25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
hans 11.9.2008 21:59

vzkaz od voliče

Nevážení politici bez vyjímky-  JE MI Z VÁS NA BLITÍ!!!!!! Kašlu vám na vaše sliby a se..ru vám na volby.  Potřebovali by jste dostat přes držku aby jste se vzpamatovali a začli dělat  pořádně svou práci. Bývalý volič pravice.

lojza 11.9.2008 21:22

Cele to srovnani a kladeni na rovno Tlusteho s Moravou vazne uz od zacatku

Jak muze nejaky blazen srovnavat to co udelal Morava s tim Co udelal Vlastik? Morava shanel materialy pro vydirani svych kolegu. Tlusty se nechal vyfotit s osmnactkou v bazenu. Dalsi vec ktera mne neustale prekvapuje je iluze rady lidi, ze je rozdil mezi oranzovymi a modrymi. Neni. Stejne jako neni mezi republikany a demokraty v USA. Tak uz se probudte. System postaveny na vlade jedne nebo dvou stran nebude nikdy demokraticky. To ze mame moznost si vybrat je pouze iluze. Vladne plutokracie. Dobrou noc všem.V

Ludva 11.9.2008 17:57

Měla vládnout velká koalice

Ty volby dopadly přesně jak měly. Patem. Země reformy potřebovala, ale dlouhodobé. A takové mohla a měla udělat velká koalice. Třeba bez obou nesmiřitelných předsedů. Místo toho pořád sledujeme, jak se vládní politici chovají přímo diktátorským způsobem. Bez ohledu na voliče. Přetahování poslanců je největší svinstvo, co mohlo nastat. Proč mají potom občani chodit k volbám ? A toto svinstvo využívá kdo ? Přece vládní koalice. Že se to nepříčí ODS mě neudivuje, ale co lidovci a zelení ?

Puck 11.9.2008 19:01

Re: Měla vládnout velká koalice

Neměla vládnout velká koalice, nebylo to zapotřebí. Tvrdí se, že Paroubek, aby mohl vládnout, potřebovat také přeběhlíky. To také není pravda. Kalousek, a poslanci, kteří by šli s ním přece  přeběhlíci nejsou. Jediné, co by bylo hodně lidem proti srsti je to, že by všechny nové zákony, nebo změny zákonů, rozpočet, zkrátka celé vládnutí, muselo být ´často závislé na podpoře komunist.ů. Ale ani to by nemuselo být pravidlem. Program zelených je v mnoha částech blíže programu ČSSD, než ODS. Takže si myslím, že velká chyba je na straně prezidenta proto, že Paroubek nedostal šanci. Politika v Česku mohla být slušnější i v případě, kdy by Paroubek neuspěl.

PetrH 11.9.2008 20:49

Re: Re: Měla vládnout velká koalice

Politika v Česku mohla být slušnější, kdyby v ní Paroubek nefiguroval. Jinak - i kdyby Paroubek vytvořil koalici s lidovci i zelenými, měli by dohromady 93 mandátů. Takže by potřebovali minimálně 8 komunistů napořád, na všechny zákony. Což znamená, že by museli mít komunisty všechny, protože oni hlasují podle stranického foršriftu. Pak by samozřejmě nepotřebovali lidovce, kteří by se stejně rozpadli, protože většina členů by neskousla být ocáskem bolševiků. Takže parlamentní většinu by tvořila stará známá KSČSSD plus soudružka Zubová nebo Jakubková, případně obě. A strana zelených by se rovněž mohla rozpadnout, což stejně zanedlouho učiní. Jen mi vysvětlete, jaký by byl rozdíl mezi Paroubkem a Štrougalem, kromě snad toho, že Štrougal byl schopnější.

Puck 11.9.2008 21:20

Re: Re: Re: Měla vládnout velká koalice

Není přece psáno, že by Paroubek sestavil vládu, která by získala důvěru. I kdyby jí získala, vládla by s velkými potížemi a je docela pravděpododné, že by jeho vláda neměla dlouhé trvání. O co lépe by se pak, po novém jmenování vlády, řízené ODS, vládlo ? Jak jinak by vypadal její kredit ? Zdržovací taktika a opětné pověření Topolánka sestavením vlády byla zásadní chyba. Prezident to jistě ví, ale nepřizná !  :-) 

xxx Kubeš 11.9.2008 21:32

Re: Re: Re: Souhlas

s PetremH

Puck 11.9.2008 21:39

Re: Re: Re: Re: Souhlas

Ještě něco Vám povím. Kdyby ODS chtěla komunisty opravdu zlikvidovat, tak už to dávno udělala. Strašák a viditelný nepřítel jí dělá dobrou službu. :-)

Niky 11.9.2008 17:15

Past na Tlustého,

Odstranit Tlustého s poslanecké sněmovny,protože blokuje vydání stovek miliard katolické církvy!Využily Tlustého zoufalství nad tím jak Topolánek a spol neuvěřitelným způsobem podvedli své voliče a nastražily na Tlustého past a Tlustý se,bohužel chytil.Já osobně vyjadřuji podporu panu Tlustému a vyzývám ho aby neopouštěl poslaneckou sněmovnu!

Karel 11.9.2008 16:41

blbé řeči II

Tak čtu jak všichni jsou moudří s vyhraněným názorem a kritici všeho. Nikdo z nás neměl milenku, neudělal na kolegu malý podraz, nikdy nejel načerno, nic nevynesl z továrny skvrnky by se na nás nenašlo. A kdybychom se řízením osudu dostal do parlamentu to by bylo - na všem bychom se dohodlli, plat bychom si určili průměrný, nikdo z nás by neměl dvě manželky, cestovného, příspěvku na bydlení a telefon bychom se hrdě zřekli a naše země by vzkvétala a lid by nás miloval a politika by byla tou nejčestnější věcí na světě. Asi ne - bylo by to stejné, nebo ne? Čestně? Tak si dejme ruku na srdce a volme sami sebe, a bude to. Ty výrazy, které používáte v příspěvcích nakonec mají také vypovídající hodnotu. Ne?(Y)

Karel 11.9.2008 16:33

blbé řeči

Tak tady čtu o tpm jak jsou všichni hnusní, odporní, penězchtiví, všehoschopní atd. My co to píšeme jsme všichni natolik čestní, nikdy jsme se před nadřízeným nedělali lepší než jsme, nikoho nepomluvili, nikdy nic z továrny nevynesli, dávali poctivě bločky za dopr. přestupky, nikoho neošidili a nepodvedli, neměli milenky atd atd. Ale jsme jen malí lidé a k milionům se nedostaneme. Kdyby nějakým řízením osudu jsme se ke velkým korytům dostali - nikdo a nikdy by násnepodplatil, byli bychom čestnější než Dušín Mirek, s úsměvem bychom se na všem dohodli a země by jenom vzkvétala, požívali bychom uznání pracujících, všichni by si nás vážili a svět by nám záviděl. Ale kulové..... byli bychom stejní, ale že jsme hloupější zak na ta korýtka nedosáhneme. Jo a plat bychom si dali jen průměrný a cestovné a jiné příspěvky bychom s opovržením zavrhli. Že jo vážení kritici všeho(Y)

novaz 11.9.2008 16:16

klídek socani

Socanská verbež nyní kvičí blahem, ale velice rychle jste oranžády zapomněli na své křiváky, z nichž nejzářivějším klenotem je váš křišťálově čistý hajzlík Staník. Ze stejného rodu křiváků je i soudruh Tlustý. Mladý blb Morava chtěl se zviditelnit, ale stal se jenom velkým blbem Moravou. Křiváctví je v lidech, ne ve stranách. 

PROKOP BUBEN 11.9.2008 16:25

Re: klídek socani

Neoblbujte porouchaným hromosvodem - darebákem s andělskou tváří, který se supršejdířům tak hodil......kLausostrana se svými penězovody a mafiozními praktikami tu byla vždy, jako BRZDA pro vzestup nějaké solidní a opravdu pravicové strany......Ve svém důsledku je odpovědna za rozdělenou společnost, absurdní poměry v ní a tím pádem i vzestup levice a především udržení komoušů ve hře.....

Paola Grau 11.9.2008 15:33

Sebedestruktívní ODS

Je to nejlepší co mohlo ODS potkat, sebedesrtukce, perte se a žerte se darebáci, na podzim si už neškrtnete, sestupné volební preference již nemáte ani 24 %, jen tak dál, půjdete na politické smetiště.

hank 11.9.2008 15:17

pane politologu

Slabé!

Zajímavejší otázka než řešíte je proč je to tak slabé.

Nula 11.9.2008 13:52

Morava versus Tlustý

Celá tato diskuse je poznamenána mnohdy zcela iracionální zlobou a zerjména hořkostí,

Roy 11.9.2008 13:13

Vada argumentace

Vadnost autorovy argumentace je, že to vše vyznívá jako selhání dvou vyšinutých jedinců a pak je zmíněna v negativním obraze a anonymně celá česká politika.  Jsou v tom skryty následující předpoklady: 1. Odvést pozornost od faktu, že chování Tlustého, ale hlavně Moravy, je odrazem korupčního systému fungujícího jako nedílná součást politiky ODS (zdokonalená za vedení Topolánka a jeho přítele Dalíka), 2. Zrelativizovat vinu vedení ODS tím, že se tak děje u nás v politice všude, naházet špínu na všechny. Tohle bude nyní taktika ODS a Topolánka.A budou ji v tom podporovat lidé typu autora článku. Všichni, kteří se jen těžko zbavují své mantry, že pravicová ODS provádějící"skvělou reformní politiku" je, přes veškeré špinavosti, které to doprovází, přece jen lepší než "bolševická" Paroubkova ČSSD. Proč se pan autor a ostatní nepohoršoval nad amorálností, že tohle vše začalo minimálně případem Kořistka (připomínám jeho závěrečnou řeč před právě proběhlým soudem), pokračovalo za asistence ODS zveřejněním Kubiceho zprávy před volbami v roce 2006 s evidentním cílem nakydat špínu na politickou konkurenci, vyráběním politických přeběhlíků pro legitimizaci nové Topolánkovy vlády, nechutnými praktikami nátlaků na  poslance a senátory při poslední volbě prezidenta ? Tohle vše jsou korupční praktiky v režii ODS, je to primárně tato strana, která je do české politiky systémově zavedla. To neznamená, že ti ostatní jsou jen čistí, ale tam to není věc systému řízení strany, v ODS ano. Topolánek nemůže očistit ODS tím, že vymete Moravu či Tlustého. Musí zamést se všemi okolo sebe, kteří korupční systém v ODS udržují v chodu, k prvním patří jeho přítel Dalík. To ale Topolánek nemůže udělat, protože s Dalíkem stojí a padá. Z kola ven tedy musí jít primárně Topolánek.

gerontusinza 11.9.2008 13:17

Člověče vy si ale dovolujete názor.......Re: Vada argumentace

Já to tady píšu už 3 roky.... Nejste taky komouš jako já? To víte pevné jádro strany ODS nic jiného nezná.....;-D Přeji hezký den a pevné nervy.;-)

Buvol 11.9.2008 13:40

Re: Vada argumentace

Naprosto přesně vystižená situace! A měla-li by se obnovit důvěra v politiku, resp. aspoň s tím začít, tak prvním krokem by mělo být, že tato vláda sama požádá sněmovnu o důvěru .... a to co nejdříve vlastně okamžitě!

gerontusinza 11.9.2008 14:05

Buvole vy jste promiňte vůl Re: Re: Vada argumentace

vždyť oni by ji zákonitě dostali......;-D Nikdo, tč. , nemůže vrátit důvěru v tyto poslance..... jen nové volby a důsledné  změny vedení stran ......Hezký den

mladý.k. 11.9.2008 14:28

Re: Re: Vada argumentace

 absolutní souhlas ale tolik odvahy aslušnosti u techto lidí nemužeme očekavat ani nahodou .zdravím slušné lidi čest buch.

brabus 11.9.2008 14:16

Re: Vada argumentace

Můžete mi prosím vysvětlit následující: organizátor nájemné vraždy Srba? náhlé zbohatnutí Grosse? ministr tunelář Svoboda + Slonková, euforický předseda klubu ČSSD kakaKrauss? Mam pokračovat? To také byly akce vyšinutých jedinců nebo praktická ukázka práce špiček ČSSD? Člověče nedělejte ze sebe trumberu ;-D:-/

gerontusinza 11.9.2008 14:26

Vám pane nelze vysvětli zhola nic....Re: Re: Vada argumentace

vy jste totž jasnej a to berte prosím jako glosu ke všem vašim stupidním výlevům......;-D 

brabus 11.9.2008 14:35

Re: Vám pane nelze vysvětli zhola nic....Re: Re: Vada argumentace

nejste taky ten co křičí: chyťte zloděje;-D;-D Musím se přiznat, že jsem jeden čas Vaše "postřehy" rozesílal u nás ve firmě hromadně mailem. A musím říci, že Váš nick byl jeden čas hodně populární. Kolegové kolem 25 let mi totiž nevěřili, že v době, kdy člověk má volný přístup ke všem informacím, může být někdo tak omezený a fanatický jako Vy;-D. Přeji špatný den

hank 11.9.2008 15:13

Re: Re: Vám pane nelze vysvětli zhola nic....Re: Re: Vada argumentace

taky znám firmy, kde je možný jen jeden názor, ostatní jsou nevhodné, jakoby smradlavé. Ten názor je samozřejmě pravicový, odeesácky. A nedej bůh projevit kritiku současné vedoucí úlohy strany a socialistického zřízení a bratrských socialistických zemí. Kolegové kolem 25 let? Myslíte ty indoktrinované vemena vedle vás? Bohužel u těhle vemen zjišťuji jak obrovskou odbornou povrchnost, tak neschopnost vidět spojitosti a jakékoliv hlubší souvislosti jak odborného, tak i společenského merita věci. I když mě to nenechává spokojeným, nedokážu se dneska vyjadřovat o 25-ti letých lidech jako o společenství rozumných. Přímo se tětělím, když náhodou výjimečně potkám mladého, který ví o čem mluví. Takže si nefanděte, jaké briskní modro z vás nás ozařuje.

brabus 11.9.2008 15:38

Re: Re: Re: Vám pane nelze vysvětli zhola nic....Re: Re: Vada argumentace

je pravda, že je to jeden z hlavních názorů;-), ale je to dáno tím, že lidi tady pracují cca 10hodin denně, dobře vydělávají a mají v hlavě vštěpeno, že nic není ZADARMO. Nečekají, až dostanou klíčky od bytu, ale mají hypotéky na 20-30 let. A jsem rád, že takhle myslí, protože není nic zhoubnějšího, než když Vám mladý člověk řekne: On se o mě někdo postará............. Chápete? Takže Vás zklamu, ale takovéhle mladé "vemeno" má pro mě větší hodnotu, než zapšklí 60letý Geron, který si neuvědomuje, že i přes ty svinstva (bez rozdílu stran) si tady žije západním stylem ovšem s platbama východního bloku. Stačí? Hezký den

Mortimer 11.9.2008 19:08

Re: Re: Re: Re: Vám pane nelze vysvětli zhola nic....Re: Re: Vada argumentace

Jsou to vemena, protože jim nedochází, že by mohli taky pracovat 7.5 hodiny denně a hypotéku splatit za 8 - 10 let. Jako v každé normální zemi, kde se nekrade.

Hrad 11.9.2008 18:18

Re: Re: Vám pane nelze vysvětli zhola nic....Re: Re: Vada argumentace

To jste ty "postřehy" rozesílal jako majitel firmy? K tomu nic nedodávám. Asi za vás makají jiní. Pokud jste vrátný až manažer výskytu, měl by majitel firmy dohlédnout na vaši pracovní náplň. Asi jste zbytečný, když máte čas v pracovní době ještě na osvětu. Poprvé napomenout, a po druhé propustit. Takový Jirka Sádlo, nebo Sál, tak nějak se jmenuje(jirka.s) ty své slinty píše ve svém důchodcovském volném čase, kterého se dožil i jako bývalý konfident Stb. Tak to je košer. Až na tu prostatu a vidinu Olšan. Yrka se až tam konečně dočká spravedlnosti.

Mortimer 11.9.2008 19:10

Re: Re: Re: Vám pane nelze vysvětli zhola nic....Re: Re: Vada argumentace

Ale kdeže, brabus má ve firmě na starosti PŠM.