16.4.2024 | Svátek má Irena


Diskuse k článku

POLITIKA: Mimořádně odporný eurokandidát!

Jedničkou na kandidátce ČSSD pro květnové volby do Evropského parlamentu je sociolog Jan Keller. Kdyby nás měl ve Štrasburku a v Bruselu reprezentovat tenhle člověk, museli bychom si ublinknout hnusem.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
B. Rybák 13.4.2014 22:59

Výborný článek...

Mezi čtenáři NP se nejspíš mnoho voličů J. Kelera nenajde. Nicméně souhrnný přehled jeho levých úletů popsaných přesvědčivě v tomto článku vypovídá mnoho o ČSSD, která ho na EU-kandidátku nominovala.

Spíše než o ideovém zápalu, z něhož členy této vlez-do-bruselské, především o své pašalíky "bruselské" se starající strany ani nepodezírám, vypovídá zřejmě především o jejím nenávistném mocenském rozštěpení díky němuž nelze nominovat reprezentanta ani jedné znepřátelené frakce, takže volba musela padnout na někoho, kdo je zcela mimo reálný politický prostoročas.

To ale neznamená, že např. volba v politickém prostoročase již za "totáče" dobře zabydleného komunisty a EU-hujerského lobbisty Teličky by byla v něčem lepší!

J. Holič 11.4.2014 21:42

Doporučení

Stačí se podívat, které texty v diskusi trpí nedostatkem argumentů a kteří diskutující prostě jen plivnou nadávku a na věcné dotazy prostě nereagují, pak je celkem jasně vidět, který názorový proud bude blíže k pravdě...

M. Prokop 11.4.2014 21:58

Re: Doporučení

Keller je zelený komouš.

Dokladů této skutečnosti (včetně jeho vlastního přiznání) je tolik, že si je klidně vygooglete sám.

J. Holič 12.4.2014 19:54

Re: Doporučení

Bohužel, je tu spousta těch, co mohou, ale neudělají to. Kdyby to všichni udělali, tak nemá Keller šanci...

Z. Dvorník 11.4.2014 18:54

Mimořádně

odporný článek. Až volby ukáží kdo je kdo.

Š. Hašek 11.4.2014 19:00

Re: Mimořádně

Jedna plus jedna jsou dvě. To je Vám odporné?

Vyvraťte životopisná fakta v článku uvedená, zatím kecáte jak pavlačová drbna. Nebo Vás nezajímá kandidát, který bude žít za Vaše daně. Platíte daně?

P. Mach 11.4.2014 19:32

Mimořádně

pravdivý článek. Volby neukáží kdo je kdo, ale jako obvykle pouze to, že velké množství voličů v ČR je natolik pitomá, že se nechá zmanipulovat  nesmysly a primitivními  lžemi červených vypatlaných ideologů.

J. Holič 11.4.2014 21:35

Re: Mimořádně

Článek je podle vás odporný, ale proč by to tak mělo být, napsat nedovedete. Takových, co jen na text nadávají, ale sami nedokážou napsat jediný argument, je zde v diskusi plno. A jednoznačně je to dost primitivní přístup k diskusi...

I. Fencl 12.4.2014 10:12

Re: Mimořádně

Článek je hlavně kontraproduktivní vzhledem k linii Lidových novin, nebo snad i Neviditelného psa. I poměrně jednoduchý člověk po chvíli pochopí, jakou je text demagogií, intelektuál asi přestane číst hned na začátku, ale ty sem nepleťme. (Jiná věc by byly, kdyby existovaly knížky, které by svými argumenty rozdrtily ty Kellerovy.)

J. Holič 12.4.2014 20:00

Re: Mimořádně

Když si utíráte na záchodě pozadí, víte nejspíš, že je to z důvodu hygieny, když smrkáte, také víte proč a určitě to dokážete i vysvětlit. Ale teď očividně nedovedete použít jediný argument, a nahrazujete to řečmi typu "každý ví" apod. Je to ubohé. Buď dokážete říci proč považujete článek za demagogický (víte vůbec co to je?), nebo jen plácáte a trapně se vymlouváte.

M. Prokop 11.4.2014 21:59

Re: Mimořádně

Volby ukáží, kam až sahá blbost voličů.

Kdo je kdo je jasné už teď, na tom volby nic nezmění.

E. Heusinger 11.4.2014 18:48

Uvítal bych CV

NEsoudruha Breziny.

Š. Hašek 11.4.2014 18:58

Re: Uvítal bych CV

Pane kolego, měl byste již dobře vědět, že dát dohromady strohá a pravdivá fakta (CV) umí i novinář Vám třeba nesympatický a neoblíbený u Vás doma.

Něco faktického by nebylo?

Takhle přeci ztráta času.

J. Slanina 11.4.2014 19:46

Re: Uvítal bych CV

Opravdu netuším, pane Hašku, co Vás vede k tomu označovat tohoto homo sovjeticuse za "kolegu".

M. Prokop 11.4.2014 22:00

Re: Uvítal bych CV

On někam kandiduje, jako ten komouš Keller?

Š. Hašek 11.4.2014 18:23

Bohužel fakta nepomůžou.

Jaký volič, takový zvolený.

Článek přesně popisuje stav věci, a přesto s tímto zoufalcem vyrukovala "moderní, proevropská, pro lidi a obecně jediná "budoucnostní" strana - ČSSD. Docela bych to bral i jako urážku, že jsem vůbec chodil někdy do školy. No faktem je, že třeba mladý Dienstbier je již profesně i finančně saturován, tak koho honem teď sehnat, že?

Zvláště úderné je Kellerovo heslo na plakátech "Kvalitní potraviny". Přímo geniální.

J. Jehlík 11.4.2014 18:07

Nedovedu si představit

Nedovedu si představit,co za »stvoření« mohou chodit na přednášky tohoto exota.

J. Slanina 11.4.2014 17:11

Čím to jenom je...

... že ta nejsmradlavější howna vyplavou na hladinu nejrychleji?

L. Novák 11.4.2014 16:57

Když chce mít všeholid komouše Kellera v EP, nic nezabrání

tomu, aby zvolen byl. Podívejte se, kolik blbů za Česko už se v EP a EK finančně zajistilo...

P. Vítek 11.4.2014 17:58

Re: Když chce mít všeholid komouše Kellera v EP, nic nezabrání

Nakonec si ty prachy sami znarodni

J. Kos 11.4.2014 15:53

Je to člověk z řady těch potkanů,

kteří po roce 1998 zalezli pod povrch a po čase vylezli ven a dnes exhibují. Díky tomu je tady ten bordel non plus ultra !  Návrat k časům minulým ....

J. Kos 11.4.2014 15:55

Re: Je to člověk z řady těch potkanů,

Pardon, přehodil jsem 8 !

J. Kanioková 11.4.2014 15:34

Mimořádně odporný eurokandidát!

S tímto lze jedině souhlasit. Ten pán nejen učí a tudíž ovlivňuje naši mládež, ale zároveň objíždí "školit" místní "komunistické buňky". Potkat ho je zážitek, ten sveřepý výraz je nezapomenutelný..

M. Mau 11.4.2014 15:19

Již k volbám nejdu

proč bych se měl podílet na tom, kdo bude u koryta. Autor článku je podle mně psychický ubožák, který o životě a o politice ví ho, ho, houby.

J. Holič 11.4.2014 15:29

Re: Již k volbám nejdu

Proč byste se měl podílet na tom, co vás může ovlivnit téměř každý aspekt vašeho života? Hmm, to musí být těžké vymyslet... Osobně mě pár důvodů napadá, ale na to byste asi měl přijít sám. Na základě čeho soudíte, že autor je psychycký ubožák a že o životě a o politice ví houby?

J. Holič 11.4.2014 15:30

Re: Již k volbám nejdu

pardon, bez slova "vás" v prvním souvětí...

S. Šnajberg 11.4.2014 15:11

mnoho generací

Mnoho generací ještě bude trvat, než si přestaneme myslet, že "skvělá" národní vlastnost získaná na základě historické zkušenosti, tj. podlejzavost, malost, udavačství, je ve skutečnosti něco odporného. Myslel jsem, že se s tím mladá generace po roce 89 vypořádá rychle, ale omyl - je to v rodinách a je to hluboce zakořeněné.

Takových bolševíčků byla spousta a přelili se do nové společnosti s odporností sobě vlastní. Ti nikdy nepochopili a nepochopí, že pokud by nebyla členská základna bolševiků, tak by ústřední výbor nezmohl vůbec nic. Takže historická vina za komunistických 40 let leží práve na těch ubožácich, jako je Keller

P. Vítek 11.4.2014 15:36

Re: mnoho generací

Bohuzel tento polosocialismus,co se tady podarilo levicakum zastavit na pul ceste(po dobrem zacatku cesty na volny trh),tyhle smejdy udrzuje pri zivote.Kdyby najel tvrdy kapitalismus,kde se uplatni jen slusni a schopni,tak by dnes zili v popelnicich.Ziji jen ze starych znamosti,statnich zakazek a eu dotaci(ty nas dorazi uplne!).A soudruzi-aby bylo jasno-nejvetsi "kapitaliste" tady jsou vasi soukmenovci.Kdyby tady fungovaly stare podnikatelske rody-ty by se chovali ke svym zamestnancum uplne jinak.

A posledni pozn soudruhu Kratochvilko-nepropagujes nahodou komunismus?!

J. Kratochvíl 11.4.2014 17:42

Pozn pro Vítko,

Hňupe Vítko jak jste přišel na to, že v tvrdém kapitalismu se uplatňují jen slušní a schopní. Opět jedna demagogie, kterou nás tady krmíte po roce 1989. A kolik jsme těch starých podnikatelských rodů  v historii měli a co žili ještě dávno před socialismem, to byste mohl spočítat na prstech jedné ruky, zbytek  byli samý chamtivci a podvodníci všeho ražení, jak to ve společnosti je v celé její historii. Oni si ten marxismus nevymysleli v 19.stol.jen tak na zelený louce pro zábavu. A co tady předvedli po r. 1989   tzv.  podnikatelé, jak se jim podařilo rozkrást státní t.j. veřejný majetek vidíme všichni na to není potřeba komunismus ani socialismus.

P. Vítek 11.4.2014 18:18

Re: Pozn pro Vítko,

Z principu.Pokud se nedostanete ke statnim zakazkam-a v idealnim(temer neexistuje kvuli vam podobnym)kapitalismu jich je minimum,muzete ziskat penize jedine tehdy,kdyz vyrobite kvalitne a levne pro lidi to,co potrebuji.Takze ten system vyuzije prirozene soutezivosti,sobectvi,ziskuchtivosti a agresivity podnikavych k praci pro druhe.Bez Kelleru a tisicu drabu a uredniku-nikdo to nemusi hlidat.A proto se toho vsichni neschopni tak boji-nebude pro ne "prace"

Tzn nechat kapitalisty se mezi sebou pobit o nas zakazniky.Ale pokud je hodne socialismu-mocny centralni urednik-mohou si ho kapitalisti uplatit,aby je ochranil pred konkurenci(cla,kvoty,regulace...).A pak rostou jako budulinci,jejich manzelky provokuji sperky a jedou revoluce.Takze socialismus a Kelleri zpusobuji takove rozdily mezi chudymi a bohatymi...pisu to hodne zjednodusene,abys to pochopil ty hnupe!Mas to?