20.4.2024 | Svátek má Marcela


Diskuse k článku

POLITIKA: Mráčky na oranžové obloze

Sociální demokracie na první pohled zažívá šťastné období. Ustála loňskou vnitřní krizi, normalizovala vztahy s prezidentem Zemanem, podařilo se jí sestavit vládu, která získala důvěru Sněmovny, ministři se vesměs bez zaváhání ujali resortů a na kandidátku do Evropského parlamentu ulovila ČSSD charismatického intelektuála Jana Kellera.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Lepka 3.3.2014 22:51

Keller ?

Zkoncipoval jsem si takový hezký článeček na téma "charismatický Keller" a pak jsem zjistil, že diskuze není o ničem jiném! Mně osobně se zvedá kufr, jedva slyším dikci jeho mluvy, ani nemusím čekat, než z něho vypadne nějaké to moudro. Na druhou stranu, tohle těm bruselským lehkoživkům jedině přeju, ať poznají, že život s fanatikem není procházka růžovou zahradou.

J. Lepka 3.3.2014 22:52

P.S.

Dál jsem to také nedočetl !

P. Papež 3.3.2014 19:26

Slepý jelen

Slepý Jelen slyšel a věděl jen o kmotrech v Ústeckém kraji. O Praze ani slůvko, o Haškových, Onderkových eskapádách také neslyšel?  Od člověka, který je spokojen s nominací superbolševika (zastydlého) Kellera do EU. Teď jen zbývá, aby mezi eurohlupáky kandidoval i Jelen a je to na mašli.

K. Tregl 3.3.2014 11:13

Charismatický intelektuál Jan Keller?

Vážený pane Jelínku,

význam slova charismatický: budící úctu, vážnost, respekt, obdiv (mnohdy až úžas). Nedivím se Vaší charakteristice Jana Kellera, když čtu občas Vaše komentáře. U mne z toho všeho  pouze úžas nad jeho bláboly a ani v nejmenším mě nepřekvapuje jeho pravidelná účast na ideových konferencích KSČM. Jistě s Vámi budu však zajedno, že v EU bude přijat s otevřenou náručí a jeho vystoupení budou jen pokračováním cesty ke světlým zítřkům na kterou se EU vydala.

Z. Švrček 3.3.2014 12:22

Re: Charismatický intelektuál Jan Keller?

Ndivte se panu Jelínkovi, protžože "jaký šel, takého potkal". Já jsem tsi taky při přečtení té věty o charismatu pana Kellera smíchy ucvrnkl do trenek. Doufám, že velikost úspěchu pana Kellera (a ČSSD) v evropských volbách bude odpovídat velikosti jeho charismatu!!

P. Lenc 3.3.2014 13:46

Re: Charismatický intelektuál Jan Keller?

Kéž by pán Bůh dal.Ale mám obavu, že k tomu může dojít  jinde, nikoliv u nás.

I. Skolin 3.3.2014 10:32

Také jsem to dočetl

až ke spojení "charismatický intelektuál Keller" ...

I. Schlägel 3.3.2014 8:15

Prosím?

...charismatického intelektuála Jana Kellera... No, jak pro koho.

T. Kočí 3.3.2014 8:08

Mráčky na oranžové obloze

"činorodého europoslance Libora Roučka"

Tak opravdu ne.

T. Kočí 3.3.2014 8:05

Mráčky na oranžové obloze

"charismatického intelektuála Jana Kellera".Po tomhle jsem na pochybách, zda to číst dál.

T. Kočí 3.3.2014 8:08

Re: Mráčky na oranžové obloze

Příspěvky měly být v opačném pořadí.

P. Lenc 3.3.2014 13:47

Re: Mráčky na oranžové obloze

Ono je jedno v jakém pořadí, pravdu máte tak jak tak.

I. Lyčka 3.3.2014 9:01

Re: Mráčky na oranžové obloze

Pana Jelínka nečtu už pár let, dneska jsem na jeho příspěvek kliknul omylem. Nicméně "činorodý Rouček" mne znechutil a utvrdil, že čtení článků páně Jelínka je i nadále ztrátou času a hrozí nebezpečným nárůstem adrenalinu.

F. Navrátil 3.3.2014 15:30

Re: Mráčky na oranžové obloze

Autor článku pouze potvrdil moje názory na jeho politickou jasnozřivost, když vyzvedává intelekt  pánů Kellera a Roučky. Maně jsem si vzpomněl na velmi výstižný výrok mého, bohužel již zemřelého kolegy, který již před více než 40ti lety kvalifikoval socální demokracii jako porodní bábu KSĆ.