23.4.2024 | Svátek má Vojtěch


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pohaněl 7.4.2008 21:33

Vyjádření

Vážený paneZaorálku. Myslím, že nejen já, ale mnoho dalších čtenářů vašich článků si klade otázku :Qui bono? Chápu, že být ministrem zahraničí je nezanedbatelný post. Ale tato Vaše touha vůči obyvatelům Česka není podle mého čestná. Přiznejte si, že nechcete to nejlepší pro republiku, ale pro sebe a své soukmenovce. Ani já nejsem nadšený z radaru, ale aby nám opět někdo z Východu diktoval, co smíme a co nám povolí, to by nemělo být ani proVás stravitelné. Nota bene zde vybudovat oficielní protistátní centrum jiného imperiálního státu, mto by Vám jako příštímu ministru zahraničí nemělo být jedno.

Inocent Victim 7.4.2008 16:42

Začínáme být americko-ruský hampejz

Naprosto s Vámi souhlasím.

Irenabeda 6.4.2008 10:00

Na rozdíl od Vás, pane Zaorálku, je pan kníže Schwarzenberg na vysoké morální úrovni.

Láďa 6.4.2008 17:49

Re: Na rozdíl od Vás, pane Zaorálku, je pan kníže Schwarzenberg na vysoké morální úrovni.

To jste poznal/a jak? Zatim se projevuje jako stejny krivak jako ostatni politici.

jony 7.4.2008 14:49

Re: Re: Na rozdíl od Vás, pane Zaorálku, je pan kníže Schwarzenberg na vysoké morální úrovni.

pozna se to podle toho kdo o tom pise a protozeja nectu to co pise pisatel tak me je zcela jasne o cem ten Krivak pise (Y)Rv

Shakul 5.4.2008 9:42

Diskuse nebo hádky

Velice si vážím názoru všech spolubližních(spoluobčanů),po každé diskusi,se jako člověk cítím lépe,protože mne uvolnuje a naplnuje pocitem sounáležitosti s ostatními,ALE cítím se nesvůj,když argumentace padá na ůroven mám rád nemám rád,levice jsou stalinisti a pravice fašisti.Oba dva reprezentanti uvedených směrů byli narcističtí násilníci a delat rovnítko a přirovnávat k nim p.Paroubka nebo p. Topolánka je hloupé, frustrující a degraduje to debatu do fáze černobílého splínu. To by jsme se mohli, za nějaký ten pátek ,začít nenávidět odlišné názory stejně jako výše uvedení magoři minulosti!

jony 7.4.2008 14:55

Re: Diskuse nebo hádky

jo tak ze Paroubek Roko neni komanc ani zly clovek§o jak duchaplne uz v roce 76!sedel v PS komunisticke narodni fronty za stranu Socialistickou coz nebylo nic jineho nez pojistka komancu se vsim vsudy a musel to byt ne ledas kdo ale perfektne proverreny spoluzlocinec jinak nemel Pysk 8-o(Y)Rv

Mirek_K 5.4.2008 3:23

Nějak jsem toho Zaostálka nepochopil.

...o čem že to vlastně píše. Příteli Zaorálku,přeložte to ještě do čestiny,ať "obyčejný" člověk pochopí o čemže to vlastně hovoříte.

Dědek 5.4.2008 21:16

Re: Nějak jsem toho Zaostálka nepochopil.

Mirku, Zaorálka pochopit nemůžeš. Ty jsi občan a on je činitel;-€

Standa 5.4.2008 0:02

přísloví

podle(podle)soudím tebe.

Standa 5.4.2008 0:09

Re: přísloví

Musím doplnit, tak se chová celá socdem,pana ministra uznávám.Je nejlepší,jakého jsme kdy měli.

cc 4.4.2008 23:48

A tohle bylo ve vládě?

Opravdu jsme si takovéhle individua od socanů zasloužili mít ve vládě?

jerry,zaoraná myš 4.4.2008 22:37

Ministerstvo zdravotnictví varuje:

Čtení Zaorálka škodí vašemu duševnímu zdraví!

gottwald 4.4.2008 22:13

Zaorálku

vrať se do hrobu:-/

kerob 4.4.2008 22:11

Nula jmenem Zaoralek

tahle nula chce ridit dejiny teto zeme?tento kryptokomunista s ruzi v kapse.Dobre argumentuje,ale nastesti ma do Ruska stejne daleko jako Rusko sem.Nejdriv troubi,ze radar musi byt soucasti NATO, ted klickuji s Padourkem co umeji.A zadny z tech nablbanych novinaru neomila v teto chvili jeho splneny pozadavek a neotlouka o jejich hlavu a nevymachanou prolhanou hubu.HOWGH

Karel K. 4.4.2008 20:44

Kam asi Zaorálek dosahuje ministru Schwarzembergovi ?

Zaorálek nebo Paroubek - oba jsou posedlí nenávistí proti komukoli, kdo se nechová podle jejich přání. Ovšem zcela určitě se v tomhle zkorumpovaném státě dá daleko více věřit nezávislé a renomované auditorské firmě než manipulovatelné policii či soudům. A to je právě trnem v oku všem Zaorálkům, neboť auditorskou firmu nebudou moci ovlivňovat. A nedej bože, když se nakonec ukáže, že Čunek peníze nikde neukradl. To sice budou Paroubkovi poskokové stejně vykřikovat cosi o zmanipulovaném auditu, avšak těch, co jim to bude věřit bude podstatně méně než nyní. Proto o nějaké skutečné vyšetření původu Čunkova majetku tito šaškové vůbec nestojí, protože zjištění skutečné pravdy je učiní ještě nevěrohodnějšími, než jsou nyní. A brát si do "huby" ministra Schwrzemberga, kterému nikdo z Paroubkovy party nesahá ani po kotníky je už jen pouze další z řady ubohostí, které nám růžová garda dnes a denně servíruje. Bohužel, jak se již delší dobu ukazuje, nic jiného ani neumí..

Irenabeda 6.4.2008 10:03

Re: Kam asi Zaorálek dosahuje ministru Schwarzembergovi ?

Souhlas. Perfektně napsáno.

Ada 4.4.2008 19:50

Lubo, dokud's jen šukal Pajerovic holky, tak's byl fajn kluk...

ale od tý doby, co ti nestojí, to s tebou za nic nestojí...  :-/Rv ;-D

SHAKUL 4.4.2008 19:03

TREFA DO ČERNÉHO

Destruktivní myšlení je to,které není schopné vyprodukovat něco nového, kreativního a to si myslím že není případ p.Zaorálka.Pan Zaorálek naopak svým důvtipem a svou inteligencí trefil opět do černého a nachytal ministra Schwarzenberga na švestkách.Jak prostě neví a proto není schopen odpovědět,je jen populista a zná také odpovědi pouze na jasné otázky a nezbývá mu nic jiného,než držet basu se svými spolustraníky a hrát Topolánkovo chacharské divadlo, mimo rámec demokratické diskuse.Povolební vyjednávání je jasným důkazem a příkladem ,pan Ministr Schwarzenberg,pak ůspěšným pokračováním.

Ladislav N. 4.4.2008 19:49

Re: Zaorálek naopak svým důvtipem a svou inteligencí trefil opět do černého...

 ;-D 8-o

jerry,zaoraná myš 4.4.2008 21:24

Re: Re: Zaorálek naopak svým důvtipem a svou inteligencí trefil opět do černého...

já bych spíš čekal u něj vzadu otvor na klíček. Natáhnete Zaorálka a začne žvanit proti radaru.:-)

Harazim Kejhák, filantrop 7.4.2008 18:52

Re: Re: Re: Zaorálek naopak svým důvtipem a svou inteligencí trefil opět do černého...

U soudruha Zaorálka není dírka na klíček, nýbrž štěrbina na rublíky. Jinak má u sebe vždy dostatek Indulony, aby mohl vlézt soudruhům z KGB do řitě.

gottwald 4.4.2008 22:14

Re: Re: Zaorálek naopak svým důvtipem a svou inteligencí trefil opět do černého...

do čeho ses trefil ty(Y)

Kačka 4.4.2008 19:55

Re: TREFA DO ČERNÉHO

Shakule - R^R^R^

Goral 5.4.2008 13:50

Re: TREFA DO ČERNÉHO

Rodina Schwarzenbergů jest prověřena historicky a byly jí svěřovány vedoucí funkce v císařství poněkud větším než je český venkov .Opravdu je to trefa do černé díry , ta pohltí kdejakou blbost !

Ken 4.4.2008 18:53

"špidlovka"

Když ČSSD v minulém volebním období prohlasovala zákony s KSČM, tak nebrala ohled na to co si myslí opozice. Nyní se jí to vrací i s úroky. Bohužel to je pro nás všechny špatně. Bojůvkami o politickou moc trpí občané této země. Pane poslanče Zaorálku, zdá se mi, že trpíte "špidlovkou" tato nemoc se projevuje tak, že opakujete pořád jedno a to samé dokola. Závažné téma "Tibet" pro ČSSD vůbec neexistuje - slova Vašeho vůdce. Tak o čem je řeč? Dále pak byl Váš vůdce na školení v Rusku a když přijel, tak se mi zdálo, že vlastně nic nepochopil. Že se s Vámi nikdo z vlády nechce bavit? To je výsledek Vašeho vládnutí. Nám tu politiku znechucujete a místo odebrání si imunity a jiných výhod, které si myslím, Vám poslancům nepřísluší si pěchujete kapsičky a sem tam něco vykřiknete, aby se neřeklo.

Tak jako občané jsou odpovědni za své konání, tak i politici by měli za své působení být odpovědni. Za vysoký státní dluh, vysoké daně a snížení životní úrovně občanů by jste měli být trestně odpovědni ne jen politicky.

Hezký den.

xxx Kubeš 4.4.2008 18:36

Zaorálek

mluví a píše výplody hodné Stalinova pacholka. Byl by jistě dobrým soudruhem a hlavně snaživým v padesátých letech, takové komunisté potřebovali.

A. 4.4.2008 18:12

Perfektní demonstrace

Perfektní demonstrace plebejského myšlení, pane Zaorálku!  Blahopřeji! A vy si opravdu myslíte, že Busch nebo Putin něco dají na vaše přání?  Nebo na přání celé naší vlády i se stínovými ministry dohromady?  Vaše mínění, jakož i mínění celé vlády,  je zajímají méně než loňský sníh.  Na to máme málo ropy, malý průmysl, málo lobyvatel, malé území a hlavně miniaturní armádu, menší než policejní sbor v Moskvě nebo N.Y. Kníže si nepotřebuje honit popularitu populistickými žvásty. Nepřišel si totiž do politiky nakrást, jako většina současných politiků. Proto si může dovolit říkat pravdu a to naplno. Že Vy to nemůžete rozdýchat, je Váš problém.

Magor Milda , Mgr. etc. 4.4.2008 18:06

Kdo nefunguje, je asi ČSSD a soudruch Zvorálek

dokud soudruch Paroubek nemá diktaturu ještě pevně v ruce, máme jakžtakž demokracii a pak lze věci jmenovat tak, jak jsou. Strany České republiky jsou odpovědné národu českému, ne Rusku- soudruchu Zvorálku!

JUDr. I . T . 4.4.2008 18:05

Ad. mediálně-policejní lynč Jiřího Č.

Já vycházím z tohoto odkazu : http://portal.justice.cz/soud/soud.aspx?j=19&o=9&k=249&d=212370

Máli někdo něco jiného, předložte to. Výše v odkazu je popsán naprosto jasný, normální a seriozní postup, který zvolily stovky měst a obcí při prodeji bytů nájemníkům. Přesto byl novináři a vyšetřovateli úmyslně překrucován a dodnes se žádný z nich nepřiznal proč to dělal a panu J. Č. se neomluvil. JUDr. Salichov konstatuje, že žádná fakta nasvědčující korupci nalezena nebyla. Prostě většinu z postupu města pan J.Č. ani ovlivnit nemohl. Urbanová jako tzv. očitý svědek má smysl jen tehdy, pokud existuje aspoň trošku pravděpodobné vysvětlení, za co by ten údajný úplatek měl být. Ale jistě jste si Vy všichni povšimli, že o tomto ani žádní "investigativní" novináři nic nepsali.