16.4.2024 | Svátek má Irena


Diskuse k článku

POLITIKA: Ministryně chystá velkou pojistnou loupež

Vládní ANO 2011 opět ukazuje, že slogan „bude líp“ je jen předvolební trik, kdy se na jedné straně setkáme s populistickým rozhazováním, na straně druhé se zvýšením daní a obíráním tam, kde to jen nebude tolik vidět – tak trochu v duchu hesla „dáme vám stovku, postupně si za to od vás ale vezmem pětistovku“.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Hlosta 28.9.2019 9:09

Po Jánošíkovi přišel Babinskej ;-)) Co myslíte, že přijde sv.Mikuláš? Když se musí po socialisticku rozhazovat do davů prachy lopatou, pak se musí ty prachy někde vzít. Když se vyberou od velkých, ti oderou malé. Když se bude vybírat od malých, ztratí vybírači popularitu a nebudou příště zvolení za výbírače. Existuje jediné řešení, že se prachy přestanou rozhazovat lopatou, ale to by nesměla vláda být v koalici se socany. Finanční ministryně by v koalici své ANO s pravicovou stranou, určitě raději nerozhazovala, ale adresně umísťovala, protože vláda by šla v pravo od socialistického populismu.

J. Ganaur 28.9.2019 9:55

Anofert hrabe jen pro sebe.Všechno ostatní jsou jen triky, jak to hrabání umožnit a ulehčit.A trubci jim to žerou.

V. Čermák 29.9.2019 12:18

Kriminalizovat Kapitalistické Podnikatele nás hned po revoluci odnaučovaly prakticky všechny politické strany, tedy především dnešní Opozice. Ale u vás asi dobré zrno nepadlo na úrodnou půdu, že? ;-O