážete sám. Není to fér!!