16.4.2024 | Svátek má Irena


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jan 17.10.2008 17:41

Volte Pravý Blok Petra Cibulky = ODVOLATELNOST politiků!!!!!

Volte Pravý Blok Petra Cibulky - stranu za snadnou a rychlou ODVOLATELNOST politiků a státních úředníků přímo občany, za NÍZKÉ daně, VYROVNANÝ rozpočet, MINIMALIZACI byrokracie, SPRAVEDLIVOU a NEZKORUMPOVANOU policii a justici, REFERENDA a PŘÍMOU demokracii, kandidující s nejlepším protikriminálním programem PŘÍMÉ demokracie VY NEVĚŘÍTE POLITIKŮM A JEJICH NOVINÁŘŮM? NO KONEČNĚ! VĚŘME SAMI SOBĚ!!! - ale i s mnoha dalšími DŮVODY, proč bychom měli jít tentokrát VŠICHNI k volbám, ale - pokud nechceme být ZNOVU obelháni, podvedeni a okradeni - NEVOLIT žádnou parlamentní stranu vládnoucí (post) komunistické kriminální fízlokracie!!! – jenž žádá o volební podporu všechny české občany a daňové poplatníky, kteří chtějí změnit dnešní kriminální poměry, jejichž jsme všichni obětí, v jejich pravý opak! V BOJI MEZI DOBREM A ZLEM, PRAVDOU A LŽÍ, NELZE BÝT NEUTRÁLNÍ A PŘESTO ZŮSTAT SLUŠNÝ!!! Proto děkujeme za Vaši podporu!!!

m 16.10.2008 20:58

LN lhali a autor po nich opakuje

LN se ptali, jake chteji pripadni senatori zmenit ci prosadit zakony. Mel to byt "chytak", nebot podle LN senatori navrhovat zakony nemohou. Coz je samozrejme blbost, LN se ztrapnily a ted se ztrapnuje i autor. Hura, mluvka autorem na NP /-:

NR 16.10.2008 13:34

Strana zelených lže, protože chce v ČR cizí vojenskou přítomnost, ačkoli voličům tvrdí opak

Strana zelených šla do parlamentních voleb v ČR 2006 s programem, v němž voličům lživě tvrdí a je v něm uvedena lživá věta: „Nepodpoříme zřízení základen jakékoli zahraniční armády na území České republiky.“ (v bodu 13. Justice a bezpečnost)

Ministr zahraničí ČR a senátor Karel Schwarzenberg za Stranu zelených podepsal 8.7.2008 s USA smlouvu o zřízení US Army vojenské základny v ČR. Ministr a poslanec PČR za Stranu zelených Bursík ve vládě a v Parlamentu prosazuje zřízení US Army vojenské základny v ČR. Totéž dělá za Stranu zelených poslankyně Kateřina Jacques a ostatní poslanci PČR a ministři za Stranu zelených. Kandidáti voleb 2008 do Senátu v Praze za Stranu zelených Michael Kocáb, Helena Illnerová jsou pro zřízení US Army vojenské základny v ČR. Kandidát voleb 2008 do Senátu v Lounech za Stranu zelených Svatopluk Karásek je pro zřízení US Army vojenské základny v ČR. Ano, Strana zelených škodí České republice, protože prosazuje cizí vojenskou přítomnost v ČR, ačkoli si to 2/3 obyvatel nepřeje.

Rozpor mezi skutečnou politikou Strany zelených a lhaní Strany zelených si můžete přečíst v odkazu v dokumentu Strany zelených - Text politického programu, který schválil sjezd Strany zelených v září 2003:

http://www.zeleni.cz/555/clanek/politicky-program-vize-ekologicke-demokracie/

milan 16.10.2008 15:01

Re: Strana zelených lže, protože chce v ČR cizí vojenskou přítomnost, ačkoli voličům tvrdí opak

Přesně !!!!zrovna u Kocába mě to překvapilo nejvíc - jenže pro senátorskej důchod je asi ochoten podepsat všechno.

ladislav 16.10.2008 15:21

Re: Strana zelených lže, protože chce v ČR cizí vojenskou přítomnost, ačkoli voličům tvrdí opak

Vážení, objevili jste Ameriku ? Protože na zeleného Bursíka platí stejný vtip ,jaký se vyprávěl za Husáka,kdy se jeden občan chlubí druhému,že přesně pozná, kdy Husák (Bursík ) lže. "Vážně a kdy ? Tak sleduj, když si posune brýle na nose,tak ještě nelže, když si popotáhne sako,tak pořád nelže,když si prohrábne vlasy,tak je to pořád ok. Ale jak otevře hubu,tak lže,jak když tiskne."

Honza 16.10.2008 16:20

Re: Strana zelených lže, protože chce v ČR cizí vojenskou přítomnost, ačkoli voličům tvrdí opak

!!R^

Magor Milda, Mgr. etc. 16.10.2008 19:02

Pokud Zelení opravdu podpoří US radar a boj proti kůrovci, musím si znovu

ty volby rozmyslet. Začal jsem tím, že jsem vyloučil z užší volby všechny proruské, dogmatické nebo totalitárně orientované strany. Nechci, aby naše republika byla RaJ, nechci ani rádobypravičáky, kteří jsou spíše podporovateli  nelegálních tendencí. Stát veksláků, udavačů a číšníků mně odpuzuje. Bohužel toho zbylo velmi málo, i ten přírodní doktor Bursík má se svojí partají problémy, známé z chovu blešího cirkusu.

V těchto volbách bude nutné, volit zcela mimo etablovanou nomenklaturu, dát jim znamení, jakým bývalo pro tu předchozí cinkání klíči. Doufejme pak, že zemětřesení pak přinese možnost ozdravění těžce nemocné české politiky.

chytrý horák 16.10.2008 23:42

Re: Pokud Zelení opravdu podpoří US radar a boj proti kůrovci, musím si znovu

Problém je v tom, že znamení budou dávat jen ti přemýšliví, tudíž nepevní a nezarytí. Pevní a zarytí komunisté ovšem hlasují disciplinovaně, v ukázněném šiku jako jeden muž. Pokusy vychovávat jejich demokratickou konkurenci takovýmito znameními jistě uvítají. A to je jeden z nejhorších následků nevypořádání s komunisty. Dokud existuje reálná hrozba uchopení moci extrémní levicí, je lépe si ona výchovná znamení raději odpustit, jakkoli by si nejsilnější strany takovou lekci zasloužily.

Jan 16.10.2008 18:58

Re: Strana zelených lže, protože chce v ČR cizí vojenskou přítomnost, ačkoli voličům tvrdí opak

Až se člověk diví, že strana Bursíka a Katky jau-jau má vůbec ještě nějaké členy!Inu Češi byli vždy tak trochu naivní!A na to Bursík především spoléhá!

Irena 16.10.2008 11:33

Myslím, že ti mluvkové do Senátu nejen kandtdují,

ale spousta jich již v této komoře sedí!Takže přibudou-li další, v podstatě nic se nestane!

Senát bude stále paleontologickým muzeem naší politické scény, v němž si ti méně schopní, líní a všehoschopní , většinou disidenti , budou vylepšovat svoji finanční situaci, na úkor lidí kteří svojí prací přináší tomuto státu skutečné hodnoty!Naivkové jsou ti, kdo si dosud myslí, že senátor by měl být nejen vzdělaný, ale především zkušený, s citlivým vztahem k lidem práce a obrovským smyslem pro obecnou spravedlnost a lidské vztahy!To ovšem bohužel neplatí, a ti co půjdou volit, budou opět vybírat mezi většími nebo menšími mluvky a nebo mezi těmi hloupými a hloupějšími!Nakonec vzorů najdou v současném Senátu "neurekom"!

Jura Jurax 16.10.2008 10:36

Ad volby do Senátu

... Voliči tak mají nyní smutnou jistotu: až na zmíněnou výjimku se o jejich přízeň ucházejí mluvkové, kteří nevědí, jakou práci mají v Senátu odvést a neodpovědně dávají voličům plané sliby ... No a? Nihil novum sub sole - bylo tomu snad kdy jinak? A jak mimochodem mají kandidáti na senátory oblbnout voliče, když reálně vzato jim dohromady nemají co nabídnout - medvědy neporcují ...

... tak mění Senát v neškodnou sbírku celebrit, pouhou okrasu moci zákonodárné, která nebude schopná křížit plány stranických sekretariátů v oblasti tvorby zákonů. ... A byl Senát kdy něco jiného?

... senátní volby mají daleko do regulérnosti díky nerovnosti kandidátů v přístupu do médií, bez něhož se nemohou dosti zřetelně představit voličům. Je to handicap zvláště pro ty, kteří dosud žádné významné veřejné funkce nezastávali. ... Probůh, to snad ne! Je na každém kandidátovi, jak se dostane do médií, jaké cestičky zvolí, jak si vyboxuje případný podšprajc rodné strany (a kolik do toho chce či je schopen investovat). A kandidát, jenž dosud nezastával žádné veřejné funkce - nuže, takový kandidát má jistě handicap, ale pochopitelný a přirozený handicap, neboť holt postrádá zkušenosti z významné veřejné funkce a přesto se dere do politiky.

Přesto kvačte k volbám, voličové - jdeť o demokratický projev vůle Vás občanů, na kteroužto vůli budou Vámi zvolení pitrýsci po celé následující období zvysoka kašlat. Neboť koryta už budou mít a jinak jim velí stranické sekretariáty. A u Senátu vzhledem k pravomocem senátorů je to nakonec stejně jedno.

kirast 16.10.2008 18:10

Re: Ad volby do Senátu

Tohle je lepší, než celý článek, ale o tak chytré voliče tihle senátoři zrovna moc nestojí. Oni chtějí podle valašského krále, aby jim dal volič svůj hlas a držel ústa. A nemyslí to vůbec sarkasticky, jako ten valašský král.

-ferry- 16.10.2008 10:02

Senátoři si pomáhají jak můžou ...

 Tak na příklad strakonický senátor Kalbáč v rámci své raklamy v tisku píše,že to on zajistil 130 milionů na prospěšné věci ve svém obvodu.To by mě opravdu zajímalo,jak to dokázal.Vidím dvě možnosti. Buďto si je jakožto zbožný lidovec vymodlil u pánaboha,nebo u ministra financí Kalouska.Protože jsem helvít,věřím na tu druhou možnost.Ono ze Strakonic do Bechyně není zas až tak daleko.Je i třetí možnost.Že se na těch milionech pro obvod nepodílel sám.Že to zkrátka vyplynulo z rozdělování státního rozpočtu.Každý obvod,každý kraj přece něco dostal.Takhle to ale pan Kalbáč říct nemůže,chyběla by tomu ta průraznost.To upozornění . lidi,to já!Beze mne to nepůjde,volte mě ..!  No,byla by jistě lež.Ale lež účelová,tedy zbožná,Pánem povolená.A to pak u zpovědi spraví pět,šest očenášů ...Hlavně,že Strakonicko bude dále kvést ...

Honza ze Žižkova 16.10.2008 9:42

Odpověděl správně?

IMHO John Bok odpověděl špatně, neboť senát zákonodárnou iniciativu, tedy senátor může navrhovat zákony. Jen je ta procedura jiná.

Lukáš Malík 16.10.2008 4:47

Tiše zírám...

Tedy, jako jeden z příčetnějších autorů ze Šalamounu jste se mi líbil o dost víc, pane Jemelíku. Jako Bokův apologeta a volební naháněč je to bída.

Frank 16.10.2008 5:06

Re: Tiše zírám...

Už mu to konfidentovi nejde jako za mlada.

kacir 16.10.2008 6:24

Re: Tiše zírám...

nutno podotknout , že se Mr. Bok  odlišuje od většiny českých politiků, a to pozitivně...ovšem problémem je právě ta nekompromisnost (i s dobrými úmysly), protože bez kompromisů to v real  politice nejde a většinou je absolutní neústupnost kontraproduktivní, tedy že se nedosáhne vůbec žádného zlepšení (viz příklad Human Rights Watch ve spojení s Carterem a helsinským procesem)  

68 16.10.2008 4:34

Ohledně toho boje

proti záměru zastavět Prokopské údolí - a vůbec něco zastavět. Já si myslím, že už je na to pozdě. S tímhle se mělo začít hned při něčím prvním pokusu vylézt z jeskyně. Ted už jsou lidi namlsaní. 

pama 16.10.2008 1:55

volby 2008

Nemám ještě příliš jasno zda se k volbám dostavím. Pokud ano, opět nebudu volit žádnou z vládnoucích stran po textilním převratu a už vůbec ne ani tu jedinou možnou za totáče. Suma sumárum, půjdu-li k volbám, splním jen svou občanskou povinnost a nic se nezmění. ;-O

spike 16.10.2008 9:58

Re: volby 2008

Senat si nezasluhuje mou pozornost - volny ucastRv

conqueror 16.10.2008 0:36

???

Máš problém kocoure?

kocour 16.10.2008 0:44

Re: ???

Ne, proč?

Jen už nějaký čas pozoruju, že Jemelíka už maj plný zuby i sami Šalamouni, asi už jim došlo, že jim kazí "imidž". A on dolejzá a dolejzá a snaží se Bokovi zavděčit za každou cenu.

Dobrou noc.

kocour 16.10.2008 0:19

Copak, něco se děje?

Jemelík už není členem spolku Šalamoun? Jemelík se dal na "velkou" politiku?