25.4.2024 | Svátek má Marek


Diskuse k článku

POLITIKA: Miloš Zeman - fait accompli

Používám jeho výrok, pronesený v OSN ohledně okupace Krymu. Do češtiny se dá přeložit jako hotová věc. Na rozdíl od jeho prognostických schopností doufám, že i v tomto se mýlil. Stejně jako řada voličů v něm.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Čermák 31.1.2023 12:08

Nebojte doktore, to bude dobrý. Ale co budeme dělat s tou vaší Nechápavostí? Abyste měl klid, tak vám to ještě jednou zkusím Vysvětlit. Já nemám na mysli ty současné komunisty, ať už ve sněmovně, nebo mimo ni, ke kterým se pořád dokola dneska vracíte. Já mám na mysli Ty Komouše z dob před revolucí, kteří již 32 let nevládnou, ale ke kterým jste se mnohokrát vracel a opakovaně Řešil jejich Zločiny, dávno minulé, z prostého důvodu, abyste odváděl pozornost od Zločinů DemoKradů, tedy těch současných. Už Chápete? Už Rozumíte? No tak Doufejme...;-D

T. Vodvářka 31.1.2023 12:39

Já jsem celkem chápavý a vím, co píšu, pane Čermáku. Nicméně, napsal jste, že je nyní řeším, což prostě není pravda. Musíte tedy příště v příspěvku označit, co je reál a co je Vaše domněnka, dedukce atd. Čtenáři - a to i ti Vaši, kteří Vám fandí - mohou být zmateni.

P. Kmoníček 31.1.2023 10:49

Pane Vodvářko, prosím Vás, neberte to Šejno nijak vážně. Já ho vážně brát přestal už před delší dobou a je to dobře.

T. Vodvářka 31.1.2023 11:46

Ne, můj neplacený mluvčí pan Šejna potřebuje naši lásku a porozumění. je třeba mu naslouchat a vážit jeho dobře míněná slova plná lásky a empatie.

V. Čermák 31.1.2023 12:10

Ale houby, to Vy potřebujete Lásku, protože Láska takové Jedovatosti jako Vy neplodí...;-D

T. Vodvářka 31.1.2023 12:40

Mám ji přehršel, pane Čermáku. Nepotřebuji své bližní označovat "svazáky, idioty, psychopaty, atd." jak činí můj neplacený tiskový mluvčí pan Šejna a jak to občas ujede i Vám.

J. Joudová 31.1.2023 10:59

Kdo bydlí v obci Lány, je podle Vás „u lizu“? Jak to přesně myslíte?

V. Kuhaj 31.1.2023 9:40

Miloš Zeman v politice končí, to je jisté. Už jste si vybral nového protivníka nebo se mu půjdete vykálet i na hrob? Mohu doporučit - Moravec na ČT už upozorňoval, že Babiš zahájil kampaň pro volby v roce 2025. Já sice nevím čím, ale skutečně prozíraví progresivisté jistě vědí, proč to říkají. Dříve či později se stane jejich morální povinností začít dělat všechno pro to, aby TAKOVÝ člověk neuspěl už vůbec nikdy a pokud možno vůbec v ničem. Tak co, jdete do toho? Budete jeden z prvních, neváhejte!:-/

T. Vodvářka 31.1.2023 9:47

Pakliže u těch, které nemáte rád, chodíte po jejích skonu konat na jejich hrob svou potřebu, pak vězte, že tuto činnost havlisté a pravdoláskaři nekonají.

Pakliže bude pan Babiš pokračovat v destrukci sociálního systému rozhazováním bankocetlí, přebíráním perspektivních podniků tím, že na ně "kleknou jeho hoši", zpochybňovat naše spojenecké závazky v rámci NATO a posléze kňučet v médiích, jak jsou všichni na něho zlí, pak nejspíše ano.

Nyní plním jeho přání "světa bez Babiše". myslím, že bude mít co dělat, neboť jak si přečtete níže, způsobil u řady svých voličů finanční tíseň svým vyjádřením na twitteru.

I Vám hezký den, pane Kuhaji.

M. Šejna 31.1.2023 9:57

;-D;-D;-D;-D

Babiš a destrukce sociálního systému? ;-D

Už rok provádí destrukci soudruzi Jurecka a Stanjura. Jen vy to ještě nevíte.

T. Vodvářka 31.1.2023 10:03

Můj neplacený tiskový mluvčí pane Šejno. Jsem rád za Vaše upozornění, jsou velmi cenná. Jen těch piktogramů se mi zdá vzhledem k vážnosti Vašeho stavu, který zde na NP požíváte, poněkud mnoho. Vaše slova jsou dostatečně razantní.

M. Šejna 31.1.2023 10:11

Rádo se stalo.

Občas vás potřebuji coby Váš tiskový mluvčí upozornit, že vaše oblíbená Péti-koalice vládne od konce roku 2021, zatímco dnes je 31.ledna 2023.

P. Kmoníček 31.1.2023 10:02

Pane Vodvářko, ja vím, že to je lidsky špatně, ale stejně tomu Kuhajovi hezký den nepřeji.

V. Kuhaj 31.1.2023 12:50

Co vám Kuhaj provedl? A jo vlastně, nevolil Pavla! Chápu, chápu.

F. Navrátil 31.1.2023 8:32

Miloš Zeman byl standartní politik. Nestandartní je pouze míra nenávisti, která ho provází v podání lidí, kteří si rezervovali místo na piedestalu pravdy, lásky a morálky. Staří Židé měli zvyk symbolicky naložit své hříchy na černého kozla a vyhnat ho do pouště. Pan Vodvářka má zvyk všechny své frustrace a životní prohry naložit na bedra Miloše Zemana a vyhnat ho do zapomenutí.

T. Vodvářka 31.1.2023 8:57

A/standardní jste jistě myslel, standartní by se týkalo třeba vlajky.

B/ nebyl standardní. Byl velmi nestandardní, neboť sdělit po volbách jako první, že někteří občané mají držet hubu, bych viděl někde v africké despocii, nikoli demokracii. Že ho provázela neláska (prosím neplést si to se slovem nenávist, kterou uvádíte, neboť ta má zcela jiná kritéria), bylo dáno právě jím. Staré pořekaldo o volání do lesa a následná ozvěna zde platí.

C/S těmi starými Židy máte pravdu. Poté, co byl kozel vyhnán, však Židé zpytovali svědomí a snažili se napravit své omyly a chyby. O mých frustracích či životních prohrách víte, milý pane Navrátile, s odpuštěním pšouk.

D/ v den, kdy pan Zeman opustí Hrad ( a osoby s ním spojené, které nejspíše ani Vám nejsou úplně sympatické), na něj zcela zapomenu a rád. Bude to hezká oslava MDŽ.

E/přeji hezký den.

V. Mokrý 31.1.2023 9:13

Pane Vodvářko,

o čem budete psát, když nebudete mít M. Zemana, A. Babiše ?

M. Šejna 31.1.2023 9:19

Ještě zbývá Okamura. Prosazuje totiž všeobecné referendum a je to milionář. Takže má vlastnosti, na které je pravdoláskový bolševismus soudruha Vodvářky nejvíc alergický. ;-D

V. Petr 31.1.2023 12:22

R^R^R^

T. Vodvářka 31.1.2023 9:35

Už Vám odpověděl můj neplacený mluvčí pan Šejna. Ale nebojte se, ono se něco najde. pane Kotazi

M. Šejna 31.1.2023 9:55

;-D;-D;-D

Vždy se něco najde. Jen jde o to, na koho, soudruhu. ;-)

J. Rejzek 31.1.2023 11:39

Pane, to bude ještě práce. Ony se také musí napravovat chyby. Hledat chyby, odhalovat chyby, zveřejňovat chyby a vymlouvat se na chyby. No a to není lehká práce.

F. Navrátil 31.1.2023 10:30

Pane Vodvářko, máte pravdu, že o vašich frustracích a životních prohrách nevím nic, ale pokud někdo umanutě útočí na terč své nenávisti, pak nechce připustit odpovědnost za svůj život. Vyrovnaný člověk se na svět dívá objektivně s nadhledem a respektuje všechna fakta. Zkuste to někdy.

T. Vodvářka 31.1.2023 10:40

Dělám to, pane Navrátile, již mnoho let, nicméně děkuji za upřímně myšlenou radu. Vzhledem k tomu, že některé pojmy zde zdomácněly a užívají se promiskue, speciálně pro Vás uvádím, že nenávist se projevuje zejména tím, že dotyčnému přejeme třeba nemoc, smrt, chceme mu fysicky ublížit atd. Což není můj případ. Je docela možné, že i Vy nemáte někoho rád, ale jistě to není nenávist. Zkuste naopak Vy uvažovat tímto směrem.

K meritu. V mém životě jsem zažil několik proher, ale ty mne vždy navedly k jinému řešení, jež se ukázalo být mnohdy lepším, než to mnou zamýšlené. Za svůj život jsem odpovědný na 100%, to Vás ujišťuji. To, že občas publikuji nějaký svůj názor, s nímž Vy nesouhlasíte, není frustrace. To by ji zde museli mít všichni autoři na NP., neboť téměř každý má své souhlasné a nesouhlasné diskutéry.

Snažím se poctivě srovnávat všechna fakta a dívat se na svět objektivně. To, že Váš pohled je jiný, je logické a normální. Jinak by byl svět neskutečně fádní.

F. Navrátil 31.1.2023 12:22

Obávám se, že jste už propadl sebeklamu natolik, že nevnímáte pavlačovou vulgaritu vašich výrazových prostředků. Např. : "Z Hradu bude nutné vymést vajgly, do kontejnerů dát prázdné láhve a rovněž dlouho větrat. Nejen smrad z cigaret, ale zápach ze lží, osočování a zloby vůči všemu, co panu Zemanovi zrovna nesedělo." je hodno laciného pisálka pamfletů a ne člověka, který se honosí objektivitou. Jako kdyby nějaký maniak napsal:"Na hrad se hrne generálská junta a sebou si přináší tupost příručky Zákl. 1.1, smrad napucovaných vojenských holínek a poradce, kteří se na svět dívají hlavní revolvéru..atd." Takového pisálka byste patrně považoval za klinický případ. Jenže to jsou vaše slova v obráceném gardu.

M. Šejna 31.1.2023 12:30

R^

Ta sedla. ;-D

Jen mám dojem, že to pan Vodvářka stejně nepochopí.

T. Vodvářka 31.1.2023 12:46

Vaše dojmy se míjejí s realitou, můj tiskový mluvčí. Chápu zatím velmi dobře. A co Vy? Jste v pohodě?

T. Vodvářka 31.1.2023 12:45

Jistě jste schopen vyvrátit mnou napsané. Tedy, žádné cigarety, žádný alkohol, žádné lži a samozřejmě jen čistá pravdomluvnost pana odcházejícího presidenta. Nejspíše jsem tedy žil v jiné zemi a pan Zeman bude mít při odchodu nad hlavou malé svítící kolečko.

Pokud by opravdu na Hrad šla generálská junta (víte, co to je?) a tupost vojenské příručky a ony zmíněné poradce, rozhodně by mi to vadilo a byl bych první s veřejnou kritikou. Zatím se tak evidentně neděje.

Někdy je dobré vyčkat a psát posléze. Člověk totž nevypadá hloupě.

F. Navrátil 31.1.2023 15:21

Junta znamená rada a váš jenerál by dokonce mohl říci sovět vojenských a kavárenských deputátů. Vypíchávat a zveličovat drobné lidské chyby je znakem maniakální posedlosti. Například Hitler, podobně jako vy, ostouzel Churchilla, že je alkoholik a milovník silných doutníků. Po Hitlerovi se v bunkru nenašly žádné láhve (byl abstinent), žádné nedopalky (byl nekuřák) a navíc byl vegetarián.

V. Mokrý 31.1.2023 9:12

[>-]R^

!