19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Chris Kelvin 30.7.2008 11:10

Re: Re: Re: modelový příklad

On bude naopak problém být nezkorumpovaný - jednak na to budete sám, druhak se vás někdo pokusí odstranit ;-)

Jsou i výjimky, ale spíš v malých obcích. Jeden známý je starosta takové a již delší dobu čelí nevybíravým nájezdů různých takyinvestorů, kteří se snaží obec přeměnit ve šmoulí sídliště kombinované s výrobou maltových směsí v bývalém místním potravinářském závodě, přičemž ty kamiony (i auta lidí potenciálně dojíždějících tam a sem) by jezdily po jediné místní klikaté silničce bez možnosti rozšíření.

xyz 30.7.2008 11:07

Re: Re: Re: Vláda ČSSD by byla Božím dopuštěním

"Ten Slava je hlava vskutku otevřená - zjevně ale pouze motykou."

Já to znám poněkud jinak: Hlava otevřená, jen do ní nas*rat. Ale tady už se zjevně stalo. ;-D

jirka.s. 30.7.2008 10:56

Re: Re: Re: Nijak dramaticky

Jojo, soudruhu ivane sergejeviči! Máte pravdu, tahle vláda může dokonce i za obrazce v obilí! A abych nezapomněl, včera jsem dokonce slyšel policejního majora, jak říká bandě policajtů: "Nabít ostré a až půjdou ti dementi z multiplexu z bátorky, začít přímo dávkami!" Netrpělivě pátrám na tv.cz ! Zatím nic, kouknu se asi na Ha/ló noviny!

http://www.totalita.cz/vysvetlivky/o_kohoutf.php

Ivan 30.7.2008 10:47

Re: Re: Nijak dramaticky

Americký letec, který i  přes opakované stížnosti místních úřadů podlétával v Italii lanovku a nakonec přesekl lano lanovky, v kabince pak zahynuly na dvě desítky lidí, dostal v USA před soudem "vážnou důtku s výstrahou". (Do USA ho ihned dopravili, aby ho náhodou nedostaly do rukou italské úřady. Škoda, že v kabině lanovky tehdy nebyl třeba Klaus na lyžařském výletě.)  Takže okupanti se chovají všude stejně, ti z USA tak jako ti ze SSSR.

Ivan 30.7.2008 10:41

Re: Re: Nijak dramaticky

Za současnou vysokou míru zločinnosti může bezpochyby vláda, protože vládne a systém, tedy kapitalismus a tzv. demokracie, který jí to umožňuje. A tyto skutečnosti jen za jediný rok ve zvýšeném počtu obětí zločinů mají na svědomí více lidí, než jich bolševici stačili popravit za celou svou dobu vládnutí v Československu. Jenom jaksi nejsou tak vidět a jsou "anonymní". U vraha, který kvůli penězům na drogy zabije důchodce se nepíše, že je na vině kapitalismus a demokratičtí  "Waffenbrudři", i když na vině jsou. Počet zmizelých dívek (= unesených a prodaných jako prostitutky) v ČR jde do tisíců. Vestatistikách jsou ale vedeny jen jako nezvěstné, protože v soukromých bordelech přece nikdo nemůže jen tak dělat prohlídku, to by se narušila občanská práva pasáků (a čelných politiků, kterým z tohoto obchodu tečou peníze). Desetitisíce bezdomovců jsou pak obdobnou skvrnou režimu jako byli političtí vězni minulého režimu, i když pobyt v cele je asi příjemnější než přespávání pod mostem.

Gesper 30.7.2008 10:38

Kdepak..

zapomínáte, Pardoubek má bolševika, ten těhle pár jihočeských machulí nepotřebuje

Martin 30.7.2008 10:36

Oni by si s pablbkem rozuměli

Jako se dokáže dohodnout Bursík a Topolánek, tak by se dokázali dohodnout soudruzi kuchtová, jakubková, zubová, stropnický a paroubek. Což je z mého pohledu velice špatně. Kdyby to bylo jak předpokládá autor, bylo by to lepší. Tahle partička zelených soudruhů společně s oranžovými a rudými soudruhy by utvořili silný levicový blok, který by převálcoval všechno a brzy udělal obrácenou sametovou revoluci. Že o nic jiného paroubkovi nejde prokázal, když si těsně po volbách myslel, že společně se soudruhy z ksčm vyhráli a už chystal krvavou odplatu všem "protilidovým" živlům, což v jeho očích jsme my, slušní a pokorní lidé.

třetí 30.7.2008 10:02

Re: Re: Re: Re: Jen nestrašte, soudruk falmer na tom již usilovně pracuje!

Už jsem vám, pane jirko.s, několikrát psal, že Lidové milice neměly nikdy samopaly AK - 47, tak se neztrapňujte. Je ale skutečností, že základní pořádek je ve státě nutno zavést. Řada lidí nepracuje a peníze jim chodí poštou, v republice je špína, neposekané příkopy a zároveň 400 tisíc nezaměstnaných. Politici bezostyšně kradou, státní zástupci je kryjí atd. Nakonec to vidíte kolem sebe. To už není, milý pane, dědictví minulosti. To je vaše práce. Je pravda, že revoluční situace zdaleka nenastala. Ale už k ní není daleko. Indikátorem krize je to, že v čele státu dochází k minimálním změnám (odtržení od reality). Pokud ano dostávají se do vedení stran blbečci (Jakeš, Topolánek,  Čunek). A bude trvat ještě čtyři, pět let, než se zcela ztrapní. Pak to začnou mačkat na sílu  (Ttopolánek už to dělá), protože si myslí, že jsou geniové. A s odpuštěním si " naserou masy".

Martin 30.7.2008 10:00

Re: Re: modelový příklad

Já jsem jako šéf městské organizace zažil ve vedení města dvě různé strany. A žádná změna k lepšímu. Ještě jsem vydržel rok po volbách, ale potom se ukázalo, že přístup nových politiků je ten samý - a raději jsem zmizel do soukromé sféry. Jde o to, že být zkorumpovaný politik v regionální politice, je tak snadné. Úředníci drží hubu, protože se bojí o místa, místní novináři jsou poserové. A voliči jsou blbci. Co dodat? :)

Pozorovatel 30.7.2008 9:55

Re: Re: Myslím, že s Čunkem je to trochu jinak

Jinak zdraví malý Astone slouží? Co tak místo urážek zapojit mozek a napsat nějaké argumenty...

Chris Kelvin 30.7.2008 9:51

Nejkvalitnější...

...článek na Psu (z politické oblasti) za posledních.... hmmmmm.... tak dvěstě let :-)

Chris Kelvin 30.7.2008 9:49

Re: modelový příklad

V tomto máte naprostou pravdu, také mám s regionálními politiky dost špatné zkušenosti. Oni však dobře ví, že některé oblasti budou vždy většinově volit určitou barvu a nikdy jinak. Takže stačilo včas zvolit správný dres a dneska s nimi nikdo nepohne. A navíc si dobře "ohlídají" i své spolustraníky, aby se nikdo nepokusil změnit status quo.

Netřeba 30.7.2008 9:49

Re: jak kreativní,až úsměvné....

No proč ne? Jako religionista se může např. zabývat definicí náboženství, což je jistě nadmíru záslužná a potřebná práce. A jestliže ji vzhledem k jeho věku dělá dostatečně dlouho ( :-) ), je zkušeným.

Malý Aston 30.7.2008 9:45

Re: Myslím, že s Čunkem je to trochu jinak

Moc posloucháte Janečkovu televizi a čtete jen Rudé právo.Pak píšete voloviny.:-D

Malý Aston 30.7.2008 9:44

Re: Re: Re: Re: Jen nestrašte, soudruk falmer na tom již usilovně pracuje!

No vidíte,psal jsem to dobře.Již jsou připraveni se zase postavit do čela revolučních procesů.Jen číhají jako náš kocour.Schovaní,moudří a všeho znalí a poučení.Špinavou práci výborně až výtečně dělá Paroubek s Rathem a oni jen číhají na okamžik kdy budou masy revolučně naladění.Jenže ty masy nejsou,těžko se jim budou organizovat ti s dělnickou revoluční pěstí.Těžko budou přesvědčovat dělnickou třídu z ukrajiny,slovenska,polska a česky nemluvící vietnamce,číňany a mongolce.Tam mají ještě rezervy.Ale již na tom pracují,například Křivoústý se již domluví minimálně s 15 cizinci ale to je velká vyjímka a on se jistě z Bruselu stěhovat nebude.:-D

Pozorovatel 30.7.2008 9:42

Myslím, že s Čunkem je to trochu jinak

Nebyla prokázána žádná Čunkova nevina, ale jen se nepodařilo dokázat, že úplatek vzal, což je samozřejmě velký rozdíl.  Al Caponovi se také nepodařilo prokázat organizovanou kriminální činnost včetně  objednaných vražd i když všem bylo jasné, že ji provozuje. Nakonec  šel do vězení za neplacení daní... (Že by příklad pro Čunka ?). Jinak se v případě nemá smysl přehrabovat, tam kde se zdá normální, že někdo našetřil 1,8 mil z cestovních náhrad jsou, diskuze zbytečné, stejně jako když chybí 700 stran, ale i bez nich je vše zcela  jasné. Jako kdyby třeba k usvědčení pachatele nestačila někdy třeba jen jedna strana...

Martin 30.7.2008 9:40

modelový příklad

Pan Čunek je modelový případ toho, jak vypadají regionální politici, vržení směrem nahoru. Z vlastních zkušeností s komunálními politiky musím říct, že regionální politika je ještě daleko zkorumpovanější, než je ta vrcholná. Je to jednodušší, nikdo je nehlídá (až na pár ochočených místních plátků a tzv. radničních novin).  Proto se musím chechtat, když někoho slyším mluvit o tom, že "svěží vánek" z komunální politiky pomůže ozdravit vrcholnou politiku.

jirka.s. 30.7.2008 9:38

Re: zato tahle vláda kramářských chaotů už dva roky buší do nás

A tebe konkrétně do hlavinky, že ? To dunění je slyšet z Ostravy až sem! ;-)

jirka.s. 30.7.2008 9:34

Re: Re: Re: Jen nestrašte, soudruk falmer na tom již usilovně pracuje!

Na 13. zasedání ÚV KSČM konaném v sobotu 24. února 2007 v Praze vystoupil s úvodním vystoupením předseda ÚV KSČM Vojtěch Filip. :"Je KSČM připravena ideově, teoreticky, ale zejména politicky a věcně vyvolat a postavit se do čela eventuálních revolučních procesů? Ano, či ne."

Doporučuji zvláštní pozornosti, že na konci citátu NENÍ otazník! Zajímavé by zřejmě bylo i pátrání po smyslu a naplnění slova "VĚCNĚ". Neznamenají snad ty "věci" milicionářské mundury a AK 47 v rukou těch do nich navlečených?

jirka.s. 30.7.2008 9:30

Re: Nijak dramaticky

Zajímavé, soudruhu lidový milicionáři! Že by existovala nějaká moc, která by byla schopna provést takové zásadní změny v ekonomice našeho státu bez pomoci pevných pěstí soudruhů z lidových milicí? A to říkáš ausgerechnet ty? 8-o

BTW: Včera jsi prý byl lítostí bez sebe, že jsem ti nezaslal oblíbené ctrl a c+v! To tě ovšem šlechtí, že na to nezapomínáš! Tak tedy dnes nezapomenu, aby sis zase nestěžoval: http://www.totalita.cz/seznamy/1969_obeti.php  Tvé obzvláštní pozornosti doporučuji, jako obvykle, jména Danuše Muzikářové a Standy Valehracha! Ale jsou tam samozřejmě další, kteří tehdy podlehli mimořádné "péči" tvých vafenbrudrů z lidových milicí! (Y)

Kenavp 30.7.2008 9:22

Re: Re: Vláda ČSSD by byla Božím dopuštěním

Ubohý, retardovaný. Zasloužíš soucit.

Dutý Měch 30.7.2008 9:18

Re: Docela zajímavé povídání.

Souhlas. Jako chaota a popleta (v tom lepším případě)  mi přijde pan Bystrov. Vůbec mě udivuje, jak někteří novináří blekotaj nesmysly a ještě jsou na ně pyšní. Tzv. aféra Čunek je důkazem absolutní nekompetence, hlouposti a namyšlenosti většiny novinářů. Zlatej selskej rozum...

Vilda 30.7.2008 9:11

Re: Re: Re: Re: Vláda ČSSD by byla Božím dopuštěním

Kyš kyš, netrefil.;-P 

koukol 30.7.2008 9:11

Já bych si pamatoval

Kdybych byl bezpečákem ve fabrice za pár korun a najednou mi spadl do klína milión, tak bych si to sakra pamatoval. A nešel bych ho ukládat na falešnou občanku do vzdálené podezřelé banky. A kdybych měl najednou tři milióny, tak bych se aspoň zajímal, jak jsem k nim přišel.

Ale Čunek sám je jen ukázkou, jak to tu všeobecně chodí. Pan Bystrov máí pravdu prakticky ve všem. Jen nevím, jestli je pan Bursík (který ty krávy zmákne silou) lepší než ty jeho krávy.

Myslíte, že nevzdělaný bolševický synek s gulema je méně chaotický než Čunek?

Netřeba 30.7.2008 9:08

Re: Re: Re: Docela zajímavé povídání.

Takto postaveno by to znamenalo, že když si nevzpomenu na cokoliv, je to důkaz, že se to nestalo. Například si vůbec nevzpomínám na den, kdy jsem ukončil povinnou školní docházku. Znamená to snad, že do té školy chodím stále?

A naopak, když chci něco dokázat, stačí postupopvat podle schematu  "To jsem řekl a tím jsem to dokázal."  :-)

relativ 30.7.2008 9:06

Re: Ruku na srdce, pane autore

A kde jste vzal na auto peníze si taky nepamatujete????

cca 30.7.2008 9:04

Re: Nijak dramaticky

jde o to přesměrovat části rozpočtu na ty správné skupiny tč. u koryta

Malý Aston 30.7.2008 8:59

Re: Re: Autor ze skromnosti ale neuvedl, že vláda chaotů vládne dva roky.

Naprosto s Vámi souhlasím,nás může zachránit jen vláda KSČM ale bez ČSSD. Jednak ve své ideologii již mají jasno.Deformace socialismu a jeho výstavbu,kterou zdeformoval Lenin až Gorbačov a u nás Gottwald až Jakeš již byla objevena a mají jinou novou cestu k našemu blahu.A proč ne ČSSD? Ti nemají žádnou vizi ani Lenina ani Stalina jen nějakého Paroubka,proto!:-D

kapka 30.7.2008 8:44

Re: Ruku na srdce, pane autore

Souhlasím, nepodstatná data člověk rychle zapomene. Půl milionu ale získat, to už je  velmi emoční vzpomínka , někteří ji nikdy neprožijem, to už si člověk dlouho pamatuje!!! Navíc má k dispozici výpisy z účtů, doklady o placení, koupě auta je také někde zaznamenána, takže se to dá zjistit. Hodiny, kdy se to stalo jsou již těžší si zapamatovat, ale pokud je někdo  významný pracovník, existují zápisy z každého dne jeho práce...porady atd. Takže kdyby se chtělo a nic se neztrácelo, tak se to zrekonstrovat dá. Tolik k paměti.

Uhuhu 30.7.2008 8:43

Re: Re: Docela zajímavé povídání.

Přesná definice, která jasně konstatuje, že Čunek ani žádne techtle a mechtle neměl, miliony nepřehazoval a ani nezatloukal ! : - )