23.4.2024 | Svátek má Vojtěch


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Historik 8.2.2008 3:19

Švejnarizace je taky dobrá slovní hříčka

Vy jste byl v tom hotelu taky? Že mluvíte tak zasvěceně. Tyto protizákonně získané a zveřejněné informace z kamer by nevzal i ten nejblbější soudce u okresního soudu (pomněte případ Doležal). Nezákonně provedený odposlech nebo sledování se dost tvrdě trestá podle příslušného trestního zákona. Pan Bursík ovšem na nezákonně získaných informacích staví v posledních hodinách politiku Strany zelených. Není na tom něco divného? Že se toho tak rychle chytil?

Pišta 8.2.2008 6:17

Re: Švejnarizace je taky dobrá slovní hříčka

Protizákoně získané záběry jsou jasný důkaz, kam až je ODS schopna zajít. Kdyby se někdo odvážil mluvit o kupčení, tak jako Kořistka a neměl ty  záběry, co by jste asi psal potom?  Něco o provokacích a o nějakých milionech za pomluvu?

major 8.2.2008 7:09

Re: Švejnarizace je taky dobrá slovní hříčka

Opravdu velmi, velmi žertovné. Nevadí tedy schůzka, ale to, že pachatele někdo - možná nelegálně, ale to by musel rozhodnout soud - přistihl? Když vpadly spojenecké armády na konci II.sv. války na území Německa byly tam legálně?   

Glosa 8.2.2008 10:43

Re: Švejnarizace je taky dobrá slovní hříčka

Historik je chytrolín, Topolánek taky neviděl igelitku z ČSOB a taky tvrdil, že ˇVejnarovi sponzoruje jeho kampaň. Ale o tom, že u toho Topolánek nebyl, ale tvrdí to, tak to je svatá pravda z dílny ODS, stejně jako Topolánkovo tvrzení před volbami, že Paroubek je spojen s mafií, ale nikdy to nedokázal. Tak o co ti Historiku jde. Aby všivárny z dílny ODS a Dalíkovy kanceláře zůstaly přísně utajněny?

Glosa 8.2.2008 10:54

Re: Švejnarizace je taky dobrá slovní hříčka

Topolánek taky neviděl předávání igelitky z ČSOB Švejnarovi, ale jeho lež je svatá pravda, protože je  z dílny ODS a Kanceláře jeho rádce Dalíka. To historikovi nevadí, to je v souladu se zákonem, ale když se šlápne na kuří oko ODS, jak pletichaři všemožným způsobem , tak je všechno proti zákonu. Proto závěr: více kamer, více odposlechu, hlavně u partajníků z ODS.

hamar 8.2.2008 2:49

Ano pane ministře ....

Právě minulost p. prezidenta a její interpretace je důvod, proč by měl bý nahrazen někým jiným ... neposkvrněným ...

VIKTOR 8.2.2008 0:52

Minulost nebo budoucnost

Děkuji - mluvil jste mi z duše, Buďte zdráv a nedejte se otrávit!

Jiří Chýla 8.2.2008 0:44

Vážený pane Gandaloviči, můžete mi prosím říci

který z významných evropských politiků sdílí názor Václava Klause na evropskou intergraci a z čeho usuzujete, že tak činí i

"významná část občanů evropských zemí."

Děkuji za odpověď a přeji příjemný výkend.

Historik 8.2.2008 1:04

Re: Vážený pane Gandaloviči, můžete mi prosím říci

Když jsem uviděl, že píšete výkend místo správného víkendu, tak jsem zaváhal, zda pochopíte případně můj argument.

Odpovědí o názoru evropských obyvatel na evropskou integraci by mohlo být nepřijetí Evropské Ústavy v referendu. V něm se možná potvrdila skepse Václava Klause k tzv. nadšení Evropanů po integraci.

Jiří Chýla 8.2.2008 8:35

I když píši výkend

protože se mi to tak líbí více než víkend, snažil jsem se pochopit Váš argument, ale jak jste správně předpokládal, nepodařilo se mi to. Francouzi Evropskou ústavu totiž odmítli z důvodů přesně opačných než ji odmítal VK. Možná, že s pochopením této prosté skutečnosti budete mít problém, podobně jako ho zjevně máte s psaním velkých písmen v názvech. Ale to se dá napravit.

sclerotic 8.2.2008 0:30

Mohlo by to být i horší, tak si nekoledujte

Petře, vy jste Klausův souputnik, to víme všichni, od suspenze z MŽP až po asyl v New Yorku, tak se s tím vyrovnejte a nedělejte ze sebe Šloufova noshleda a mafiánského pohunka. Padnte s Klausem mlčky, on bude zvolený a vy zaplatíte cenu. To je převi fér za zakonzervování vývoje na dalších pět let. Ostatně, na nic jiného to ani ve vašem případě moc není.

Historik 8.2.2008 0:21

Naprostý souhlas

K tomu není co dodat.